2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

canım 4. sınıfta bu kadar yorucu olmuyor dimi, bıktım valla
ayrıca öyle bi denemede moral bozmak yok.
ihtiyacın sınavı varmış bu ayın sonunda, ama tam tarihi bilmiyorum kuzum ben de çarşamba günü yazılmaya gidicem, haberin olsun

yok canım 4.sınıf biraz daha rahat geçiyor.2-3 gün okula gidiyorsun falan öyle..
haber verdiğin için saol canım,bir dahaki gidişimde sorarım ben de

ya bu arada canım burda kayınvalidemlere yakın bir yerde bomba patlamış sanırım,ilhami ertem lisesinin oralarda.eşim görevli bu akşam,oraya gitti şimdi,inş kötü bişi yoktur içim kötü oldu ya

hadi yaa, inş kimse zarar görmemiştir. benim de sevgilim oralarda oturuyor. söliyeyim de ailesini arasın bi

Kızlar bişey sormak istiyorum. bu tg denemelerini nerden çözüyorsunuz. kırtasiyelerde mi satılıyor yoksa netten mi indiriyorsunuz???

elimizden ne geliyor ki canım.
düşünsenize bir öğretmen bir öğretmenin halinden anlamıyor! kadrolusu ücretlisini küçük görüyor vs.
ben yarım dönem ücretli yaptım,saolsun! müdür yardımcısı çok iyi bir adamdı! girdiğimiz saatleri pür dikkat kaydederdi ne eksik ne fazla.annem vefat etmişti birkaç gün okula gidememiştim ve benim o günlerdeki ders saatim yatmamıştı.o ücretin kesilip kesilmemesi o adamın elindeydi ama saolsun vicdanını dinleyip devletin kesesini düşünmüştü.aman bir ücretli öğretmene 3-5 krş fazla gitmesin diye.
sınıf öğretmenleri dersleri olmadığında yani müzik,ingilizce derslerine branş öğretmeni girdiğinde (özellikle bu dersleri öğleden sonraya koyarlardı!) mesai saati bitmiş gibi evlerine giderlerdi.aslında bu yasak o bunun için maaş alıyor tüm gün okul saati boyunca orada bulunmaları gerektiğini biliyorlar ve bunu idareciler de biliyor ama malesef göz yumuyorlardı.onların aldığı para helaldi :)

gerçekten çok acı
ücretli öğretmenlik yapılmasa kadrolu atama daha fazla olur ama kimsenin ücretli öğretmenliğe ne kadar ihtiyacı olduğunu bilemeyiz. onlar da keyiften ücretliye başvurmuyorlar zaten.. bu kadar önemli ve kutsal mesleğe bu kadar önem var işte..
bu arada kızlar denemeyi çözdünüz mü? ben hala çözemedim. pzt, salı sunumum vardı. bugün de ilk stajıma gittim. ahh öyle tatlıydılar ki, mesleğim için doğru tercih yaptığımı bi kez daha anladım. birisi ''evli misin'' diye sordu. diğeri de ''oğlum asker arkadaşınla mı konuşuyosun, öğretmenim evli misiniz, diceksin''dedi. koptum türkçe dersinde efsaneleri işledik. biri diyo ki ''benim için en büyük efsane fenerbahçe'' bugün ilk defa kim bilir kaç kez öğretmenim dediler bana. her dediklerinde nasıl heyecanlandım, nasıl mutlu oldum anlatamam..

ilk gün çok heyecanlı olur kendimi hatırlıyorumdahayırlı uğurlu olsun sedefcim

inşallah bu sene biter bu kpss işi,sende ilk yılında atanırsın inşallah...

hayat çok kısa geçen her an çok kıymetli hep bi koşuşturmaca ,sınav,stres olmuyor.bi yerinden yakalamak lazım

ben daha çözmedim canım,yarın çözebilirim veya cuma günü.
4 ve 5lere girmiştim bende küçükler çok tatlı oluyorlar hele 4ler daha masumlar.bizim mesleğimiz gibisi var mı ya ben de iyiki öğretmen olmuşum diyorum

Merhaba arkadaşlar, ben psikolojik danışma ve rehberlik bölümü öğrencisiyim. Ufak çaplı çalışmalara başladım eği.bil.de psikoloji ağırlıklı dersleri çok severek yapıyorum da gk de tarih ne kadar bunaltıcı. Resmen ilerleyemiyorum, nasılsa seneye giricem diyerek vicdanımı rahatlatmasam belki yapabilicem de yok olmuyor:)
Bir de size bir şey sormak istiyorum kızlar .Önümüzdeki yıl sınava gireceğim İstanbul'a atanmak için kaç puan almamız gerekiyor? Tanıdığınız, bildiğiniz okulunuza atanan vs varsa yardımcı olur musunuz?

çok teşekkür ederim canım. peki fasikül denemeleri önerirmisiniz?
biraz daha kolay oluyorlar ama çözmekte fayda var soru sorudur.bende bir posta var daha hiç başlayamadım.

ben yardımcı olamıcam tanıdığım yok

iyi dileklerin için teşekkür ederim jossecim gerçekten çok kısa, bazen nasılsa seneye gircem diye bi rahatlık çöküyo üstüme, 1 ay kitap açmıyorum, bu sefer de bi programa oturtmadım için çok bağımsız çalışmalar oluyo, verimli olmuyo. özellikle eğitim hep tekrar isteyen bi ders. kararsızım ama sanırım seneye dersaneye gidicem
ben de 5 lere girdim yuutisçim,her hafta değişçekmiş, haftaya 1 lere, sonra 2 lere falan öyle gidicek. o kadar masumlar ki.. devir çok kötü, insanlar gitgide fesatlaşıyor. ben başka bir işte insanlar arasında çalışırken çok zorlanırdım açıkçası. ünide bile bunalıyorum. herkes her lafından bi anlam çıkarmaya çalışıyo. oysa miniklerimiz öyle mi ya
çok teşekkür ederim canım. peki fasikül denemeleri önerirmisiniz?
fasikül denemeler tam olarak nasıl oluyo bilmiyorum ama bende ihtiyacın hey 15 li denemesi vardı. sanırım o. içinde 15 deneme var. ama daha hiçbirini çözmedim. konularımın hepsi bitince çözmeyi düşünüyorum.
bilmiyorum ama iyi bir yer için 90ı hedeflemek gerek bence.. bu arada ben de 3. sınıf öğrencisiyim. başlarda çalışırken hevesliydim. ama çok sallamaya başladım. dediğin gibi 1 sene sonra sınava girme düşüncesi fazla rahatlık veriyo. ben daha gk ye hiç başlamadım. tarih gözümde büyüyo.

miniklerimiz masum da canım,yine de her çalışma ortamının ayrı bir sıkıntısı oluyor.ilerde atanınca sen de görüceksin canım,öğretmeniz ama sonuçta biz de insan olduğumuz için okul ortamında da fesatlık,çekememezlik,dedikodu,ezmeye çalışma gibi birçok davranış örüntüsü mevcut
ben kendim çok şahit olmasam da ablamdan biliyorum.bir de o Siirt'te yabancı bir ortam malum.

Bende ancak bu yaz tamamen ve düzenli çalışmaya başlayabileceğim sedefçim. okulum inanılmaz yoğun stajlar,psikolojik danışma uygulamaları vs sadece bunlara boş vakitlerimde bakmaya çalışıyorum. o da pek mümkün olmuyor ama ara sıra sizi takip edip yetişmeye çalışıyorum. inş burdaki herkes 2012de atanır da önümüzdeki yıl sadece ikimiz kalırız
birde sende dersaneye yazılma hakkında birşeyler sormuştun bizimde sınıfta herkes yazılıyor bende çok arada kalmıştım, çok eksik hissettim yapamazsam diye. sadece denemelere girmek için yazılmaya karar verdim ihtiyaç akademiye falan. yoksa annemler dersaneye yolamaz beni kendi imkanlarımla yazılıcam ona da:)

mutlaka olur yuutisçim, hele uzak yerde daha da zordur, iletişim halinde olmak zorundasın, yabancı bir yerde yalnız kalırsan iyice kafayı yersin. benim kuzenim de ağrı diyadin e atanmıştı. ingilizce öğretmeni o da. kendi hemcinslerimden nefret ettim diyodu.
aslında ben önceleri dershaneye gitmeyi düşünmüyordum tatlım. ihtiyacın uzaktan eğitim videoları var. onlar baya verimli. tıpkı dershane gibi. hatta daha rahat. evindesin. hoca anlatıyo, aç bilgisayarını, hem hocayı dinle hem not al. hem de pijamalarınla otur, kahveni iç şahsen ben öyle yapıyodum daha bu yıldan bizim sınıftakiler de başladı yazılmaya. bi stres oldum. şimdi onlar gidicekler, türkiye geneli sıralamalarını görücekler, nerde olduklarını bilicekler falan. ama ben evde kendim deneme çözsem ve iyi bi puan çıkarsam belki de o deneme kolaydır ama ben sıralamamı bilemediğim için bunu anlayamam. o yüzden senin kararın mantıklı. ben dershaneye gitmesem de, sadece denemeler için de olsa yazılırdım. çünkü ders dinleme imkanım evde var. ee zaten çoğu ezber. mesela dershanedeki tarihçiyi dinlesem nolcak? benim eve gelip onun anlattıklarını adamakıllı ezberlemem lazım. yani sınıfta onun bana tarih anlatmasının bana katkısı olmıcak. sırf şu denemeler için ve bilmediğim ya da yanlış yaptığım soruları sorabilmek için istiyorum. haa bir de şu anki rahatlığımın seneye dersaneye gitmediğimde herkes giderken strese dönüşmemesi için istiyorum. çünkü acaba geri miyim diye sürekli kaygılanırım :18:

Son düzenleme:
Kızlar eğitim programı mı daha kapsamlıdır,öğretim programı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…