• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

kızlar denemeyi sabah yaptım, ancak daha kontrol etmedim. eve yeni geldim yemekten sonra kontrol edip yazarım. bu arada benim bilgisayar netbook soruları ondan okumak çok zor oluyor bir daha çıktı almayı düşünüyorum bakalım.
bir de bu deneme bana bayağı ciddi geldi iki şık arasında kaldıklarım pek bir oldu. bakalım sonuç ne olacak.

En başta iyi gelmişti bana deneme ama zorlandım sonradan açıkçası,benim de 30 civarı yanlışım var.şeytanın bacağını ne zaman kırıcam bilemiyorum.
belki daha katılamayabilirim bu denemelere kızlar,çünkü elimde daha 20 tane yediiklimin denemeleri var ve dersanenin tg denemelerine de katılıyorum anca yetişicem galiba onlara.

kızlar netleriniz iyi bence :46: ben denemeyi çözemedim kusura bakmayın.:59: bu hafta sunumlar ve staj beni mahfetti. bi de regl oldum. hep uyku modundaydım. artık kpssye de çalışamıyorum. bu dönem beni çok yoruyo. :ssz:

En başta iyi gelmişti bana deneme ama zorlandım sonradan açıkçası,benim de 30 civarı yanlışım var.şeytanın bacağını ne zaman kırıcam bilemiyorum.
belki daha katılamayabilirim bu denemelere kızlar,çünkü elimde daha 20 tane yediiklimin denemeleri var ve dersanenin tg denemelerine de katılıyorum anca yetişicem galiba onlara.

bende de var o denemelerden ben de çözeceğim. oyy gerçi ben de merak ediyorum 15in altına yanlışlarım düşecek mi diye. dün biraz moralim bozuldu aslında bu kadar çalıştım neden daha iyi çıkaramıyorum diye.

bende de var o denemelerden ben de çözeceğim. oyy gerçi ben de merak ediyorum 15in altına yanlışlarım düşecek mi diye. dün biraz moralim bozuldu aslında bu kadar çalıştım neden daha iyi çıkaramıyorum diye.

inş başarıcaz patia,benim de kotada en fazla 20 yanlışım olmalı.umarım sınavda yaşarız bu mutluluğu:16:

inş başarıcaz patia,benim de kotada en fazla 20 yanlışım olmalı.umarım sınavda yaşarız bu mutluluğu:16:

ben de denemeleri netbooktan ve çocuğa rağmen(o devamlı benden bir şeyler istiyor bilgisayarı kapatıyor sayfayı değiştiriyor filan)çözmeyi bahane ediyorum. bu yüzden bir dahakine kağıttan ve nasıl bulacaksam daha sakin bir yerde çözmeye çalışacağım bakalım o zaman ne olacak...

hee tabii ya doğru
ben de şıklarda edimseli arayıp soruyu boş bırakmıştım :1:
teşekkür ederim yuutisçim :16:

Allah yardımcınız olsun hepinizin. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Güzel yerlere atanırsınız. :)

sorma ya tarih neyse de bende eğitimin soru bankalarına başladım gelişim şu an elimde ama olmadık yerlerde hata yapıyorum. bayağı ayrıntı gibi geldi sorular.

tarihi hiç boşveremiyorum ki canım,özellikle şu maddeli sorular çok şaşırtmacalı oluyor.eğitim de ayrı dert zaten,birkaç sene öncesi böyle değildi eğitim uçtular vallahi.

Hiç kimse gelip bişi yazmıyor şuraya yahu :53:
harıl harıl çalışıyor musunuz canlar :) ben bir gün çok çalışırsam ertesi gün biraz sendeliyorum açıkçası.
bugün deneme var diye kalktım gittim dersaneye meğer yokmuş sinir oldum:47: şimdi kafam kazan gibi hiç bişi çalışasım yok.dün matematiği de bitirdik sayılır eşimle, sadece olasılık konusu kaldı ona da baksam mı hiç bilmiyorum sanki sınavda bütün matları çözücem :1::1: ama yine de matım da ilerleme var buna seviniyorum.
şimdilik öpüyor ve sevgilerimi sunuyorum :16::16:

Back