eğitim programıKızlar eğitim programı mı daha kapsamlıdır,öğretim programı mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2012 öğretmenleri çalışma kampı =)
- Konu Sahibi josse
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
eğitim programı
aynen. eğitim öğretimi kapsar.
thanks babies
kızlar denemeyi sabah yaptım, ancak daha kontrol etmedim. eve yeni geldim yemekten sonra kontrol edip yazarım. bu arada benim bilgisayar netbook soruları ondan okumak çok zor oluyor bir daha çıktı almayı düşünüyorum bakalım.
bir de bu deneme bana bayağı ciddi geldi iki şık arasında kaldıklarım pek bir oldu. bakalım sonuç ne olacak.
bir de bu deneme bana bayağı ciddi geldi iki şık arasında kaldıklarım pek bir oldu. bakalım sonuç ne olacak.
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
En başta iyi gelmişti bana deneme ama zorlandım sonradan açıkçası,benim de 30 civarı yanlışım var.şeytanın bacağını ne zaman kırıcam bilemiyorum.
belki daha katılamayabilirim bu denemelere kızlar,çünkü elimde daha 20 tane yediiklimin denemeleri var ve dersanenin tg denemelerine de katılıyorum anca yetişicem galiba onlara.
belki daha katılamayabilirim bu denemelere kızlar,çünkü elimde daha 20 tane yediiklimin denemeleri var ve dersanenin tg denemelerine de katılıyorum anca yetişicem galiba onlara.
En başta iyi gelmişti bana deneme ama zorlandım sonradan açıkçası,benim de 30 civarı yanlışım var.şeytanın bacağını ne zaman kırıcam bilemiyorum.
bende de var o denemelerden ben de çözeceğim. oyy gerçi ben de merak ediyorum 15in altına yanlışlarım düşecek mi diye. dün biraz moralim bozuldu aslında bu kadar çalıştım neden daha iyi çıkaramıyorum diye.
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
bende de var o denemelerden ben de çözeceğim. oyy gerçi ben de merak ediyorum 15in altına yanlışlarım düşecek mi diye. dün biraz moralim bozuldu aslında bu kadar çalıştım neden daha iyi çıkaramıyorum diye.
inş başarıcaz patia,benim de kotada en fazla 20 yanlışım olmalı.umarım sınavda yaşarız bu mutluluğu
inş başarıcaz patia,benim de kotada en fazla 20 yanlışım olmalı.umarım sınavda yaşarız bu mutluluğu
ben de denemeleri netbooktan ve çocuğa rağmen(o devamlı benden bir şeyler istiyor bilgisayarı kapatıyor sayfayı değiştiriyor filan)çözmeyi bahane ediyorum. bu yüzden bir dahakine kağıttan ve nasıl bulacaksam daha sakin bir yerde çözmeye çalışacağım bakalım o zaman ne olacak...
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
kızlar operant koşullanma nedir?
edimsel koşullanmanın diğer adı diye biliyorum.
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
hee tabii ya doğru
ben de şıklarda edimseli arayıp soruyu boş bırakmıştım
teşekkür ederim yuutisçim
rica ederim canım.
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Allah yardımcınız olsun hepinizin. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Güzel yerlere atanırsınız. :)
teşekkürler
Neler yapıyorsunuz huuu
tarihten çok yanlışım çıkıyor yicem kafayı
sorma ya tarih neyse de bende eğitimin soru bankalarına başladım gelişim şu an elimde ama olmadık yerlerde hata yapıyorum. bayağı ayrıntı gibi geldi sorular.
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
sorma ya tarih neyse de bende eğitimin soru bankalarına başladım gelişim şu an elimde ama olmadık yerlerde hata yapıyorum. bayağı ayrıntı gibi geldi sorular.
tarihi hiç boşveremiyorum ki canım,özellikle şu maddeli sorular çok şaşırtmacalı oluyor.eğitim de ayrı dert zaten,birkaç sene öncesi böyle değildi eğitim uçtular vallahi.
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Hiç kimse gelip bişi yazmıyor şuraya yahu
harıl harıl çalışıyor musunuz canlar :) ben bir gün çok çalışırsam ertesi gün biraz sendeliyorum açıkçası.
bugün deneme var diye kalktım gittim dersaneye meğer yokmuş sinir oldum şimdi kafam kazan gibi hiç bişi çalışasım yok.dün matematiği de bitirdik sayılır eşimle, sadece olasılık konusu kaldı ona da baksam mı hiç bilmiyorum sanki sınavda bütün matları çözücem ama yine de matım da ilerleme var buna seviniyorum.
şimdilik öpüyor ve sevgilerimi sunuyorum
harıl harıl çalışıyor musunuz canlar :) ben bir gün çok çalışırsam ertesi gün biraz sendeliyorum açıkçası.
bugün deneme var diye kalktım gittim dersaneye meğer yokmuş sinir oldum şimdi kafam kazan gibi hiç bişi çalışasım yok.dün matematiği de bitirdik sayılır eşimle, sadece olasılık konusu kaldı ona da baksam mı hiç bilmiyorum sanki sınavda bütün matları çözücem ama yine de matım da ilerleme var buna seviniyorum.
şimdilik öpüyor ve sevgilerimi sunuyorum