- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
şubat ayı gelecek neredeyse ama ben doğru düzgün çalışmaya başlamadım
canım bu hangi ders ya ben o kadar gerideyimki hangi derse ait olduğunu bile bilemedim ama ben olsam buna genelleme derdim fakat eğitim bilimleri soruları hep çok başka bir şık oluyorama başka bir forumda özelden özele ve özümleme ile ilgili bir kaç şey okumuştum ve o iki şık bu örneğe uymuyor gibi geldi bana bilemicem ya doğru cevabı bekliyorum merakla:)
bu arada geçen yıl 76, 79 alan arkadaşlar ne kadar çalıştınız ve ne kadar süre kala çalışmaya başladınız acaba kendimle mukayese yapmak için soruyorum:)
Dinçer: Esas öğretmen alımı ağustosta
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 2012 yılındaki esas öğretmen alımını ağustos ayında yapacaklarını söyledi.
AA
Güncelleme: 10:57 TSİ 25 Ocak. 2012 Çarşamba
ANKARA - Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bakanlıkta düzenlediği basın toplantısında, öğretmen atamalarına ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Şubat ayında yapılacak 17 bin öğretmen atamasına ilişkin atama kılavuzunun çok kısa zamanda yayımlanacağını belirten Dinçer, 2012 Bütçe Kanunu'nda 29 bin memur kadrosunun tahsis edildiğini, bunlardan 17 bininin de Milli Eğitim Bakanlığı'na ayrıldığını söyledi.
Dinçer, ''Çok büyük ihtimalle yeni bir kadro kanunu çıkacak, zaman içerisinde. Ama biz 2012 yılındaki esas öğretmen alımımızı ağustos ayında yapacağız'' dedi.
kızlarrrrrrrrrrrrr çok mutlu oldum bu habere ,inşallah güzel bi alım geliyorrr
daha çok çalışın olur mu öpüyorum hepinizii
ne güzel haber buuuu, inşallah hepiniz atanırsınız kızlar. çok çalışıyosunuz, emeklerinizin karşılığını inşallah ağustosda alıcaksınız
ya kızlar ben eğitim bilimlerine çalışıyorum ya, daha gk gy ye başlamadım. şimdi eğitim bittikten sonra ben eğitimi tekrara mı başlıyayım. yoksa gk gy ye çalışmaya mı başlıyayım. bu arada sınava 2013 de giricem. ben eğitimi tekrar edeyim de iyice otursun, zaten gk yi şimdiden çalışsam unuturum diye düşünüyorum ama sizin de fikrinizi almak istedim.
hızlandırma yaparsın sen de canım,dersaneye gider gibi
Adam senede tek atama yapıcaz diye bas bas bağırıyordu al işte yapıyor yine atama :)) yani şubatta ara atama olmucak diyordu.bunların herhangi bir lafına bakmayıp moralimizi yüksek tutmamız lazım.
Umarım ağustosta 40bin falan alırlar da hak edenler emeğinin karşılığını alır.
Vallahi canım ne desem bilemedim.Bir posta da gy-gk çalış dicem ama sen bilirsin yine de.senin zaten mat vardır diye düşünüyorum,tarih,coğ,vat çalış istersen hatta yaza kadar çalışırsın bile.yazın tekrar eğitimden devam edersin.
fikrin için teşekkürler canımbi bitireyim de eğitimi bakıcam sonrasına
program geliştirmenin 3. ünitesi de bitti
kızlar deneme işini napıcaz :26:
canım ben uyarım,düşündüğün veya bulduğun bir yayının sınavı var mı?
ben birkaç gündür ders çalışamıyorum ailem gelmişti yanıma,yarından itibaren devam edicem nasipse.hatta bu hafta bir deneme çözmeyi düşünüyorum
kızlar o zaman haftaya başlayalım 3 ümüz. daha gelen olursa onlar da katılırlar.
bu arada ben de sadece eğitim çözebilirim. gk ben de bildiğin bağıl değil mutlak sıfıro derece bilgim yok yani.. bu arada ölçme kabusum olmuştu geçmişim çok mutlu oldum
eğitimden bile program geliştirme ve öğretim yöntem ve teknikleri yok ama bi deneme çözmeyi istiyorum yine de
2011-2010 KPSS Tek Tek Deneme Sınavları
bu sitede deneme sınavları var kızlar, birini seçelim
kızlar bana uyar. zaten tecrübesizim.
zaman sınırımız ne olsun
sedefcim baktım ben denemelere 79) 2012 YEDIKLM Çözümlü Türkiye Geneli -1 Eğitim Bilimleri çözelim derim ben ilk olarak uygunsa size
canım 120 soru var,süre 150 dk oluyor sınavda.biz de öyle yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?