2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

Ben de azar azar test çözüyorum kızlar,matta köklü sayılara çalıştım en son ama yine de şu mat benim başbelam üzerine çok düşemiyorum diğer derslerde kalıyor aklım yeni dergilerimi bekliyorum daha konularım bitmedi.
bugün yarın çalıştım çalıştım çarşamba babamla ablam gelicek memleketten,onlarla beraberken bişi bakamam.ama olsun çok mutluyum özledim onları hasret gidericem sonunda
bu arada akşam düğüne gitmiştim daha oracıkta dudağımın altında uçuk gibi,sivilce gibi bişi çıktı.ufacık şey bütün gece sızladı uykumdan etti beni,nazara inanıyorum göze geldim galiba

bende direk A dedim zaten , piagetin dönemlerinde soyut dönemde var tümdengelim ama
ben bu soruda takılıp kaldım yahuuuu
kendime güvenim gidiyo böle yapamayınca

bende direk A dedim zaten , piagetin dönemlerinde soyut dönemde var tümdengelim ama
ben bu soruda takılıp kaldım yahuuuu
kendime güvenim gidiyo böle yapamayınca

açıkçası soru benim de moralimi bozdu canım,basit gibi duruyor ama yanıltıcıymış
bir de şey dicem bu soru küçük bir öğrenciye sorulabilecek tarzda bir soru.yani soyut işlemler dönemindeki birine sorulmaz.
bunu da düşünmek lazım demek ki

evet küçük bir öğrenciye soruluyor. biz bu soru üzerinden ilköğretim fen bilgisi öğretimi dersini işlemiştik
kızlar moral bozmak yokkk, en azından örnek kafamızda yer edindi. örneğin şöyle bi soru gelse:
öğretmen ''meyvelerin bi özelliğini söyleyin''
öğrenci ''tatlıdırlar''
öğretmen ''muz da tatlıdır''
öğrenci ''o halde muz meyvedir''
dense burda öğrenci muzun tatlı olma özelliğini öğrendiğinden, ilk bildiği bilgiye yani meyvelerin tatlı olma özelliğine dönüştürür. böylece muzu meyve olarak özümsemiş olur.

evet cnm en azından böyle bi soruyu görmüş olduk

iyi akşamlar kızlar
soruya baktım 2010 kpssde çıkmış buna benzer bir soru..arabanın ne olduğunu bilen çocuğa taşıtı öğretiyordu öğretmen..aklınızda bulunsun
bu arada çalışmalar nasıl gidiyor?ben yoğun çalışmak istiyorum ama sıkılıyorum ya off:26:bilmiorum nasıl olacak..eğitim yine biraz iyi de tarih beni bitiriyor çok eksiğim var..ve vatandaşlık..allah yardımcımız olsun

zaten nerde kandırmacalı sorular var, onları buluyolar. çooookkk dikkat istiyo sorular
tarihi oldum olası sıkıcı bulmuşumdur senin gene iyi eksik var diyosun, bense daha ne gk ye ne gy ye başladım

şaka gibi ben onu da kesin yanlış yapmışımdır
tarih ezbere dayalı yorum canım,mecbur bilicez her şeyi..bugün tarih çözdüm de çalıştığımı yine unutmuşum ama soru çöze çöze yerleşicek inş hepsi.vatandaşlık da aynı şekilde.
ben 5 ayı az bir zaman olarak görüyorum,çok çalışmamız lazım

zaten nerde kandırmacalı sorular var, onları buluyolar. çooookkk dikkat istiyo sorular
tarihi oldum olası sıkıcı bulmuşumdur senin gene iyi eksik var diyosun, bense daha ne gk ye ne gy ye başladım

evet canım zaten insan sabah sınava giriyor arada bekliyosun tekrar sınav kafa kalmıyor..dikkat toplamak çok zor oluyor

5 ay diyincce şimdi iyice kötü oldum canım ya
gerçekten çok az kalmış..göz açıp kapataıncaya kadar geçer..kafayı yicem
ama elimizden geleni yapmalıyız..benim 2.senem bir de bu sene olmalı artık kızlar

ben 4.ye giricem canım,her şeyin hayırlısı

kızlar ya ben bugün soru bankası falanda aldım ama canım sıkkın çok geç geldim kaldım gibi geliyor bana böyle konu okuyup soru çözünce yanlışlarım art arda gelince çok çok sıkılıyor canım...

bozma moralini,sen yne de elinden geleni yapmaya çalış.ne güzel kitap da almışsın,konuyu çalış çöze çöze soruları daha iyi anlarsın

ben 4.ye giricem canım,her şeyin hayırlısı

hayırlısı tabiki canım böyle şeyler kısmet gerçekten..inşallah bu sene hayırlısıysa olur..branş neydi yuutis?

canım bence elinden geleni yap ama düzenli çalışmaya başla..bir siisteme oturttuktan sonra olmayacak şey yok..motivasyonu yüksek tutmak gerekiyor maalesef bu işte..kolay gelsin

evet cnm en azından böyle bi soruyu görmüş olduk

esdi hocam piaget görünce direk yaşlara bak senin sorundaki çocuk işlem öncesi dönemde,diğer şıkları ben öyle eledim
pazar günü bi hevesle uzun uzun açıklamıştım sorunu gönderecekken elektrikleri kesildi patladım sinirden az önce yapıldı

kızlar umutsuzluk yoksakınnnnnnnnnnnn el,mzden geleni yapıyoruz geçmişi unutuyoruz:7:

tmm teşekkür ettim , söylediğin aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…