- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
bu arada 5 yıl ara verdiğim için yeni okumayı söken çoçuklar gibi zorlanıyorum
şimdiye kadar mat , türkçeyi ve coğrafyayı hallettim
çocuklu bayanlara hayranım iyisin hocam iyi çalışmışsınız
umarım gönlünüze göre verir Allah,hepimiz inş atanırızsizin o aldığınız 85i ben alsam süper olur,göbek atarım ama siz onu aldığınıza bile sevinemiyorsunuz bu da işin garip tarafı işte
bir hafta daha geçti arkadaşlar. eğitim dergisinin 5.sini bitirdim bu hafta. tarihten de bayağı çalıştım ancak coğrafya ve vatandaşlığa hiç bakamadım. gerçi daha bugün var belki onlardan da hedefime ulaşırım...
teşekkür edrim canım 2005 yılında başka bölümden mezun olmuş olsaydım 7 yıllık memurdum ama ne yapalım kısmetönümüze bakmamız lazım
şimdi coğ test çözeceğim inşallah
senin bölümün ney umarım hepimiz öğretmen oluruz
rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın
burdayım kızlar benim külüstür(pc) bozuldugiremedim yapıldı geldi gelcek derken dün kavuştum
yeniler var herkes hoş geldi verimli çalışmalar
yutisss can nasılsın ,görüşemedik,günlük aksatmadan gircem artık sayfaya,zaman azaldı hızlanmak lazım
kör topal olmasın artık az kaldıayyy bende mata takıldım sağlam bi kaynak almam lazım seviyem yerlerde
kör topal olmasın artık az kaldıayyy bende mata takıldım sağlam bi kaynak almam lazım seviyem yerlerde
Bi matematik öğretmeni olarak yargı seviye edinmek için başlangıç olabilir derim!!
İstersen kitaptan bakmadan önce ygs konu anlatım videoları olan ekol hocanın videolarından hangi konuyu işleyeceksen açıp izleyebilirsin.( Google 'a yazarsan çıkar) ardından kitaptaki örnek ve alıştırmaları da bakmadan kendin çözmeyi denemelisin, takıldığın terde (fikir yürütemezsen eğer) bak.
Sonrasında uzman kariyerin matematik öğreten soru bankasını alabilirsin
angelteacher hocam sağol ,aldım uzmanı bakalım işe yarar inşallah
yutiscimm ne güzel ya özel öğretmen evinde,iyi kullan canım ne güzel,yorgun olsun ya kısa bi süre katlansın birazcık
üslü sayılara baktık bu akşamsaolsun ya o olmasa ne edicem bilemezdim.çünkü hiç kimse senin seviyene inip anlatamaz.o bunu iyi yapıyor arada da çemkiriyor ama
hee bazen de kendi çözüyor ama bana ifade edemiyor o zaman diyorum sen iyi ki öğretmen olmamışsın
gerçekten öğretmenlik herkesin harcı değil
ancak uyandım yaa ne tembelimtabi herkesin harcı değil öğretmen olmak yutiscim
kızlar posta her gün gk gy denemsi veriyor alıyor musunuz?nasıl buldunuz:26:
pegemn denemesi canım ben alıyordum baya oldu 15 tane falan çok kaliteli değil ama işte gazete fiyatına alıyosun
hiç yoktan iyidir canım
aynen öyle canımprogram g. çalışyorum bende gözümde büyütmüşüm öle karışık değilmiş,gerçi soru çözerken anlycam gerçeği şimdilk konu çalşyorum
kızlar 6. dergiyi de bitirdim. sanırım sömestr başına kadar 8. dergiyi de bitirip soru çözümüne başlarım diye planlıyorum. bu arada daha coğrafya ve vatandaşlık çalışmadım. eğitim bir de tarih bu söylediklerimin içinde.
soru çözerken daha da pekiştirirsin
haftaya cuma tatile giriyorsunuz sanırım.ben de bitirdim dergileri 3.postayı bekliyorum bu süre zarfında da çek kopartları çözüyorum bir de mat çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?