2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

bu arada 5 yıl ara verdiğim için yeni okumayı söken çoçuklar gibi zorlanıyorum
şimdiye kadar mat , türkçeyi ve coğrafyayı hallettim

çocuklu bayanlara hayranım iyisin hocam iyi çalışmışsınız
umarım gönlünüze göre verir Allah,hepimiz inş atanırız sizin o aldığınız 85i ben alsam süper olur,göbek atarım ama siz onu aldığınıza bile sevinemiyorsunuz bu da işin garip tarafı işte

bir hafta daha geçti arkadaşlar. eğitim dergisinin 5.sini bitirdim bu hafta. tarihten de bayağı çalıştım ancak coğrafya ve vatandaşlığa hiç bakamadım. gerçi daha bugün var belki onlardan da hedefime ulaşırım...

teşekkür edrim canım 2005 yılında başka bölümden mezun olmuş olsaydım 7 yıllık memurdum ama ne yapalım kısmetönümüze bakmamız lazım
şimdi coğ test çözeceğim inşallah
senin bölümün ney umarım hepimiz öğretmen oluruz
rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın

ulaşırsın inş

kesin atanırdın canım ama kısmetin böyleymiş diyelim
branşım ingilizce.önceleri çok kolaydı atanmak bizde ama şimdi puan git gide yükseliyor.
umarım,umarım inş atanırız

burdayım kızlar benim külüstür(pc) bozuldu giremedim yapıldı geldi gelcek derken dün kavuştum

yeniler var herkes hoş geldi verimli çalışmalar

yutisss can nasılsın ,görüşemedik,günlük aksatmadan gircem artık sayfaya,zaman azaldı hızlanmak lazım

hoşgeldin canım :) erkencisin sen de.
iyiyim ne olsun işte,kör topal çalışmaya devam ediyorum

kör topal olmasın artık az kaldı ayyy bende mata takıldım sağlam bi kaynak almam lazım seviyem yerlerde

kör topal olmasın artık az kaldı ayyy bende mata takıldım sağlam bi kaynak almam lazım seviyem yerlerde

Bi matematik öğretmeni olarak yargı seviye edinmek için başlangıç olabilir derim!!
İstersen kitaptan bakmadan önce ygs konu anlatım videoları olan ekol hocanın videolarından hangi konuyu işleyeceksen açıp izleyebilirsin.( Google 'a yazarsan çıkar) ardından kitaptaki örnek ve alıştırmaları da bakmadan kendin çözmeyi denemelisin, takıldığın terde (fikir yürütemezsen eğer) bak.
Sonrasında uzman kariyerin matematik öğreten soru bankasını alabilirsin

off jossem benimki de yerlerde,tek dayanağım eşim o çalıştırıyor ama her gün çalışamıyoruz yorgun geldiği oluyor, bazen benim canım istemiyor,e evde olmadığımız akşam oluyor vs bahane çok işte.yargıdan çalışıyorum ben.yediiklim dergilerime hiç bakmadım.yargıyı bitirince (tabi elimi çabuk tutarsam!)onun da sorularına bakıcam inş.
öpüyorum

hocacığım önerilerin gayet güzel.şu uzman kariyeri bir araştırayım.

Kızlar bence de uzman kariyer sorularını çok sık çözün

kpss mantığına en yakın sorular onda

angelteacher hocam sağol ,aldım uzmanı bakalım işe yarar inşallah
yutiscimm ne güzel ya özel öğretmen evinde,iyi kullan canım ne güzel,yorgun olsun ya kısa bi süre katlansın birazcık

angelteacher hocam sağol ,aldım uzmanı bakalım işe yarar inşallah
yutiscimm ne güzel ya özel öğretmen evinde,iyi kullan canım ne güzel,yorgun olsun ya kısa bi süre katlansın birazcık

üslü sayılara baktık bu akşam saolsun ya o olmasa ne edicem bilemezdim.çünkü hiç kimse senin seviyene inip anlatamaz.o bunu iyi yapıyor arada da çemkiriyor ama
hee bazen de kendi çözüyor ama bana ifade edemiyor o zaman diyorum sen iyi ki öğretmen olmamışsın
gerçekten öğretmenlik herkesin harcı değil

ancak uyandım yaa ne tembelim tabi herkesin harcı değil öğretmen olmak yutiscim

kızlar posta her gün gk gy denemsi veriyor alıyor musunuz?nasıl buldunuz:26:

ancak uyandım yaa ne tembelim tabi herkesin harcı değil öğretmen olmak yutiscim

kızlar posta her gün gk gy denemsi veriyor alıyor musunuz?nasıl buldunuz:26:

önceki yıllarda yargınınkini veriyordu güzel oluyordu.şimdi hangi yayını veriyor canım? haberim yoktu almadım hiç.

pegemn denemesi canım ben alıyordum baya oldu 15 tane falan çok kaliteli değil ama işte gazete fiyatına alıyosun

kızlar 6. dergiyi de bitirdim. sanırım sömestr başına kadar 8. dergiyi de bitirip soru çözümüne başlarım diye planlıyorum. bu arada daha coğrafya ve vatandaşlık çalışmadım. eğitim bir de tarih bu söylediklerimin içinde.

aynen öyle canım program g. çalışyorum bende gözümde büyütmüşüm öle karışık değilmiş,gerçi soru çözerken anlycam gerçeği şimdilk konu çalşyorum

soru çözerken daha da pekiştirirsin

haftaya cuma tatile giriyorsunuz sanırım.ben de bitirdim dergileri 3.postayı bekliyorum bu süre zarfında da çek kopartları çözüyorum bir de mat çalışıyorum.

canım biz bir hafta daha gidiyoruz, hızlandırma için, hatta 2. hafta da gidebiliriz. neyse hafta sonu neredeyse hiç çalışamadım 7yi bitiririm dedim ama olmadı. sanırım 3. posta gelene kadar ancak bitecek dergiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…