• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

evet ben de öğretmenım. çok yuksek bı puan almak gerekıyor dı mı bu memurluklar için.:50: atamam olmayacak artık umudum yok. en azından baska bışeler denemek istıyorum.

evet ben de öğretmenım. çok yuksek bı puan almak gerekıyor dı mı bu memurluklar için.:50: atamam olmayacak artık umudum yok. en azından baska bışeler denemek istıyorum.

öyleymiş sanırım tam bir bilgim yok ben öylesine tercih yapmıştım. sonuçta yine de sınava girip gy-gk iyi ypmak lazım.

bugün yapacak pek işim yok. çocuğu uyutuyorum şimdi, uyuyunca ölçme çalışıcam. aslında bir yandan da ufak notlar tutuyorum bir deftere ancak çocukla pek olmuyor kalemi elimden almaya çalışıyor filan. aklımda o notları da tamamlamak var bugün için hadi bakalım. şu 4. dergiyi de bitirip notlarımı çıkartıp test çözmek istiyorum hemen.

eşim gündüz evde,akşam üstü gidiyor işe bu hafta ben de o yüzden akşamları çalışıyorum.düzenim bozuldu biraz :23: ama olsun :16:
ben de dün ekonomik coğrafyaya çalıştım tahıllar,sanayi bitkileri fln.bir de hullun sistematik davranış kuramı hiç soru çıkmamış bu adamdan daha.
bugün de planımda anayasa,eğitimden o an hangisini canım isterse ve birazda mat var umarım gerçekleştiririm :34:

kızlar bilen varsa açıklama istiyorum pls
suç kovuşturması ne demek? soruşturma ile aynı şey mi acaba :50:

suç kovuşturmasını hiç duymadım? hangi dersten o :53:
bugün ölçme de bitti. pek sevdiğim söylenemez ama en azından rehberlik gibi sıkıcı değildi :40:
kızlar program geliştirme ve öğretim ilke ve yöntemlerini ben finallerden sonraya bıraktım. ara tatilde çalışıcam. finallerim başlıyo, şimdilik kpss kitaplarına malesef bb demek zorundayım :18:

kızlar bilen varsa açıklama istiyorum pls
suç kovuşturması ne demek? soruşturma ile aynı şey mi acaba :50:

nette şöyle bir şey buldum
suç kovuşturması: Suç işlediği sanılan bir kimsenin, üstüne atılan o suçu işleyip işlemediğini ortaya çıkarmak için yapılan soruşturma, sorgu, tutuklama, salıverme ve benzeri işlemlerin tümü,ceza takibatı.
sanırım soruşturmanın daha kapsamlısı canım
anladım, vatandaşlıkmış :1:

Son düzenleme:
Tşk ettim canım,o tanımı ceza kovuşturması olarak da buldum ben..senin dediğin gibi soruşturmanın daha kapsamlısı olsa gerek :31:

bu arada finallerinde başarılar canım,umarım iyi puanlar alırsın hepsiciğinden :34::34:

Tşk ettim canım,o tanımı ceza kovuşturması olarak da buldum ben..senin dediğin gibi soruşturmanın daha kapsamlısı olsa gerek :31:

bu arada finallerinde başarılar canım,umarım iyi puanlar alırsın hepsiciğinden :34::34:

sağol şeker
kızlar hepinize iyi çalışmalar :16:

bugün evdeydim ama hiç ders çalışamadım. gerçi eşim gelince bir güzel yemek yer onlar oğluyla oynarken çalışırım diye düşünüyorum.

herkes harıl harıl çalışıyor mu huuuu :1::1:
ben bugün temizlik fln yaptm yoruldum,tarihe çalışmaya başladım uykum geldi :1: ama çalışıcam yatana kadar yolu var.. 19.yüzyıl ıslahatları,tanzimat, ıslahat,balkan savaşları onlar var beni bekleyen :52::52:

harıl harıl olmasa da çalışıyoruz hocam :9:
ben dün tarih çalışmıştım bugün sorusunu çözdüm biraz, sonra da gelişim ve öğrenme çalıştım.biraz da mat çalışıcam ama malesef hala matta büyük bir gelişme gösteremiyorum :50::50:

ben de bu akşam eğitimin 4. dergisini bitiricem ihşallah. yılbaşında soru bankalarına başlıyorum planıma göre.

ben de bu akşam eğitimin 4. dergisini bitiricem ihşallah. yılbaşında soru bankalarına başlıyorum planıma göre.

çalıştıklarını mı çözüceksin canım,ben bir ara tarihi çözdüm çalıştıklarımdan bir daha bakamadım. 7.dergideyim şu an bitireyim diğer dergiler gelene kdr soru bankalarına bakmak niyetindeyim.

çalıştıklarını mı çözüceksin canım,ben bir ara tarihi çözdüm çalıştıklarımdan bir daha bakamadım. 7.dergideyim şu an bitireyim diğer dergiler gelene kdr soru bankalarına bakmak niyetindeyim.

maşallah bitirmişsin neredeyse dergileri :) ewt cnm ilk 4 dergi bitti sayılır.(bunlarla ilgili not çıkartıyorum da sadece 4. derginin yöntemleri kaldı not çıkartmam gereken.) önce yaprak testleri bitiricem, sonra soru bankalarına başlayacağım.

maşallah bitirmişsin neredeyse dergileri :) ewt cnm ilk 4 dergi bitti sayılır.(bunlarla ilgili not çıkartıyorum da sadece 4. derginin yöntemleri kaldı not çıkartmam gereken.) önce yaprak testleri bitiricem, sonra soru bankalarına başlayacağım.

yoğunluğuna göre sen de çok iyisin,ben bütün gün evdeyim :) soru bankası demişim değil onlar durakoysun :1: ben de önce yaprakları bitiricem nasipse.

yoğunluğuna göre sen de çok iyisin,ben bütün gün evdeyim :) soru bankası demişim değil onlar durakoysun :1: ben de önce yaprakları bitiricem nasipse.

oğluşumla kahvaltı yaptık, biraz oynadık ve sanırım bana bezinde bir hediye bıraktı şu an kokusunu alıyorum :) onu temizleyip kitapların başına oturacağım. hazırladım kitapları 4. derginin yöntemleriyle ilgili notumu çıkarıcam , yaprak testleri de çıkardım yavaş YAVAş çÖzmeYE başlayayım artık bugün ne yaptığımı yazarım akşama...

Back