• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

kızlar merhaba, en geride kalan benim sanırım, şuana kadar tarihten coğrafyadan ve türkçeden ilk konuları bitirdim, anayasayı kursta hocayla takip edeceğim hocada henüz ilk konunun daha yarısında, mattada bir konu bitirdim, ve program geliştirmeden ise 3 konu bitirdim bu arada grip oldum 4 gündür haşat olmuş bir haldeyim hastayken uğraştım ama çalışamadım, akşam kursa gidiyim diye iyi olmaya çalışıyorum of ya ne güzel tam gaz başlamıştım çalışmaya grip oldum:(, bi iyleşiyim tempomu arttırıcam, bu arada en azından uyku olayını hallettim çok uyumuyorum uzun vadede az uyumanın faydasını göreceğime inanıyorum, hepinize kolaylıklar ...

ne yaptık bakalım bugün. sonunda 4 dergiyi de bitirdim hem de notlarıyla birlikte. bayağı yol aldığımı düşünüyorum aslında. testlerimi de ortaya çıkarttım çözmeye başlıyorum. artık konu+test birlikte götüreceğim...

oğluşumla kahvaltı yaptık, biraz oynadık ve sanırım bana bezinde bir hediye bıraktı şu an kokusunu alıyorum :) onu temizleyip kitapların başına oturacağım. hazırladım kitapları 4. derginin yöntemleriyle ilgili notumu çıkarıcam , yaprak testleri de çıkardım yavaş YAVAş çÖzmeYE başlayayım artık bugün ne yaptığımı yazarım akşama...

:1::1::1: poklu oğlan

kızlar merhaba, en geride kalan benim sanırım, şuana kadar tarihten coğrafyadan ve türkçeden ilk konuları bitirdim, anayasayı kursta hocayla takip edeceğim hocada henüz ilk konunun daha yarısında, mattada bir konu bitirdim, ve program geliştirmeden ise 3 konu bitirdim bu arada grip oldum 4 gündür haşat olmuş bir haldeyim hastayken uğraştım ama çalışamadım, akşam kursa gidiyim diye iyi olmaya çalışıyorum of ya ne güzel tam gaz başlamıştım çalışmaya grip oldum:(, bi iyleşiyim tempomu arttırıcam, bu arada en azından uyku olayını hallettim çok uyumuyorum uzun vadede az uyumanın faydasını göreceğime inanıyorum, hepinize kolaylıklar ...

üzülme canım yeter ki içinde istek olsun,iyileşince tam gaz devam edersin..

ben de bugün ölçme ve öyt çalıştım.öytnin testi kaldı çözmem gereken.sonra da dışarı çıktım kafamı dağıttım :24: biraz da eşimle ilgilenmeliyim soğuk almış :2::2:

selam kızlar benim branşım fen teknoloji

bronşit oldum 1 haftadır dinleniyorum arada dersaneye de gidiyorum ama çok boşladım dersleri :( . iki gün içinde yeniden başlıycam çalışmaya bu hafta içinde gelişim ve programın yarısını bitirmem lazım geri kalıcam yoksa dersaneden. bu arada dersanede nereye geldik onu söylemek isterim.

tarih.. 19 yy osmanlı devletinden başladık 2. inönüye geldik
vatandaşlık... hükümet şekilleri, rejimler , yönetim şekilleri
coğrafya... yerşekilleri
matematik.. üslü sayılar
gelişim.. vygotsky yakınsak gelişim alanı
program geliştirme.. bloom taksonomisi

Herkese mutlu yıllar kızlar :124::124:
umarım bu sene bizim için hayırlı olur ve atanırız :34: tabi önce sağlığımız ve evimizde,yurdumuzda huzurumuz olsun:16:

ben dün çok az rehberlik çalıştım başka bişi yapamadım.akşam için hazırlık yaptık,pazara fln gittim yoruldum.
bugün de çalışmıcam.
yarına Allah kerim :1::1:

selam kızlar benim branşım fen teknoloji

bronşit oldum 1 haftadır dinleniyorum arada dersaneye de gidiyorum ama çok boşladım dersleri :( . iki gün içinde yeniden başlıycam çalışmaya bu hafta içinde gelişim ve programın yarısını bitirmem lazım geri kalıcam yoksa dersaneden. bu arada dersanede nereye geldik onu söylemek isterim.

tarih.. 19 yy osmanlı devletinden başladık 2. inönüye geldik
vatandaşlık... hükümet şekilleri, rejimler , yönetim şekilleri
coğrafya... yerşekilleri
matematik.. üslü sayılar
gelişim.. vygotsky yakınsak gelişim alanı
program geliştirme.. bloom taksonomisi

geçmiş olsun :34:
iyileş yetiştirirsn canım sıkıntı yapma.

kızlar valla bu pegem canıma yetti,dersahanden pegem verdiler program geliştirmeyi yarıladım ama kitaptaki hatalı sorulardan,gına geldi elimdeki 2011 ihtiyaç setinin de karalanmamış yeri kalmadı, pintilik yapmadan direk pegemi rafa kaldırıp yedi iklimmi alsam, çünkü kitapta ilerledikçe gördüm ki pegem ihtiyacın yanında hiç bir şey,konu sonu testleri abuk sabuk sınavla alakası yok çok yüzeysel, nası canım sıkıldı gece gece ya :(

kızlar valla bu pegem canıma yetti,dersahanden pegem verdiler program geliştirmeyi yarıladım ama kitaptaki hatalı sorulardan,gına geldi elimdeki 2011 ihtiyaç setinin de karalanmamış yeri kalmadı, pintilik yapmadan direk pegemi rafa kaldırıp yedi iklimmi alsam, çünkü kitapta ilerledikçe gördüm ki pegem ihtiyacın yanında hiç bir şey,konu sonu testleri abuk sabuk sınavla alakası yok çok yüzeysel, nası canım sıkıldı gece gece ya :(

en iyisini yaparsın ben de 2009da eğitimini almıştım pegemin çok basit soru tarzı var,denemeleri de aynı şekilde.

en iyisini yaparsın ben de 2009da eğitimini almıştım pegemin çok basit soru tarzı var,denemeleri de aynı şekilde.

evet canım ya hocalar çok iyi onların notlarıda çok işime yarıycak ama onlar haziranda bitircekler konuları, bende 6 ay boyunca onları bekliycek değilim,yediiklimin dergisini düşündüm ama bir tek dergi aboneliği olmuyor sanırım, bide dergileri part part gönderiyolarmış, en iyisi modüler set almak ihityacı denedim sıra yedi iklimde ne dersin ? kursun verdikleri beş para etmiycek belli oldu:14:

evet canım ya hocalar çok iyi onların notlarıda çok işime yarıycak ama onlar haziranda bitircekler konuları, bende 6 ay boyunca onları bekliycek değilim,yediiklimin dergisini düşündüm ama bir tek dergi aboneliği olmuyor sanırım, bide dergileri part part gönderiyolarmış, en iyisi modüler set almak ihityacı denedim sıra yedi iklimde ne dersin ? kursun verdikleri beş para etmiycek belli oldu:14:

yediiklim setini kullanıyorum ben canım,çok memnunum.2 posta geldi sonuncu kaldı.eğer sadece konu anlatımlarının seti varsa öyle de alabilirsin soru bankalarını,denemeleri istemiyorsan.

kızlar şubatta kendi aramızda eğitimden deneme sınavı yapalım mı
buraya bi tane yükleriz
hafta içi herkes çözer. haftasonu da yapamadığımız soruları tartışırız
konularımız yarım gerçi, ben de şimdilik ara verdim de şubat tatilinde program geliştirme ve öğretim yöntem ve tekniklerini çalışıcam
ama haftada bi denemenin de zararı olmaz diye düşünüyorum

kızlar şubatta kendi aramızda eğitimden deneme sınavı yapalım mı
buraya bi tane yükleriz
hafta içi herkes çözer. haftasonu da yapamadığımız soruları tartışırız
konularımız yarım gerçi, ben de şimdilik ara verdim de şubat tatilinde program geliştirme ve öğretim yöntem ve tekniklerini çalışıcam
ama haftada bi denemenin de zararı olmaz diye düşünüyorum

iyi fikir canım,güzel olur yapalım :34:

Kızlarr çok uzun zamandır uğrayamadım topiğe :17:

nasılsınız,maraton nasıl gidiyor

ben eğitim bilimlerini askıya aldım

en son çalışacağım ona

gkgy bitmek üzere :21:

ama eğitimden ne yapacağım hiç bilmiyorum :26:

yediiklim setini kullanıyorum ben canım,çok memnunum.2 posta geldi sonuncu kaldı.eğer sadece konu anlatımlarının seti varsa öyle de alabilirsin soru bankalarını,denemeleri istemiyorsan.

canım biraz kurcaladım altın set diye bir şey var, ben yalnızca dergi almak istiyorum oda olmuyor gibi, bende o yüzden yediiklim modüler konu anlatımlı set alıyım dedim,belki yanına yaprak testte alırım şu konuları bi bitiriyim de hele soru bankası kısmı kolay olcak inşallah, çok teşekkür ederim sanada canım..

bu arada şubatta deneme fikri gayet güzel :)

Josse yine kayboldu yahu nerde bu kız :1:

Neler yapıyorsunuz bakalım..ben bugün anayasadan yürütmeye çalıştım,bir de az buçuk mat çözdüm,bir ara da Türkçe bakıcam noktalama işaretleri.

merhabalar daha öncede yazmıştım buraya aylar önce:10:
üniversiteyi 7 yıl önce btirdim bölümüm biyoloji öğrt. ilk iki sene sınava girdim ilkinden 85 ikincisinden 86 aldım
hiç alım olmadı o senelerde bende şu sıralar ev hanımı olarak yaşıyorum:50: bu sene sınava hazırlanmak istiyotarum arkadaşlarımın çoğu atanmış benim gibi pes etmeyip hep çabalayanlar
bir oğlum var çalışmam çok zor ama bu şartlara rağmen yüksek puan alıp bende öğretmen olmak istiyorum
sizlerin ne kadar çalıştığını okuyarak ta gaza geliyorum
hepinize kolay gelsin

bu arada 5 yıl ara verdiğim için yeni okumayı söken çoçuklar gibi zorlanıyorum
şimdiye kadar mat , türkçeyi ve coğrafyayı hallettim

Back