• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

Sedefonur; :46::46: :nazar::nazar:

ben de öğrenmeden thorndikenın bağ kuramına çalıştım, program geliştirmeden de program geliştirme yaklaşımları ve tekniklerine çalıştım..uykum geldi :52::52:

kızlar gk-gy için konu anlatımı ve soru bankası alcam ne öneriyorsunuz:5:

elinde neler var canım.yediiklim alıcam diyordun onu düşünebilirsin,datayı ben kullanamadım sadece tarihinin methini duydum.yargı var o da iyi bence dersane de kullanmıştım.ihtiyaç da güzel ya gk-gyde ilk sene kendim ordan çalışmıştım baya faydalı olmuştu.ama içlerinde en iyi yediiklim geldi bana.

yutiscim ihtiyaç var bende ama içim rahat etmiyor:9: yediiklim modüler set şeklinde ondan almak istemedim:50:

sedayseday hocam sağol:)biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip. Allah büyük üstesinden gelicez inşallah...

Son düzenleme:
yutiscim ihtiyaç var bende ama içim rahat etmiyor:9: yediiklim modüler set şeklinde ondan almak istemedim:50:

sedayseday hocam sağol:)biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip. Allah büyük üstesinden gelicez inşallah...

set olarak hem pahalı gelebilir yediiklim sana 125 olmuş pahalılaşmış ben eğitimle beraber 150ye almıştım,canım yargıya bir bak o zaman :54:

merhaba kızlar. ben hafta sonu yoğun çalıştığım için pek kitap bakamıyorum, ama yine de psikolojilerden biraz çalıştım. hafta içi daha iyi olacak tabiii.

Sedefonur; :46::46: :nazar::nazar:

ben de öğrenmeden thorndikenın bağ kuramına çalıştım, program geliştirmeden de program geliştirme yaklaşımları ve tekniklerine çalıştım..uykum geldi :52::52:
bravo yuutisçim süpersin :10: ben program geliştirme daha başlamadım, nasıl bi ders zor mu kolay mı? :26:
kızlar gk-gy için konu anlatımı ve soru bankası alcam ne öneriyorsunuz:5:
canım ben memurlar.netten araştırmıştım, almadım ama en çok yediiklimi öneren vardı.
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar, malesef her gün bu ülkede her şey giderek zorlaşıyor.
sağol canım :16:
merhaba kızlar. ben hafta sonu yoğun çalıştığım için pek kitap bakamıyorum, ama yine de psikolojilerden biraz çalıştım. hafta içi daha iyi olacak tabiii.

olsun canım, elinden geleni yaptığın sürece emeklerin boşa gitmez :6:

kızlar bazılarınız biliyodur, ben 2013 de sınava giricem. seneye dersaneye gitmeyi de düşünmüyodum. eğer 2013 de kazanamazsam 2. ye denerken dersaneye giderim, hem mezun olunca okul derdim de kalmaz, rahat rahat giderim,sadece kpssye odaklanırım diye düşünüyodum. ama çok önemli bir şeyi gözden kaçırmışım. ilk girişte kazanamadığımda, 2. girişim için dersaneye gidemem. çünkü o yıl ya ücretli öğretmenlik ya da herhangi bi yerde çalışıp para kazanmak istiyorum. yani ancak seneye gidersem giderim. ben de şöyle düşündüm: yaza kendime denemeler yaparım. belirli bir puanın üstünde yaparsam dersaneye gitmem, yapamazsam giderim diye düşündüm. siz ne dersiniz kızlar.. fikirlere açığım :6:

bravo yuutisçim süpersin :10: ben program geliştirme daha başlamadım, nasıl bi ders zor mu kolay mı? :26:

kızlar bazılarınız biliyodur, ben 2013 de sınava giricem. seneye dersaneye gitmeyi de düşünmüyodum. eğer 2013 de kazanamazsam 2. ye denerken dersaneye giderim, hem mezun olunca okul derdim de kalmaz, rahat rahat giderim,sadece kpssye odaklanırım diye düşünüyodum. ama çok önemli bir şeyi gözden kaçırmışım. ilk girişte kazanamadığımda, 2. girişim için dersaneye gidemem. çünkü o yıl ya ücretli öğretmenlik ya da herhangi bi yerde çalışıp para kazanmak istiyorum. yani ancak seneye gidersem giderim. ben de şöyle düşündüm: yaza kendime denemeler yaparım. belirli bir puanın üstünde yaparsam dersaneye gitmem, yapamazsam giderim diye düşündüm. siz ne dersiniz kızlar.. fikirlere açığım :6:

canım program geliştirme aslında zor değil,çok da öğretici bir yerde.amaaa ben ısınamıyorum işte,bazı yerlerde hiç kafama girmeyen konular var.az soru çıkıyor ondan ama en çok yanlışlar genelde programda.

şeker her iki şekilde yapsan da olur ama şu var ki mezun olduktan sonra işe girersen yorucu oluyor dersaneye de git gel baya zorlanırsın.seneye gidersen zaten büyük ihtimal 3 günün fln dolu olur haftasonu dersaneye gidersin,hafta içi etütler olur onlara da rahat rahat gidersin.ben de gitmemiştim son sınıftayken.ikinci sene gittim hatta ilk döneminde ücretli de yaptım bir de ben ilçedeydim şhir merkezine giderdim çok zor oluyordu işte senin de ücretli olayı köylere fln filan çıkarsa git gel.. sen düşün işte..eğer durumunuz varsa ben son sene git derim canım.:54:

Son düzenleme:
canım program geliştirme aslında zor değil,çok da öğretici bir yerde.amaaa ben ısınamıyorum işte,bazı yerlerde hiç kafama girmeyen konular var.az soru çıkıyor ondan ama en çok yanlışlar genelde programda.

şeker her iki şekilde yapsan da olur ama şu var ki mezun olduktan sonra işe girersen yorucu oluyor dersaneye de git gel baya zorlanırsın.seneye gidersen zaten büyük ihtimal 3 günün fln dolu olur haftasonu dersaneye gidersin,hafta içi etütler olur onlara da rahat rahat gidersin.ben de gitmemiştim son sınıftayken.ikinci sene gittim hatta ilk döneminde ücretli de yaptım bir de ben ilçedeydim şhir merkezine giderdim çok zor oluyordu işte senin de ücretli olayı köylere fln filan çıkarsa git gel.. sen düşün işte..eğer durumunuz varsa ben son sene git derim canım.:54:

tatlım fikirlerin için teşekkür ederim :16: ben de 2. sene dersaneye gidersem ücretliyle birlikte dersaneyi yürütebileceğimi düşünmüyorum açıkçası. ancak son sene dersaneye gidersem olur dediğin gibi. ailem ve sevgilim ilk sene dene, olmazsa 2. sene ücretlide çalışma, dersaneye git sadece kpss ye odaklan diyor. ama bazı sebeplerden dolayı ücretlide ya da herhangi bi yerde çalışmam lazım, çünkü sigortam yok, artık olmasını istiyorum. :25: o yüzden 2. sene dersaneye gidemem. o zaman en iyisi ben yaza çözdüğüm denemelerden aldığım puanlara göre gidip gitmemeye karar veriyim. :97:
ben de ölçme bittikten sonra program geliştirmeye başlıyayım bari. ölçme de bitti sayılır. bilimsel araştırma yöntemlerindeyim. ilk başladığımda ölçme bana zor gelmişti ama mantığını kavradığında, soruların çözümü bulmaca gibi akıp gidiyor. :121:

Son düzenleme:
sigorta numarasını önceden almak iyi olur.atanamasan da dediğin gibi ücretli de olsa en azından sigortan başlar..ben 17 yaşnda aldım sigorta numarasını,ve farklı çok yerde çalıştım öğrenci iken şu an 1 yıla yakın günüm var :90::90:
ölçme bence de daha eğlenceli,işlem sorularını anladın mı kolay çözülüyor :34:

ben geldim güsell bayanlar:21: öytden modellerdyim şişti kafam:30:

sedefcim bence iyi gidiyosun böle şimdi bi kere bitir yaza bi kere daha bitir en son deneme çöz baktın 80 net üzerisin eğitimden gitme kursa.ama şuda var ben olsam 4.sınıfta zorlarım bütçemi giderim kursa deli gibide çalışırım sayılı gün nasılsa eee temelinde olmuş olacak inşallah atanırsın.2.seneye kalmazsın.içimden geçen bu:3: ne ücretliye muhtaç ol abuk sabuk insanların suratını çek nede mesleğin dışında iş yapma.git kursa son sınıfta yazında salma güzel güzel çalış.8 9 ay az gezmekle,az uyumakla kimse ölmez:17:ben ölmedim en azından şu 3 5 ayda:1:asıl hem kendin hem dershane 4.sınıfta atanırsın Allah ın izniyle kuzum:32: inşallah yutisim ben ve diğerleride sana yol göstericez seneye kpssyi atlatmış mesleğimize başlamış olarak:7:

sedefcim bence iyi gidiyosun böle şimdi bi kere bitir yaza bi kere daha bitir en son deneme çöz baktın 80 net üzerisin eğitimden gitme kursa.ama şuda var ben olsam 4.sınıfta zorlarım bütçemi giderim kursa deli gibide çalışırım sayılı gün nasılsa eee temelinde olmuş olacak inşallah atanırsın.2.seneye kalmazsın.içimden geçen bu:3: ne ücretliye muhtaç ol abuk sabuk insanların suratını çek nede mesleğin dışında iş yapma.git kursa son sınıfta yazında salma güzel güzel çalış.8 9 ay az gezmekle,az uyumakla kimse ölmez:17:ben ölmedim en azından şu 3 5 ayda:1:asıl hem kendin hem dershane 4.sınıfta atanırsın Allah ın izniyle kuzum:32: inşallah yutisim ben ve diğerleride sana yol göstericez seneye kpssyi atlatmış mesleğimize başlamış olarak:7:

şişsin kafan canım,iyidir iyidir :1::1: ben de Türkçe çalışıyorum şu an,zaten bildiğim şeyler ama es geçtiğim dergileri şöyle bir okuyup testlerini çözüyorum vallahi ben her telden çalıyorum ya bir ondan çalışıyorum bir bundan hahaa:1::1:
ya jossem ne güzel yazmışsın Allahım inş Temmuzda şurda sınavım çok iyi geçti,umudum var deriz sonra da atanırız sonra da Sedefi motive ederiz ay çok güzel :16::16:

sigorta numarasını önceden almak iyi olur.atanamasan da dediğin gibi ücretli de olsa en azından sigortan başlar..ben 17 yaşnda aldım sigorta numarasını,ve farklı çok yerde çalıştım öğrenci iken şu an 1 yıla yakın günüm var :90::90:
ölçme bence de daha eğlenceli,işlem sorularını anladın mı kolay çözülüyor :34:

sayın meslektaş adaylarım çok teşekkürler :16: inşallah her şey gönlünüzce olucak ve ben de sizin peşinizden gelicem :10: ahh bu hayaller olmadan çalışılır mı bu sınava yaa :30: artık bu son nokta kızlar.. biz ne engelleri aşarak geldik bu noktaya. kpss vız gelir bize :45: inş :9:
benim arkadaşlarım bu yıl çalışmaya başlamadılar. ben şimdilik onlardan 1-0 öndeyim; ama onlar dersaneye gittiklerinde beni 2-1 sollarlarsa o zaman n'olur bilemiyorum :18: o yüzden bu dersaneye karar verme işini fikirleriniz üzere yaza bıraktım. denemeler sonucuna göre yoluma koyulucam.
bu akşam bütün eğitim derslerinden karışık sorular çözdüm kızlar bir de ölçmeden tekrar yaptım

inşallah sedefcim:7: arkadaş kavramını içi çok boş artık :26: yalan söyleniyor sonra o yalan unutuluyor doğrusunu söylüyor:53:benim hiç çalışmadım diyen arkadaşlar geçen yıl ocak ayında sıkıldık falan dediler eğitim bilimlerinden,ne alaka yeni başladık ne sıkılması dedim.yok ya bu 3. tekrar oluyor demez mi:44:temelim yok çok zorlanıyorum 10 gün oldu ama sıkıldım diyende aynı kişi bi hafta öncesinde hemde:52: bozmadım kendimden utandım ama görüşmedim sonrasında:4:

neyse insanın ağzından çıkana değilde gönlündekine bakmak lazım o da yaşanmışlıkla,paylaşımla anlaşılıyor ancak

ben kaçar çalışcam:21:

inşallah sedefcim:7: arkadaş kavramını içi çok boş artık :26: yalan söyleniyor sonra o yalan unutuluyor doğrusunu söylüyor:53:benim hiç çalışmadım diyen arkadaşlar geçen yıl ocak ayında sıkıldık falan dediler eğitim bilimlerinden,ne alaka yeni başladık ne sıkılması dedim.yok ya bu 3. tekrar oluyor demez mi:44:temelim yok çok zorlanıyorum 10 gün oldu ama sıkıldım diyende aynı kişi bi hafta öncesinde hemde:52: bozmadım kendimden utandım ama görüşmedim sonrasında:4:

neyse insanın ağzından çıkana değilde gönlündekine bakmak lazım o da yaşanmışlıkla,paylaşımla anlaşılıyor ancak

ben kaçar çalışcam:21:

:53::53::53:
ayy inanmıyorum jossecim, bizim sınıftada finallere hiç çalışmıyorum deyip 90 lar 100 ler alıyolar ya deli oluyorum :30: ya tamam onların adına seviniyorum yüksek not alıyolar. ama çalıştığını neden saklıyosun ki? söyle açık açık, zaten hak ettiğin notu da alıyosun, o zaman bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. hem çalışmadım diyor hem aldığı puana bak. ben gene tam tersi çalıştığımı söylüyorum :9: hatta bunu söylerken motive oluyorum sanki. hani çalıştığımı söylüyorum ya, bu benim çalışmayı bırakmamı engelliyo, daha çok hevesleniyorum.
jossecim ne güzel erken başlamışsın çalışmaya, verimli bi gün olmuştur senin için :31:
bu arada akşam rehberliğin 2. videosunu bitirdim. sabah derse gitmedim,öğlene kadar uyumuşum. biraz uykucuyumdur :1: öğleden sonraki dersim de iptal olmuş. biraz gezdim, topuklu çizme falan baktım, ocakta stajım başlıyo kısmetse :12: şimdi de ders zamanııııı :68:

Tarihi sevmiyorum işte pfff :25::25::25: osmanlı kültür ve medeniyetine çalıştım,şu adam isimlerini öğrenmemiz lazım geçen sınavda sormuşlardı :25:
kızlar bir yandan da spor yapıyorum,2010da da böyleydim illa dersin arasına spor sokuyorum :52: çünkü sürekli evde olup oturmaktan yemeğe veriyorum.

Tarihi sevmiyorum işte pfff :25::25::25: osmanlı kültür ve medeniyetine çalıştım,şu adam isimlerini öğrenmemiz lazım geçen sınavda sormuşlardı :25:
kızlar bir yandan da spor yapıyorum,2010da da böyleydim illa dersin arasına spor sokuyorum :52: çünkü sürekli evde olup oturmaktan yemeğe veriyorum.

yuutis süpersin.. hem ders hem spor bravo :46:
ben de hem ders hem cips, hem kola :1:
bugün rehberlikten 3. video yu dinledim çalıştım
videoyu mp3 e çevirme programı indirdim. tekrarlarda videoyu izlemem, direk telefondan dinlerim :31:

yuutis süpersin.. hem ders hem spor bravo :46:
ben de hem ders hem cips, hem kola :1:
bugün rehberlikten 3. video yu dinledim çalıştım
videoyu mp3 e çevirme programı indirdim. tekrarlarda videoyu izlemem, direk telefondan dinlerim :31:

:1::1::1:
çok yeme canım sonra üni yıllarını ararsın benim gibi ah ah :))
net sınırlı olmasa bn de video olayına girerdim ama napalım :50::50: önceki yıl tarihte şarkılar vardı onları dinlerdim telden,ezberlemiştim artık iyi oluyordu onlar yine vardır aramak lazım :44::44:

Back