OLSUN - herkesdinlesin.com yuttiscim burdada şarkılar varprograma g.başlıyorum şimdi sedefcim onlardan işte benim etrafımda bay bi vardı.çalışmadan yüz olan üstün insanar spor yapamıyorum ama bazıları gibi cipsleri colalalrı da götürmüyorum
az yiyiorum
konu anlatımı çok az kızlar çokca soru çözmeden olmuyor:30:
yuutisçim bu videolar da çok zaman alıyor. bi ders videosu 120 dk. onu dinlesen de kitaptan bakmayınca olmuyo. ee bi de konuyu çalıştıktan sonra soru çözmek gerekiyo, baya zamanın gidiyo. benim alt yapım olmadığı için bir öğretmenden ders dinlemeye ihtiyaç duyuyorum. sadece kitaptan çalışmakla anlayamıyorum. çünkü okulda gördüklerimizin kpss ile alakası yok. o yüzden sen pek bişey kaybetmiş değilsin canım
kızlar bu rehberlik çokkkk sıkıcı yaa.. çok kavram var
rehberlikte ve ölçmede son konularım kaldı. onlar da bitince öyt ve program geliştirmeye bismillah dicem inş. eğitimden sıkıldım, hem de jossenin arkadaşları gibi 3. kez tekrar yapmadan
kızlar nerdesiniz heyyy pişt
burdayım ben
duraklama ve gerileme dönemi ıslahatlarına çalıştım sabahtan,spordan sonra da eğitim çalışmayı düşünüyorum Allahım hepimize çalışma şevki ve zihin açıklığı versin amin
çok ihtiyacımız var.
maşallaha maşallahbende bugün tamamen öğretim yöntem ve teknikleri çalıştım yatana kadar da devam edicem uf biran önce şu ihtiauç konu analtımları rafa kaldırıp pegeme sindire sindire başlamak istiyorum , geçen sene çalıştığım kitabı yüzeysel olrak çalışmak bile çok sıkıcı geliyor bana , amin canım hepimize bol azim hırs versin Allah dilerim.
hatırlıyorsunuzdur belki ben dergi dergi(yedi iklim) çalışmaya karar verdim bu sene. 4. dergiye bugün başladım, yılbaşına kadar hem eğitimin hem genel kültürün ilk 4 dergisini bitirmeye kararlıyım. yeni yılda testlerini çözmeye başlayacağım. (bu arada sadece pazartesi, çarşamba ve cuma çalışabiliyorum, diğer günler sadece işe giderken birkaç test çözebiliyorum o kadar...)
canım 3 gün olsa da iyi gidiyorsunben de 6.dergiye geçtim bugün.senin gibi dergi dergi gidiyorum.1 haftada her dersten çalışmış oluyorum böylece
bütün dersleri bir arada götürmek mi mantıklı yoksa ders ders gitmek mi bu kararsılzığım sonum olcak
canım bende şimdilik ocak sonuna kadar, hergün matematikten bir konu, türkçeden bir konu bearaberinde eğitim çalışmayı (günde 3 saat eğitim çalışsam bir eğitim kitabını maksimum 4- 5 güne bitiririm) planlıyorum,matematik alt yapım var eğitim alt yapım da var,genel yetenek ve eğitim konularını 40 günde bitircem, genel kültürüde dershaneyle paralel takip etcem dershane cuma günü başlıycak, şubat ayı boyuncada genel kültürü bitiricem, o zaman önümüzdeki 70 günde pegem gk-gy -eğitim konu anlatımlı modüler setini ve pegem gk-gy-eğitim çek kopar ını bitiririm,sonrada haberturkten aldığım ihtiyaç gk-gy modüler soru bankası, pegem 5000 binlik gk-gy-eğitim soru bankası başta olmak üzere ,diğer tüm yayınlarında denemesini çözüyüm diyorum, of valla kafam karışık bu planlama işine fazla kafa yoruyorum zaman harcıyorum ama benim için önümü net görmek çok önemli,daha parlak fikirleriniz varsa alabilirimcanım ben daha önce kpss ye girdim dersleri tek tek çalışmıştım zaten, aslında büyük kısmını hatırlıyorum, benimki tekrar amaçlı. bir de böyle daha iyi gidiyor sanki, en azından araya süre girmediğinden derslerden soğumuyorum.
bütün dersleri bir arada götürmek mi mantıklı yoksa ders ders gitmek mi bu kararsılzığım sonum olcak
öğretmen arkadaslarım,bıraz alakasız olcak ama birsey sormk istıyorum.biz kpss de ılk bölumden hangı memurlukları tercıh edebılıoruz.bı fıkrı olan var mı bu konuda.
kızlar süper gidiyosunuzzz maşallahh bu çalışma isteği hiç bitmesin. dergiyle daha da zevklidir. kitap oku oku bitmiyo, ama dergide geriye dönüp bitirdiklerine baktıkça bir şeyler yaptığının ilerlediğinin farkına varır insan.. ee gelsin motivasyon :81:
ben de bugün rehberliği bitirdim. çıkmış sorular kitaptaki sorulardan daha kolay geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?