• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

çok iyi olmuş bu topic,benimde kafam iktisatçılar arasında karışıyordu...size göre benim durumum daha fena..ben sizin ablanızım,30 yaşındayım ve ilk kez meb için hazırlanıyorum..mezun olduğumdan beri özel dersanelerde çalıştım,suyumu sıktılar,bebeğimle rezil oldum ortalıklarda,asla özel sektör önermem,mecburiyetler hariçtabi..bu yılda sırf kpss için istifa ettim,evde işsizim....çoooooooook geç kaldım,pek umutlu olamıyorum...of of..fen bilgisi öğretmeniyim ama özelde matematikçilik yaptım yıllarca..benim atanmam için çok yüksek puan almam lazım.....ne olacak halimiz....

bir bebeğimiz daha oldu:nazar: kpssye iki kişi hazırlanan başka kızlarımızda var ben becerebilir miydim bilmiyorum ama azimlerine hayranım:65: atanırsın niye geç olsun 9 ay gibi bir zaman var günde 2 3 saatini ayırsan üstelik matematiğinde iyi anladığım kadarıyla geriye bol tekrar kalıyor:56:bence yolun başındayken böyle söyleme hatta elimden geleni yapacağım dışında bir şey söyleyip enerjini düşünme:70:bir yerden ilk adımı atmışsın,sende durumun farkındasın bence biran önce başla sonucunu kötü düşünmeden elinden geleni yap:82: 30 yaş abartılcak bir yaş değilki bebeğinle daha çook uzun rahat yıllar geçirmen için,başlangıç için iyi bir yaş bence:4:

Biraz vatandaşlık bakayım ben şimdi çok konuştum:86:

Arkadaşlar moral bozmak istemem ama ek atama olmazsa işiniz çok zor 89 la kapatan bölümler var ve bu puanlar 2012dede geçerli eğer ek atama olmazsa çok çok iyi puanlar almalısınızki 2011 lilerin önüne geçin lütfen sizde ek atamaya destek verin yoksa sizinde işiniz çok zor olucak malesef

Tüm öğretmenlerimize merhaba. 2012 kampına ben de gireceğim; ama kitabın kapağını henüz açmış değilim. :27: 2011 kpssden 84 aldım. :5: Tek başına kpss çok boğuyor. O yüzden ücretli yapacağım belki aşka şevke getirir de derece yaparım. :17: Türkçeciyim bu arada. Genel yetenek ve genel kültüre ağırlık verin benden tavsiye. Eğitim ne kadar çalışılsa da ters köşe yapıyor. :37:

İSTANBUL'DAKİ ÖĞRETMENLERİMİZ 2. KEZ TAKSİM MEYDANINA İNİYOR 18 EYLÜL PAZAR
Yer: Taksim Meydanı İRTİBAT İÇİN: Yasemin: 0506 769 78 32, Nilay: 0554 299 71 51,
Tarih: ‎18 Eylül 2011 Pazar 11:30

Haydi arkadaşlar hep beraber hakkımızı arayalım destek lütfen herkese ulaştıralım bu mitingi

off haftaya okullar da açılcak canım hiç istemicek kitap görmek
tek işimiz kpss ye çalışmak olsa keşke :59:

Kampa ben de geldim :)
İngilizce öğretmeniyim bu 4.girişim olacak.bu yılki sınava soruları görmek için girdim evlilik hazırlığını bahane ettim çalışmadım :52:
ben daha çalışmaya başlamadım ama bugün niyetliyim matematiğe temelden başlayacağım eşim de yardım edecek.
Yediiklimin dergilerine abone oldum ilk posta hediyeler geldi,30 eylülden sonra da dergiler gelmeye başlıcakmış.şimdilik yargıdan faydalanıcam.İhtiyaç duydukça başka yayınlara da bakmak istiyorum.
Ücretliye başvurmadım daha önce yarım dönem çalışmıştım yorucu oluyor,nasipse şimdi sadece sınava odaklanmak istiyorum,bu sene atanmalıyım herkesin olduğu gibi benim de dileğim böyle,umarım 2012 bize uğurlu gelir :65::65:

off haftaya okullar da açılcak canım hiç istemicek kitap görmek
tek işimiz kpss ye çalışmak olsa keşke :59:

değişiklik iyidir sadece kpss demek beklentinin artması demek daha yüksek beklentiler demek.hem okulu hem kpsseyi birlikte yürütüp başarılı olmak senin için çok güzel bir başarı öyküsü olur bence.sedece kpss ile uğraşmak istemezdim şahsen.ailem,dostlarım işler okul sinema vs hepsini bir arada yürütüp üstesinden gelmek en eğlencelisi:21:

Kampa ben de geldim :)
İngilizce öğretmeniyim bu 4.girişim olacak.bu yılki sınava soruları görmek için girdim evlilik hazırlığını bahane ettim çalışmadım :52:
ben daha çalışmaya başlamadım ama bugün niyetliyim matematiğe temelden başlayacağım eşim de yardım edecek.
Yediiklimin dergilerine abone oldum ilk posta hediyeler geldi,30 eylülden sonra da dergiler gelmeye başlıcakmış.şimdilik yargıdan faydalanıcam.İhtiyaç duydukça başka yayınlara da bakmak istiyorum.
Ücretliye başvurmadım daha önce yarım dönem çalışmıştım yorucu oluyor,nasipse şimdi sadece sınava odaklanmak istiyorum,bu sene atanmalıyım herkesin olduğu gibi benim de dileğim böyle,umarım 2012 bize uğurlu gelir :65::65:

zümrem diyim o zaman bende english teacherım:65: hoş geldin:71: başla sende ufaktan gerisi geliyor zaten:68:

değişiklik iyidir sadece kpss demek beklentinin artması demek daha yüksek beklentiler demek.hem okulu hem kpsseyi birlikte yürütüp başarılı olmak senin için çok güzel bir başarı öyküsü olur bence.sedece kpss ile uğraşmak istemezdim şahsen.ailem,dostlarım işler okul sinema vs hepsini bir arada yürütüp üstesinden gelmek en eğlencelisi:21:[/B][/COLOR]
haklısın canım güçlü olmak lazım :15: sonuç güzel olucak inş :65:

Öğretmen ve öğretmen adayı arkadaşlar merhaba. Ben 2. sınıfa geçtim ama kpssye şimdiden çalışmaya başlayacağım çünkü bildiğime göre 3. sınıfta alınan puan mezun olduğunda da kullanılabiliyor neyse benim asıl sorum atamalarla veİstanbul'a yerleşme ile alakalı benim kesinlikle İstanbulda kalmam lazım çünkü evliyim eş durumundan kalınabiliyor diyorlar bu nasıl oluyor bilmiyorum ama çok zorluk yaşayan ve farklı şehirlerde olan eşler de varmış ben İstanbula atanmak için kaç puan almam gerektiğini gösteren bir kılavuz bulamadım böyle bir şey var mı taban ve tavan puanları gösteren yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese başarılar dilliyorum.

öğrenme psikolojisini yarıladım, ay sonuna kadar biticek inş :68:
kızlar bi soruyla geldim :10:
maraton koşucusu olarak atletizme başlayan emre, altı ay boyunca antrenörü tarafından maraton dalında çalıştırılmıştır. ancak antrenörü bir süre sonra emre'nin yüz metre koşu dalında daha iyi bir sporcu olacağını düşünerek emre'yi bu alanda çalıştırmaya başlamıştır. ancak emre, ilk birkaç çalışmada yarış başladı komutu verildiğinde var gücüyle koşması gerekirken maraton koşar gibi yavaş bir çıkış yapmıştır.

emre'nin yüz metre koşu dalında çalışmalara başlamasından sonra ilk birkaç antrenmanda yarış başladı komutu verildiğinde var gücüyle koşması gerekirken maraton koşar gibi yavaş bir çıkış yapması öğrenmeyle ilgili aşağıdaki kavramlardan hangisiyle açıklanabilir?

a) ileriye ket vurma
b) olumlu transfer
c) olumsuz pekiştirme
d) olumsuz transfer
e) karşıt koşullanma

öğrenme psikolojisini yarıladım, ay sonuna kadar biticek inş :68:
kızlar bi soruyla geldim :10:
maraton koşucusu olarak atletizme başlayan emre, altı ay boyunca antrenörü tarafından maraton dalında çalıştırılmıştır. ancak antrenörü bir süre sonra emre'nin yüz metre koşu dalında daha iyi bir sporcu olacağını düşünerek emre'yi bu alanda çalıştırmaya başlamıştır. ancak emre, ilk birkaç çalışmada yarış başladı komutu verildiğinde var gücüyle koşması gerekirken maraton koşar gibi yavaş bir çıkış yapmıştır.

emre'nin yüz metre koşu dalında çalışmalara başlamasından sonra ilk birkaç antrenmanda yarış başladı komutu verildiğinde var gücüyle koşması gerekirken maraton koşar gibi yavaş bir çıkış yapması öğrenmeyle ilgili aşağıdaki kavramlardan hangisiyle açıklanabilir?

a) ileriye ket vurma
b) olumlu transfer
c) olumsuz pekiştirme
d) olumsuz transfer
e) karşıt koşullanma

d) olumsuz transfer diyorum

ileriye geriye ket vurmalar zihinsel olaylar için çoğunlukla olumlu-olumsuz transferler fiziki olarak yapılan eylemlerde kullanılıyor

d) olumsuz transfer diyorum

ileriye geriye ket vurmalar zihinsel olaylar için çoğunlukla olumlu-olumsuz transferler fiziki olarak yapılan eylemlerde kullanılıyor

cevap d canım tebrikler :46:
ben ileriye ket vurma demiştim bu ayrımı bilmiyodum, sağol :34:

merhaba kızlar .......uzun bir özel okul öğretmenliğinden sonra meb denemeye karar verdim. ilk defa girceğim 10 aylık bir de bebeğim var.Hepimiz için hayırlı olsun yarın itibari ile çalışmya başlıyorum.:)

merhaba kızlar .......uzun bir özel okul öğretmenliğinden sonra meb denemeye karar verdim. ilk defa girceğim 10 aylık bir de bebeğim var.Hepimiz için hayırlı olsun yarın itibari ile çalışmya başlıyorum.:)

hoşgeldin :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar uzaktan eğitimin tarih videolarını indirdim ama açılmıyo ben de hata veriyor. siz hangi programla açıyorsunuz??
:5:

birkaç tane matematikten sorum var belki birçoğunuza kolay gelecek ama ben yeni öğrendiğim için çözemediklerimi yazıyorum açılayarak anlatabilen olursa çok sevinirim

1) A saysısının 12 ile bölümünden elde edilen bölüm b, kalan 8 dir. Buna göre A nın 3 ile bölünmesiyle elde edilen bölüm hangisidir ?

a) 2b+2 b)3b-1 c)4b+2 d)4b+1 e)4b

Back