• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

nasıl gidiyor kızlar çalışmalar, bayramdan sonra herkes deli gibi çalışmayı düşünüyor haberiniz olsun :1: memurlrnette herkes 5 eylülden sonra planını yapmış bile :1: bu arada feystn indirdiğim mersnkpss nin gelişim ve öğrenme notları var ben çok beğendim, yani ilk başta değil ama tekrarda kullanılabilecek bir yayın bence, dergi şeklinde, her dergide bir konu anlatılmış ve soru dergisi oluşturulmuş, link vermek isterdim ama ne zaman indirdiğimi hatırlamıyorum bile, tesadüfen elime geçti paylaşayım dedim

şimdi baktım bende evet tekrar için güzel kaynak:24: zaman daraldıkça hızlanacak herkes kanun böyle:64:

arkadaşlar elinde mersin kpssnin eğitim bilimleri dergisi notları olan varmı, gelişim notları vardı ben çok beğendim o dergilerde hiç dikkat etmediğim noktalar vardı, ilk çalışmamı ihtiyaçtan yapmıştım ben, ama gel gelelim diğer eğitim konuları ile ilgili dergilerine ulaşamıyorum, netten aradım ama yok:( sitesindede sifre üyelik istiyor, elinde olan varsa paylaşırsa çok sevinirim :50:

Slm kızlaaaaarrrr.sayfayı yeni gördüm bende 2012de girecegim insallah..ama ben daha baslamadım calısmaya yaaaa :((( yazdıklarınızı okudumda bi an heyecan yaptım..yarından itibaren bende mi baslasam ne :S

Slm kızlaaaaarrrr.sayfayı yeni gördüm bende 2012de girecegim insallah..ama ben daha baslamadım calısmaya yaaaa :((( yazdıklarınızı okudumda bi an heyecan yaptım..yarından itibaren bende mi baslasam ne :S

valla bayram seni etkilemiyorsa yap programını başla canım, ben yarından itibaren çok yoğun çalışmayı düşünüyorum dersanem bir ay sonra açılacak, ozamaana kadar böyle :61: bu arada dediğim dergileri kendi sitesinden üye olup indirebiliyorsunuz, ücretli değilmiş :1:

valla bayram seni etkilemiyorsa yap programını başla canım, ben yarından itibaren çok yoğun çalışmayı düşünüyorum dersanem bir ay sonra açılacak, ozamaana kadar böyle :61: bu arada dediğim dergileri kendi sitesinden üye olup indirebiliyorsunuz, ücretli değilmiş :1:

böyle gidersen dersande dersleri sen anlatacaksın:nazar:sıkı çalışma zamanı geldi haklısın çünkü ilerisinin ne olacağını bilmiyoruz hazırlıklı olmak lazım şu bir sene çok şeyden mahrum kalınacak ama değecek inşallah:28:

Kızlar bilgisi olan varsa bi akıl versin lütfen,Daha önce hiç yazıcı kullanmadım evdeyim laptobım var arda çıktı gerekli oluyor.Bİr yazıcı almak istiyorum siyah beyaz çıktı alabileyim kartuju hemen bitmesin yeterli öyle fotoğraf baskısı ,faks,tarayıcı özelliği olmasa da olur.bu yıl beni evde idare etsin yeterli.Hepsiburda da hesabım var oradan alacaktım ama karar veremedim size sorayım dedim önce:26:

yazıcı almak istiyorsan hepsi buradadan bakabilrsn cnm ilk bulunduğun şehirde teknosa varsa mediamarkt a falan bak cnm piyasa araştırması yap,sonra netten araştır, nette daha ucuza bulabiliyorsun, ben hepsi buradadan çok alışveriş yaptım bi sorun yaşamadım, ama çok ucuza çıktı veren yerlerde var 100 sayfası 1 tl gibi... senin bulunduğun şehirde varmı bilmiyorum gerçi :44:

yazıcı almak istiyorsan hepsi buradadan bakabilrsn cnm ilk bulunduğun şehirde teknosa varsa mediamarkt a falan bak cnm piyasa araştırması yap,sonra netten araştır, nette daha ucuza bulabiliyorsun, ben hepsi buradadan çok alışveriş yaptım bi sorun yaşamadım, ama çok ucuza çıktı veren yerlerde var 100 sayfası 1 tl gibi... senin bulunduğun şehirde varmı bilmiyorum gerçi :44:

olduğum yerde bişe yok malesef:84:hepsiburdadan alabilirim ancak ordada seçim yapamadım ,kararsız kaldım anlayacağın .Bilgim yok pek öle bakınıyorum 3 gündür :58:

valla canım yazıcılar hakkında benimde bilgim yok, ama sen teferruatlı birşey istemiyorsun anladığım kadarıyla, o yüzden ne alırsan al çok sorun çıkmayacaktır :61:

kızlar ben 1 haftadır çalışamıyorum. ağustos sıcağında hasta oldum, bi de bayram tatilinde hastaneler kapalıydı :53:
bi tıp fakültesi açıktı serumlar falan bana mısın demedi, ben bu yaşıma kadar böyle düşmeyen ateş görmedim :20: bi kaç güne toparlanıp öğrenme psikolojisine başlıcam inş :68:
josse cim ben yazıcı konusunda hep sorunlar yaşadım, pahalısı ucuzu kalitelisi bi sürü yazıcı denedim hepsinde hep sorunlar çıktı
ama bi yazıcı aldım (ki bunu bana eniştem önerdi o öyle şeylere meraklıdır) 1 yıldır kullanıyorum maşallah hiç bir sorun yaşamadım. üzerine nazar boncuğu bile yapıştırdım valla :1:
ben bunu migrostan almıştım. modeli: hp c 4480. renkli, siyah beyaz kartüşü var. tarayıcı özelliği var. notlarımı leptop a atarken çok işime yaramıştı. ayrıca fotoğraf kağıtlarına da baskı yapıyo. :31:

Son düzenleme:
kızlar bu başlık altında aklımıza takılan eğitim bilimleri sorularını da paylaşalım mı yoksa yeni bir başlık mı açayım ben bugün çalışmaya başladım bir iki sorum var birlikte tartışarak böyle sorulara baksak iyi olur bence ne dersiniz?

kızlar bu başlık altında aklımıza takılan eğitim bilimleri sorularını da paylaşalım mı yoksa yeni bir başlık mı açayım ben bugün çalışmaya başladım bir iki sorum var birlikte tartışarak böyle sorulara baksak iyi olur bence ne dersiniz?

Tatlım GK GY eğitim bilimleri hakkında tüm soru ve sorunlarımızı burda paylaşabiliriz.sen sor sorularını beraber bakalım:7:

herkese kolay gelsin kızlar..ben de yarın başlıyorum çalışmaya... ama inşallah 2012kpss kalmadan atanırız da kurtuluruz bu zulümden

çalışmaya matematikten başlamaya karar verdim ama hiç bilmediğim için kurstan önce kendim çalışayım diyorum biraz yani sıfır matematik bilmeyen biri için önerebileceğiniz güzel bir kaynak var mı

viole,empatik hoş geldiniz kızlar :71: matematik için netten videolar var işe yarıyor,bir de ortaokul kitapları uygun bence ilk adım için tabi temel sıfırsa:26: bu arada bayram çok güzel geçti :36: hiç hal hatır sormayan insanlar kpss konusu açmaya başladı ingilizcede artık iş yapmıyor kpss geçmekte hayal oldu diye laf sokmalara vs:45:takdığımdan değil ama işte anlıkta olsa hoş şeyler değil:50: ben sınav şubat ayındaymış gibi çalşıyorum:34:zamnın ne getrceği belli olmuyor kış mevsimi genelde hastalık demek benim için:43: kimsenin ne dediği umrumda değil:66:çalışmaya devam kızlar :54:

mrb yoldaşlarım :1: bnde 2012 de kpssye grcem yazın eğitime başlıyım dedm gelişme ve öğrenme pskolojisini ölçmeyi fln bitirdm ama tekrar yapmayınca 1 hafta önce öğrendiğinizi unutuyorsunz kavramlar fln çok fazla ç,ünkü.sanki konuları yetiştiremeyecekmişim gelio ama sınav pskolojisinin getirdiği bişey sanırım. hayırlısı bakalım çalışıp çalışıp tevekkül edicez başka yolu yok gibi :97:

viole,empatik hoş geldiniz kızlar :71: matematik için netten videolar var işe yarıyor,bir de ortaokul kitapları uygun bence ilk adım için tabi temel sıfırsa:26: bu arada bayram çok güzel geçti :36: hiç hal hatır sormayan insanlar kpss konusu açmaya başladı ingilizcede artık iş yapmıyor kpss geçmekte hayal oldu diye laf sokmalara vs:45:takdığımdan değil ama işte anlıkta olsa hoş şeyler değil:50: ben sınav şubat ayındaymış gibi çalşıyorum:34:zamnın ne getrceği belli olmuyor kış mevsimi genelde hastalık demek benim için:43: kimsenin ne dediği umrumda değil:66:çalışmaya devam kızlar :54:
takma sen onlar canım ben ilk mat öğretmenliğini kazanınca herkes aman öğretmen olupta napacakki nasıl olsa atanamıyorlar diyorlardı seneye mezun olup gösterecem onlara atanılıp atanılamayacağını :1: bende hızlı başlamıştım ama su son günlerde çok moralimi bozacak şeyler yaşadım 4-5 gün bişeye bakamadım ama yarından itibaren yoğun çalışmaya devam :46:

tşk ederim josse branşın ingilizce sanırım benimde okul öncesi ama malesef bu sene yeterli puanı alamadım beklemedeyim matematikle ezelden beri başım dertte kursa gidicem gerçi ama gitmeden biraz temel yapayım diyorum bakalım ortaokul kitapları arıycam bencede canım söylenenlere takma herkes bişey söyler en iyisi bildiğin gibi davranmak inşallah bu sene bitecek hak eden herkes atanacak ben inanıyorum yalnızca sabırr :89:

Gunaydin arkadaslar
uzun bir bayram tatili yapip ders calismaya baslayamadim yaaa :84:
pozitif paylasimlariniz beni kendime getiriyor. aliyorum bende kitabi elime.

kızlaaarrrr bi sorum varrr :3:
bir hasta bakıcı, hastalara bir yandan ''sıranızı bekleyin içeride hasta var!'' deyip bekleyenleri doktorla görüştürmemekte, diğer yandan da, fark ettirmeden tanıdıklarını öncelikle muayene ettirmeye çalışmaktadır.
bu hasta bakıcının tanıdıklarına ayrıcalık göstermesi, onun, Kohlberg'in ahlaki gelişim evrelerinden hangisinde olduğunu gösterir?
a) itaat ve ceza eğilimi
b) saf çıkarcı eğilim
c) iyi çocuk eğilimi
d) toplumsal anlaşma
e) evrensel ahlak ilkeleri

kızlaaarrrr bi sorum varrr :3:
bir hasta bakıcı, hastalara bir yandan ''sıranızı bekleyin içeride hasta var!'' deyip bekleyenleri doktorla görüştürmemekte, diğer yandan da, fark ettirmeden tanıdıklarını öncelikle muayene ettirmeye çalışmaktadır.
bu hasta bakıcının tanıdıklarına ayrıcalık göstermesi, onun, Kohlberg'in ahlaki gelişim evrelerinden hangisinde olduğunu gösterir?
a) itaat ve ceza eğilimi
b) saf çıkarcı eğilim
c) iyi çocuk eğilimi
d) toplumsal anlaşma
e) evrensel ahlak ilkeleri

c) iyi çocuk eğilimi olması gerek paragrafta özellikle tanıdık akraba eş dost varsa cevap hep iyi çocuk eğilimidir

Back
X