merhaba arkadaşlar. ben de aranıza katılıp katılmamak da kararsızım. neden mi? benim talihsiz bir kpss geçmişim var.
bölümüm matematik. formasyonumu aldığım sene şu kpss nasıl bir sınavmış diye girdim.(keşke biraz genel kültür çalışsaydım of of) formasyonu iyi bir okuldan aldığım için eğitim ve normal olarak genel yetenek iyiydi. ancak genel kültür pek iç açıcı değildi. neyse o sene sınav zor olduğu için standart sapmalardan filan puanım 85 geldi. kötü bir puan değil ancak bizim bölüm için iyi de değil. neyse kadrolulara puanım yetmedi, sözleşmelilerde ise 26yı açmadığım için olmadı. neyse nasılsa çalışacaktım bu sefer ve çalıştım da güzel bir puan aldım ve atanma umudum başladı, ancak sınav iptal edildi ve ben iptal edilen sınav yerine yapılan sınava giremedim(doğumuma denk geldi, şansa bak) bu sene işi bıraktım yavruma kendim bakayım en azından 1 yıl diye, bu dönemde de ne kadar zor da olsa(bebekle çalışmak gerçekten zor) çalıştım, girdim sınava. sonuç 89. kötü mü daha önceki atamaları düşünürsek kesinlikle kötü değil. ama benim şansıma bakın ki tüm kadrolar seçimden önce doldurulduğu için azıcık bir kadro açıldı ve yine olmadı.
şimdi sizce bu sene ne yapmalıyım. daha çalışacak heves kalmadı bende. çabaladım, elimden geleni de yaptım ancak bazı şeyler bizim dışımızda gerçekleşiyor.