• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

c) iyi çocuk eğilimi olması gerek paragrafta özellikle tanıdık akraba eş dost varsa cevap hep iyi çocuk eğilimidir

canım c

saf çıkarcı - maddi beklenti(ihtiyacım gidrilsin)

iyi çocuk - manevi beklenti(arkadaşlarım ailem vs beni sevsin takdir etsin)

gibisinden not aldım ben aklımda kaldı böylece:24:

sağolun çalışkan arkadaşlarım :16: cevap c
ben b demiştim saf çıkarcı. hani ''ben şimdi tanıdıklarıma bi kolaylık sağlıyayım da ilerde de onlar benim bi işimi görürler'' diye kendi çıkarı için bu işi yapmış olamaz mı :44:

sağolun çalışkan arkadaşlarım :16: cevap c
ben b demiştim saf çıkarcı. hani ''ben şimdi tanıdıklarıma bi kolaylık sağlıyayım da ilerde de onlar benim bi işimi görürler'' diye kendi çıkarı için bu işi yapmış olamaz mı :44:

canım yaptığı iş karşlığında bir miktar para vs bekliyor olsaydı dediğin olurdu ama tamamen takdir edime amaçlı yapmıiş.Sende benim gibi sorunun dışına çıkıyorsun sanırm:26: çok detaylı düşünme sorudaki bilgiye bak sadece:44: bende derin düşününce hata yaıpyorum:24:

canım yaptığı iş karşlığında bir miktar para vs bekliyor olsaydı dediğin olurdu ama tamamen takdir edime amaçlı yapmıiş.Sende benim gibi sorunun dışına çıkıyorsun sanırm:26: çok detaylı düşünme sorudaki bilgiye bak sadece:44: bende derin düşününce hata yaıpyorum:24:

anladım canım. maddi beklentide saf çıkarcı, manevi beklentide iyi çocuk :68:
aynen sorunun içine bi giriyorum, boğuluyorum :52: sonra hep 2 şık arasında kalıyorum :26:

Herkes serdi galiba çalışmayı falan,uğrayan yok:44:Günlerdir misafir trafiği var evde çalışmıyorum tabi:26:

kafam şu atama haberlerine takıldı bir türlü başlayamadım bende en geç 1 haftaya kesin ve sıkı bir tempoyla başlamam gerek matematikten gerisi gelir inş

ben öğrenme psikolojisinde ağır ağır emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorum.
1. video bitti, geriye kaldı 4 video..
biraz da 2 sene sonra giriceğimden dolayı böyle ağır ilerliyorum, unutmayayım diye de fazla soru çözüyorum :68:

Merhaba arkadaşlar okulöncesi öğr. 2. sınıfım ben . 2014 te sınava gireceğim .. 2013 tede girme şansım varmış .:34: sizlere bi kaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim ..
2013 kpss den aldığım puanı mezun olduğumda kullanabilir miyim ?
2014 te sınav siste mi değişir mi ?
V e şimdiden ufak ufak çalışmaya başlamalı mıyım ??
birde kpss sınav sistemi hakkında ayrıntılı bilgi alabileceğim bi klavuz var mı _?
Şimdiden cevaplarınız için Teşekkürler :))

merhaba arkadaşlar. ben de aranıza katılıp katılmamak da kararsızım. neden mi? benim talihsiz bir kpss geçmişim var.
bölümüm matematik. formasyonumu aldığım sene şu kpss nasıl bir sınavmış diye girdim.(keşke biraz genel kültür çalışsaydım of of) formasyonu iyi bir okuldan aldığım için eğitim ve normal olarak genel yetenek iyiydi. ancak genel kültür pek iç açıcı değildi. neyse o sene sınav zor olduğu için standart sapmalardan filan puanım 85 geldi. kötü bir puan değil ancak bizim bölüm için iyi de değil. neyse kadrolulara puanım yetmedi, sözleşmelilerde ise 26yı açmadığım için olmadı. neyse nasılsa çalışacaktım bu sefer ve çalıştım da güzel bir puan aldım ve atanma umudum başladı, ancak sınav iptal edildi ve ben iptal edilen sınav yerine yapılan sınava giremedim(doğumuma denk geldi, şansa bak) bu sene işi bıraktım yavruma kendim bakayım en azından 1 yıl diye, bu dönemde de ne kadar zor da olsa(bebekle çalışmak gerçekten zor) çalıştım, girdim sınava. sonuç 89. kötü mü daha önceki atamaları düşünürsek kesinlikle kötü değil. ama benim şansıma bakın ki tüm kadrolar seçimden önce doldurulduğu için azıcık bir kadro açıldı ve yine olmadı.
şimdi sizce bu sene ne yapmalıyım. daha çalışacak heves kalmadı bende. çabaladım, elimden geleni de yaptım ancak bazı şeyler bizim dışımızda gerçekleşiyor.

ikinci yada üçüncü atamaya gelecektir.. ama ocağa kadar zamanı degerlendirip hazırlanabilirsin. atanmak ne olursa olsun her şeye değer

Kızlar merhaba ben de bir ingilizceci olarak burdayım , burdaki kpss bölümünü sürekli takip ediyorum, bakıyorumda çok guzel motıve olmş çalışıor kpss grupları da o istek nie bende yok:2: egtm elımde yargı konu anlatımı var ve gk gy gecen senenın ama egtm pek begenmıorum acıkcası yargının sizler ne önerirsiniz böyle iç açıcı açıklayıcı anlatan .3.girişim olucak ve bu durum beni daha da çıkmaza sokuyor ,desteğinize ihtiyacım var:5:

merhaba arkadaşlar. ben de aranıza katılıp katılmamak da kararsızım. neden mi? benim talihsiz bir kpss geçmişim var.
bölümüm matematik. formasyonumu aldığım sene şu kpss nasıl bir sınavmış diye girdim.(keşke biraz genel kültür çalışsaydım of of) formasyonu iyi bir okuldan aldığım için eğitim ve normal olarak genel yetenek iyiydi. ancak genel kültür pek iç açıcı değildi. neyse o sene sınav zor olduğu için standart sapmalardan filan puanım 85 geldi. kötü bir puan değil ancak bizim bölüm için iyi de değil. neyse kadrolulara puanım yetmedi, sözleşmelilerde ise 26yı açmadığım için olmadı. neyse nasılsa çalışacaktım bu sefer ve çalıştım da güzel bir puan aldım ve atanma umudum başladı, ancak sınav iptal edildi ve ben iptal edilen sınav yerine yapılan sınava giremedim(doğumuma denk geldi, şansa bak) bu sene işi bıraktım yavruma kendim bakayım en azından 1 yıl diye, bu dönemde de ne kadar zor da olsa(bebekle çalışmak gerçekten zor) çalıştım, girdim sınava. sonuç 89. kötü mü daha önceki atamaları düşünürsek kesinlikle kötü değil. ama benim şansıma bakın ki tüm kadrolar seçimden önce doldurulduğu için azıcık bir kadro açıldı ve yine olmadı.
şimdi sizce bu sene ne yapmalıyım. daha çalışacak heves kalmadı bende. çabaladım, elimden geleni de yaptım ancak bazı şeyler bizim dışımızda gerçekleşiyor.

Zaten puanın güzel ,öyle çok fazla bi eksiğin yok gibi bence çalış tekrar gir sınava hem senin için hem bebğin için daha iyi bi gelecek sağlamış olursun hepimiz onun için uğraşıyoruz.Diplomayı aldık madem karşılığı geleceği kazanmakta hakkımız.Biraz çalışmayla daha yüksek bir puanla yaparsın inşallah...Biraz sıkıntı çekeceğiz hepimiz ama bu geçici bir dönem katlanılabilir:24:

Kızlar merhaba ben de bir ingilizceci olarak burdayım , burdaki kpss bölümünü sürekli takip ediyorum, bakıyorumda çok guzel motıve olmş çalışıor kpss grupları da o istek nie bende yok:2: egtm elımde yargı konu anlatımı var ve gk gy gecen senenın ama egtm pek begenmıorum acıkcası yargının sizler ne önerirsiniz böyle iç açıcı açıklayıcı anlatan .3.girişim olucak ve bu durum beni daha da çıkmaza sokuyor ,desteğinize ihtiyacım var:5:

zümrem hoş geldin:46: isteğe bakmıyor pek yani benimki i öyle değil bekleyimde ilham gelsin durumum yok mecburum çalışmaya.Konuyu sıkılarakta okusan bi kaç dakika sonra anlamaya çalışarak okuyosun emeğine ,zamanına acıyor insan.Belirsizlik çok bunaltıyor benide zaman zaman ama ben yapabileceğim ne varsa yapıp sınava huzurlu girmek istiyorum... sonuç ne olacak diye düşünmüyorum.ben şu 8 9 ay elimden geleni yapayımda gerisi Allah a emanet.ihtiyacı ve yediklimi öneriyor herkes canım.alabiliyorsan ikisinden birinin konu anlatımını al diğerininde soru bankasını al bence.bende yargı var karışık ama beğeniyorum ben.Gk gy için fem ve ihtiyaç var bende ama farklı kaynaklardan deneme ve soru bankası şart :28:

maasallah sana :nazar:
nasil bir sinavmis diye girip 85 almissin :46::46: bebekle cok zor bende ayni zorluklari yasiyorum suan ustelik motivasyon eksikligim var tembellik yapiyorum ciddiye alamiyorum bir turlu :57:
ben vazgecme derim aradan bir kac yil gecince pisman olup tekrar denemek istersen zamanla ders calismaktan soguyup bilgilerini untma tehlikesi var ara vermeden tekrar gir derim bu sefer olur insaallah.

tatlım eğitimden ihtiyaç yayınlarını öneririm. sıkmıyo, eğlenceli, hem püf noktaları, kavramlar arasındaki ayrımı iyi veriyo; hem de komik karikatürlerle daha renkli bi anlatımı var

cnm saol bende ıhtyac dusunuorum yanız 2011 basımı indirimde onlardanmı alsam ya acaba :S

cnm saol bende ıhtyac dusunuorum yanız 2011 basımı indirimde onlardanmı alsam ya acaba :S

bende de 2011 basımı var, 2012 ile çok fark olur mu acaba :44:
gerçi şimdi 2011 almasan bana yayınevi 2012 nin aralıkta çıkıcağını söylemişti o zamana kadar da vakit kaybı olucak senin için
bu arada canım ben 6 konu anlatımlı kitap, 6 soru bankası, çıkmış sorular kitabı ve 15 li deneme setini 2 ay önce 80 tl ye almıştım, fikir olur diye söyliyeyim dedim :34:

Sayfa ne kadar canlı böyle :46: yoruldunuz mu erkenden ne oldu kızlar
benim çalışma günlüğüm oldu sayfa :1: sorum var :52:

ilköğretim ikinci kademe ve lise öğrencilerinin ergenliğine uyumunu incelemek için bir gelişim piskoloğunun kullanacağı yöntem hangisi olmalıdır demiş soruda

a.anket
b.vaka incelemesi
c.boylamsal
d.kesitsel
e.gözlem

siz hangisini derdiniz?

Sayfa ne kadar canlı böyle :46: yoruldunuz mu erkenden ne oldu kızlar
benim çalışma günlüğüm oldu sayfa :1: sorum var :52:

ilköğretim ikinci kademe ve lise öğrencilerinin ergenliğine uyumunu incelemek için bir gelişim piskoloğunun kullanacağı yöntem hangisi olmalıdır demiş soruda

a.anket
b.vaka incelemesi
c.boylamsal
d.kesitsel
e.gözlem

siz hangisini derdiniz?

c. kesitsel mi? :26:

çok iyi olmuş bu topic,benimde kafam iktisatçılar arasında karışıyordu...size göre benim durumum daha fena..ben sizin ablanızım,30 yaşındayım ve ilk kez meb için hazırlanıyorum..mezun olduğumdan beri özel dersanelerde çalıştım,suyumu sıktılar,bebeğimle rezil oldum ortalıklarda,asla özel sektör önermem,mecburiyetler hariçtabi..bu yılda sırf kpss için istifa ettim,evde işsizim....çoooooooook geç kaldım,pek umutlu olamıyorum...of of..fen bilgisi öğretmeniyim ama özelde matematikçilik yaptım yıllarca..benim atanmam için çok yüksek puan almam lazım.....ne olacak halimiz....

Back