2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biz de gitcez canım, sauna buhar yasakmıymış çok d severdim.peki havuz yasak mı sordunmu doktora? ben zaten hiç güneşlenmem ve şemsiyenin altından saat 3-4 e kadar çıkmam, o yuzden sorun yok.

canım ben de henüz kilo almadığım için kakao yağıyla başladım (başladım da denemez) burda kakao yağının kokusu herkese kötü geliyor ama bana inanılmaz çekici geliyor, çikolataya bayılırım, ve hamileliğim boyunca hiç tiksinmedim, ondan mı acaba:44:

biz de gitcez canım, sauna buhar yasakmıymış çok d severdim.peki havuz yasak mı sordunmu doktora? ben zaten hiç güneşlenmem ve şemsiyenin altından saat 3-4 e kadar çıkmam, o yuzden sorun yok.

ben güneşlenmeye bayılırım, ama şemsiyenin altında dursak da 2-3 gibi yine de dışarda olmamamız gerekiyor diye anladım ben, havuz temizse gir dedi bana, dalgalı deniz tehlikeli diye duydum, bebeğini düşürenler olmuş hatta 6 aylıkken bile, aman dikkat

Ben de Hastane yanı, işlek bir eczaneden aldım, 2li pakete 100 tl verdim, kampanya gibi bişeydi, sabah lierac akşam kakao yağı sürücem güya, unutmazsam tabi :44:

Benim zaten güneş allerjim var, hayatımda hiç güneşlenmedim, sıcağı ve güneşlenmeyi hiç sevmem, ama tatil için sorun olmuyor, öğlen sıcağında şemsiyenin altında oturuyorum, yemek yiyip bişeyler içebileceğim gölgelik yerlerde takılıyorum ya da odama gidip uyuyorum, onun dışındaki zamanlarda da bol bol yüzme
Cumartesi tatildeyim

Maşallah denemediğin kalmamış ama kar etmemiş. olmadı yaptırmazsınız artık testi vakti de geçecek 1 haftaya demi.

Evet cnm bu hafta son, ama doktorum ne yapıp edip ölçücez dedi, güveniyorum kendisine

kaça aldın tatlım. kırmızı derken bildğimiz kırmızımı, bordo gibi yani. benim bacağımın ön yüzünde iki yerde morumsu ince çizgi gibi minik bişiler çıktı bu hafta, eşime gösterdim kılcal damar bunlar dedi, ama cuma doktora da göstericem.

kakao yağını görümcem kullanmış. 12 kilo ile bitirmiş gebeliğini, sezaryana rağmen hala genç kız gibi, ne belinde göbeğinde kalçasında bir gram fazla var ne çatlak. baya esmer ama , esmerler daha az çatlıyor benim gördüğüm kadarıyla.

bende çatlak yoktur ablalarımda ergenlik döneminde bacaklarında falan oldu ama ikisininde gebeliklerinde hiç olmadı normal kilo aldılar annemdede yok bizim cildimiz çok yağlı sanırım ondan ama ben yinede kullanıyorum şimdilik ara sıra ama 3 aydan sonra hergün kullanırım tüylenmeye takmayın hiç komşumda da olmuşdu dr sakın alma doğumdan sonra geçer demiş haberini ola

gittiğin otele bağlı bende korkarak gittim odada ne yapacağım diye ama otel çok güzeldi çok sicaklarda kamelyalarda oturduk zaten sıcak olunca herkes öyle yapmak zorunda kalıyor bir tek ruslar 7/24 güneşin altındalar bu arada ben o millete sinir oluyorum vucütlarında bir tek tüy yok ciltleri pırıl pırıl o kadar güneşin altında yatıyorlar bir tek lekede yok ben 7 gün onları takip ettim sinir oldum

bilemiyorum canım, bi gelsin de eşim eve tekrar konuşalım bakalımm
kesinlikle kişiden kişiye degişiyo canım

hatunlar sizin muhabbetinize doyum olmaz. ben azıcık uzanıcam.. size keyifli sohbetler..
uzan tabi canım yaa ben evde olsam kalkmam bile bu saate :))
kutunun üzerinde sabah- akşam yazıo canım ben ona uyucam. bende 70 tl ye aldım bu arada

bilmioyrum ki canım ondandır herhalde. ben bi gün sürdüm boğuluodum nerdeyse

Ben de Hastane yanı, işlek bir eczaneden aldım, 2li pakete 100 tl verdim, kampanya gibi bişeydi, sabah lierac akşam kakao yağı sürücem güya, unutmazsam tabi :44:
hadi yaa ben 1 tüpe 70 lira verdim kazık yedim galiba

günaydın göbişlerinde minnak tavşan taşıyan arkadaşlar...
hepinize sıcak basmayan bunaltmayan sağlıklı günler diliyorum...yarın doktora gidicem saat 12 de çok heyecanlıyım bebişimi görücem allah nasip ederse...3 haftadır görmedim çok özledim

kızlar bu çatkal konusunda ne yaparsak yapalım olacağı varsa olur.
vücut yapısıyla alakalı.benim cildim hep kurudur.
normal zamanlarda bile sürekli nemlendirici sürerim..şimdi bebe yağı kullanıyorum.
inşallah olmaz hiç birimizde ama,olacağın önüne geçilmiyor.
bir sürü krem çeşidi var çatlak önleyici giderici vs. ben hepsinin ticari olduğuna inanıyorum..

Son düzenleme:

bilemiyorum, uzaktan izlemek nasıl gelir insanları, bende bronzlaşma hastalığı var bronzlaşmadan döndüğüm tatile tatil demem de, yine de düşünücem oturmayı kenarda, tesekkur ederim canım

arkadaşlar bebe yağını hangi marka kullanıyosunuz hangisi daha iyi ben sadece kakao yağı kullanıyrum o nuda ihmal ettim bi kaç gündürr

meserret;
senınle aynı zamanda tatıle cıkıyoruz..sizin tatıl planınız var mı?bır yere gıdıcekmısınız?

ben güneşlenmekle ilgili bir kişiden faydalı old. duydum sadece onun dısında günes hem leke yapıyormuş hemde vucuttakı mevcut folıkasıtı yok edıyormuş onun ıcın önerilmiyormuş..15.00 ten sonra en ıısı gunese cıkmakmış..

70 liraya aldım canım.damar gibi değil canım kızarıklık gibi seri halinde az da değil bendekiler o morumsu ince çizgilerden de çok var bende özellikle dizimin yanlarında ve ayak bileklerimde onlar varis eğilimli damarlar sanırsam. çatlıolar ve belirginleşiolar. ay iyice çatlayıp patlamadan doğuraydım bi yavrumu söz zayıflicamm

simran o kılcal kırmızı morlardan bende de var, onlar için yapacak bir şey, sürülecek krem yok sanırım???

Canım biz Antalya’ya gidecekken sıcaklar ve yol nedeniyle ani bir kararla Bozcaada’ya karar verdik.
Hem rüzgardan dolayı sıcaktan bunalmayız hem de güneş güneydeki kadar yakıcı olmaz, bir de o kadar saat yolu gözüm yemedi tabi.

günaydın canımm... bende cumartesi gidicem çok heyecanlıyım ben cinsiyet de öğrenicem bu defa. insan sürekli görmek istiyor yaa. bende 4 hafta olucak nerdeyse görmeyeli çok merak ediyorum. bi de sıkıntılı günler geçiriorum kaygı içerisindeyim umarım iyidir bebişlerimiz.sende güzel haberlerle gelirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…