- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.861
bu arada tatile gidiyo musunuz? doktorum güneşe kesinlikle çıkmak yok dedi, ya sabah erken ya da akşama doğru gireceksin denize dedi, biz normalde tatil planları yapıyoduk ama duyunca suya düştü gibi oldu, bütün gün otel odasında mı oturucam ben, sauna, buhar da yasak, geriye 11 le 5 arasında tv izlemek kalıyosiz neler düşünüyosunuz, güneşlenemiyosa hamileler planınız nedirrrr?:44:
Maşallah denemediğin kalmamış ama kar etmemiş. olmadı yaptırmazsınız artık testi vakti de geçecek 1 haftaya demi.
valla kiloluysanız hemen başlayın. ben kiloluyum bir haftadır bacaklarımın iç tarafı kırmızı kırmızı çok feci oldu. badem yağı kakao yağı aldım ama kokularından dolayı süremedim. dün gittim aldım lierac ı sonunda da başladım kullanmaya sabah akşam sürücem artık.hatta doğumdan sonra taa zayıflayana kadar kullanmayı düşünüorum
biz de gitcez canım, sauna buhar yasakmıymış çok d severdim.peki havuz yasak mı sordunmu doktora? ben zaten hiç güneşlenmem ve şemsiyenin altından saat 3-4 e kadar çıkmam, o yuzden sorun yok.
eşim benle dalga geçiyor , yakında göbek kıllarımızı yarıştırırız diyor:18: tabi bunu der demez sırtına şaplağı yedi.
elline sağlıkhamileyle dalga geçilmezzz öğrensinler
olması gereken ne acaba canım. sabah ve akşammı? sabha öğle akşammı bilemedim. forumda okumuştum kendisi de hamile olna bir doktor, sabah lierac akşam yağ karşımı öneriyordu. evelsi gün mahallemizdeki eczaneye gittim lieracı almadım, eczane mahalle arası sonuta, çok lierac satışı olmaz diye düşündüm , üzerinde tarih falanda yoktu 55 liraydı,dedim bu 2 yıllıkmı 5 yıllıkmı allahbilir. almadım. dünde bi avm eczanesine gittim ordan alayım diyordum o da 68 lira dedi. sinirlendim. almadım.
bu arada tatile gidiyo musunuz? doktorum güneşe kesinlikle çıkmak yok dedi, ya sabah erken ya da akşama doğru gireceksin denize dedi, biz normalde tatil planları yapıyoduk ama duyunca suya düştü gibi oldu, bütün gün otel odasında mı oturucam ben, sauna, buhar da yasak, geriye 11 le 5 arasında tv izlemek kalıyosiz neler düşünüyosunuz, güneşlenemiyosa hamileler planınız nedirrrr?:44:
Maşallah denemediğin kalmamış ama kar etmemiş. olmadı yaptırmazsınız artık testi vakti de geçecek 1 haftaya demi.
kaça aldın tatlım. kırmızı derken bildğimiz kırmızımı, bordo gibi yani. benim bacağımın ön yüzünde iki yerde morumsu ince çizgi gibi minik bişiler çıktı bu hafta, eşime gösterdim kılcal damar bunlar dedi, ama cuma doktora da göstericem.Maşallah denemediğin kalmamış ama kar etmemiş. olmadı yaptırmazsınız artık testi vakti de geçecek 1 haftaya demi.
valla kiloluysanız hemen başlayın. ben kiloluyum bir haftadır bacaklarımın iç tarafı kırmızı kırmızı çok feci oldu. badem yağı kakao yağı aldım ama kokularından dolayı süremedim. dün gittim aldım lierac ı sonunda da başladım kullanmaya sabah akşam sürücem artık.hatta doğumdan sonra taa zayıflayana kadar kullanmayı düşünüorum
canım ben de henüz kilo almadığım için kakao yağıyla başladım (başladım da denemez) burda kakao yağının kokusu herkese kötü geliyor ama bana inanılmaz çekici geliyor, çikolataya bayılırım, ve hamileliğim boyunca hiç tiksinmedim, ondan mı acaba:44:
bende çatlak yoktur ablalarımda ergenlik döneminde bacaklarında falan oldu ama ikisininde gebeliklerinde hiç olmadı normal kilo aldılar annemdede yok bizim cildimiz çok yağlı sanırım ondan ama ben yinede kullanıyorum şimdilik ara sıra ama 3 aydan sonra hergün kullanırım tüylenmeye takmayın hiç komşumda da olmuşdu dr sakın alma doğumdan sonra geçer demiş haberini olabenim annem de harita gibi, ama sadece karnı çatlamış, kalça bacak genç kız gibidir hala, bakalım ben nasıl olucam.
Cnm ben önce jhonson ın su bazlı olan bebe yağından kullanıyordum ama 2 haftadır lierac a geçtim, gerçi onu da unutuyorum sürekli, bir gün sürdüysem bir gün sürmüyorum :26:
bilemiyorum canım, bi gelsin de eşim eve tekrar konuşalım bakalımmBen de Hastane yanı, işlek bir eczaneden aldım, 2li pakete 100 tl verdim, kampanya gibi bişeydi, sabah lierac akşam kakao yağı sürücem güya, unutmazsam tabi :44:
Benim zaten güneş allerjim var, hayatımda hiç güneşlenmedim, sıcağı ve güneşlenmeyi hiç sevmem, ama tatil için sorun olmuyor, öğlen sıcağında şemsiyenin altında oturuyorum, yemek yiyip bişeyler içebileceğim gölgelik yerlerde takılıyorum ya da odama gidip uyuyorum, onun dışındaki zamanlarda da bol bol yüzme
Cumartesi tatildeyim
Evet cnm bu hafta son, ama doktorum ne yapıp edip ölçücez dedi, güveniyorum kendisine
kesinlikle kişiden kişiye degişiyo canımkaça aldın tatlım. kırmızı derken bildğimiz kırmızımı, bordo gibi yani. benim bacağımın ön yüzünde iki yerde morumsu ince çizgi gibi minik bişiler çıktı bu hafta, eşime gösterdim kılcal damar bunlar dedi, ama cuma doktora da göstericem.
kakao yağını görümcem kullanmış. 12 kilo ile bitirmiş gebeliğini, sezaryana rağmen hala genç kız gibi, ne belinde göbeğinde kalçasında bir gram fazla var ne çatlak. baya esmer ama , esmerler daha az çatlıyor benim gördüğüm kadarıyla.
uzan tabi canım yaa ben evde olsam kalkmam bile bu saate :))hatunlar sizin muhabbetinize doyum olmaz. ben azıcık uzanıcam.. size keyifli sohbetler..
kutunun üzerinde sabah- akşam yazıo canım ben ona uyucam. bende 70 tl ye aldım bu aradaevet bende o yuzden elimden geleni yapayım diyorum, sonra ah keşke demektense eğer çatlarsak ben elimdne geleni yaptım ama genetikmiş napalım deriz.
olması gereken ne acaba canım. sabah ve akşammı? sabha öğle akşammı bilemedim. forumda okumuştum kendisi de hamile olna bir doktor, sabah lierac akşam yağ karşımı öneriyordu. evelsi gün mahallemizdeki eczaneye gittim lieracı almadım, eczane mahalle arası sonuta, çok lierac satışı olmaz diye düşündüm , üzerinde tarih falanda yoktu 55 liraydı,dedim bu 2 yıllıkmı 5 yıllıkmı allahbilir. almadım. dünde bi avm eczanesine gittim ordan alayım diyordum o da 68 lira dedi. sinirlendim. almadım.
bilmioyrum ki canım ondandır herhalde. ben bi gün sürdüm boğuluodum nerdeysecanım ben de henüz kilo almadığım için kakao yağıyla başladım (başladım da denemez) burda kakao yağının kokusu herkese kötü geliyor ama bana inanılmaz çekici geliyor, çikolataya bayılırım, ve hamileliğim boyunca hiç tiksinmedim, ondan mı acaba:44:
hadi yaa ben 1 tüpe 70 lira verdim kazık yedim galibaBen de Hastane yanı, işlek bir eczaneden aldım, 2li pakete 100 tl verdim, kampanya gibi bişeydi, sabah lierac akşam kakao yağı sürücem güya, unutmazsam tabi :44:
bende çatlak yoktur ablalarımda ergenlik döneminde bacaklarında falan oldu ama ikisininde gebeliklerinde hiç olmadı normal kilo aldılar annemdede yok bizim cildimiz çok yağlı sanırım ondan ama ben yinede kullanıyorum şimdilik ara sıra ama 3 aydan sonra hergün kullanırım tüylenmeye takmayın hiç komşumda da olmuşdu dr sakın alma doğumdan sonra geçer demiş haberini ola
gittiğin otele bağlı bende korkarak gittim odada ne yapacağım diye ama otel çok güzeldi çok sicaklarda kamelyalarda oturduk zaten sıcak olunca herkes öyle yapmak zorunda kalıyor bir tek ruslar 7/24 güneşin altındalar bu arada ben o millete sinir oluyorum vucütlarında bir tek tüy yok ciltleri pırıl pırıl o kadar güneşin altında yatıyorlar bir tek lekede yok ben 7 gün onları takip ettimsinir oldum
günaydın göbişlerinde minnak tavşan taşıyan arkadaşlar...
hepinize sıcak basmayan bunaltmayan sağlıklı günler diliyorum...yarın doktora gidicem saat 12 de çok heyecanlıyım bebişimi görücem allah nasip ederse...3 haftadır görmedim çok özledim[/QUO
merhaba canım,
inşallah herşey yolundadır.mutlu mesut çıkarsın hastaneden..
hepinize sıcak basmayan bunaltmayan sağlıklı günler diliyorum...yarın doktora gidicem saat 12 de çok heyecanlıyım bebişimi görücem allah nasip ederse...3 haftadır görmedim çok özledim[/QUO
merhaba canım,
inşallah herşey yolundadır.mutlu mesut çıkarsın hastaneden..
inşallah canım tşk ederim.
kaça aldın tatlım. kırmızı derken bildğimiz kırmızımı, bordo gibi yani. benim bacağımın ön yüzünde iki yerde morumsu ince çizgi gibi minik bişiler çıktı bu hafta, eşime gösterdim kılcal damar bunlar dedi, ama cuma doktora da göstericem.
biz de gitcez canım, sauna buhar yasakmıymış çok d severdim.peki havuz yasak mı sordunmu doktora? ben zaten hiç güneşlenmem ve şemsiyenin altından saat 3-4 e kadar çıkmam, o yuzden sorun yok.
meserret;
senınle aynı zamanda tatıle cıkıyoruz..sizin tatıl planınız var mı?bır yere gıdıcekmısınız?
ben güneşlenmekle ilgili bir kişiden faydalı old. duydum sadece onun dısında günes hem leke yapıyormuş hemde vucuttakı mevcut folıkasıtı yok edıyormuş onun ıcın önerilmiyormuş..15.00 ten sonra en ıısı gunese cıkmakmış..
hepinize sıcak basmayan bunaltmayan sağlıklı günler diliyorum...yarın doktora gidicem saat 12 de çok heyecanlıyım bebişimi görücem allah nasip ederse...3 haftadır görmedim çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?