- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.781
selam kızlar bayadır giremedim ev taşıdık
nasılsınız biz iyiyiz çok şükür ikili testte ense 3.2 çıktı burun kemiği var kan değerim güzel çıktı ama 1000 de 1 ihtimal bende hiç takmıyorum kafama allahın izniyle sağlıklı olucak yavrum 11 hafta lıkken yapıldı 2li test dr erkek dedi 10 gün sonra gel kesinleşir dedi dün gittim kız dedi eminmisiniz dedim%100 dedi artık değişmez ozaman erkendi dedi çok mutlu oldumm
Günaydınnn kızlarr
bugün benim doğum günümmıyi ki doğdum mu ne
kizlarr kitliktan cikmiss gibiyimmhabire yemek yiyorumm ama doymuyorumm biturluu ne olacakk benim halimm yaa dogurana kadarr dana gbii olucam bitek sabahlari yemek yiyemiyorumm cunku kusuyorumm ama kendime geldikten sonraa beni tutabilene ask olsunn
iyi akşamlar.nasılsın canım ..
canım hamur işi yemedikten sonra kilo almazsın merak etme
sütü yarım yağlı iç.peynirinde yarım yağlı olsun.
besle bebişini besleyebildiğince
gozun aydin cnmm hayirlisiyla kucagina alirsin insallahhcinsiyet ogrendin mi??
ayy kızlar gıttım doktora ense kalınlıgı 0,85 cıkdı... ıkılı testı devlette yaptırtmısdım tekrar ıstedı burda yapılcak olan sanırım grafıklımıymıs neymıs :) bende pek anlamadım acıkcası ya neyse :) tekrardan yaptırıcam artık. ayrıca arayı k...apamıs olarak gormusdum ama degılll anlamadım yanı gecen gıttım 12+3du bugun 12+3 yıne . çok normal gec dollenmelerde olur boyle seyler dedı doktorum. ama bozuldugum bır konu var oda acıl durumlarda dıyelımkı dogum zamanı kımse doktor oymus ve ben bunu kabul edemem yanı hem gunlugune 250 tl vercem odanın ozel olsun dıye hemde doktorum olmayabılecek. buyuk ıhtımalle yarın kan verıcem ıkılı test ıcın cuma gunu tekrar gorunucem burun olcumunu yapıcak bu sefer doktor sanırsam sonrada degıstırcem hastanemı :)
selam kızlar bayadır giremedim ev taşıdık
nasılsınız biz iyiyiz çok şükür ikili testte ense 3.2 çıktı burun kemiği var kan değerim güzel çıktı ama 1000 de 1 ihtimal bende hiç takmıyorum kafama allahın izniyle sağlıklı olucak yavrum 11 hafta lıkken yapıldı 2li test dr erkek dedi 10 gün sonra gel kesinleşir dedi dün gittim kız dedi eminmisiniz dedim%100 dedi artık değişmez ozaman erkendi dedi çok mutlu oldumm
gozun aydin cnmm allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin cinsiyet tahmini yapti mi doktorun??
tşk ederiim cnm malesef henüz cinsiyet öğrenemedik
kızlarr yeniden doğum günümü kutlayan bütün annişlerrr hepinizi çokk seviyorummsizlerde iyiki varsınız bugün benim yanımdaydınız ve bu güzel günümü sizlerle paylaştım en çok çünkü yine yalnızdım hepiniz allaha emanet olunn
ay cnm nerdeee
anca cıldırdım bugun :)
ıste yarın devlete sonuclarımı goturcem bakalım neolcak orda
delı oldum artıkın yaaa
su 2lı test bır bıtsın Allah ın ıznıyle sonra zaten 1 ay sonra gıdıp cınsıyetını ogrendıkten sonra kasmıcam kendımı
boyle ultrasona gırıp cıkmakda ıyı degıl
dogum yapıcagım hastaneyı secıp ordan devam edıcem artık
ıyı geceler kızlar sızıde uyku tutmadı galıba
iyi geceler canım uykum gelmedi daha...hem gelsede uyuyamam kocam dışarda
iyi geceler canım uykum gelmedi daha...hem gelsede uyuyamam kocam dışarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?