2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım.

hoşgeldin cnm test sonuçlarının ii çıkmasına çok sevindim buarada kaç haftalıksın ne zaman söyledi cinsiyeti yani kaç haftalıktın cnm

doğum günümü kutlayan bütün annişler çook teşekkür ediyorum herşey gönlünüzce olsun sizlerde iyi ki varsınız hepimiz bebişlerimizle mutlu huzurlu yıllar geçiririz inşallah

canım ,doğum günün kutlu olsun...
nice sağlıklı yaşlara bebişinle ve sevdiklerinle girersin inş..

ay canım nerde bende kurabiye tarifi,hiç beceremem sen de varsa yumuşak sert farketmez, versene be tatlım yapayım bende
bende pek kafadan bilmiyorum canım kitaptan ,internetten falan
buldum bir tane yapacağım .markete gittim nişasta aldım geldim bir tane daha almam gerekiyormuş ,görevliye söyledim getiricek yapacağım şimdi .güzel olursa sanada tavsiye ederim canım .
maşallah canım bebişin hayırlı olsun oğluşun olacakmış ne güzel. inşallah testlerinde güzel çıkıcak

inşallah sonucun güzel ve temiz çıkar..
yakışıklı bir prens daha geliyor desene..
artık sen de başlar hazırlıklar..darısını başımıza..

Son düzenleme:

inşallah sonucun güzel ve temiz çıkar..
yakışıklı bire prens daha geliyor desene..
artık sen de başlar hazırlıklar..darısını başımıza..

inşallah güzel çıkar... hazırlıklar için daha çok erken olası bir yanlışlığa karşı 20. ci haftadan önce birşeyler almamayı düşünüyorum valla. o kadar şey alıp da sonradan aaaaaa bu kızmış sil baştan yapmaktansa temkinli olmak daha iyi galiba

canım ikili testi özel hastanede yaptırdım. sgklıyım 8 lira ek ödeme yaptım.

benim de gene canım sarma istedi ama kendim yapacak halim yok. bizim de 10 saatlik uzakta akrabalar. onlardan rica ettik. sarma yapıp göndermişler çok duygulandım. köylü pazarına gidip bi sürü taze sebze falan da koli yapıp yollamışlar, çok mutlu oldum. canım sana da tavsiye ederim öyle kargo falan uğraşmayın. geceden otobüse versinler, gece serin serin bozulmuyorlar. sabah erkenden otogardan gidip almıştık. tavsiye ederim canım, canın çekiyorsa söyle hemen otobüse versinler.

Merhaba ocak anneleri. Sizlere bisey sorucam.
Bebek ne zaman göbek kordonundan beslenmeye baslıyor acaba bir bilginiz var mı?
İnternette arastırdım ama bir turlu bulamadım..

hoşgeldin cnm test sonuçlarının ii çıkmasına çok sevindim buarada kaç haftalıksın ne zaman söyledi cinsiyeti yani kaç haftalıktın cnm

canim benim dogum gunun kutlu olsunn iyki dogdun iyki warsinn bebeginle beraber nice mutlu senelere insallahh

kizlarr kitliktan cikmiss gibiyimm habire yemek yiyorumm ama doymuyorumm biturluu ne olacakk benim halimm yaa dogurana kadarr dana gbii olucam bitek sabahlari yemek yiyemiyorumm cunku kusuyorumm ama kendime geldikten sonraa beni tutabilene ask olsunn

Evet tatlım 3 olduk
Hadi hepimiz iyi haberlerle dönelim ay ben de çok sabırsızlanıyorum, gün bitmiyor, 17:30 a kadar nasıl beklicem

ben geldim sen nerdesin?bebişimi gördüm de geldimm:)
ikili test için kan verdim sonuç c.tesi çıkacak
ense ölçümü ile ilgili bişey demedi doktorum
baş popo mesafesini ölçtü onu gördüm ama enseyi ölçmedi mi ki?
ctesi ayrıntılı öğreniriz inşallah. sonuçlarda güzel çıkar umarım
doktoruma sordum bebeğim sağlıklı mı diye. gayet sağlıklı dedi
ama çok hareketli değildi bebişim, kıçını döndü bize :))

Son düzenleme:

gozun aydin cnmm hayirlisiyla kucagina alirsin insallahh cinsiyet ogrendin mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…