- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.761
13 haftalıklar karnınız büyüdümü hiç bende hiç belirti yok sadece memeler kocaman oldu
Gözün aydın canım.Herkese merhaba anneler. işlerden dolayı uzun süredir girememiştim. Herkes iyidir umarım. perşembe günü ikili testimizi yaptırdık ve kan verdik. ultrason sonuçları güzel çıktı şimdi kan tahlili sonuçlarını bekliyoruz. doktorumuz miniğimizin erkek olduğunu da söyledi bu arada.
Herkese merhaba anneler. işlerden dolayı uzun süredir girememiştim. Herkes iyidir umarım. perşembe günü ikili testimizi yaptırdık ve kan verdik. ultrason sonuçları güzel çıktı şimdi kan tahlili sonuçlarını bekliyoruz. doktorumuz miniğimizin erkek olduğunu da söyledi bu arada.
doğum günümü kutlayan bütün annişlerçook teşekkür ediyorum herşey gönlünüzce olsun sizlerde iyi ki varsınız hepimiz bebişlerimizle mutlu huzurlu yıllar geçiririz inşallah
bende pek kafadan bilmiyorum canım kitaptan ,internetten falanay canım nerde bende kurabiye tarifi,hiç becerememsen de varsa yumuşak sert farketmez, versene be tatlım yapayım bende
maşallah canım bebişin hayırlı olsun oğluşun olacakmış ne güzel. inşallah testlerinde güzel çıkıcakHerkese merhaba anneler. işlerden dolayı uzun süredir girememiştim. Herkes iyidir umarım. perşembe günü ikili testimizi yaptırdık ve kan verdik. ultrason sonuçları güzel çıktı şimdi kan tahlili sonuçlarını bekliyoruz. doktorumuz miniğimizin erkek olduğunu da söyledi bu arada.
Gözün aydın canım.
hoşgeldin cnm test sonuçlarının ii çıkmasına çok sevindim buarada kaç haftalıksın ne zaman söyledi cinsiyeti yani kaç haftalıktın cnm
Herkese merhaba anneler. işlerden dolayı uzun süredir girememiştim. Herkes iyidir umarım. perşembe günü ikili testimizi yaptırdık ve kan verdik. ultrason sonuçları güzel çıktı şimdi kan tahlili sonuçlarını bekliyoruz. doktorumuz miniğimizin erkek olduğunu da söyledi bu arada.
hoşgeldin cnm test sonuçlarının ii çıkmasına çok sevindim buarada kaç haftalıksın ne zaman söyledi cinsiyeti yani kaç haftalıktın cnm
öylede benim doktorum cuma gününe kadar yokmuş.
cuma günü ben 12+4 olacağım.test için gün verirlerse test yaptırma günüm geçer diye endişelendim ..
canım ben ikili testimi 12+2 de yaptırmıştım...gün bekleme zaten canım az para verirsin ama gününde yaptırırsın.cuma doktoruna gidip arkasından hemen 2li testini yaptırırsın biter gider,devlet sana 1 hafta sonraya verirse gün haftanı geçirmiş olursun o da olmaz,artık özelde yaptırırsın
inşallah sonucun güzel ve temiz çıkar..
yakışıklı bire prens daha geliyor desene..
artık sen de başlar hazırlıklar..darısını başımıza..
öylede benim doktorum cuma gününe kadar yokmuş.
cuma günü ben 12+4 olacağım.test için gün verirlerse test yaptırma günüm geçer diye endişelendim ..
samatya istanbul'da,ben trabzonda yaşıyorum..
Karayoluyla yaklaşık 9 saat, eskiden uçakla gidip geliyordum, şimdi hem seferler azaltıldı hem de kalkışlar Sabiha Gökçenden, bana çok ters yani, öyle hafta sonu git gel yapamıyorum.
babam şeker hastası olduğu için annem de bırakıp gelemiyor, başka da kimsem yok, arkadaşlarımdan istesem yaparlar ama olmuyor işte, ben anne keki istiyorum...
Merhaba ocak anneleri. Sizlere bisey sorucam.
Bebek ne zaman göbek kordonundan beslenmeye baslıyor acaba bir bilginiz var mı?
İnternette arastırdım ama bir turlu bulamadım..
Evet tatlım 3 olduk
Hadi hepimiz iyi haberlerle dönelimay ben de çok sabırsızlanıyorum, gün bitmiyor, 17:30 a kadar nasıl beklicem
ben geldim sen nerdesin?bebişimi gördüm de geldimm:)
ikili test için kan verdim sonuç c.tesi çıkacak
ense ölçümü ile ilgili bişey demedi doktorum
baş popo mesafesini ölçtü onu gördüm ama enseyi ölçmedi mi ki?
ctesi ayrıntılı öğreniriz inşallah. sonuçlarda güzel çıkar umarım
doktoruma sordum bebeğim sağlıklı mı diye. gayet sağlıklı dedi
ama çok hareketli değildi bebişim, kıçını döndü bize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?