2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm ben işteyim farketmemişimdir, her zaman yanıt yazmaya müsait olmuyorum.

iyiyim canlarım ya nasıl olayım işte..

alt kademe nasıl oluyo? o da çok mu alçak kalıyo?

Öyle de çok derin oluyor, yeni doğum yapmışken o kadar eğilip bebeği almak falan zor olur, hem yüzünü de göylem isterim ben minicikken o kadar derine koyamam, yataşın ortapedik yatakları 60*120 den başlıyor, o yüzden olmazsa yatak odasına da şöyle bişey alırım: http://www.e-........../bebek_mobilyalari/grapi/grapi_patricia_bebek_karyolasi/GRP-402411 ya da Sindy 4 ekmeceli Sall.Bebek Karyolas 60*120 Cm. Bebe Mobilya Market bunlar resimde büyük görünüyor ama 60*120 miş, biraz tıkışık olur ama idare ederiz

izmir yanıyor yaaa dün döndüm şehirdışından bu kadar sıcak beklemiyordum
evden dışarı çıkılmaz
cinsiyet belli oldu mu canım

evet tatlım gerçekten yanıyor...sabah 11 de evden çıktım markete gittim eve zor döndüm,elim ayağım titriyordu...allah kolaylık versin bizlere yok tatlım daha belli olmadı bişey söylemedi doktor...20sinde randevum var inşallah söyler doktorum tabi benim bebiş gösterirse sende yakında öğreneceksin dimi 16. haftanın içindesin,belli olur herhalde artık...

Son düzenleme:

canım çok düşünme kendi haline bırak, ilgilenme biraz. kafanı dağıt, kendini oyala.

canım çok düşünme kendi haline bırak, ilgilenme biraz. kafanı dağıt, kendini oyala.

ben kendimi oyalıyorum canım zaten bütün gün onu düşünmüyorum eve gelince aklıma gliyor görünce ve bunları yapınca yoksa aklıma bile gelmiyor ama bu daha ne kadar devam edecek bilemiyorum ve üzüzlmüyorum bu durumdan sıkıldım artık resmen sıkıldım

kızlar ya o park beşikleri ben hiç beğenmiyorum...kullanışsız geliyor bana dediğin gibi canım çok derin eğilip kalkarken zor olur ya...ancak oyun oynarken iyi bence onlar...içinde yavrum o zamanda kafes gibi...

valla canım ben haftasonu mothercare de gördüm hasır seper beşiklerden çok şık duruyorlardı. ama bana pek güvenli gelmedi. bebek biraz hareketlenmeye başladı mı Allah muhafaza ondan düşebilir gibi geldi bana. birde, farkında olmadan çarpsan filan kaza meydana gelebilir. ama yine aynı mağazada ahşap salannan beşikler vardı gayet güvenilir görünüyordu fiyatı da makul dü. 240 civarıydı sanırım. hatta resmini de ekleyeyim...

bu sepete benzer hatta daha şık. fiyatı da 139 olması lazım... ama dediğim gibi bence kullanışlı değil..

aslında hamile kaldığımda ilk düşüncem buydu. park yatak alırım 3-4 yıl yatar sonra inşallah büyük eve geçeriz vs.. diye düşünüyordum. ama anneme gösterdim park yatağı bu ne böyle bundan beşik olurmu çocuk nereye yatacak vs. bişeyler söyledi. beğenmedi yani. benim de huyum kurusun bu yaşa geldim evlendım anne oluyorum hala annem bişeyi beğenmezse hiç alasım gelmez hemen hevesim kaçar. o mobilye beşik istıyor. alttakı çekmeceleri de kullnırsın içine uyku seti alırız falan diyor. park yatak basit geldi ona yani. hem son zamanlarda rağbet artınca fiyatları da arttı. mobilya beşik daha şık duruyor aslında ama onu da sığdırmak var işte. bana 70 cm genişliğinde bişey lazım. daha fazlasını odam almaz. yatak odasındakı aynalı şifonyerin aynasını çıkaralım salona koalım diyor annem. yemek odasıyla yatak odası takımım aynı mobilya aynı seri yani. ama bu sefer yatak odam bozulacak. amannn bende hem yetsin hem eksilmesin istıyorum. bilmıyorum valla ama şuan büyük problem bu . gerçi allah sağ sağlim doğum nasıp etsin de yatacak yer kalsın bi. biz tel divanlarda yattık büyümedik mi? ama insan özeniyo işte.
ooo herkes burda nasılsınız kızlar öğlende slm attık kimse almadı nedense
arada kaynamıştır tatlım. iyiyiz şükür sen nasılsın?
meserretcim senın bulantıların nasıl oldu? yıyebiliyor musun yavaş yavaş bişeyler?
yukarda da yazdığım gibi bende park yatakların o tarafını düşünüyorum. bide sankı alt kademeye alınınca da hapis gibi oluyor iyice çok aşagıda kalıyor bebek.
canım nacizane fikrim eşin bundan sonrakı hayatınızla ilgili kaygılanmış olabilir. sonuçta hiçbirşey aynı olmayacak artık maddi manevi. açıkcası bazen bende kendımı bu derin düşüncelere dalmış buluyorum. ama eşini ve aile hayatınızı yakından tanıyamadığımız bişey diyemıyorum tabi. yarıdmcı olmayı çok isterdim ama

canım erkeklerinde babalık fikrine uyum sağlamaları gerekiyor...şimdi her şeyini düşünüyor olabilir,maddi manevi yükümlülükleri var bebeğin tabi.. bu fikre alışmak kabullenmek istiyordur...sen fazla takılma yakında düzelir tatlım merak etme...

Canım, benim anladığım kadarıyla eşin kendini baskı altında hissediyor, bebekle birlikte maddi manevi sorumlulukları artacak, bunları kaldıramamaktan korkuyor olabilir. Baba adaylarında sıklıkla görülen bir durum bu, çok üstüne gitmeden ona güvendiğini, birlikte her şeyin üstesinden gelebileceğinizi ima eden sözler söyle ona, kendini baskı altında hissetmemesini, rahatlamasını ve keyfini çıkarmasını sağlamaya çalış, eğer süreç uzarsa başka bir nedeni de olabilir, o zman karşına alır ciddi ciddi konuşursun...

valla canım sen dedikten sonra netten biraz baktım çok beğenenler de var. ilerde uyku sorunu çekersek rahat etmezsek alınabilir. çok da aşırı pahalı değil. alınabilir yine..

bu sefer erken almışsın galiba randevuyu söyler herhalde o zamana
biz de ctesi öğrenicez inş. o güne randevumuz doktorum ikili test olunca o gün öğreneceğimizi söylemişti

valla edacım ne desem yanlış olur, eşini sen tanıyosun, huyunu suyunu biliyosun.. nedenini bilemem ama bence biraz kendi haline bırak, üstüne gitme, cumartasiden beri daha 2 gün oldu, belki sen üstüne gitmezsen kendi açılır hazır hissedince.. benim eşim öyledir mesela, sorarsam bişey yok der, üstelersem sinirlenir ama çok sorgulamazsam ve normal davranırsam, bi süre sonra bakarım anlatmaya başlamış :) du bakalım, belki geçer bir iki güne...

Tatlı bir bunalımda benden annişlerrr benimki tatlı ama benim bebiş odam küçük büyüttürebilme şansım var bebek balkonu var dümdüz hiçbir şeye yaramıyoorrrrrrrrrrrrrr.şimdi onu yaptıracağım tam düzgün bir oda olacak sonuçta bebişim hep bebiş olmayacak büyüyünce dahada memnun olacağım bu büyültmeye herkesde aynı fikirde gerekli diyorlarrr. Ama işteee sadece iş değilll tamameenn duygusal olmayan hayatın gerçekleri parapara para uffffffffff. Neyse öyle işteee. Hepimiz muhasebeci olacağız bu gidişle galiba ne dersinizzzzzzzzz???????????*

bu sefer erken almışsın galiba randevuyu söyler herhalde o zamana
biz de ctesi öğrenicez inş. o güne randevumuz doktorum ikili test olunca o gün öğreneceğimizi söylemişti

evet tatlım bana doktor 30 temmuzda gel o zamana doğru ayarla randevuyu sekreterden dedi ama ben 20sine aldım dayanamadım....hadi bakalım bebiş gösterir inşallah canım hayırlısı

Bu arada apartmanda üst katta yaşayan varmıııııııııııııı??????????????????

Herkes balkonu kapattırman gerekecek diyorrrr.hiç sevmediğim şey açık cezaevi gibii sankii çok gıcıkkk.

canım ,içini ferah tut.eşini al karşına konuş.ama sakin ve sinirsiz olmaya dikka et.
belki baba olma düşüncesi ağır gelmiş olabilir..
belki sana anlatıp seni üzmek istemediği işle ilgili ya da maddi açıdan bir sıkıntısı olabilir..
herşeyi sor anlat..bu şekilde daha çok etkilenip stres yaptığını açıkça konuş.
mutlaka seni anlayacaktır.
bu durumunun seni endişelendirdiğini , bize yazdığın gibi her şeyi konuş onunla.
sevgi göstermeye çalış..
en kısa zamanda eski aşk dolu günlerinize dönersiniz inş.

Son düzenleme:

Biz seninle her hafta sonu aynı yerlere mi gidiyoruz

Hafta sonu ben de mothercare den baktım bu beşiklere, çok güzel ama farkettin mi bilmiyorum yatakları incecik, bunlara uyumlu ortapedik yatak da yok, yataklar 60*120 den başlıyor, o yüzden içime sinmedi.

Bulantılarım yavaştan geçiyor, ama hala et süt tavuk yumurta v.s. yiyemiyorum, işyerinde yemekhaneye de inemiyorum, yani akşama kadar peynir ekmek ve meyveye talim, akşamları da yemek yapamasamda yapılmışı yiyorum en azından, ya eşim hazırlıyor bişeyler, ya da dışarıdan söylüyoruz... buna da şükür yani

canım bu sindy beşik tam bana göre bişey. yatağımı biraz daha kapıya yanaştırdığımda dolapla yatak arasında 70 cm. boşuk kalıyor. dolabın açılma payı falan 60cm. lik beşik uygun olur sanırım. bi araştırayım bunu ben.
şu hasır sepetlere bayılıyorum. ama dediğin gibi ancak 6 ay kullnılır bu. arkanı dönmeye gelmez allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…