2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oda yapıcaksın ama yeni dogdugunda yatak odanda nasıl yatıracagım diyosun ayy çok güzel sepetler var öle bi şey alabilirsin fazla yerde tutmaz hemde çok güzeller

canım çok geçmiş olsun,dikkat et kendine,benim doktorum tatile giderken tembihlemişti,tatile gidiyorum diye kendini kaybedip hoplayıp zıplama diyebazen insan unutup,tatil modundan olsa gerek hoplayıp zıplayası geliyor,ben dikkat ettim,normalde havuzda dalmayı,atlamayı çok severdim hiç yapmadım bu sefer ama bebeğinin iyi olmasına sevindim,dikkat et annesi ona

canım okudum tek bebek beklerken ikiz oluvermişler çook sevindim süper bir duygudur eminim:) bende istemiştim bizim ailede çook var ikiz üçüz,hatta annem ikiz ama kısmet olmadı hayırlısı tabi...buarada ben baya su içiyorum bebeğin suyu için de çok iyiymiş su içmek, ama işte çok su içmekten midir yoksa bebek idrar torbasına baskı yaptığı için midir bilmem gece sayısız kere kalkıyorum...evet canım sen ikiz bebek bekliyorsun normal yani kilo alman ben 1 kg aldım...ama bundan sonra ne olur bilmem,iştahım açılmaya başladı çünkü

senin çocugun olduguna göre tabiki sana benzer çektirsin zaten sana hakediyosun kuzura bakma
kızz ben 4 aydır yatıyorum yaa bebegime bi şey olmasın diye dana gibi oldum 5 kilo almışım ye yat ye yat yoksa benimde cnm deniz kum güneş çekiyo ama fedakarlık ediyorum hadi gittin git ama atlamak zıplamak nesi ii ki senin kocan ben degilim mahfederdim seni

çok çok geçmiş olsun canım..
allah bir daha yaşatmasın.. aman dikkat

:)))) leloss kocam sabırlıdır sağolsun ben bilertek zarar vermem bebğime ama oldu bi kere ne yapayım 4 aydır yatmak zoır olsa gerek allah sağlıklı bebişler versin cümlemize cok şükür benim hamileliğim cok rahat geçiyor ne bulantı ne kusma ne ağrı hiç bişi yok aynı eskisi gibiyim zaten bi belirti olmadığı için unutuyorum yaaa hamile olduğumu hani tek fark aldığım 2kilo doktor onada kızaxcak ama naapim cnm ha bire çikolata istiyo:)

Selammmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm umarım herkes iyidir ve yolundadırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Neler yapıyosunuz annişlerrrrrrrrrrrrrrrr???????????????havalar dahada sıcak olmaya başladı.. Ben hiçbir şey yemek istemiyorujm su bile içmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Miğdemde bulanmıyorrr!!!!!!!!!!!!!!öylleeeeeeeeeeeeeee zooooorrrrrrrrlaaaa ağzıma biraz bişeyler atınca sanki çok yemiş gibi oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

bende almak istedim ama kız için domuzcuk olan var ugur böcekli hoşuma gitmişti o da bitmiş :-( bir dahaki sefere alacağım kesinlikle 1 yaşda güzel olur tam yürüme aşamasında düşüyor popişte bu resimler harika görsel birşey olur evet canım bende c&a den alıyorum hep orda kışlık tulum gibi şeyler var 2 tane alırım .değişikli giydiririm dışarı çıkarken ,dışarı çıkarken pek takım falan alasım yok cabuk büyüyorlar ,iç çamaşırını ve ev kıyafetlerini bol alırım birazda büyük alırım mesela yenidoğan bir takım yeter hemen büyüyorlar 3-6 ay arası çok ideal geliyor bana .enesten kalan kıyafetleri görünce ne gereksizmiş diyorum cünkü hiç giydiremediklerim var.doğarken 3.200 3. ayında 7.200 gramdı ve ilk aldığım şeyler hep kalmıştı.hatta bir paketcik yenidoğan yetmişti direk 2 noya geçmiştim ben .

ben de kızı o beşikte yatırırım 3 sene sonra onada güzel bir çocuk odası alırım ,oturma oturdasını iptal ederim artık salonda oturur kalkarız iki oda cocuklar tarafından ele geçirilmiş olur

aynen canım bende çok hevesliyim bebeğime çok güzel bır oda istıyorum Allah izin verirse kendı yatagımın yanınada park yatak alıcam yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum sonra odasına alırım yumoşumu buarada annemde şu tüllü sepetler varya ondan yapıcak sanırım ondada 4 ay falan yatabilir sonra korkarım düşer diye sepeti sonra odasına koyup bebklerını yumoşlarını koyarım ona sonra park yatagını kurarız dıye düşünüyorum

hoş geldin şekerim..

ben de aynen .hiç bişey yiyesim yok.hamile kalmadan önce daha çok yerdim ben:44:
göbeğimde öle aman aman belli olmadı daha..
bebişim iyidir inş...

merhabalar canım sagolasın benımde mıdem bulanmıyor ama canımda bırsey ıstemıyor sıcaktan herhalde. Bende 2 ay aradan sonra ılk kez ewımı süpürdüm daha dogrusu yarısını süpürdüm sımdı dınlenıyorum kalan yarısınıda sonra süpürcem aklim gidiyor bırsey olmasın dıye doktorum progynexımı kestı folıkasıdıde elevıte başladım bugun hayırlısıyla bakalım. sen nasılsın keyfin nasıl canım

2 kilo alman normal cnm
saglıklı bi şekilde bebegini kucagına alırsın işallah
hasta degiliz ama hamileyiz dikkatli olmak gerekiyo

hoşgeldin şekerim benimde bi yiyesim var bi yiyesimm burda yazıyorum ama aklından öle yemekler geçiyo ki hangisini yapsam acabaa

hoş geldin şekerim..

Ben de aynen .hiç bişey yiyesim yok.hamile kalmadan önce daha çok yerdim ben:44:
Göbeğimde öle aman aman belli olmadı daha..
Bebişim iyidir inş...

sağol cnmmm.
Aynen öyle cnmmmm yaaaaa. O kadar fazla yeme düşkünü değilim ama hamişlikten önce önüme gelenin enazından tadına bakardımmm. Ama şimdi tad ne demek ana yemeği zor öyleeeeeeeeeeeeeeeee yiyorumm.

iyiyim cnmm ya herkes çevremde arkadaşlarım nasıl aşerirlerdi sohbet ederken tediklerini ben 3 günde yerdimm. Ama ben hiçççççççççççççççç miğdem bulanmıyor şükür ama hiçççççççççç ağzıma bişey gitmiyorrrrrrrrrrr...sizler nasılsınız zz neler yapıyosunuzzzzzzzzz

oda yapıcaksın ama yeni dogdugunda yatak odanda nasıl yatıracagım diyosun ayy çok güzel sepetler var öle bi şey alabilirsin fazla yerde tutmaz hemde çok güzeller

Sepetleri ben de çok beğeniyorum ama işte onların içinde incecik şilteler oluyor, sağlıklı mıdır acaba? Park yatakları da aynı nedenle istememiştim, üstte yatırırken yine ince bir yatak konuyor, bu da bebek için sağlıklı mı bilmiyorum, sonuçta doğar doğmaz ortapedik yatakta yatsa daha sağlıklı olur gibi beliyor bana, yanılıyor muyum?

çok haklısın canım bende aynısını düşündüm ama içine çok kalın olmayan yatak alıcam ben bır arkadasım sepetin içine hava alan yatak almış araştırıcam bende e bebege falan gıdıcem tam bır ayaklansam eger gıdersem haber verırım sana orada var veya yok dıye

benımde canım bisey istemıyor ama suan meyva yiyorum sıcak yemek yemek ıstemıyorum bıde ewde yalnızız ya ondan da oluyor cumartesı kuzenıme gıttım köfte yiyemıyordum 1.5 aydır kalabalıkta yedım hıcde tıksınmedım yalnız olunca canımız istemıyor malesef senın kacıncı haftan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…