- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.441
Yok şekerim benimki aldırmadı ölçüsünü, doktor amcası 2.5 saat uğraştı, daha da uğraşacaktı ama bebişi daha fazla yormayalım dedi sonunda, yarın tekrar denicez bakalım bu kez uslu duracak mı
Ben oda yapıcam kullanışsız da olsa, ne olursa olsun çok hevesliyim, benim takıldığım nokta ise odama ne koyacağım??? Beşiklerin yatakları çok ince geliyor bana, doğar doğmaz ortapedik yatakta yatırmak istiyorum ama yatak odamda karyola koyacak yer yok, deneyimli bir anne olarak senden ve diğer annelerimizden de öneri almak isterim
uzun bir aradan sonra slm kızlar nasılsınız? tatilden döneli 2 gün oluyor ama ben nedense hala tatil modundayım:) hos tatilimin cok güzel geçtiğide söylenemez yaa nys:) 1 hafta zehir oldu diyebilirim resmen(((( doktorum yolculuğa izin vermişti ama bana gitde havuza atla denizde takla at dememişti tabi benim herseyi istediğim gibi anlamakta üstüme yoktur sen zıpla havuza atla denize derken içimdeki tosbağam biraz rahatsız olmuş ve salıvermiş suyunu sabahbi kalkarım her taraf ıslak hemen hastaneye gittik meğer cok hoplayıp zıpladığım için amniyo sıvısı azalmış gelen su oymuş doktorum bayağı bi fırçaladı beni tlfdanda olsa yinede çok korkutucuydu:) ama neyseki bebğimde birşey yok hala utanmazca elini ayağını sallıyo:)
Su çok ii bir şey. doktorum günde 3 litre iç dedi. gece 3-4 defa tuvalete kalkman lazım dedi.içebiliyorsan ne güzel ben de zorlamaya başladım su içmek için kendimi birde ikiz bebek beklediğim için kilo da almamam lazımmış önümüzdeki 5 hafta içinde çnk kilo çok riskliymiş.ilk 3 ay 6 kilo almayı başaran biri olarak kendimi tutmaya ve bol su içmeye çalışıyorum. ikiz gebelikte kilo ilk 3 ayda tek bebek bekleyen lere göre daha çok artıyormuş .artık kontrol ediyorum kendimi
ayvalıktaki doktor birşey demedi fitil fln verdi bende aradım kendi doktorumu hasaaaaaan böle böle dedim zaten adamcağız sen su cocugu bi hayırlısıyla dogurabilsen bu mesleği bırakıcam dedi:) sonrada bol su iç dedi ilişki yasak doğuma kadar ayvalıktaki doktorun verdiği fitili kesinlikle önermedi bide orda vajinal muayene yapmak istediler onada izin vermedi yürüyüş yapıyordum onuda kesti bol bol kalsiyum alıcaksın dedi hiç sevmediğim halde yumurta ye dedi daha bi sürü şeyler doktorumu cok seviyorum cok motive ediyor beni ama ben biraz yaramaz bi anneyim çocuk bana benzemez inş.
kızlar çok sağolun şimdi daha iyiyiz şükür dayanamadım bugün de gittim doktora çünkü miniğimi bana dün göstermediler ...içim rahat değildi bugünkü doktor da baktı çok şükür bebeğimle ilgili korkacak bişi yokmuş ama yat dinlen hiçbir iş yapma dedi...ayyıldızım dün acilde alttan da muayene ettiler kanama alanı bulamadılar kesilmişti nerden geliyorsa artık...bu hafta yukarı çıkacakmış ya bebek belki onunla ilgilidir bilemiyorum..her neyse bugün bebeği gördüm psikoljik olarak daha rahatım şimdi ....rabbim hepimizin bebeğini korusun inş.belki dünki tepkilerim çok gelebilir arkadaşlar size ama 2 yıl önce 2 can kaybettim bu 2 yılımda zorlu tedavi süreciyle geçti bebeğin bana benim bittiğim tükendiğim anda geldi belki yaşadıklarım bazılarına çok bazılarına az gelir ama bu bebek benim son şansım ister istemez üzlüyorum belki üzüldükçe daha kötü oluyor ama bu mantık olayı değil daha önce can keybetmenin acısı...inş. rabbim kimseyi evladıyla sınamaz...destekleriniz için çok sağolun
çok çok geçmiş olsun canım..
allah bir daha yaşatmasın.. aman dikkat
bende almak istedim ama kız için domuzcuk olan var ugur böcekli hoşuma gitmişti o da bitmiş :-( bir dahaki sefere alacağım kesinlikle 1 yaşda güzel olur tam yürüme aşamasında düşüyor popişte bu resimler harika görsel birşey olurAyyyy canim bayildim ben buna bende hemen uye olayim limangoya ayyy yerim onu ben. Bende gecen hafta C&A ya baktim kizlar kesinlikle tavsiye ederim kislik seyler var tam bizim yumoslarin dogduklari zamanada uyuyor pufidik ppufidik takimlar minnak minnak coraplar kalin kalin haftaya gidicem baya bisey alirim hemde yuzde 50 indirim var))) ayyy kizla bide kuzenim parise tatile gitmisti bebisime ordan tulum ve anne kokusu icin ayicikli bir kumaş almis ustunde bir aicik var hemde oyuncak gibi anne koynunda sakliyor uyurken bebegin yanina koyuyor muhtesem birsey baska bir kuzenimde var bebegi 2aylik kiz ise basladi annesi bakiyor gunduz aglarken annanesi veriyormus susuyormus yavrum bittim duyunca ayyyy Allahim bize gostersin o gunleri
ben de kızı o beşikte yatırırım 3 sene sonra onada güzel bir çocuk odası alırım ,oturma oturdasını iptal ederim artık salonda oturur kalkarız iki oda cocuklar tarafından ele geçirilmiş olurerkek olursa isterim odada bir şartım var bu mobilyalar onun olarak bana yenisini alıcaksınız diyodu uyanıkkk hevesi kursanda kaldı . Bu kızlarla nette konuşacak diye benim minik sıpamı koyar kapı önüne enisi ben şimdilik bi bebişle yetiniyim ilerde ev degiştirme ihtimalimiz var oraya göre bakarız çaresine
Yok şekerim benimki aldırmadı ölçüsünü, doktor amcası 2.5 saat uğraştı, daha da uğraşacaktı ama bebişi daha fazla yormayalım dedi sonunda, yarın tekrar denicez bakalım bu kez uslu duracak mı
Ben oda yapıcam kullanışsız da olsa, ne olursa olsun çok hevesliyim, benim takıldığım nokta ise odama ne koyacağım??? Beşiklerin yatakları çok ince geliyor bana, doğar doğmaz ortapedik yatakta yatırmak istiyorum ama yatak odamda karyola koyacak yer yok, deneyimli bir anne olarak senden ve diğer annelerimizden de öneri almak isterim
Selammmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm umarım herkes iyidir ve yolundadırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Neler yapıyosunuz annişlerrrrrrrrrrrrrrrr???????????????havalar dahada sıcak olmaya başladı.. Ben hiçbir şey yemek istemiyorujm su bile içmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Miğdemde bulanmıyorrr!!!!!!!!!!!!!!öylleeeeeeeeeeeeeee zooooorrrrrrrrlaaaa ağzıma biraz bişeyler atınca sanki çok yemiş gibi oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Selammmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm umarım herkes iyidir ve yolundadırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Neler yapıyosunuz annişlerrrrrrrrrrrrrrrr???????????????havalar dahada sıcak olmaya başladı.. Ben hiçbir şey yemek istemiyorujm su bile içmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Miğdemde bulanmıyorrr!!!!!!!!!!!!!!öylleeeeeeeeeeeeeee zooooorrrrrrrrlaaaa ağzıma biraz bişeyler atınca sanki çok yemiş gibi oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
:)))) leloss kocam sabırlıdır sağolsun ben bilertek zarar vermem bebğime ama oldu bi kere ne yapayım 4 aydır yatmak zoır olsa gerek allah sağlıklı bebişler versin cümlemize cok şükür benim hamileliğim cok rahat geçiyor ne bulantı ne kusma ne ağrı hiç bişi yok aynı eskisi gibiyim zaten bi belirti olmadığı için unutuyorum yaaa hamile olduğumu hani tek fark aldığım 2kilo doktor onada kızaxcak ama naapim cnm ha bire çikolata istiyo:)
bende almak istedim ama kız için domuzcuk olan var ugur böcekli hoşuma gitmişti o da bitmiş :-( bir dahaki sefere alacağım kesinlikle 1 yaşda güzel olur tam yürüme aşamasında düşüyor popişte bu resimler harika görsel birşey olurevet canım bende c&a den alıyorum hep orda kışlık tulum gibi şeyler var 2 tane alırım .değişikli giydiririm dışarı çıkarken ,dışarı çıkarken pek takım falan alasım yok cabuk büyüyorlar ,iç çamaşırını ve ev kıyafetlerini bol alırım birazda büyük alırım mesela yenidoğan bir takım yeter hemen büyüyorlar 3-6 ay arası çok ideal geliyor bana .enesten kalan kıyafetleri görünce ne gereksizmiş diyorum cünkü hiç giydiremediklerim var.doğarken 3.200 3. ayında 7.200 gramdı ve ilk aldığım şeyler hep kalmıştı.hatta bir paketcik yenidoğan yetmişti direk 2 noya geçmiştim ben .
canım bende cok heveslıyım bakıcam bıyerlık ciciler alıcam yumoşuma tabı ilk bebiş oldugu için içim gidiyor çok güzel battanıyeler vardı bıde cinsiyetimiz bellı olsa süper olacak
hoş geldin şekerim..
Ben de aynen .hiç bişey yiyesim yok.hamile kalmadan önce daha çok yerdim ben:44:
Göbeğimde öle aman aman belli olmadı daha..
Bebişim iyidir inş...
merhabalar canım sagolasın benımde mıdem bulanmıyor ama canımda bırsey ıstemıyor sıcaktan herhalde. Bende 2 ay aradan sonra ılk kez ewımı süpürdüm daha dogrusu yarısını süpürdüm sımdı dınlenıyorum kalan yarısınıda sonra süpürcem aklim gidiyor bırsey olmasın dıye doktorum progynexımı kestı folıkasıdıde elevıte başladım bugun hayırlısıyla bakalım. Sen nasılsın keyfin nasıl canım
oda yapıcaksın ama yeni dogdugunda yatak odanda nasıl yatıracagım diyosun ayy çok güzel sepetler var öle bi şey alabilirsin fazla yerde tutmaz hemde çok güzeller
aynen canım bende çok hevesliyim bebeğime çok güzel bır oda istıyorum Allah izin verirse kendı yatagımın yanınada park yatak alıcam yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum sonra odasına alırım yumoşumu buarada annemde şu tüllü sepetler varya ondan yapıcak sanırım ondada 4 ay falan yatabilir sonra korkarım düşer diye sepeti sonra odasına koyup bebklerını yumoşlarını koyarım ona sonra park yatagını kurarız dıye düşünüyorum
Sepetleri ben de çok beğeniyorum ama işte onların içinde incecik şilteler oluyor, sağlıklı mıdır acaba? Park yatakları da aynı nedenle istememiştim, üstte yatırırken yine ince bir yatak konuyor, bu da bebek için sağlıklı mı bilmiyorum, sonuçta doğar doğmaz ortapedik yatakta yatsa daha sağlıklı olur gibi beliyor bana, yanılıyor muyum?
hoşgeldin şekerim benimde bi yiyesim var bi yiyesimm burda yazıyorum ama aklından öle yemekler geçiyo kiHangisini yapsam acabaa
iyiyim cnmm ya herkes çevremde arkadaşlarım nasıl aşerirlerdi sohbet ederken tediklerini ben 3 günde yerdimm. Ama ben hiçççççççççççççççç miğdem bulanmıyor şükür ama hiçççççççççç ağzıma bişey gitmiyorrrrrrrrrrr...sizler nasılsınız zz neler yapıyosunuzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?