2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim insallah. Örgüye baslamak istiyorum demissin facebookda hesabin varsa orda perikizinin örgülerini ekle muhtesem seyler var bebisler icin bide dergilerde var canim tavsiye ederim

Bende dün bir pembe birde kırmızı mendil oyaladım kızıma minnak burnunu silmek için :92:

günaydın arkadaşlar bende 12.haftamdayım bu perşembe tarama testine gidicez ve nasip olursa cinsiyetini öğreneceğiz..eşimde bende çok heyecanlıyız...herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum....bende buradayım artık

cinsiyetini ögrenmek için erken cnm ben 15 ci haftada ögrendim . hoşgeldin aramıza

günaydın herkese hoşgeldin ebru

ayy n güzel. çok sevindim tebrik ederim. bende 2 kilo almışım. kıloya dikkat etmek lazım valla
helal olsun doktoruna ne güzel uğraşmış. salı günü ölçülür inşallah canım.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben uzuzn bi aradan sonra kustum çok kötüydü dışarda yemek bana iyi gelmıyor sanırım mide ağrısı ve bulantısından öldüm resmen
zaten çok da sağlıklı değil canım dışarda yemek. gerçi ara sıra iyi oluyor ama
canım çok sevindim maşallah insan çok mutlu oluyor değilmi Allahım mutlulugumuzu daim etsin inşallah
amin canım. evet onu öyle kıpır kıpır görmek muhteşem bişey. hele bide dotor sağlıklı dedi ya.
sağol medinem. aslında hiç merak etmıyordum ama şimdi % 51 değince ve hala eşim yok yok o erkek içime doğuyo dedikçe artık merak ediyorum. 1 ay sabredecem artk napalım. sağlıklı olsun da.
çok çok çok geçmiş olsun. ne diyeceğimi bilemedim. baban iyi ya önemli olan o çok şükür. arabanın masrafları da bi şekilde sigortadan vs. karşılanır inşallah.
bizde pikniğe gittik. harıkaydı. kebap yedik. artık yıyebiliyorum çok şükür. biraz kola içtim ama sonra da pişman oldum ama açık hava çok iyi geldi. arkadaşlarımız vardı çok eğlencelıydı.
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?
mrb arkadaşlar ben 8+2 hamileyim sürekli yüzüstü uzanıyorum böyle çok rahat ediyorum...siizce bebeğe bi zararı olur mu?
bende gayriihtiyarı yüz üstü yatıyorum sonra dank ediyo kafama hemen toparlanıyorum. zararlı diye duydum ama ne kadar gerçek bilmiyorum

Valla 114 gr. duyunca bi bozuldum 5 kilo al çocuk 114 gr. olsun azmı dedim yoo bebek iide sen ii degilsin dedi. düne kadar hareket etme yat diyodu şimdi yürüyüş yap az yee falan dedi. nettende bakıyorumda 15 haftalık bebek yaklaşık 90 gr. oluyomuş .

Amin canim insallah. Örgüye baslamak istiyorum demissin facebookda hesabin varsa orda perikizinin örgülerini ekle muhtesem seyler var bebisler icin bide dergilerde var canim tavsiye ederim
teşekkürler canım bakayım örgü örerim ama çok küçük olacağı için örnek gerekli
vitamin derken elevitten bahsediyorsan tatlım ben ferrum fort ve eleviti beraber kullanıyorum. doğuma kadar kullanılacak..
elevit kullanmasak olmuyor mu çok kilo aldırıyor falan diyorlar benim dr vermedi henüz
günaydın herkese hoşgeldin ebru
dişin nasıl oldu iyileştin mi

Bu arada kızlar bende cuma günü bebişimin ense kalınlığını ölçtürdük 1,14 çıktı dr.um iyi dedi ikili test sonucum yarın çıkacak hayırlısı iyi haberler alırız inş.

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar, öncelikle hayırlı olsun
Nurrose a mesaj atsanıza, tabloda cinsiyetler güncellensin, bakalım kızımız mı çok oğlumuz mu
istatistik çıkarıcam

Cinsiyet öğrenen arkadaşlar, öncelikle hayırlı olsun
Nurrose a mesaj atsanıza, tabloda cinsiyetler güncellensin, bakalım kızımız mı çok oğlumuz mu
istatistik çıkarıcam

attım cnm ben ama girmedi sanırım girince günceller erkek çok gibi görünüyodu ama kızlar atak yaptı son bi kaç gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…