2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyyyyyyyyy ne güzel ben sizleri çok kıskanıyorum ben çok istedim kısmet olmadı böyle bir şeyi daha öncede duyduğum için ikinci kont dr sormuştum hala tek mi diye:))) inşallah ikincisi olur tebrik ederim

madem 5 kat riskliymiş, bir doktora bağlı kalma sende.. birkaç doktor gez derim. sonra birinde karar kılarsın.. en azından diğer doktorlar bu konuda ne düşünüyor onu öğrenirsin. biraz da senin düşüncene bağlı. ben herhalukarda bu çocukları istiyorum dersen kimse seni zorlamaz. burda 36 yaşında hamile kalan bir arkadaşım vardı, çok baskı yaptı doktorlar amniyosentez için( yaş riskinden dolayı) ama yaptırmadı ve maşallah kızı çok sağlıklı...

evet en azından ikili testi filan yaptırayım . onu bile yapmadan karar veremem. başka doktora kesin gideceğim.

öyle düşünme risk herşeyde var sen şanslı olduğunu düşün ilk bebişin bir seferde iki bebek büyüteceksin dezavantajı olduğu kadar avantajları da var dr hakkında tereddüttün varsa hemen başkasını bul iyice araştır bence

Canim cok guzel ve şaşirtici bir haber cok sevindim gercekten benim iki arkadasimin ikizleri var ikisinede amniyosentez yapti doktorlar en iyi sonucu o veriyormus ama Allah korusun riskide var tabi gönlünden ne geciyorsa onu yaptir canim ama bu arada sakin üzme kendinibu sürecte

Herkese Günaydınn...:79::79::79:

ayyy çok güzel bi haber canım yaa maşallah Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin bebişlerini inşallah.

çok sağol tatlım.

ne güzel gözün aydın kısa süre olsa bende yaşadım bu duyguyu 2 aylık birinin gelişimi durdu . İki kat dikkatli olmasın cnm saglıcakla kucagına alırsın işallah

Canim benimde SAT17 nisan bende biraz endiseliyim testi yaptirip biran once sonuclarini gormek istiyorum hayirlisi canim hepimiz icin. Bizde seni bebişlerini öpüyoruz teyzesi)))

cnm tbrkler...bizde eşimle ıkız olmasını cok istiyorduk..senın adına sevındım..inş. hersey yolunda gıder...

günaydın canım.. herkes pipisini göstermez sneinki de burnunu mu göstermiyor, yerim ben onun burnunuuuuuuuuuuuu:)))))))))))
ayy evet cnm :)

ınanmıyorummmm :)
Allah tamamına erdırsın tatlım benım :)
bu arada amnıyosentez ıcın kesınlıkle baska doktorlarada gorun
cunku senın ıstegın herseyden onemlı
Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın

ayy evet cnm ya benımkıde ınatmı ınat
aynı anası :)
bakalım yarın nolucak kuzumda

Şaşkın ördek gibiyim kızlar yaa doktorun hastaneye gelme saati gelse arasamda içim rahatlasa c.tesi muayeneye gittgimde sen vitamin kullanıyodun sadece kan hapıda veriyim sana dedi başlayalım kan hapınada dedi . O an uçmuş oldugum için adama vitamini kesicek miyim yoksa ikisinidemi içicem demeyi akıl edemedim . Eve geldik eşime dedim sen anladınmı yoo diyo anlamadım . Sırıtık bi şekilde geziniyo kızını gördü yaa :86:

benimde bu hafta dr kontrolüm inşallah hepimiz güzel haberler alırız dün bebişime ilk kıyafeti aldım örgüye de başlamak istedim ama bana örnek lazım bulursam başlayacağım

Amin canim insallah. Örgüye baslamak istiyorum demissin facebookda hesabin varsa orda perikizinin örgülerini ekle muhtesem seyler var bebisler icin bide dergilerde var canim tavsiye ederim

vitamin derken elevitten bahsediyorsan tatlım ben ferrum fort ve eleviti beraber kullanıyorum. doğuma kadar kullanılacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…