- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.381
ne güzel bir haber bu, gözün aydın, büyük süpriz olmuştur size, üçüzümüzden sonra bir de ikizimiz oldu ne güzel
Arkadaşlar günaydın.
Cuma günü doktor randevum vardı .6 haftadır gitmemiştim doktora. Ultrasona girdim ve ne öğrendim dersiniz? Ikizmiş karnımdaki:) yani 6. Haftada gittiğimde tek görünüyordu. 13. Haftada gittiğimde 2 ye ayrılmışlar ve çok net iki bebeğim var. şok oldum hem de normal yolla hamile kalmıştım.tam kesin değil ama tek yumurta ikizleri büyük ihtimalle. Yani en zor rastlanılanı. Acaip şoktayım:)
benim ailemde yoktu , eşimin ailesinde amcası ve halası çift yumurta ikizleri ama bizim ki tek. Hiç beklemiyorduk gerçekten de. Ama ikiz gebelik normal gebeliğe göre 5 katı riskli dedi doktor. Bir de 5 hafta sonra çağırıyor direkt amniyosentez yapalım dedi. Ikili test filan yapmadı. Ben de bunu istemiyorum. Ense kalınlığı ölçümlerinde bir sorun yok. Başka bir doktora danışmadan amniyosentez filan yaptırmak istemiyorum çnk ikiz gebelikte düşme riski fazlaymış
ayyyyyyyyyyyyyyy ne güzel ben sizleri çok kıskanıyorum ben çok istedim kısmet olmadı böyle bir şeyi daha öncede duyduğum için ikinci kont dr sormuştum hala tek mi diye:))) inşallah ikincisi olur tebrik ederim
madem 5 kat riskliymiş, bir doktora bağlı kalma sende.. birkaç doktor gez derim. sonra birinde karar kılarsın.. en azından diğer doktorlar bu konuda ne düşünüyor onu öğrenirsin. biraz da senin düşüncene bağlı. ben herhalukarda bu çocukları istiyorum dersen kimse seni zorlamaz. burda 36 yaşında hamile kalan bir arkadaşım vardı, çok baskı yaptı doktorlar amniyosentez için( yaş riskinden dolayı) ama yaptırmadı ve maşallah kızı çok sağlıklı...
benim ailemde yoktu , eşimin ailesinde amcası ve halası çift yumurta ikizleri ama bizim ki tek. Hiç beklemiyorduk gerçekten de. Ama ikiz gebelik normal gebeliğe göre 5 katı riskli dedi doktor. Bir de 5 hafta sonra çağırıyor direkt amniyosentez yapalım dedi. Ikili test filan yapmadı. Ben de bunu istemiyorum. Ense kalınlığı ölçümlerinde bir sorun yok. Başka bir doktora danışmadan amniyosentez filan yaptırmak istemiyorum çnk ikiz gebelikte düşme riski fazlaymış
evet ilk hamileliğim:)iyi ve zor taraflarıda var.
Arkadaşlar günaydın.
Cuma günü doktor randevum vardı .6 haftadır gitmemiştim doktora. Ultrasona girdim ve ne öğrendim dersiniz? Ikizmiş karnımdaki:) yani 6. Haftada gittiğimde tek görünüyordu. 13. Haftada gittiğimde 2 ye ayrılmışlar ve çok net iki bebeğim var. şok oldum hem de normal yolla hamile kalmıştım.tam kesin değil ama tek yumurta ikizleri büyük ihtimalle. Yani en zor rastlanılanı. Acaip şoktayım:)
ayyy çok güzel bi haber canım yaa maşallahArkadaşlar günaydın.
Canim cok guzel ve şaşirtici bir haber cok sevindim gercekten benim iki arkadasimin ikizleri var ikisinede amniyosentez yapti doktorlar en iyi sonucu o veriyormus ama Allah korusun riskide var tabi gönlünden ne geciyorsa onu yaptir canim ama bu arada sakin üzme kendinibu sürecte
Arkadaşlar günaydın.
hoşbulduk canım, ben de perşembe günü gidiyorum ikili test için. çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. umarın test sonuçlarımız olumlu çıkar. sat benim 18 nisan, seninki de yakın sanırım bana... çok öpüyorum, bebişini de :)
Arkadaşlar günaydın.
ayy evet cnm :)günaydın canım.. herkes pipisini göstermez sneinki de burnunu mu göstermiyor, yerim ben onun burnunuuuuuuuuuuuu:)))))))))))
ınanmıyorummmm :)Arkadaşlar günaydın.
Günaydınnnn
Hadi yarın ikimizin bebişleri de yaptırsın ölçümlerini, benimki çok yoruldu zaten cumartesi günü, bu kez kendini yormadan aldırsın şu ense ölçüsünü, üzülüyorum öyle fırıl fırıl dönüyor minicik boyuyla, doktor da dürtüp rahatsız ediyor, yönlendirmeye çalışıyor ama bizimki anasına çekmiş, ne deniyorsa tersini yapıyor :97:
ne güzel gözün aydın kısa süre olsa bende yaşadım bu duyguyu 2 aylık birinin gelişimi durdu . İki kat dikkatli olmasın cnm saglıcakla kucagına alırsın işallah
cnm tbrkler...bizde eşimle ıkız olmasını cok istiyorduk..senın adına sevındım..inş. hersey yolunda gıder...
iyi bir hafta geçirmeniz dilegiyle arkadaşlar hepinize selamlarrr günaydınnnnn
benimde bu hafta dr kontrolüm inşallah hepimiz güzel haberler alırız dün bebişime ilk kıyafeti aldım örgüye de başlamak istedim ama bana örnek lazım bulursam başlayacağım
Şaşkın ördek gibiyim kızlar yaa doktorun hastaneye gelme saati gelse arasamda içim rahatlasa c.tesi muayeneye gittgimde sen vitamin kullanıyodun sadece kan hapıda veriyim sana dedi başlayalım kan hapınada dedi . O an uçmuş oldugum için adama vitamini kesicek miyim yoksa ikisinidemi içicem demeyi akıl edemedim . Eve geldik eşime dedim sen anladınmı yoo diyo anlamadım .Sırıtık bi şekilde geziniyo kızını gördü yaa :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?