- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.281
Önemli olan canım markadan çok %100 cotton olması bence.
öncelikle hakkım olan herşeye cevap hakkımı kullanmak istiyorum. maşallah herkes düşman kesilmiş bana.. 1.si ben yemeyip içmeyip kusur bulmaya çalışmadım sen yazdıktan kısa bir süre sonra cevap yazdım. neden yazdım?? çünkü sinirlendim.. neden sinirlendim? bazı arkadaşlar burda yazılan herşeyi ciddiye alıp sonradan çok pişman oldukları için, onlara üzüldüğümden.. mesela düne git ve meserret isimli kullanıcının yazdıklarına bi bak. kendini hiç affetmeyeceğini yazdı..
soruyorum! 3.5 yaşındaki çocukla bir cenin kıyaslanabilir mi? bence bişey olmaz diye bir tahmin böyle bir ortamda paylaşılmalı mı? ben içtiğim bir fırt sigaranın hesabını çocuğuma verebilirim ama sen burdaki herhangi bir kişinin allah korusun çocuğunda bi sorun olsa bunu telafi edebilir misin? cahilce derken kastım buydum. haa.. doğru bi kelimemiydi değildi elbette. bunun için özür dilerim. ama ikaz yerine iyi niyetle de olsa burda dile getirmen üzgünüm ama gerçekten cahilce. bunu sen değil her kim yaparsa yapsın onun için de geçerli.. bunun benim gerçek yüzümü göstermemle (rica ederim söyle) alakası ne???
burda kuyruk acım olduğundan ve arkandan iş çevirdiğimden bahsetmişşin. ben seni tanımam etmem ki arkadaşım, sen bana ne yaptın da benim kuyruk acım olsun ve arkandan iş çevireyim bir de.. hakaret etti demişşin bir de.. bu yazdıklarından sonra hakaret ancak senin yazdıkların olur. ben sana kesinlikle hakaret etmedim.. hakaret nedir, nasıl yapılır biliyorum çok sükür.. 3.5 yasinda çocuğum var senden daha bilgiliyim demişsin. çocuğuna allah uzzuunn ömür versin fakat ben çok çocuk büyüttüm. bilgiyle tecrübe aynı şey değil.. ve en önemlisi burda hiç kimse birinin yazısıyla ilaç alıp kullanacak kadar geri değil demişsin. bunun geri olmakla bi alakası yok. tamamen iyi niyetle alakalı ve malesef bunu yapanlarımız sen de biliyorsun ki bir hayli çok...
burda da iki yüzlü demişsin söz de kavga niyetinde değilsin ama yine hakaret etmişsin.. ben iki yüzlülük sayılabilecek ne yaptım ki???? neymiş arkadaşım benim asıl yüzüm.. emin olmadan verdiğin tavsiyeye kızmam mı gerçek yüzümü gözler önüne serdi???
benim bebeğime çektiğim bir fırt sigarayla zehirli gebelik geçirtmezsin umarım demişsin bu konuda en ağır şekilde cevap yazma hakkımın olduğunu düşünüyorum ama hiçbirşey demeden karnına ağrılar sokmuşum madem şu kadarını söyleyeyim benim bebeğim ve gebeliğim hakkında en ufak bir laf etmek senin haddine değil.. haksız mıyım???misilleme yapacaksın diye benim de karnıma ağrı gird..i sen de benim karnıma ağrılar girdiği için yaptığın hakaretlere benim yanlış anlaşılmama yaptığım gibi özür dileyebilecekmisin büyüklük yapıp??
ben birinin bebeğine zarar vermek niyetinde olduğunu mu söyledim.? bunu tamamen kendin yazmışsın dediğimle en ufak bi alakası yok zaten ben ne demek istediğimi en üstte belirttim.. bak bi daha yazıyorum cahil damgası da vurmadım. yazdığını cahilce buldum bunuda yukarda belirttim. seni tanımadığımı da söyledim.. cahil damgası vurmak için tanıyor olmam gerekir.. ayrıca üstümde bi hakkın mı var da helal etmiyorsun. bu yazdıklarınla ayıbın benden büyük ben de hak etmiyorum hakkımı o zaman...
bu konuya benim yazdıklarımla ilgili cevabınızı gördükten sonra da bir daha asla girmem. ama hepiniz şundan emin olun iyi niyeti suistimal edilen benim. ben kullanılmaması geren bi kelimeyle ifade ettim yazdıklarımı. ve buna karşılık gerçek yüzünü orya cıkaran maskesini düşüren iki yüzlü biri oldum.. sizi insafınızla başbaşa bırakmıyorum çünkü hepiniz yargısız infaz etmişsiniz. biriniz bile uyarı amaçlı yazdığımı düşünmemişsiniz.. bebekleriniz ömürlü olsun diliyorum. kendinize iyi bakın.....
canım dediğim gibi ben oğlumdada kızımda da sadece pamuklu olup cildine zarar vermemesine dikkat ettim.Hiç marka diye almadım kıyafetlerini.Etiketlerini inceleyip alıyordum,zaten güzel kıyafet kendini belli ediyor.işte hangi markalara güvenebiliriz ilk 6 ay en azından
Merhaba cnm.Mesafe çok uzak ama düşük tehditin yoksa kendi arabanızsa yavaş yavaş gidersiniz,bende kısmet olursa haftaya tatile çıkmayı düşünüyorum.Tabiki yinede büyük karar senin.Etkilemek istemem seni.merhaba arkadaşlar ben de 13 hafta 2 günlük hamileyim henüz hareketlerini tam olarak hissetmiyorum daha ama doktorum normal dedi . benim 2.bebeğim olucak inşallah 9 yaşında bir oğlum var .sizden fikir almak istiyorum 600 km lik araba yolculuğuna çıkmam nasıl olur acaba doktorum tavsiye etmem dedi ama ben çok sıkıldım artık .
merhaba arkadaşlar ben de 13 hafta 2 günlük hamileyim henüz hareketlerini tam olarak hissetmiyorum daha ama doktorum normal dedi . benim 2.bebeğim olucak inşallah 9 yaşında bir oğlum var .sizden fikir almak istiyorum 600 km lik araba yolculuğuna çıkmam nasıl olur acaba doktorum tavsiye etmem dedi ama ben çok sıkıldım artık .
Merhaba cnm.Mesafe çok uzak ama düşük tehditin yoksa kendi arabanızsa yavaş yavaş gidersiniz,bende kısmet olursa haftaya tatile çıkmayı düşünüyorum.Tabiki yinede büyük karar senin.Etkilemek istemem seni.
Geçmiş olsun canım.Biraz açık havaya çıksan belki rahatlarsın.Bide minoset yada parol alabilirsin hiçbir sakıncası yok.dün drum bana ikisini tavsiye etti.Bas agriyor yine :85:
Fikir vermeyede korkar oldum. Öncelikle hayirli olsun. Senin yerinde ben olsaydim: Araba yolculugunu yapardim! Esin dikkatli kulandiktan sonra molalar verdikten sonra bu molalar esnasinda biraz yürüyüs yaparsan bence rahat bir sekilde gider gelirsiniz allahin izniyle. Ama tekraliyorum ben olsam diyorum yani benim düsüncem.
Geçmiş olsun canım.Biraz açık havaya çıksan belki rahatlarsın.Bide minoset yada parol alabilirsin hiçbir sakıncası yok.dün drum bana ikisini tavsiye etti.
canlarım ciğerlerim doktodan geldim. hem çok güzel geçti hemde fırça yedım doktorumdan. hemen anlatıyorum gelişmeleri en başından
bebeğim kocaman olmuş kıpır kıpır ayaklarını sürekli havaya kaldırıyor. yusyuvarlak bi kafası var. içime sokasım geldi diyecem zaten içimde ..(ıyy esprı diye yapmadım valla ama çok kötü oldu)arkadaşım da girdi muayeneye. ben acaba neye benziyor diye aklımdan geçirirken arkadaşım bombayı patlattı. casper gibi gerçekten kafası sevimli hayalet casper in kafası gibi. okadar güzel ki. aşık oldum kızlar içim eridi bakarken
eşim ilk defa gördü bebeğimizi ultrasonda içeri girene kadar çok sakındı bebeğimizi gördüğü andan itibaren ağzı h,ç kapanmadı. sırıtık sırıtık geziyo ortalıkta
13+1 deyiz bugun bebeğimin boyu 7 cm :)) kalp atışlarını dinledik eşim mest oldu. doktor şuan organlarının % 65 inin oluştuğunu söyledi. ayakları kafası omurgası el parmakları kafatası kemiği göründü. ve ayına göre oldukça sağlıklı bi bebeğimin olduğunu söyledi. 5. aydan itibaren daha ayrıntılı yorumlar yapabilecem dedi. karnımda sıvı oranına da baktı nasıl anladı bilmıyorum ama gayet normal. azalırsa bizim için tehlıkelı olur bu sıvının oranı çok önemli dedi.
ense kalınlığını ölçtü ama ondan önce bir sürü açıklama yaptı. ben biliyorum bunları kk dan diye ukalalık yapamadım tabi dinledim hepsini paşa paşa. bunun kesin sonuç değil risk oranını saptamak için yapıldığını vs. anlattı özetle.
sonuç olarak ense kalınlığımız 0,7 mm çıktı. çok iyi bi oran % 95 risksiz bi gebeliğin var bu sonuca göre dedi. ama önemli olan kan değerlerindeki sonuç tabi dedi. down sendromu riskin %80 olmaz ama % 20 lik bi ihtimal herzaman var oda artık kader doğumdan sonra birlikte görecez dedi. doktorumun çok pınpırıklı olduğunu bildiğimden böyle konuşması içimi rahatlattı. biliyorsunuz kalp atışları ilk muayenede yavaş çıkınca hemen söylemişti. kan ve idrar testi aldılar 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar. arkadaşım ilgilenecek doktora gösterecek sağolsun.
cinsiyetine gelinceeeee.. eşim ultrasona bakarken aa ordaki pipisi mi ki dedidoktorum da bu aylarda belli olmaz pek dedi. kısa bi süre önce 15 haftalık bir bebek anne karnında ölmüş malesef ve onu doğurtmak zorunda kalmışlar. inan canlı gözle o bebeğin cinsiyetını ben bile anlamadım dedi. bu bebeğe göre değişiyormuş. ama dedii... benım yorumlarımı soracak olursanız dedi.. sanırım sizin içinize erkek doğuyor dedi. bende eşimin içine erkek doğuyor ama benım için hiç farketmez iki ihtımal içinde yığınla hayalim var şimdiden dedim. oda bana dedi ki % 51 ihtimalle KIZINIZ OLACAK dedi ama bakın % 51 diyorum değişebilir bu kesin bişey demiyorum dedi. eşimde ordan diyo ki yok yok o bana benziyo bakın aynı ben erkek olacak o diyo ama hemşire arkadaşım ben de kıza benzettim dedi. bence de kız olacak 1 ay sonrasına 6 ağustosa randevumuzu aldık. ozaman cinsiyetı kesin belli olacak. ama sanırım ÖYKÜMÜZ geliyor kızlar..
beslenme konusunda da fırça yedim. tansıyonum 9/6 çıktı. ama 2 kilo almışım kilom 60,6 çıktı. tabi kıyafetle taryılıyorum orda ayakkabılar falan oluyor ama toplamda 2 kılo almışım gecen aya oranla. buyuzden kızdı. 1 kiloyu geçmeyeceksın dedi. ama iştahım çok acıldı son zamanlarda dedim. ee nolmuş dedi. hamilelerin iştahının 3. aydan sonra açıldığını hepimiz biliyoruz ama bu yıyıp yiyip 50 kilo alman anlamına gelmiyor dedi. normal bi insan hafta da bir gün et bir gün balık b,rgun tavuk yemelıyse sende aynını yıyeceksın. bol meyve sebzeden kımse kılo almaz sende almazsın dedi. sadece ek olarak yapman gereken 2 bardak süt dedi. gece yatarken 2 bardak süt içmeden yatmak yok dedi. günde 2 cevizden fazlası sana h,içbir fayda sağlamaz günde 1 kayısı bir incir olabilir dedi. azar azar badem fındık vs. hamurlu unlu şeyler çok tatlı çok çıkolata çok dondurma yok dedi. kan şekerin hızla düşer hızla çıkar dedi. bide tabıkı klasık cümlemiz günde 4 litre sıvı tüket. yaz aylarındayız güneşte kalma sıvı tüket...
birde benım kalçam ağrıyordu bahsettım mı siz ehatırlamıyorum. onu söyledim. sağ kalçam acıyo o tarafa yatınca kalkınca yürümekte zorlanıyorum dedim. normalde 3. ayda hamilelikten kaynaklanmaz bu tür problemler dedi. fiziksel bi sorunun vardır hamilelik kaslarını gevsettığınden daha fazla acı hissediyorsundur dedi. eğer artarsa fizik tedaviye gönderirim ara ara olan bişeyse çok üzerinde durma kendını dinleme dedi.
en güzel egzersiz yüzmedir dedi. al eşini tatile denize git dedi. ama ben yüzme bilmıyorum :44: hamileler için plates var onu yap eklem ağrılarına çok iyi gelir daha kolay doğum yaparsın dedi. ebru şallının videoları var interenette kolayca ulaşabilirsin dedi. bide yürüyüş tabilki. ama yarım saati geömesin dedi. bende dedim 15 dk yürüyüp geliyorum 2 saat sonra 10 dk çıkıyorum sonra tekrar çıkıyorum vs. tamam ama yavaş tempoda koşturma sakın dedi. son olarak da bayramda 12 saatlık bi otobüs yolculuğu yapmak durumundayız dedim. 3 saat mola vermek koşuluyla yapabilirsin dedi. sırtına yastık koy ayaklarını da havada tut dedi. bu ayaklarını havada tutma olayını 2-3 kere tekrarladı hatta. sonra bileklerime bektı ödem varmı şişmiş mi diye ama çok şükğr ki yok. en çok korktuğum şey o zaten. çalışırken çok zor olur.
işte böyle kızlar destan yaxdım biliyorum ama sizler benım canlarımsınız sizinle paylaşmıyacaö da kımınle paylaşacam demi ama
canlarım ciğerlerim doktodan geldim. hem çok güzel geçti hemde fırça yedım doktorumdan. hemen anlatıyorum gelişmeleri en başından
bebeğim kocaman olmuş kıpır kıpır ayaklarını sürekli havaya kaldırıyor. yusyuvarlak bi kafası var. içime sokasım geldi diyecem zaten içimde ..(ıyy esprı diye yapmadım valla ama çok kötü oldu)arkadaşım da girdi muayeneye. ben acaba neye benziyor diye aklımdan geçirirken arkadaşım bombayı patlattı. casper gibi gerçekten kafası sevimli hayalet casper in kafası gibi. okadar güzel ki. aşık oldum kızlar içim eridi bakarken
eşim ilk defa gördü bebeğimizi ultrasonda içeri girene kadar çok sakındı bebeğimizi gördüğü andan itibaren ağzı h,ç kapanmadı. sırıtık sırıtık geziyo ortalıkta
13+1 deyiz bugun bebeğimin boyu 7 cm :)) kalp atışlarını dinledik eşim mest oldu. doktor şuan organlarının % 65 inin oluştuğunu söyledi. ayakları kafası omurgası el parmakları kafatası kemiği göründü. ve ayına göre oldukça sağlıklı bi bebeğimin olduğunu söyledi. 5. aydan itibaren daha ayrıntılı yorumlar yapabilecem dedi. karnımda sıvı oranına da baktı nasıl anladı bilmıyorum ama gayet normal. azalırsa bizim için tehlıkelı olur bu sıvının oranı çok önemli dedi.
ense kalınlığını ölçtü ama ondan önce bir sürü açıklama yaptı. ben biliyorum bunları kk dan diye ukalalık yapamadım tabi dinledim hepsini paşa paşa. bunun kesin sonuç değil risk oranını saptamak için yapıldığını vs. anlattı özetle.
sonuç olarak ense kalınlığımız 0,7 mm çıktı. çok iyi bi oran % 95 risksiz bi gebeliğin var bu sonuca göre dedi. ama önemli olan kan değerlerindeki sonuç tabi dedi. down sendromu riskin %80 olmaz ama % 20 lik bi ihtimal herzaman var oda artık kader doğumdan sonra birlikte görecez dedi. doktorumun çok pınpırıklı olduğunu bildiğimden böyle konuşması içimi rahatlattı. biliyorsunuz kalp atışları ilk muayenede yavaş çıkınca hemen söylemişti. kan ve idrar testi aldılar 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar. arkadaşım ilgilenecek doktora gösterecek sağolsun.
cinsiyetine gelinceeeee.. eşim ultrasona bakarken aa ordaki pipisi mi ki dedidoktorum da bu aylarda belli olmaz pek dedi. kısa bi süre önce 15 haftalık bir bebek anne karnında ölmüş malesef ve onu doğurtmak zorunda kalmışlar. inan canlı gözle o bebeğin cinsiyetını ben bile anlamadım dedi. bu bebeğe göre değişiyormuş. ama dedii... benım yorumlarımı soracak olursanız dedi.. sanırım sizin içinize erkek doğuyor dedi. bende eşimin içine erkek doğuyor ama benım için hiç farketmez iki ihtımal içinde yığınla hayalim var şimdiden dedim. oda bana dedi ki % 51 ihtimalle KIZINIZ OLACAK dedi ama bakın % 51 diyorum değişebilir bu kesin bişey demiyorum dedi. eşimde ordan diyo ki yok yok o bana benziyo bakın aynı ben erkek olacak o diyo ama hemşire arkadaşım ben de kıza benzettim dedi. bence de kız olacak 1 ay sonrasına 6 ağustosa randevumuzu aldık. ozaman cinsiyetı kesin belli olacak. ama sanırım ÖYKÜMÜZ geliyor kızlar..
beslenme konusunda da fırça yedim. tansıyonum 9/6 çıktı. ama 2 kilo almışım kilom 60,6 çıktı. tabi kıyafetle taryılıyorum orda ayakkabılar falan oluyor ama toplamda 2 kılo almışım gecen aya oranla. buyuzden kızdı. 1 kiloyu geçmeyeceksın dedi. ama iştahım çok acıldı son zamanlarda dedim. ee nolmuş dedi. hamilelerin iştahının 3. aydan sonra açıldığını hepimiz biliyoruz ama bu yıyıp yiyip 50 kilo alman anlamına gelmiyor dedi. normal bi insan hafta da bir gün et bir gün balık b,rgun tavuk yemelıyse sende aynını yıyeceksın. bol meyve sebzeden kımse kılo almaz sende almazsın dedi. sadece ek olarak yapman gereken 2 bardak süt dedi. gece yatarken 2 bardak süt içmeden yatmak yok dedi. günde 2 cevizden fazlası sana h,içbir fayda sağlamaz günde 1 kayısı bir incir olabilir dedi. azar azar badem fındık vs. hamurlu unlu şeyler çok tatlı çok çıkolata çok dondurma yok dedi. kan şekerin hızla düşer hızla çıkar dedi. bide tabıkı klasık cümlemiz günde 4 litre sıvı tüket. yaz aylarındayız güneşte kalma sıvı tüket...
birde benım kalçam ağrıyordu bahsettım mı siz ehatırlamıyorum. onu söyledim. sağ kalçam acıyo o tarafa yatınca kalkınca yürümekte zorlanıyorum dedim. normalde 3. ayda hamilelikten kaynaklanmaz bu tür problemler dedi. fiziksel bi sorunun vardır hamilelik kaslarını gevsettığınden daha fazla acı hissediyorsundur dedi. eğer artarsa fizik tedaviye gönderirim ara ara olan bişeyse çok üzerinde durma kendını dinleme dedi.
en güzel egzersiz yüzmedir dedi. al eşini tatile denize git dedi. ama ben yüzme bilmıyorum :44: hamileler için plates var onu yap eklem ağrılarına çok iyi gelir daha kolay doğum yaparsın dedi. ebru şallının videoları var interenette kolayca ulaşabilirsin dedi. bide yürüyüş tabilki. ama yarım saati geömesin dedi. bende dedim 15 dk yürüyüp geliyorum 2 saat sonra 10 dk çıkıyorum sonra tekrar çıkıyorum vs. tamam ama yavaş tempoda koşturma sakın dedi. son olarak da bayramda 12 saatlık bi otobüs yolculuğu yapmak durumundayız dedim. 3 saat mola vermek koşuluyla yapabilirsin dedi. sırtına yastık koy ayaklarını da havada tut dedi. bu ayaklarını havada tutma olayını 2-3 kere tekrarladı hatta. sonra bileklerime bektı ödem varmı şişmiş mi diye ama çok şükğr ki yok. en çok korktuğum şey o zaten. çalışırken çok zor olur.
işte böyle kızlar destan yaxdım biliyorum ama sizler benım canlarımsınız sizinle paylaşmıyacaö da kımınle paylaşacam demi ama
amin canım allah hepimizin bebeğini korusun. benım tansıyonuma da bişey demedi. gecen sefer de öyle çıkmıştı. hamilelikte normalmiş.canım çok sevindim bebeğinin sağlıklı ve hareketli olmasına :):) allah nazarlardan korusunverdiğin bilgileri de dikkate alıcam bende özlellikle şu süt olaynı hala tiksinmekteyim ama nesquikle içmeye çalışıcam.... benimde tansiyonum 9 a 6 çıkmıştı bana düşük gelmişti ama doktorum bu hamile tansiyonu demişti iyiymiş yani böyle olması
çoook sevındım cnm
Allah da<ha guzel haberlerınıde almayı nasıp etsın ınsallah
hadı bakalım öykünüz yada erkek saglıklı olur ınsallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?