2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım ben pek istemiyom zaten ama eşime üzülüyom onun için dün evlilik yıldönümüzdü hatta yapalım bişey olmaz dedim o benden daha çok korkuyo ya bişey olursa diye dr bişey demedi aslında ama bakalım nereye kadar dayanacaz :))))))))))

burdaki kelimeyi doğru mu anladım acaba ??

Evet dogru anladın kaz dedim arkadaşın eşi bebegine ve kendine kaz tüyü yastık alıcakmış ona almıcakmış böle bi laf etse eşim bana vermem tabi kaz tüyü yastıgına sarılsın yaniii önceki yazıları okumadıysan garip gelmiştir sana

karışmak istemem ben kimseye ama dikkat et bende hiç doymadığımı hissediyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum ilerleyen aylarda çok hızlı kilo alacağız gerçi şu anki kilon önemli benim normalden fazla olunca dikkat etmek zorundayım zaten

kakao yağını tavsiye etmiyor musunuz yani.mide durumlar ortada çok mu kötü kokuyor ?

kızlar beişklere falan bakıyomusunuz hazırlık falan ben hiç bişi yapmadım daha çok küçük 8. ayından sonra düşünüyorum hazırlıklara
kızların dediklerine katılıyorum..bencede 2 ay kala hazır olmalı herşey.ne olur ne olmaz...
kızlar ben çıkıyorum bu pc kağnı gibi arada sayfalar gidip duruyor bana şans dileyin ( hadi kendinize bebişlere iyi bakın canlar

geçmiş olsun canım yaa baya pahalıya geliyor tamirde (

Cinsellik mi, o ne ki ya eşim benden daha çok korkuyor, bebeğe ya da bana bişey olacak diye, ben de çok isteksizim, yılların ateşi kül oldu o yüzden aramızda lafı bile olmuyor

yok yemek yemede şimdilik bir problem yok yiyiyorumda ama genede aç gbiyim...geçer herhalde geçmezse meyvelerim var yerim artıkın..

Ben de şu saate kadar zar zor, bir küçük sandviç ve bir elma yedim, sandviç dediğime de bakmayın poğça boyutunda bir kepek ekmeği, içinde de sadece beyaz peynir var akşamları yiyorum ama bir şekilde...
Ki ben dünyanın en pisboğaz insanıydım, ne bulsa yiyen obur bir tip, ne oldu iştahıma anlamıyorum

Son düzenleme:

hepsini okudum yazıların ama bu vermem kelimesi hayatımda duyduğum en iğrenç kelime ve bi bayana hiç yakıştıramıyorum.neyse daha fazla yazmasam iyi olacak sanırım.

hepsini okudum yazıların ama bu vermem kelimesi hayatımda duyduğum en iğrenç kelime ve bi bayana hiç yakıştıramıyorum.neyse daha fazla yazmasam iyi olacak sanırım.

Yasaklıyız biz ilişki yasak kanamam oldugu için
Bu yazılanlar arkadaşa espiri olsun diye yazılmış sözler gerçek olan evet böyle bir söz etse kırılırım

amaaan yok walla bnmde canım çok yanıyo eşim yalwar yakar yapıyrz sonra ağlıyrm ben oda en son yaptğmzda üzüldü yapmycz bida dedi snra gece gene dürttü ama yapmadm :)

Gece dürttümü hahahahah
Aynen bnmde cnm ağlıycak derecesinde çok acıyo..
Valla hamilelik bitene kdr dayanır bide bebiş doğdukdan sonra 40 gün dayanırsa tebrik edicem kocacımı
Ama pek sanmıyorum dayanabiliceğini arada dürtüyoda sonra dayanamıyo cnm çok acıyo dediğimde :78:

canım benim sabah kahvaltım benimde öyleydi ama aralarda erik yedim.öğlende yemeğimi yedim.ama açımmmm

kızlar ya benim hiç acım olmuyor.bizimde herzaman olmuyor gerci haftada 1 defa felan.eşim azıcık başım ağrısa gene bana karışmıyor.akşamları soruyor.bugün nasılsuın diye ilişki istemediğimde ay fenayım hiç modumda değilim diyiyorum iyi bakalım diyiyor üzülüyorum ama istemeden de olmaz ki...

ben bu gidişle kilo alacağım galiba ama yemek olarak yiyecek birşey yok zaten ancak meyvelerim var onları yerim artıkın..

Boşver canım ye sen meyvelerinden, aç kalma, düşük kalorili tok tutacak, besleyici şeyler yemeye çalış, kilo alırsak da bebişimiz sağolsun, hep birlikte veririz geri

İstemeden olmuyo işte cnm istesemde olmuyo hahaha canım acıyo o yüzden yapcak bişey yok..
Senin canın acımıyosa yapmanızda bi sakınca yok eğer doktorunda bişey demediyse..

bence doktor yasak koymadıysa hiç değilse haftada bir eşlerinizi ihmal etmeyin derim. herşeyi yaşamalı insan..

Benim eşim de istemiyor ki, çok korkuyor bebeğe zarar veririz diye, bir de bizim ilk gittiğimiz doktor üstüne basa basa ilişki kesinlikle yasak demişti, sonraki hiçbir düşük riskin yok, ilişkiye girebilirsiniz dedi ama eşim korktu bir kere, o riski almaya değmez diyor, ben de çok istekli olmadığım için ikna çalışması yapmıyorum

İstemeden olmuyo işte cnm istesemde olmuyo hahaha canım acıyo o yüzden yapcak bişey yok..
Senin canın acımıyosa yapmanızda bi sakınca yok eğer doktorunda bişey demediyse..

canım benim haftada 1 defa yeter zaten doktorum birşey demedi bu konuda...bende genelde bel ağrısı çekiyorum iş yerinde akşama kadar burda dik oturuyorum.eve gidip uzanınca kalkıp gezemiyorum felaket bel ağrısı oluyor.işte olmadığı zamanlarda oluyor...yeterli bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…