2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizde var kaz tüyü yorgan ben hiç sevmiyorum kışın bi süre örttük snra kaldırdım ben.

Ama çok sıcaak tutuyo ve hafif eğer bu sebepten alacaksanız.

Biliyorum tatlım ama benim abim de eşi de Türkiye nin en büyük çocuk hastanelerinden birinde yeni doğan yoğun bakım doktoru olarak çalışıyorlar, ve ben epidural der demez lafı ağzıma yapıştırdılar, neden ille de sezeryan dediğimde konuşup seni korkutmak istemeyiz, biz her gün nelerle karşılaşıyoruz falan dediler ben de çok kurcalamadım :44: Açıkcası kötü olasılıkları hiç düşünmek istemiyorum, zaten takıntılı bir insanım, o yüzden en güvendiğim insanlar tarafından bana ne önerildiyse onu yapıcam...

ayylıdızıma da yazdım canım, ben zaten takıntılı olduğum için çok kurcalamadım, ama abim, eşi, buradaki genel cerrah olan kuzenim hepsi tuhaf bir şekilde bana sezeryanı önerdiler.
Zaten ben çok korkuyorum normal doğumdan fobi gibi yani, o yüzden çok düşünmeden kararımı verdim bile, doktorlar zaten bayılıyor kesip doğurtmaya, eminim doktorum da kararıma saygı duyacaktır

normal doğum risklerini önceden tahmin edemeyen doktor olduğunu sanmıyorum .bebeğin omuzları leğen kemiği uygun olduğu sürece açılır canım .yırtıklmaya karşı zaten orda bir kesi yapıyor yok illaki kesi olmadan direk doğurtacağım diyen bir doktora denk gelinmediği sürece normal doğumun zararlarını bu sitenin abarttığı kadar inandırıcı bulmuyorum .leğen kemiği zaten son hafta kontrol ediliyor müsait olmadan asla normal doğum demiyor.tecrübe ve bilgi burda önemli zaten.
sezeryan yapmak doktor için 10 dk çekirdek yemek gibi birşey .normal doğum yaptırabilmek ve bunu başarıyla atlabilmek her doktorun da harcı değil diye düşünüyorum.sezeryancı doktor diye birçok doktor duyuldu bende çok duydum çevremde.hatta isteyerek olan oldu ,aradaki fark tek olarak acı ,ıkınma olayı olmuyor.sıkıntılarıda hep sezeryanlar yaşıyor.tabiki inşallah sezeryan olacak arkadaşlarmız inşallah kolaylıkla atlatır.
ben kahverengi akıntım glediğinde doktorum plasenta aşağıda böyle devam ederse mecburen sezeryan olabilirsin canım diyince sağlıklı olsun yeter demiştim .geçen hafta hadi gözün aydın plasenta yukarı çıkmış dedi .kendisini boyu kısa biraz kendiside sezeryan olmuş sorduğumda çatım müsait değildi dedi .çıtı pıtı bir bayan ama çok sıkıntılı oluyor .ben sana epidural ile acısız doğurtucam demişti öylede olmuştu.

anammmmm çok fena gacısn sen :)

koptum walla

Çikolatayı yiyorum yatıyorum göbüşümüde okşuyorum kuzumm büpçüklüde olsan kuşluda olsan annecin seni çokk seviyoo göster emi bu sefer doktor amcaya diyorum gelsinnn kilolar 5 kilo oldu kızzz hafiften bi kımıldıyo gülümmm annesine göstercek galiba bu sefer

bizde var kaz tüyü yorgan ben hiç sevmiyorum kışın bi süre örttük snra kaldırdım ben.

Ama çok sıcaak tutuyo ve hafif eğer bu sebepten alacaksanız.
evet canım özellikle hafif ve sıcak tutuyorsa alayım hemen.yün yorganı cocuk kaldıramıyor haliyle gücü yetmiyor şöyle hafif birşey olsun istediğinde açsın örtsün istiyorum ,çamaşır makinesinde yıkayabiliyor musun ?

bence seninki bukdr utandığına göre kuşlu bi kız :))
erkek olsa fora etmişti şimdiye kdr :))

Dediğin gibi burada doktorun deneyimi çok önemli, İnşallah hepimiz kolay, rahat bir doğum geçiririz, aslında imkan olsa ve benimkiler karışmasa suda doğurmak isterdim ben, ama Türkiye de maalesef neredeyse hiç kullanılmayan bir yöntem bu

benden önceside var canım gerçi ben her dr gittiğimde öne geçiyo bende her an aralığa kayabilirim

ay ben ne çenem düşükmüş sürekli yazmışm
oğlanı parka götürüm az çakıl taşı yüklesin kamyonuna
kendinize ve bebişinize iyi bakın emi
ben hepinzi çok seviyorum
ben gelerim gene

kızlar aranızda kaz tüyü yorgan kullana var mı?
alırken dikkat et canım 2 3 kalitesi var kaliteli olan kokmuyormuş ama kalitesizi kullanılamaz şekilde kokuyormuş benimde eşim çok terler onun için alacaktım kokuyor falan dediler bende almadım

kızlar kişiden kişiye değişiyor benim çevremde hep sezeryan var ablalarım ikiside memnun epidural olan hiç ağrı sancı çekmedi ama normal doğum istediği için zaten 11 saat doğum sancısı çekip olmadığı için sezeryan olmak zorunda kalmıştı hatta kısa bir zaman sonra bebeğin herşeyini o yaptı diğeri 2 3 saat kendine gelemedi sütte de problem yaşadık ama göğüsünün ucu çıkmadığı için oldu yeğenlerimin ikiside 2 yaşına kadar emdi yani biraz şans biraz dr seçimini iyi yapmak ben yine söyleyim hele ablamı gördükten sonra asla normal doğum demem ama 2 saat de pıt diye doğuranda var uzun süreler sancı çekip doğuranda

ay ben ne çenem düşükmüş sürekli yazmışm
oğlanı parka götürüm az çakıl taşı yüklesin kamyonuna
kendinize ve bebişinize iyi bakın emi
ben hepinzi çok seviyorum
ben gelerim gene

Görüşürz cnm iyii bak kendine bebişine ve oğlunaa..
Size iyi eğlenceler.. :80:

benden önceside var canım gerçi ben her dr gittiğimde öne geçiyo bende her an aralığa kayabilirim

ayy işallah aralıkta olmazlar kızz bir yaş büyük olurlar bu gacıların kine göre okulada erken giderler ayy çok zor olurr . tutalım sıpaları içimizde tuta bildigimiz kadar

Benim annem de kızkardeşimi 10 dk.da doğurmuştu, hatta biz inanamamıştık, günü geldiği halde doğum olmamıştı, babam annemle beni alıp hsataneye götürdü, anneme suni sancı verdiler, ben hep yanındaydım, sonra dışarı çık ufaklık dediler bana, babamla bahçeye çıktık, babam daha bir sigara içti, içerden haber gönderdiler kızınız oldu diye Tabi bu 21 sene öncenin hikayesi
Ama abimin doğumu saatlerce sürmüş, o zamanlar böyle sezeryan falan da yok, vakkumla çekmişler bebeği, kordon boğazına dolanmış ölüyormuş azdaha, anneme de onlarca dikiş atmışlar, her yanı yırtılmış zavallıcığın...
Yani aynı insanın 2 farklı doğumu bile bambaşka olabiliyor, o yüzden kıyaslamamak lazım

bebeklere örgüye başaladınız mı bakalaım taze anneler herşeyi hazır almayın ördüklerininzi en azından saklarsınız

canım ben yıkamadım ama sanırım yıkanır.bizim evimiz çok sıcak oluodu kışın ve o yorgan da çok sıcak tuttuğu için ben kaldırdım.Bi de yumuşacık ,üzerine yatak örtüsü örtünce güzel durmuodu :) o yüzden ondan soğudum .

sen ilk bebeğini epidural normal doğum la doğurdun nasıldı anlatırmısın

geçmişe bak canım anlatmıştı bikaç sayfa geride

Son düzenleme:
ayy işallah aralıkta olmazlar kızz bir yaş büyük olurlar bu gacıların kine göre okulada erken giderler ayy çok zor olurr . tutalım sıpaları içimizde tuta bildigimiz kadar

canım valla ne yalan sölim ben aralıkta doğmasını isterim 2011 çocuğu olsun bi yaş büyük olsun ilk başlarda biraz zorlanır belki ama ileride iyi oldu der büyüynce lise 4 yıl dershaneydi üniydi vs derken bi yaş bile önemli iş hayatına başlanacak falan :))))))))

bebeklere örgüye başaladınız mı bakalaım taze anneler herşeyi hazır almayın ördüklerininzi en azından saklarsınız

valla ben öremem ama kaynanam örüyo gerçi tembih ettim fazla örem dedim sonra koyacak yer bulamıyosun :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…