- Konu Sahibi antidepresif
-
ya benim canım bişe çekmiyo... başlarda ekşi tuzlu istiyodu, şimdi olsa da yesem dediğim hiçbişe yok...
hatta eskiden çok sevdiklerimi bile yiyesim gelmiyo
hahahaaa, ben rahatladım artık, göbişi salıp bakanlara doğru nişan alarak "ben artıkın hamile bir hanımım!" atışı yapıyorumBide sokakta yürürken öküz gibi bakan tipler için bir an önce göbişimin çıkmasını istiyorum..
Hatta bazen utanmıyomusun ne bakıyosunuz hamile kadına diyesim geliyo hahahahahahhahahah
İyice manyadım hahahahahahah [/B][/COLOR][/FONT]
Benimde cnm genelde bişey istemiyo nadirende olsa çektiği şeylerde de öyle tiksiniyorum işte..
Tek canımın çektiği şeyler tatlı,çikolata fln..
Önceden de sevmezdim ekşi şeyleri şimdide sevmiyorum..
Ay bak öle diyince cnm bitane meyve istedi şimdi sölemiyim uff yaa
hahahaaa, ben rahatladım artık, göbişi salıp bakanlara doğru nişan alarak "ben artıkın hamile bir hanımım!" atışı yapıyorum
merak ettim heee
yok ya, düşünüyom canım çekse de kocamı peşine taksam diye ama ı ıh
bugün bi kış meyvesi çekti canım, kocacım bulunur baksam ama şimdikiler bişeye benzemez dedi, ben de zaten kışın çıkanlar gibi istiyom dedimm
Bugün iyice sinir oldum yaa eşimle telefnda konuşuyoduk bastıra bastıra doktorun söylediklerini söyledim bebeğimizin iyi oldğunu söyledi doktr falan duysunlar diye..
Gözlerini çıkarasım geliyo bazılarının :111:
Rahat rahat gezemiyorum onlar yüzünden
Özellikle yanlızken çok rahatsız oluyorum yanımda biriyle fln gezdiğimde umursamıyorum hatta görmüyorum bile ama bide yanımdan geçerken dibime dibime girip vızır vızır bişeyler söyleyenlerinde kafasına çantayı geçiresim geliyo.
benim canım çekmez, özel msj atsana merak ettim valla, dili miyim neyim
Yok sölemem canınız fln çeker..
Bulamazki biliyorum bu saate nerden bulsun pehh
benim canım çekmez, özel msj atsana merak ettim valla, dili miyim neyim
göbişler iyice belli oluncada,tipe bakarak cinsiyet tahmini yapmaya başlıycaklar.:)
insanları susturmak çok zor kızlar ,en iyisi umursamamak.
öyle valla çilekimgöbişler iyice belli oluncada,tipe bakarak cinsiyet tahmini yapmaya başlıycaklar.:)
insanları susturmak çok zor kızlar ,en iyisi umursamamak.
Tamam dur özel msj atıyım o zmn..
Bende bnm kocayı onu bulamaz diye başka meyve almaya yolladım hihihihiihihi
Ben göbişe bakıp tahmin edebilicekleri kıvama gelene kdr cinsiyeti öğrenicem herlde
Tamam dur özel msj atıyım o zmn..
canım zaten insanın sinirlerini bozanda;senin cinsiyeti bilmene rağmen tipine göre ısrar edenler..:)
öyle valla çilekim
pisi pisi kopatımmm
benim göbiş hala sivri gidiyo
yok gülüm çekmedi canım, ben dedim sanaçekseydi keşke benim bu saatte hala arkadaşlarıylan takılmakta olan sevgili kocama aratırdımm
ya kıslar son kontrolde dr ilişkiyi serbest bıraktı ama ben tırsıyom yaa :18:
hayırlısıyla kız ve erkek de olsa di mi :))
Ayy senin bebişlerin cinsiyeti ne olcak acaba yvrum yaa kızda olsun erkekte aralarında inşallah
Tek seferde hepsi dimi hihihiihihi
Sivri gidiyosa erkek vardır o zaman yaa..
Acaba hepsini aynı anda öğrenebilicekmisinn :44:
Öğrenemezsen bi snraki gittiğinde görebildiklerini hangisi olduklarını nerden tanıycaklar :44:
bende 6 haftadır yasaklıyım canım .eğer serbest diyorsa yinede temkinli ol .ben hiç yasaklı değilken akıntım başlamıştı ona bağlamıştı doktorum .alıştıra alıştıra ne bilim psikolojin düzelene kadar göster elletme modeliyle başla istersenya kıslar son kontrolde dr ilişkiyi serbest bıraktı ama ben tırsıyom yaa :18:
sen benden de psikopatmışın heee
Sende canın çekmesede iste bişey yiyemezsen sonra vazgeçtim dersin şuan istemiyo cnm dersn
Bize başından beri serbest ama 2 kere yaptık hem cnm istemiyo hemde cnm çok acıyo..
ben en geç aralık başı pırtlatırım heraldekonu güzel olmuş gerçekten tablo harika
bende bilgilerimi gönderdim yılbaşı annesi olmaya kararlıyım aralık ocak arasına sıkışmak çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?