2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim canım bişe çekmiyo... başlarda ekşi tuzlu istiyodu, şimdi olsa da yesem dediğim hiçbişe yok...
hatta eskiden çok sevdiklerimi bile yiyesim gelmiyo

Benimde cnm genelde bişey istemiyo nadirende olsa çektiği şeylerde de öyle tiksiniyorum işte..
Tek canımın çektiği şeyler tatlı,çikolata fln..
Önceden de sevmezdim ekşi şeyleri şimdide sevmiyorum..
Ay bak öle diyince cnm bitane meyve istedi şimdi sölemiyim uff yaa

hahahaaa, ben rahatladım artık, göbişi salıp bakanlara doğru nişan alarak "ben artıkın hamile bir hanımım!" atışı yapıyorum

merak ettim heee
yok ya, düşünüyom canım çekse de kocamı peşine taksam diye ama ı ıh
bugün bi kış meyvesi çekti canım, kocacım bulunur baksam ama şimdikiler bişeye benzemez dedi, ben de zaten kışın çıkanlar gibi istiyom dedimm

hahahaaa, ben rahatladım artık, göbişi salıp bakanlara doğru nişan alarak "ben artıkın hamile bir hanımım!" atışı yapıyorum

Bugün iyice sinir oldum yaa eşimle telefnda konuşuyoduk bastıra bastıra doktorun söylediklerini söyledim bebeğimizin iyi oldğunu söyledi doktr falan duysunlar diye..
Gözlerini çıkarasım geliyo bazılarının :111:
Rahat rahat gezemiyorum onlar yüzünden
Özellikle yanlızken çok rahatsız oluyorum yanımda biriyle fln gezdiğimde umursamıyorum hatta görmüyorum bile ama bide yanımdan geçerken dibime dibime girip vızır vızır bişeyler söyleyenlerinde kafasına çantayı geçiresim geliyo.

Yok sölemem canınız fln çeker..
Bulamazki biliyorum bu saate nerden bulsun pehh

valla gülüm sorma, bugün markete gittim, bi tanesi o halime rağmen-benim göbek baya belli artık-etrafımda dolandı durdu! Allah ıslah etsin ne diyim...

göbişler iyice belli oluncada,tipe bakarak cinsiyet tahmini yapmaya başlıycaklar.:)

insanları susturmak çok zor kızlar ,en iyisi umursamamak.

benim canım çekmez, özel msj atsana merak ettim valla, dili miyim neyim

Tamam dur özel msj atıyım o zmn..
Bende bnm kocayı onu bulamaz diye başka meyve almaya yolladım hihihihiihihi

göbişler iyice belli oluncada,tipe bakarak cinsiyet tahmini yapmaya başlıycaklar.:)

Ben göbişe bakıp tahmin edebilicekleri kıvama gelene kdr cinsiyeti öğrenicem herlde

canım zaten insanın sinirlerini bozanda;senin cinsiyeti bilmene rağmen tipine göre ısrar edenler..:)

öyle valla çilekim

Tamam dur özel msj atıyım o zmn..
Bende bnm kocayı onu bulamaz diye başka meyve almaya yolladım hihihihiihihi

Ben göbişe bakıp tahmin edebilicekleri kıvama gelene kdr cinsiyeti öğrenicem herlde

pisi pisi kopatımmm
benim göbiş hala sivri gidiyo

canım zaten insanın sinirlerini bozanda;senin cinsiyeti bilmene rağmen tipine göre ısrar edenler..:)

Ay öyleleridemi var bilmiyodum bunu bak yok artık yaa bu ne manyaklıktır hahahah

öyle valla çilekim

pisi pisi kopatımmm
benim göbiş hala sivri gidiyo

Ayy senin bebişlerin cinsiyeti ne olcak acaba yvrum yaa kızda olsun erkekte aralarında inşallah
Tek seferde hepsi dimi hihihiihihi
Sivri gidiyosa erkek vardır o zaman yaa..
Acaba hepsini aynı anda öğrenebilicekmisinn :44:
Öğrenemezsen bi snraki gittiğinde görebildiklerini hangisi olduklarını nerden tanıycaklar :44:

yok gülüm çekmedi canım, ben dedim sana çekseydi keşke benim bu saatte hala arkadaşlarıylan takılmakta olan sevgili kocama aratırdımm

Sende canın çekmesede iste bişey yiyemezsen sonra vazgeçtim dersin şuan istemiyo cnm dersn

ya kıslar son kontrolde dr ilişkiyi serbest bıraktı ama ben tırsıyom yaa :18:

Bize başından beri serbest ama 2 kere yaptık hem cnm istemiyo hemde cnm çok acıyo..

konu güzel olmuş gerçekten tablo harika
bende bilgilerimi gönderdim yılbaşı annesi olmaya kararlıyım aralık ocak arasına sıkışmak çok kötü

hayırlısıyla kız ve erkek de olsa di mi :))
hepsini öğrensek sonraki kontrolde iyi olur ama şaşırmazlar kuzu, yerleri belli, sağdaki, soldaki, üstteki şimdilik adları

ya kıslar son kontrolde dr ilişkiyi serbest bıraktı ama ben tırsıyom yaa :18:
bende 6 haftadır yasaklıyım canım .eğer serbest diyorsa yinede temkinli ol .ben hiç yasaklı değilken akıntım başlamıştı ona bağlamıştı doktorum .alıştıra alıştıra ne bilim psikolojin düzelene kadar göster elletme modeliyle başla istersen

Sende canın çekmesede iste bişey yiyemezsen sonra vazgeçtim dersin şuan istemiyo cnm dersn

Bize başından beri serbest ama 2 kere yaptık hem cnm istemiyo hemde cnm çok acıyo..
sen benden de psikopatmışın heee
geldi az önce, canım bişeler çekerken canımın çektiği bişeyden almış gelmiş, hadi dedim yırttın
ilişki biz de bi kere denemiştik, evet acımıştı, sanırım endişe olduğundan konsantre olamıyoruz, bi de hormonlar tepetaklak
konu güzel olmuş gerçekten tablo harika
bende bilgilerimi gönderdim yılbaşı annesi olmaya kararlıyım aralık ocak arasına sıkışmak çok kötü
ben en geç aralık başı pırtlatırım heralde sağlıkla gelsin de kuzularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…