- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.861
hakikaten oruç tutacak olan var mı
Günaydın arkadaşlar,
Kaç gündür ben de giremiyorum,daha doğrusu hızlıca okuyup çıkyorum genelde
Ben de cumadan beri hissediyorum bebişi.ÇOk güzel bir duyguymuş ya.
Ben ilk olduğu için henüz hissedemem diyordum ama çok şükür hissettim.İnşaallah herkes biran önce hisseder.
Böyle sanki içten bişey hafif hafif karnımı gıdıklar gibi.
Günaydın Canım ;
ya benımde gögsümün altında bır seyler oluyor ama kestıremıyorum ne zormus ya hıssetmek herkes dıyorr bagırsaklar hareket eder gıbı oluyor galıba bende hıssedıyorum arada oluyor hep degıl sabah oldu mesala bkıvranıyor sankı :) bırde gece saga döndüm yatarken sankı bır sey kaydı ıcımden :) bır tuhaf oldum
Günaydın Canım ;
ya benımde gögsümün altında bır seyler oluyor ama kestıremıyorum ne zormus ya hıssetmek herkes dıyorr bagırsaklar hareket eder gıbı oluyor galıba bende hıssedıyorum arada oluyor hep degıl sabah oldu mesala bkıvranıyor sankı :) bırde gece saga döndüm yatarken sankı bır sey kaydı ıcımden :) bır tuhaf oldum
Ara ara oluyor canım,özellikle sabah kahvaltı sonrası ve akşam uzanınca daha net hissediliyor.
Çok garip bir duygu önce benzetemedim ama bağırsak hareketlerinden kolay ayırt ediliyor bence.bu farklı bişey
merhaba
masallahcanım kac haftalıksın sen ?
hoşgeldin canım ohhhhhhh tatilini yaptın darısı başımanasıl geçti yolda zorlandınmı ben yoldan korkuyorum belım agrırmı dıye uçakla gısem ama uzagada gıtmek ıstemıyorum noolur noolmaz hala bıyer bakınıyorum bakalım hayırlısı. eeee nasıldı mide bulantıların nasıl oldu canım
gunaydın herkesee ..canım aynen benım erkekimde oyle yapıo hele bazen tv ızlerken bacaklarımı karnıma cekiyorum dedıgın gıbı huzysuzlanıp kendıne gel der gıbı vuruyo göbişime=)))
gunaydın cnm hosgeldınogluşm olcak benımde ogrendm ne guzel pipisinide gordum minikimin darısı sana=)
Bi kaç gündür giremedim yoğunum bugünlerde son 5-6 sayfayı okudum sadece Sekerrck ve Tuana gözünüz aydın canım oğluşlarınız geliyormuşhayırlı evlat olurlar inşallah
Meserret cim sende hoşgeldin canım mide bulantıların nasıl oldu düzeldin mi biraz?
Şu an okuduğum kitapta şuna benzer bir şey yazıyordu: Bebeğinizi aç bırakmayı düşünemezsiniz bile değil mi? o halde siz de aç kalmamalısınız...
Yani biz açken bebeğimiz de aç kalıyor... ben oruç tutmayı değil, ramazan boyunca şirkette yemek olayını ne yapacağımı düşünüyorum, yemekhaneye inemiyorum normalde ofiste yiyorum meyvelerimi falan, e şimdi millet oruçluyken gözlerinin önünde yemek de olmaz, napıcam bilmiyorum :44:
tabi tabi tutmayabiliyorsunözellikle ilk 3 ayda uygun değil oruç tutmak. daha sonraki dönemlerde de kişi kendini bilir.
Mesela ben hamile olmadığım zamanlarda bile yaz günlerinde oruç tutunca zorlanıyordum.Şuan azıcık öğün araları açılsa mideme kramp giriyor.O yüzden düşünmüyorum.
Bu konuda hadisi şerifler de var.
[Allahü teâlâ, gebe ve emzikli kadına oruç tutmamak için ruhsat vermiştir." [Ebu Davud, Tirmizi, Nesai]
(Hasta, çocuğuna zarar gelmesinden korkan hamile kadın, oruca gücü yetmeyen ihtiyar, oruç tutarsa öleceğinden korkan çok zayıf kimse oruç tutmaz.) [Deylemi]
(Gebe ve emzikli kadın, kendisinin veya çocuğun sıhhatine zarar gelecekse, oruç tutmaz.) [Buhari, Ebu Davud
oyle bi zorunluluk yokmus cnmevet meserret oyle de ya kafama bişi takılıo benım ben hamıle kalmadan once bı ruya gordum uzerınde kemal yazılı gumus kunye taktılar bana 1 hfta sonra hamıle oldgmu ogrendm zaten..sımdı adını kemal mi koymamız gerekıo acep aklıma takıldı:44:
beni goren olmadı cnm :) sen napcaksın?hakikaten oruç tutacak olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?