2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bi kaç gündür giremedim yoğunum bugünlerde son 5-6 sayfayı okudum sadece Sekerrck ve Tuana gözünüz aydın canım oğluşlarınız geliyormuş hayırlı evlat olurlar inşallah
Meserret cim sende hoşgeldin canım mide bulantıların nasıl oldu düzeldin mi biraz?

esmy,asemtsk ederım kızlar amin inşallah hayırlı ve saglıklı evlat nasip etsın rabbimvalla sanırım solladılar esmy

Günaydın arkadaşlar,
Kaç gündür ben de giremiyorum,daha doğrusu hızlıca okuyup çıkyorum genelde
Ben de cumadan beri hissediyorum bebişi.ÇOk güzel bir duyguymuş ya.
Ben ilk olduğu için henüz hissedemem diyordum ama çok şükür hissettim.İnşaallah herkes biran önce hisseder.
Böyle sanki içten bişey hafif hafif karnımı gıdıklar gibi.

herkese günaydınlar sevgılı anne adayları...

bütün haftamızın güzel gecmesı dılegımle...........

hakikaten oruç tutacak olan var mı

ben tutmayacm .. bebegımın vebalıne gırmek ıstemıyorum benımle bırlıkte o da oruc tutmus olcak ya oyle sey mı olur ben karsıyım tabı tutacak olan arkadaslara da bişi diyemem kendı bıleceklerı bi iş..ama ben karsıyım ŞAHSEN

Günaydın Canım ;

ya benımde gögsümün altında bır seyler oluyor ama kestıremıyorum ne zormus ya hıssetmek herkes dıyorr bagırsaklar hareket eder gıbı oluyor galıba bende hıssedıyorum arada oluyor hep degıl sabah oldu mesala bkıvranıyor sankı :) bırde gece saga döndüm yatarken sankı bır sey kaydı ıcımden :) bır tuhaf oldum

bazende elektrık carpar gıbı oluyo bana az once yaptı yıne minişim

Ara ara oluyor canım,özellikle sabah kahvaltı sonrası ve akşam uzanınca daha net hissediliyor.
Çok garip bir duygu önce benzetemedim ama bağırsak hareketlerinden kolay ayırt ediliyor bence.bu farklı bişey

Son düzenleme:
Ara ara oluyor canım,özellikle sabah kahvaltı sonrası ve akşam uzanınca daha net hissediliyor.
Çok garip bir duygu önce benzetemedim ama bağırsak hareketlerinden kolay ayırt ediliyor bence.bu farklı bişey

evet aynen

Cnm biz, çok sıcak olmadığı ve yakın sayıldığı için bozcaadaya gittik, giderken hiç sorun olmadı ama dönüşte çok trafik vardı, tekirdağda durduk bir de bir süre yürüyüş falan yaptık, ona rağmen ayaklarım şişti başka da sorun yaşamadım, ama ben eylülde yine gideceğim tatile, bu kez uçakla antalyaya gidiyoruz

Günaydın tatlım, gözün aydın başından beri erkek diyordun zaten, bak hislerin kuvvetliymiş, cumartesi de benim randevum var, bakalım inşallah öğreniriz bu kez

Canım hoşbulduki tatilde gayet iyiydim, açık hava, esiyor falan iyi geldi bana, ama bu sabah dişlerimi fırçalarken yine bulantım tuttu, sanırım benimki biraz da psikolojik, iş günlerinde fena oluyorum hep

özellikle ilk 3 ayda uygun değil oruç tutmak. daha sonraki dönemlerde de kişi kendini bilir.
Mesela ben hamile olmadığım zamanlarda bile yaz günlerinde oruç tutunca zorlanıyordum.Şuan azıcık öğün araları açılsa mideme kramp giriyor.O yüzden düşünmüyorum.
Bu konuda hadisi şerifler de var.

[Allahü teâlâ, gebe ve emzikli kadına oruç tutmamak için ruhsat vermiştir." [Ebu Davud, Tirmizi, Nesai]
(Hasta, çocuğuna zarar gelmesinden korkan hamile kadın, oruca gücü yetmeyen ihtiyar, oruç tutarsa öleceğinden korkan çok zayıf kimse oruç tutmaz.) [Deylemi]

(Gebe ve emzikli kadın, kendisinin veya çocuğun sıhhatine zarar gelecekse, oruç tutmaz.) [Buhari, Ebu Davud

evet meserret oyle de ya kafama bişi takılıo benım ben hamıle kalmadan once bı ruya gordum uzerınde kemal yazılı gumus kunye taktılar bana 1 hfta sonra hamıle oldgmu ogrendm zaten..sımdı adını kemal mi koymamız gerekıo acep aklıma takıldı:44:

Şu an okuduğum kitapta şuna benzer bir şey yazıyordu: Bebeğinizi aç bırakmayı düşünemezsiniz bile değil mi? o halde siz de aç kalmamalısınız...
Yani biz açken bebeğimiz de aç kalıyor... ben oruç tutmayı değil, ramazan boyunca şirkette yemek olayını ne yapacağımı düşünüyorum, yemekhaneye inemiyorum normalde ofiste yiyorum meyvelerimi falan, e şimdi millet oruçluyken gözlerinin önünde yemek de olmaz, napıcam bilmiyorum :44:

gercekten nası yapcan sen ya tüh boş bi yerde yesen dicemde o da ımkansız sanırım bılemedım ki şimdi:44:

kızlar burdaki lcw de hamıle reyonu yokmus ya ..o yuzdn bende ınternetten sıparıs verıym dıyorum pantolon bıde bı kac bısı daha alcam sıkmaya basladı kıyafetlerm..sıtede 50 ve uzero alısverıs yapanlara ucretsız kargo dıo hıc boyle alan varmı bana yardmcı olur musunuz bı sorun olmaz dimi?:97::97::26:

tabi tabi tutmayabiliyorsun
ona bişey dedıgım yok ben ıyı hıssedersem doktorda tutabılırsın derse tabi tutmak ıstıyorum cunku emınımki sonra yerıne 30 gunu tutmak cok zor olucak
yani oncelıkle kendımı iyi hissetmem lazım sonrada doktorun okey demesi
oyle bi zorunluluk yokmus cnm
sende bi araştır istersem

beni goren olmadı cnm :) sen napcaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…