2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm aynı benım durumum..esım sehır dısında degıl ama calısıo aksam 7:30 da gelıcek sımdıden sıkılmaya basladık oglusumla=)..bırazdan evimi toparlayıp kuafore gıdecem kaş aldırcam saç kestırcem kahkullu bı sac modelı begendım netten onu gostercem ınsallah aynısını kesebılırler caanım sacımı mahvetmeden..

bende patladım vallahı neysekı eşim uçaktan ındı gelır bırazdan sonrada cıkarız zaten havada çok sıcak.ben kuaförün yolunu unuttum valla ewden cıkmıyorum bu hafta bende gıdıcem kendıme bi çeki düzen veriyim bebişlerimiz bizi ne hale getirdiler saçlarınıda inşallah güzel keserler canım bazen kuaförler sinir ediyorlar insanı güle güle kullan yazarsın nasıl oldugunu ok

bende evde yatıp dinlenmek istiyorum sıcakta bide hamile hamile hiç çekilmiyo sabah işe gelirken pikniğe ve denize gidenleri görmek çok acı

bende evde sıkıntıdan patlıyorum cnm ya hıc sorma bi kac kere gırdım kımse yok dıye gerı cıkmıstm =)

bende ara ara giriyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum

daha önce kesimini bildiğin bi yerde kestir ozaman az çok yapıp yapamayacaklarını kestirirsin en azından

daha önce kesimini bildiğin bi yerde kestir ozaman az çok yapıp yapamayacaklarını kestirirsin en azından

cnm burda ılk defa sac kestırcem daha yenı tasındık =)ah bilsem bıldgm bı yere gıdıcem ama..inşallah ıstedgm gıbı olur ya

Uzun bir aradan sonra Merhabalar herkese;
bizde dün doktora gittik oğlumuz olacağını öğrendik.. bir kızımız vardı birde oğlumuz olacak ne güzel bişi.. benim derdim kilom ve yemek düzenim ne yapacağım bilmiyorum şimdiden 10 kilo aldım. yemekte yiyemiyorum. soğanlı baharatlı şeyler yiyemiyorum zaten yemem gerekenleri yiyemeyip yemem gereknleri yediğim için böyle oldu. ooff canım çok sıkkın. bana soğansız yemek ve değişik çorba tarifleri verirseniz çok mutlu olurum öpüldünüz..

iyi pazarlar herkese. kaç haftalıktı seninki? Ne güzel bir kız bir erkek.Sağlıkla ve huzurla büyütürsün inşlh.

Ben bir kaç gündür kasık ağrısı çekiyorum arkadaşlar sebebi nedir acaba? bebişimde bir şey yoktur inşlh

iyi pazarlar canım canını sıkma olacak şeyler bunlar ne kadar oldu senin benimde ayağa kalkacağım zaman ve hapşırırken kasıklarıma ağrı giriyor ve hemen geçiyor allahıma emanet yavrularımız

iyi pazarlar canım canını sıkma olacak şeyler bunlar ne kadar oldu senin benimde ayağa kalkacağım zaman ve hapşırırken kasıklarıma ağrı giriyor ve hemen geçiyor allahıma emanet yavrularımız

canım bi de profilinde öğretmen olduğunuöğrendim sınıf mı branş mı
yoksa zümremiyiz:)

slmm saclarımı kestırdım ohh tamda ıstedıgım gıbı oldu:81::82::89:valla kurtuldum cok uzamıslardı sıcakta cekılmıyo ya..

şekercik tebrik ederim minik erkeğini
arkadaşlar az önce 7 aylık bi arkadaşımla konuştum, 3.5-4 aylıkken gittiği bi doktor erkek demiş, 1 ay sonra başkası kız demiş, ama şu an hala kız görünüyor, bana sakın aceleye kapılma dedi de , ben de size söylemek istedim, tabi karar sizin, ama ben sadece 2 parça eşya aldım, ona da kesin dediği için doktor (ilk kez gittiğim bi doktor o da ayrı) hepimiz için hayırlısı olsun,2. gidişlerde sonuç daha da netleşir

tsk ederım cnm sende ogrenmişsin tebrıkler=)) zaten doktor %90 dedı ama bende gordum pipiyi ya hem bastan berı erkek hıssettıgım ıcın ıyıce kaptırdım kendımı ama 5 agustosta gıttgm doktor kız derse apışıp kalırım orası ayrı=))demez heralde ya gördüm anam ben pipiyi =):90::76:

Ohhhhh ne gzell cinsiyetoer ogrenilmis..mAsaallah oglusunun pipisine sekercikkk

17 haftadayız canım.. bebişle alakalı değildir büyük ihtimal diye düşünüyorum... kasık ağrısı genelde normal olduğunu söylerler ama sen istersen doktoruna danış çünkü ciddi bişide olabilir en azından için rahatlar..

Sseha oradamısın sesin çıkmıyo geldimi eşin ?

canım eşim degılde bır arkadasım geldı ondan cıktım eşımde 2de geldı bıraz dışarı çıktık ikea meydana gittik yemek yedık boğazım hala şiş ama dondurmayada dayanamadım yedimkızlar bu arada LCWda manyak indirim var tabi yazlık şeyler ama olsun bizim cinsiyetimiz belli olmadığı için bişey alamadım sonra eşimle oyuncakçıya gittim yeni yeni şeyler gelmiş bebişime bitane çok güzel hem oynayacağı hemde dişlerini kaşıyacağı bir oyuncak aldım birde bebek arabasının üstüne takılan oyuncak aldım seslı seslı çok güzel içim gitti herşeye

Kızlar merabalar 2li testimin sonucu temiz çıktı 34 yaşında olmama rağmen dr bebişimin gidişatından emin olduğunu ve 3lü testi yapmyacağını söyledi çoook mutluyum ...bu cumada cinsiyeti öğreneceğim inşallah sonrada hooop otele tatle gidiyoruz eşim sen beni düşünme ben ordada oruç tutarım diyooo yerimizi ayırd ettirdik ben en başındn beri hiç sorun yaşamadım hamileliğim iyi geçiyor bide kızım olursa bide tansiyonum yükselmezse değmesinler keyfime tabee oğlumda olursa mutlu olcam aksi düşünülemez ....

Hanımlar nasılsın diğer sayfayı kapatmışsınız uzun zamandır girmiyorum yeni sayfanızda hayırlı olsun inşallah hamiilelikleriniz güzel geçiyordur hanımlar bende cuma günü doktordaydım bebeğin cinsiyeti erkeğe benziyormuş Rabbim hayırlısını versin her ay 1 kilo alıyorum sizin kilo alışlarınız nasıl Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin

Kızlar oğlum sırada bekliyo oyun oynuycak gece tekrar girerim geçmişide okurum öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…