- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.821
günaydın canım sen haline şükret hiçdeğilse dışarıdasın iştede olsa ben günlerdir dışarı adım atmadım eşim şehir dışında öğleden sonra gelicek tek başımada çıkamıyorum bide benim halimi düşün:84::84::84::84:
evet cnm aynı benım durumum..esım sehır dısında degıl ama calısıo aksam 7:30 da gelıcek sımdıden sıkılmaya basladık oglusumla=)..bırazdan evimi toparlayıp kuafore gıdecem kaş aldırcam saç kestırcem kahkullu bı sac modelı begendım netten onu gostercem ınsallah aynısını kesebılırler caanım sacımı mahvetmeden..
günaydın canım sen haline şükret hiçdeğilse dışarıdasın iştede olsa ben günlerdir dışarı adım atmadım eşim şehir dışında öğleden sonra gelicek tek başımada çıkamıyorum bide benim halimi düşün:84::84::84::84:
bende evde sıkıntıdan patlıyorum cnm ya hıc sorma bi kac kere gırdım kımse yok dıye gerı cıkmıstm =)
evet cnm aynı benım durumum..esım sehır dısında degıl ama calısıo aksam 7:30 da gelıcek sımdıden sıkılmaya basladık oglusumla=)..bırazdan evimi toparlayıp kuafore gıdecem kaş aldırcam saç kestırcem kahkullu bı sac modelı begendım netten onu gostercem ınsallah aynısını kesebılırler caanım sacımı mahvetmeden..
daha önce kesimini bildiğin bi yerde kestir ozaman az çok yapıp yapamayacaklarını kestirirsin en azından
Uzun bir aradan sonra Merhabalar herkese;
bizde dün doktora gittik oğlumuz olacağını öğrendik.. bir kızımız vardı birde oğlumuz olacak ne güzel bişi..benim derdim kilom ve yemek düzenim ne yapacağım bilmiyorum şimdiden 10 kilo aldım. yemekte yiyemiyorum. soğanlı baharatlı şeyler yiyemiyorum zaten yemem gerekenleri yiyemeyip yemem gereknleri yediğim için böyle oldu. ooff canım çok sıkkın. bana soğansız yemek ve değişik çorba tarifleri verirseniz çok mutlu olurum öpüldünüz..
iyi pazarlar herkese. kaç haftalıktı seninki? Ne güzel bir kız bir erkek.Sağlıkla ve huzurla büyütürsün inşlh.
Ben bir kaç gündür kasık ağrısı çekiyorum arkadaşlar sebebi nedir acaba? bebişimde bir şey yoktur inşlh
iyi pazarlar canım canını sıkma olacak şeyler bunlar ne kadar oldu senin benimde ayağa kalkacağım zaman ve hapşırırken kasıklarıma ağrı giriyor ve hemen geçiyor allahıma emanet yavrularımız
şekercik tebrik ederim minik erkeğini
arkadaşlar az önce 7 aylık bi arkadaşımla konuştum, 3.5-4 aylıkken gittiği bi doktor erkek demiş, 1 ay sonra başkası kız demiş, ama şu an hala kız görünüyor, bana sakın aceleye kapılma dedi de , ben de size söylemek istedim, tabi karar sizin, ama ben sadece 2 parça eşya aldım, ona da kesin dediği için doktor (ilk kez gittiğim bi doktor o da ayrı) hepimiz için hayırlısı olsun,2. gidişlerde sonuç daha da netleşir
Ohhhhh ne gzell cinsiyetoer ogrenilmis..mAsaallah oglusunun pipisine sekercikkk
iyi pazarlar herkese. kaç haftalıktı seninki? Ne güzel bir kız bir erkek.Sağlıkla ve huzurla büyütürsün inşlh.
Ben bir kaç gündür kasık ağrısı çekiyorum arkadaşlar sebebi nedir acaba? bebişimde bir şey yoktur inşlh
Sseha oradamısın sesin çıkmıyo geldimi eşin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?