2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selamlar

Günaydın ;

Nasılsınız bakalım ?

Ben dün dr. gıttım ve ıkılı testımı yptrdım. sonucları 10 gün sonra alıcam. olcümler dr. dedı normal sıvısıda ıyı dedı.

cınsıyetını dr. söylemedı dedı net bırsey söylıyemem 16. haftada kesınlesır 13 haftada bütün cocuklar. erkege benzer dedı. aradan 10 dk. gectı ıkılı test ıcın ultrasyona gırdık. arkasını dönmüstü yatıyordu.hıc kıpırdnmadı dr. ugrastı ama hıc banamısın demedı valla.

Merhaba bayanlar.... bebeğinizin cinsiyyetini öğrenmek istiyormusunuz????
Tabiki 4 ayını tamamlamayan her kes oğrenmek ister
Biliyormusunuz erkeklerde kan yenilenmesi 3 seneden bir, kaddınlarda ise 5 senede bir oluyor...
en son hanginizin kanı yenilnmişse o senede yada ayda hamile kaldıysanız bebek sizin cinsiyyetinizdn olucak...
Bu Rusların tıbbi cinsiyyet hesaplama metodudur...
ben kendi çevremde 20 küsür bayana hesapladım hepsi doğru çıktı..
şimdi kendim 12 haftalık hamileyim :)))))

merak edenler....
eşinin ve kendinin gün/ay/yıl yani doğum tarihlerini birde son adet gordüğü ayı yazsınlar....

bebek planlamak isteyen çitftler ise sadece gün/ay/yıl yani doğum tarihlerini yazsalar yeter....

ben hesaplıyım siz ultrasonda test edin

günaydın arkadaşlar
günümüz güzel olsun
parhissa hayırlı olsun canım. darısı öğrenemeyen arkadaşlarımıza. birascık daha sabredin arkadaşlar, az kaldı.

bende pantolon linki vereyim arkadaşlar
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE
ayyıldızım da pembesini almış galiba, pembede beden bulamadım. bulsam pembesini de alacaktım. çok rahat bi pantolon, basende kilo alınmazsa eğer 9. aya kadar giyilebilir, beli çok esnek. beden konusunda eğer netten alacaksanız şöyle bir uyarı yapayım, ben normalde 40 beden L beden pantolon giyen biriyim, bunda 38 oldu bana. tişörtlerde de L giyerim M oldu.

kiloma bişiler oluyor, her sabah çıkıyorum tartıya her sabah bir önceki güne göre 200-300 gram daha fazla çıkıyorum . yemek şeklim ve miktarım değişmediği halde iki gündür tekrar yürümeye başladığım halde hergün günde 200-300 gram alınırmı? bi gariplik var ama anlamadım. su topluyorum desem tuz yemiyorum sarmısak turşu yemiyorum ki su toplayayaım. tartı manyak, tartıyı değiştiricem. ptesi haftaya 67,0 la başlamıştım, her gün 200 -300 gram oynaya oynaya bu sabah 68,4 geldim. salak tartı. kuma istiyo başka bişi değil yani.
göbüşüm akşam 6 aylıktı, sabah uyandım gitmiş göbüş tabi, üstümü giyiniyorum uyku sersemiyim, eşim demezmiki bebeğimiz nerde, kaçırmışlar. saf saf panikle elimi karnıma atmışım:) saklambaç oynuyor kuzucum.

20 küsür bayanda tutmuş ama bende tutmadııDDDDDDDDDDD
ayrıca kadınlarda 4 yılda bir değilmiydi o yenilenme??

sabah sabah beni çok güldürdün benimde senin gibi sabah bir şey yok akşama doğru beliriveriyor ayrıca tartın dijitalse ondanda fark ediyor cicişlerinide güle güle giy ben bir şey beğenip de alamadım ben kot istiyorum

Son düzenleme:

ay canım çok sevindim senin adına..
darısı başımıza inş..bizimki göstermedi..
prensesimiz çok yaşa

canım ben hem kumaş hem kot istiyorum ama LCW hangi mağazasına gittiysem kot ya da kumaş pantolon kalmamış. sadece keten türler var. sen çalışıyormusun bilmiyorum ama ben çalışıyorum ve işe kot yada keten vs giymek yasak. ya kumaş pantolon ya edepli etek entari. hala aynı kumaş pantolonlarımla idare ediyorum ama bu salak tartı boyle giderse ben 1 ay sonra sığamam bu pantolonlara. kumaş pantolon bulmam lazım işte giymek için. sen nerde yaşıyorsun istanbul mu?

ben çalışmıyorum canım konyadayım zaten ist olsak çok rahat bulurduk istediklerimizi ben bulamadığım için normalde almam gerekenin bir beden büyüğünü aldım eski bazı kıyafetlerim uyuyor henüz ama yakında olmaz lcw çok güzel kumaşlarda var ama beden kalmamış sordum satış elemanı yeni sezonda gelir dedi o da bayrama gelir diye ümit ediyorum lcw bu arada bence kilo değilde şişiyoruz
sen nerede yaşıyorsun

nasılsınız kızlar nasıl gidiyor bebişler ve sonrada sizler ben 3 gündür pek giremiyorum baş ağrısından çok şükür buğün biraz daha iyiyim ya bu hamilelik ilk günler benim psikoloj,mi çok fena bozdu şimdide kafam ağrıyo

ben ankaralıyım ve ankarada yaşıyorum eşim konyalı canım. kayınvaldemler daha doğrusu eşimin tüm sülalesi konyada. 2ayda bir falan gideriz, severim konyayı. hızlı tren yapılsın ayda bir gideriz sanırsam sen aslen konyalımısın eşinin işi dolayısıylamı ordasınız?

canım geçmiş olsun,sıcaklardan bence,benim de ağrıyor. bir de dikkat ettim ceptelden 5-10 dakka konuşayım, konuştuum taraf migren gibi zonkluyor, 1 saat sürüyor zonklaması.

ay canım çok sevindim senin adına..
darısı başımıza inş..bizimki göstermedi..
prensesimiz çok yaşa

canım senin kontrol ne zaman? inşallah öğrenirsin en kısa zamanda. ben de bugun 3lü test sonucumu alıp doktora göstermeye gidicem, doktoru kandırabilirsem bebişi de göstersin istiyorum.

Google Google Translate

ben denedim erkek çıktı dr öyle dedi ama ilk tahminler yanıltıcı olabiliyor

rus takvimi duydum benı ama ben inanmıyom böyle şeylere:)
ya dıkkat et cnm kendıne
ALLAH ALLAH ya sata göre hesaplayınca ne cıkıyor?
bence ultrosondakı gorevlıye sor cinsiyeti:)
merhaba kızlar iyi geceler herkese bugun dr um aradı 2li test sonuçlarım için Allaha şükür iyi çıktı şükürler olsun rahatladım
hadi cnm sende atlattın
ben elbıselerımı degıstırme asamasına gelmedım hamıle kaldıgım kgnun altındayımsuan
kıs hamılesı olmak daha ıyı sanırım kıyafet acısından:)
bende kapalıyım bakalımneler giyicez gobişler büyüyünce:)

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar
dün çok kötü bi gün geçirdim iş yerinde inanılmaz bi ağrım tuttu sandım bebeğim düşüyo...
acile kaldırıldım testler falan idrar yolları iltihabı olmuşum antibiyotik vitamin falan verdiler ağrım devam ederse serum takacaklar..........
Allahım ne büyük bi korkuydu... ağlamaktan helak oldum hastaneye gidene kadar....

bu arada cinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun ben bir ay nasıl beklicem öğrenmek için dün baktı dr. yine göremedi

slm nasılsınız bayanlar ben bu forma ilk defa geliyorum 8 haftakık hamileyim çift yumurta ikizlerine hamileyi allah herkesi hayırlı bir şekilde kurtarsın....

canım çok geçmiş olsun, hastanelik olacak bi ağrım olmadı ama bende yaşadım idrar yolu enfeksiyonu. doktorun soyledimi neler yapman nelere dikkat etmen gerektiğini?
sağlıklı olsunda bir ay çabucak geçer tatlım, sana bayram hediyesi olacak bak cinsiyeti:)

herkes yavaş yavaş cinsiyetleri öğreniyor, ne güzel ama bizim gibi öğrenemeyen gariplere bi el uzatmak adına ikilideki ßhcgnizle tutup tutmadığını yazınız sevgili annişler

herkese uzun zamandır akip ediyorum buraları ama aranıza yeni katıldım.Ben de ocak annesi olacağm inşlh. Satım 12 nisan,doğum tarihim 18 ocak,sivaslıyım,yaş 29 ,ilk gebelik,hamile kaldığım kilom 58 şimdi 60 kiloyum, normal hamilelik düşünüyorum.
Bilgilerimi eklerseniz sevinirim.
Bebişimin cinsiyetihenüz belli değil. 15. haftadayım.salı günü kontrulüm var inşlh belli olur cinsiyeti :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…