- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.521
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - PINK
işte bu elbise bu kadar açık giyemem derseniz badiylede gayet şık duruyo
ayrıca resimdekinden çok dahada güzel duruyo... ben lacivertini daha çok beğendim
BEN GELDİİİİİİmmmmm....
kızlar....
sonunda bende bugün doktora gittim..fazla hikaye anlatmadan sadede gelicem mutluluğumu paylaşıcam...
artık neredeyse ortadan çatlamaya başlayan beennnn...
sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendimmm...
OOOOhhhh beeeeeeeeee KIZIMMMM PRENSESİMMM geliiiiiyooorrr...
oh oh maşallah prensesimizee .hayırlı uğurlu olsun minik kızın .doktorla nasıl geçti onuda anlat canım dinlemeyi çok seviyorum ben .neler konuştunuz payllaşsana
BEN GELDİİİİİİmmmmm....
kızlar....
sonunda bende bugün doktora gittim..fazla hikaye anlatmadan sadede gelicem mutluluğumu paylaşıcam...
oh oh ne güzel canım .hadi bakalım .bende 4 lü test sonucumu öğrendim şükür hamileliğim şimdilik güzel ilerliyor .kahverengi akıntılarım olurken beni bırakacak diye korktuğum meleğim sıkı sıkı tutunsun anneye inşallah .17yide bitirdik şükürler olsunmerhaba kızlar iyi geceler herkese bugun dr um aradı 2li test sonuçlarım için Allaha şükür iyi çıktışükürler olsun rahatladım
oh oh maşallah prensesimizee .hayırlı uğurlu olsun minik kızın .doktorla nasıl geçti onuda anlat canım dinlemeyi çok seviyorum ben .neler konuştunuz payllaşsana
oh oh ne güzel canım .hadi bakalım .bende 4 lü test sonucumu öğrendim şükür hamileliğim şimdilik güzel ilerliyor .kahverengi akıntılarım olurken beni bırakacak diye korktuğum meleğim sıkı sıkı tutunsun anneye inşallah .17yide bitirdik şükürler olsun
sevindim canım seninde sonuçlarının iyi çıkmasına benımde düşük riskim kanamalarımdan sonra çok korkuyordum şükür iyi çıktı Allahım sonunda yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
amin canım cümlemize inşallah .senindemi uykun yok .benimde yok msn de kimse yok .bende kıyafetlere bakınıyordum bebek için öylesineartık eglencem oldu diyebilirim almasamda internetten bakmak güzel oluyor .
http://www.e-........../etek_ve_elbise/petite_bonie/petite_bonie_2011_yaz_chic_chic/PET-5967
çok beğendim bunu .doktorum bana e bebekte kullanmak için 20 tl çek vermişti .haftaya gidip bir ciciş alayım
beceremedimcanım acılmıyo lınk farklı şeyler var
BEN GELDİİİİİİmmmmm....
kızlar....
Asil ben en son ogrencemmm cinsiyetiiii galibaa..dun dra gttikk drum daha bgunn 13 haftaliksin dedii..ama 20gun once 11haftasin demislerdii..karisti iice kafamm..bide bisi sorcam kizlarrr...bizim hastanede sole bi uygulama var ..hamiskenn ultrasyonu kadin dogum drun yapmioo;ultrasyon odasina gidip orda uzman hekim bakioo..bnde kime sorcam bilemedim acaba ufakta olsa bellimi die. Kadin dogumcu mu ilaa dicek yoksa ultrasyon uzmanina sorsam solermiii kiii bi dahaki sefereee.z
Baska bi sorunumuzda kiyaffetg..kafayi yicem bana hic bi pantalonum imkansiz olmuoo esofmanlarr oluo oda tayt gibii..simdiye kdr buyumeyen kalcam doldu tAstii ..pantolonlar basene gelince duruoo cikmiocikAnlarinda fermuar ve dugmeleri bi karis acikk..offf simdi alsamm bi sure snra yine olmicakk..napcam bilmm karardim kaldimm...
hayırlı olsun
BEN GELDİİİİİİmmmmm....
kızlar....
hayırlı olsun çok güzel kesin sonuç olmasa da rahatlatıyor ben öyle oldum düşüğüde çıkar aklından artık kendine dikkat et ama çok düşünme :)))merhaba kızlar iyi geceler herkese bugun dr um aradı 2li test sonuçlarım için Allaha şükür iyi çıktışükürler olsun rahatladım
Asil ben en son ogrencemmm cinsiyetiiii galibaa..dun dra gttikk drum daha bgunn 13 haftaliksin dedii..ama 20gun once 11haftasin demislerdii..karisti iice kafamm..bide bisi sorcam kizlarrr...bizim hastanede sole bi uygulama var ..hamiskenn ultrasyonu kadin dogum drun yapmioo;ultrasyon odasina gidip orda uzman hekim bakioo..bnde kime sorcam bilemedim acaba ufakta olsa bellimi die. Kadin dogumcu mu ilaa dicek yoksa ultrasyon uzmanina sorsam solermiii kiii bi dahaki sefereee.z
Baska bi sorunumuzda kiyaffetg..kafayi yicem bana hic bi pantalonum imkansiz olmuoo esofmanlarr oluo oda tayt gibii..simdiye kdr buyumeyen kalcam doldu tAstii ..pantolonlar basene gelince duruoo cikmiocikAnlarinda fermuar ve dugmeleri bi karis acikk..offf simdi alsamm bi sure snra yine olmicakk..napcam bilmm karardim kaldimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?