2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

seyyanım lcw den pantolon geldimi canım .
mail atmıştım taa 1 ay önce cevabı şimdi gelmiş çok güldüm
faturayla değişm yapılıyormuş magazalarda ,hangisinden aldın link versene bakim
ben daha giymeye başlamadım da 58 kg oldum biliyon mu 60 oluncası başlarım sanırım giymelere

kızlar sırtım kopacak ağrıdan sabahtan beri perişan oldum. ters bı hareket mı yaptım acaba ya iki kemik arası nasıl batıyo :2:

geldi canım 38 almıştım keşke 36 alsaymışım dedim sonra. içinde lastiği var o lastıkte de ilikler var. belinin ölçüsüne göre o ilikte kemerdekı düğmeye geçiriyorsun. kumaşı rengi gayet güzel babetle de converselede spor ayakkabıyla da giyilir. ama benim belım icedir normalde de o yuzden baya bi sıktım belini kemeri büzgülü büzgülü oldu bu sefer. ilerleyen aylarda giyerim diyecem ozamanda kış gelecek o ince kalır. neyse artık paçalarını kestırmeye terziye verdim bile. bide gömlek aldım L beden oda çok güzel oldu. eşime de 2 tane tşört aldım indirimdekilerden .

benimde pazar günü iki gün üst üste basım ağrıdı
ilaç almadım çok siddetli değildi ama geçmek bilmedi bu haftalarda normal galiba

bende salı gecesi migrenden acile gititm doktor toplar damarların bilmemnesinden olur hamilleiklte böyle ataklar dedi ama daha erken dedi iki serum taktılar biri paroldu eve gelene kadar uyumuşum öyle iyi geldi ki

kızlar sırtım kopacak ağrıdan sabahtan beri perişan oldum. ters bı hareket mı yaptım acaba ya iki kemik arası nasıl batıyo :2:
geçmiş olsun canım artık genişliyoruz ondan sırt ,bel agrılarımız olur.ben yatağa sırt üstü yatınca popişin üstünden kemiğim nasıl agrıyor sırta doğru tatlı tatlı agrıyor
aslında masöre gitmek var ama
ne gerek var masöre gitmene eve gidince kocişine bir el at diyiver ovalasın güzelce seni ben eşime sürekli masaj yaptırıyorum ,sürekli bel kemiğim agrıyor yapışı güzel ama eli bazen değiştiriyor orası değil şurası diyorum tekrardan.

hadi ver linkide bakim bakalım.bende kışın giyemeyz diyorum

enes ben yazim diyor az yazsn bakim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcccccccccccccccccccfffffffffffffffffffffgggggggggggggghhhhhhhhhhh

verdim canım bi öncekı sayfaya bak . bende eşime yaptırıyorum ama çabuk bıkıyo o ben böyle saatlerce sürsün istıyorum bu arada bende 59 la 60 arası gidip gelıyorum

çok teşekkür ederim paylaşımın için... desene yine başlıycaz araştırmaya... banada çok iyi olduğunu söylediler daha önce hiç gitmedim ve gitmeyi düşünüyordum şimdi bu okuduklarımdan sonra soru işaretleriyle doldu kafam.... evdemi doğursak acaba :))))

pantolon da üstteki. dur bidaha denıyeyım LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Pantolon - STONE

oldu mu kı?_
evet güzel güzel .38 alman iyi olmuş ama bu ay hızlı
kilo artışmız olabilir rengi böyleyse eğer koyu ya bahardada giyebilirsin .benim aldığımda göbek kısmında lastik var benimki daha fıldır fıldır ama senin belin ince bir de kalça yokya iyi bu iyi güle güle giyin cicilerinizi .

açık rengibi aldım o 19,90 dı. koyu rengi 34 mü neydi. ama beklediğimden koyu çıktı rengi. keşke boyu kısa işaretleseymısım. emin olamadım uzunu işaretledim bir karış kesilcek paçalarından boy fakiri olunca

artık herkes cicilere BAŞLAMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!!!ARTIK OLMUYO DİMİ ARKADAŞLARRRR???BENİMDE 3 TANE ELBİSEM ÇOK BOL MODELLLİ HAMİLE ELBİSESİ DEĞİLLL. ONLARI DIŞARDA GİYMEKTEN BÖRG GELDİ.SANKİ FORMA GİYİYORUM EVDE PROBLEM DEĞİL ÇOK BOL KIYAFETLER VAR OLUYOO AMMA DIŞARDA BENDE ARTIK BİŞEYLER İSTİYORUMM.BİR BAKAYIM DEDİM YAZLIK HİÇBİR ÖZELLİĞİ OLMAYAN ELBİSELER '''''''HAMİLEE'' ELBİSESİ OLDUĞU İÇİN 120 TL DEN BAŞLIYOO BENDE HEMEN ALMADIMM .BAKACAĞIM 1, 2YERE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…