- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.461
Kızlar doktor kontrolümüzden geldik
ölçümlerimiz tamamlandı çok şükür tüm bebeklerimin değerleri normal.
ayrıcaaa 2. erkeğimizi de gördük :)))
3. bebeğin cinsiyeti artık 2 hfata sonraya kaldı o yavrum pek sıkışık olduğundan göremedik :)
şimdilik iki erkek ile yola devam :)
canım benim maşallah. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Oyy maşallahh..
2 hafta sonra 3. de gösterir inşallah..
evet artık son kalanı da görelim bakalım .)
ayyy üçüzmüüallahım ne tatlı olacaklar üç tanee
hayırlısı ile kucağına al canım
valla hayırlısı ile almayı nasip etsin inşallah Rabbim sonrasına bakalım nasıl olacak :)
ay az önce kızımın amcasıyla konusuyoruz. bugun kız istemeye gidecek kayınvalıdemler. seneye eylül gibi düğün olursa benım kızım bıcır bıcır yürümeye başlar gelinlik giydiririm altına da converse giydiririm diyorumnurgülcüm harikalar vallahi bayıldım konversliye. ben de heves ettim ayakkabı alcam oğluşuma.
nasıl yaptın canım tarif edermısın bende anneme tarif edeyımkızlar ben bu converslerden örüyorumçok basit geçen kış yaptım bayıldı herkes daha oğluşuma yapmadım ama
parol iç canım yan etkisi yokmuş hamılelere. ama adını yanlış hatırlayabilirim. ayyıldızım biliyordu bana da o söylemiştimerhaba kızlar...
Geçmişi okumaya kalktığımda tüm günüm gidecek die korkuyorum,aslında sohbet o kadar keyifli ki hiç gocunmam ama malum iş :) maşallahı var topiğimizin...
inşallah herkes iyidir , önemli bişe kaçırmıyorumdur...
ben ve kızım çok iyiyiz, ikili test sonuçlarımızda iyi çıktı çok şükür. sadece başım fena ağrıyor iki gündür. ne yapmalı bilemedim...
ay maşallah 3. de prenses olur belki :)Kızlar doktor kontrolümüzden geldik
ayrıcaaa 2. erkeğimizi de gördük :)))
3. bebeğin cinsiyeti artık 2 hfata sonraya kaldı o yavrum pek sıkışık olduğundan göremedik :)
ebrulii naberbende hamileyim. 5 haftalık benimkide.
topiğe uğramıyorsun artık bende buraya yazayım dedim. cinsiyetini öğrenebildinmi
evet artık son kalanı da görelim bakalım .)
Bebişler aşılamayla falanmı oldu yoksa normal hiç bişey yapmadanmı oldu :44:
bakın 17. hafta için neler yazmışlar gebelik org.da
Bebeğinizin emme, yutma ve göz kırpma refleksleri de bu gebelik haftalarında ortaya çıkar. Bu haftadan itibaren bebeğinizin kemiklerinde kalsiyum depolanma işlemi hızlanır. Bu nedenle kalsiyum içeren gıdaları bolca tüketmeniz son derece önemlidir. Bebeğiniz asla kalsiyumsuz kalmaz, ancak siz yeterince kalsiyum almazsanız kemiklerinizdeki depolarınız azalabilir
Kalsiyum almanın en iyi yolu ilaç şeklindeki kalsiyum takviyesi değil, doğal besinlerdir. Kalsiyumdan zengin besinler doğanın bir lutfu olarak beraberinde bu kalsiyumun iyi emilmesini sağlayacak maddeleri de içerirler!
e kalsiyuma yüklenince demir eksikliğimi oluyor, aşağısı sakal yukarısı bıyık durumu bu ..
canım ben konya dayım ama eylül gibi istanbul a gidip bebek alışverişi yapacağım( Allah kısmet )ederse bizim burada bazı mağazalar yok hem ist daha ucuz oluyor kanz in mağazası yeni açıldı sanırım biraz pahalıymış o açıdan sordum ablam şimdiden gidip mağazaların yerini öğrensin ben gidince kolay olur diye düşünüyorumben dün nette gördüm canım kadir has avm de aziz bebe varmış, birde bakırköyde istasyonun orda yeraltı çarşısı var oraya girince sorarsan onun bir katında bebek mağazaları var. geçen tesadüfen gördüm. sevi bebenin filan ürünleri var..
ay az önce kızımın amcasıyla konusuyoruz. bugun kız istemeye gidecek kayınvalıdemler. seneye eylül gibi düğün olursa benım kızım bıcır bıcır yürümeye başlar gelinlik giydiririm altına da converse giydiririm diyorumoda ben alırım yeğenime gelınlık diyo
nasıl yaptın canım tarif edermısın bende anneme tarif edeyım
parol iç canım yan etkisi yokmuş hamılelere. ama adını yanlış hatırlayabilirim. ayyıldızım biliyordu bana da o söylemişti
ay maşallah 3. de prenses olur belki :)
Ben yapmıyorum temizliği cnm kadın geldi o yapıyo..
Zaten dün doktor rahimde kasılmalar var kendini yorma dedi ki zaten yormuyodum iyice pimpiriklendim yarın detaylıca sorcm yoksa içim raht etmez..
Evet cnm gircem ben doktor söyledi şu haftalarda detaylı var diye ama söylemeseydi girermiydim girmezmiydim bilmiyorum ben yarın net öğrenip sana söylerim..
Herkes kendi çocuğuna isim koysun
Ne bu isim anası isim babası olma merakı insanlardaki anlamıyorum..
Gözünaydınnnnnnn..
Canım gözünaydın ohhh kız anneleri çoğalıyo yokmu arttıran ahhahahahah
Gözünaydın cnm maşallah bebişine..
Bi tek siz yoktunuz şekerim
Ama bunlar çok güzeller yaaaaaaaaaaaa hiç beceremiyorum örgü örmeyi
Ben avrupa yakasında esnaf hastanesinde doğmuşum ama kimliğimde kadıköy yazıyo..
Eşiminde doğduğu hastanenin olduğu yerde değil kimliği nerden çıkardılarsa orası yazıyo..
Bildiğim kadarıyla kimliği hangi nüfs müdürlüğünden çıkartırsanız orası yazıyo en azından bizimkiler öyle ama şimdi değiştimi farklımı oluyo bilemicem.. :44:
Tüp bebek tedavisi ile oldu canım.
bizim zamanımızda öyleymiş tatlım şimdi doğsuğu yeri yazıyolar sanırım :) bende mecidiyeköyde evde doğmulşum kimliğimde şişli yazıyo :)
merhaba kızlar...
Geçmişi okumaya kalktığımda tüm günüm gidecek die korkuyorum,aslında sohbet o kadar keyifli ki hiç gocunmam ama malum iş :) maşallahı var topiğimizin...
inşallah herkes iyidir , önemli bişe kaçırmıyorumdur...
ben ve kızım çok iyiyiz, ikili test sonuçlarımızda iyi çıktı çok şükür. sadece başım fena ağrıyor iki gündür. ne yapmalı bilemedim...
Merhaba,
ben 6 ocakta ethica incirli hastanesinde doğum yaptım doktorum dışarıdan geldi aslında medicana bahçelievlerde doğum yapmak istiyordum hem hastane daha temiz hem odalar daha güzeldi fakat doktorum orasıyla anlaşmalı olduğu için malesef orda doğum yaptım malesef diyorum çünkü hemşiresinden hastabakıcısına kadar hiç bir şeyinden memnun kalmadım beklentilerim çok yüksek de değildi standart bir hizmet istedim onu bile veremediler hastane çok kalabalıktı adı üstünde doğum katı ama bel fıtığından ameliyat olandan tut ne ararsan vardı sırf geri çevirmemek için hastaları her kata doldurdular hadi bunuda geçtim bir hastahanede asansörde kalınır mı sürekli arıza yapılır mı akşama kadar sular kesik olur mu elektrik gider mi temizlik göevlisine ricayla odayı temizletiyorsunuz hatta eşim bir miktar para verdide odamız ve tuvaletimiz temizlendi hemşireler ise özellikle bebek hemşirelerinden birisiyle tartıştık oğluma hemen mama vermiş emzirmemi beklemeden çocuğu tutuşundan bakışına kadar çok gaddardı kendisiyle ilgili şikayetimizi yazılı olarak bildirdik kısacası arkadaşlar bu yazdıklarım yazmadıklarımın yanında hiç kalır ne doğru düzgün bilgi alabiliyorsunuz ne de karşınız muhatap bulabiliyorsunuz ama para işin içine girince herşey değişiyor hastane hakkında gitmeden önce çok araştırma yaptım herkes çok memnun kalmıştı bende bunlara göre gittim ama tam bir hayal kırıklığı çevremde kim bu hastanede doğum yapmak istiyorsa tavsiye etmiyorum ama tabii tercih sizin belki 6,5 sonra hastane kendini düzeltmişti bilemiyorum,hepinize şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum oğlum 6,5 aylık oldu seneye bu zamanlar sizin bebeklerinizde oğlum kadar olacaklar:)
Tüp bebek tedavisi ile oldu canım.
parol iç canım yan etkisi yokmuş hamılelere. ama adını yanlış hatırlayabilirim. ayyıldızım biliyordu bana da o söylemişti
benimde pazar günü iki gün üst üste basım ağrıdı
ilaç almadım çok siddetli değildi ama geçmek bilmedi bu haftalarda normal galiba
cevahir bana yakın sayılır aklıdam olsun:)kızlar cevahir avmde debenhams diye bir mağaza var belki biliyosunuzddur,orda converse benzeyen ama markası yok çünkü yumuşak bikaç aylıkken giyebileceği gibi ayakkabılar var bi yakınımıza aldık geçen gün,ben de alıcam bebeğime ,gidebilirseniz mutlaka gidin,ayrıca bebek kıyafetleri özellikle kızlar için olanlar harika.sanırım istanbulda bitek cevahirde var o mağaza.mutlaka gidin.
Baby's navy baseball shoes - Baby - Shoes & boots - Kids -
evet buldum bundan
Baby's white canvas shoes - Baby - Shoes & boots - Kids - bu da güzelmiş ama görmedim mağazada
ay gozun aydın darısı basımaaaamerhaba kızlar...
Inşallah herkes iyidir , önemli bişe kaçırmıyorumdur...
Ben ve kızım çok iyiyiz, ikili test sonuçlarımızda iyi çıktı çok şükür. Sadece başım fena ağrıyor iki gündür. Ne yapmalı bilemedim...
ay üçüzlermi hadibakalım masallahkızlar doktor kontrolümüzden geldik
Ayrıcaaa 2. Erkeğimizi de gördük :)))
3. Bebeğin cinsiyeti artık 2 hfata sonraya kaldı o yavrum pek sıkışık olduğundan göremedik :)
kızlar örgü örmeyi bilen ya da meraklı olan var mkı?ben çok güzel örgüler buldum internetten kaydettim,ip alıp örücemçok tatlılar ama ilk hedefim converse görünümlü patik
[ bunlar cok cucelmişşşşşşşş
orası neresı cnm ne guzel yakızlar ben burda ozel hastanelerden bırıne gıttım muayeneye hiç para almadılar acep dogumada almazlar mı?gercı ben burda dogum yapmayı dusunmuyorum ama neyse belli olmaz orası=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?