2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy üçüzmüü allahım ne tatlı olacaklar üç tanee
hayırlısı ile kucağına al canım

canım benim maşallah. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

inallah canım :)

nurgülcüm harikalar vallahi bayıldım konversliye. ben de heves ettim ayakkabı alcam oğluşuma.
ay az önce kızımın amcasıyla konusuyoruz. bugun kız istemeye gidecek kayınvalıdemler. seneye eylül gibi düğün olursa benım kızım bıcır bıcır yürümeye başlar gelinlik giydiririm altına da converse giydiririm diyorum oda ben alırım yeğenime gelınlık diyo
kızlar ben bu converslerden örüyorum çok basit geçen kış yaptım bayıldı herkes daha oğluşuma yapmadım ama
nasıl yaptın canım tarif edermısın bende anneme tarif edeyım
parol iç canım yan etkisi yokmuş hamılelere. ama adını yanlış hatırlayabilirim. ayyıldızım biliyordu bana da o söylemişti
ay maşallah 3. de prenses olur belki :)

Allah ne güzel yaratmış bizleri biz gerekli miktarı alamasak da bebeğimiz alacak ne güzel gerçi sonradan bize bir sürü sıkıntı çıkartır ama en azından bebişimize değil

canım ben konya dayım ama eylül gibi istanbul a gidip bebek alışverişi yapacağım( Allah kısmet )ederse bizim burada bazı mağazalar yok hem ist daha ucuz oluyor kanz in mağazası yeni açıldı sanırım biraz pahalıymış o açıdan sordum ablam şimdiden gidip mağazaların yerini öğrensin ben gidince kolay olur diye düşünüyorum

canım tarif ederım ama pek yetenekli değilim örgü anlatma konusunda yınede bi ara yazarım annen inşallah anlar tığla yapılıyor çok basit

bizim zamanımızda öyleymiş tatlım şimdi doğsuğu yeri yazıyolar sanırım :) bende mecidiyeköyde evde doğmulşum kimliğimde şişli yazıyo :)

Tüp bebek tedavisi ile oldu canım.

Tüp bebek tedavisyle hamile kalındığında üçüz gebeliklerde bitane bebeği alıyolarmış diye söylemişti ayyıldızın doktoru yanlış hatırlamıyosam..
Devlet izinmi vermiyomuş bişeymiş öyle söyledi diye hatırlıyorum ben..
Çünkü aylintin aşılamayla üçüz olduğu halde doktoru birini alalımda ısrarcıydı o yüzden sormuştu ayyıldızımda kendi doktoruna ikiside ankarada diye ordan kalmış aklımda..
Üçünüde sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah rabbim..

bizim zamanımızda öyleymiş tatlım şimdi doğsuğu yeri yazıyolar sanırım :) bende mecidiyeköyde evde doğmulşum kimliğimde şişli yazıyo :)

Hmm şimdi öyle olmuş demekki aman niye öyle olmuş ki
Neyse artık yapcak bişey yok..
Zaten şeye de uyuz oluyorum evleniyosun hoop kocanda neresi yazıyosa memleket orası yazıyo sinir oluyorum o durumaaaaaaaaaaaaa :84:
Malatyalıyım kardeşim ben şimdi Tuzla yazıyo
Ehliyetimi değiştirmedim onda hala Malatya yazıyo değiştirmicem bunu Malatyamın yazılı kaldığı tek yer diyorum eşime
Hee bide evlilik cüzdanında yazıyo

hugocuk canım benim çok sevindim senin adına....hayırlı olsun bebişin...benim bebeğimin cinsiyeti belli oldu..kızım olucakmışşş..

benimde pazar günü iki gün üst üste basım ağrıdı
ilaç almadım çok siddetli değildi ama geçmek bilmedi bu haftalarda normal galiba

bizimle tecrübelerini paylaştığın için tsk ederiz
her nekadar o şehirde yaşamıyor da olsam, paylaşımına sevindim
bende senin gibi olumsuz bişeyler yaşasaydım baskaları aynı hataya düsmesin diye bunu dile getirirdim
oğluna uzun ömürler versin rabbim

parol iç canım yan etkisi yokmuş hamılelere. ama adını yanlış hatırlayabilirim. ayyıldızım biliyordu bana da o söylemişti

Canım çok saol , eve dönerken eczaneye uğrayıp alayım en iyisi.. yoksa bu ağrı beni bitirecek
benimde pazar günü iki gün üst üste basım ağrıdı
ilaç almadım çok siddetli değildi ama geçmek bilmedi bu haftalarda normal galiba

canım benim şiddetli de dün de çok ağrıdı ama geçsin artık eve gider gitmez uyumanın hayalini kuruyorum tüm gündür

cevahir bana yakın sayılır aklıdam olsun:)

ay gozun aydın darısı basımaaaa
ay üçüzlermi hadibakalım masallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…