- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.261
Seremmmmmmmmmmm nerdesinn meraktan çatlıycam gel artıkkkkkkkkkkkkkkk..
ayyy ben de çatlıcammmm
bu arada kocişi kandırdım, haftaya pazartesi doktora gidecez cinsiyeteeee, 15+0 olcam, sizce öğrenebilir miyizzzz?
canım sen cinsiyeti öğrendin mi?seremin şimdie kadar gelmesi gerekmiyomuydu ?
canım sen cinsiyeti öğrendin mi?
yok canım benimkide göstermeyenlerden doktor ikidir kıza benzetiyo ama kesin bişey demediler...
benzetmişse vardır bi bildiği, benimki hakkında daha yorum bile yapılmadı
çok sağol canım, senin de gönlüne göre olur inşallah, bana ne derse desin çok mutlu olacağımpazartesi gittiğinde muhtemelen belli olur seninde göstermeseler bile kemik yapılarıyla benzetebiliyorlar... hadi hayırlısı bakalım Allah gönlüne göre versin
çok sağol canım, senin de gönlüne göre olur inşallah, bana ne derse desin çok mutlu olacağım
herkes daha çok kız istiyor gibi geliyor bana, yanılıyor muyum?
walla ne yalan söyliyim ben hep kız istemiştim :) halada istiyorum...
kızlar kabus bir günün sonunda şuan bunları yazıyorum,bugün amniyosentez oldum tabi ağlayarak,aslında yaptırmamaya karar vermiştim sonra neyse dedik eşimle giidelim görüşelim ,doktora bi danışalım tekrar,hani insandır( ki alaksı yok insanlıkla ) soralım dedik 2,5 saat bekleyişin ardından aldılar içeri,doktora sadece--hocam riski var diyolar,size bi tekrar sorayım dedim,rahatlamak maksatlı dedim---demez olsaydım,bana senle uğraşacak,anlatacak zamanım yok,işimiz var yaptırıyosan yaptır yaptırmıyosan at imza git demez mi,ben de yaptırmıyorum dedim,sizden 1 cümle eytecekti dedim ama ,eşim beni sakinleştirirken,doktor da olası hastalıklardan bahsedince eşimin de doktoru teşvikiyle kendimi masada buldum kurbanlıklar gibi,5 dakikada yaptı iğneyi,sonra ne dinlendirme,ne açıklama yolladılar beni,saedec dinlen dedi,o ağrıyla cerrahpaşadan beşiktaşa laboratuvara 700 tl bayılarak sonuç götrüdük,üstüne bebeğimde kalpte ekojenik odak(parlaklık göründü) ağlamaktan hala başım ağrıyo,psikolojim çok bozuk,pediatrik kardiyolojide 15 ağustosta kalbine bakılacak bir de,doğmadan yavrum çileleri yaşadı,hala yaşıyo,bana dua edin hala sancım var,ama o iyi olsun yeter ki,çok korkuyorum,doktorlardan nefret ediyorum,insanlık kanlarında yok bunu bugün daha iyi anladım,bana dua edin nolur....
kızlar ben geldim.....bebeğimi gördüm ve cinsiyetini de gördük...OĞLUM olacak....doktoruma sordum cinsiyetini görecek miyiz bugün diye doktor daha erken dedi ve demesiyle birlikte benim oğlum bacaklarını ayırdı, gördük pipiyi doktor inanamadı,için çok temiz bu kadar erken bu kadar net görmemiz mucize dedi tabi ben o an gittim....resmen görülüyor kızlar pipisi canım benim ya.... şeydacım dediğin gibi kafasını, kafasının çevresini,karnını uyluk kemiğini ölçtü...çok mutluyum kızlar... darısı göremeyenlerin başına
canımmm çok sevindimmm, ben bilemedim ama olsunnn, yakışıklı olliş geliyorrrr
kızlar ben geldim.....bebeğimi gördüm ve cinsiyetini de gördük...OĞLUM olacak....doktoruma sordum cinsiyetini görecek miyiz bugün diye doktor daha erken dedi ve demesiyle birlikte benim oğlum bacaklarını ayırdı, gördük pipiyi doktor inanamadı,için çok temiz bu kadar erken bu kadar net görmemiz mucize dedi tabi ben o an gittim....resmen görülüyor kızlar pipisi canım benim ya.... şeydacım dediğin gibi kafasını, kafasının çevresini,karnını uyluk kemiğini ölçtü...çok mutluyum kızlar... darısı göremeyenlerin başına
o 7li dediğin hastane çıkışı diye mi geçiyo canım, bugün ben de gittim, meğer bizim sokaktaymış da haberim yokmuşcanlarım ya siz beni beklemişsiniz....bende gezdim durdum mothercare gittim kızlar, indirim var ama çok da değil ama aldım bir tane köpekbalığı kostümü mü desem ejdarha kostümü mü desem öyle bişey bir de zıbın (şu 7li olanlardan) eklicem birazdan unutmassam
Bende seni bekliyodum merakla cnm..
Hoşgeldin güzel haberlerle gelmişsin evet tek tahminimin tuttuğu kişisin.
Başta göbiş resimlerinden falan kız demiştim sana ama son zamanlarda erkek gibi geçiyodu neyse dedim söylemiyim kimsede tutmuyo bnm tahminler diye hahahahha
Hadi hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin rabbim oğluşunu..
İsim düşünmüşmüydünüz?
Bidahaki kntrl ne zmn dedi?
Ay ben hala emin olamıyorum siz pipiyi görüyosunuz eminsiniz tabi hahaha
Cuma gittiğimde kesin kız dimi diyede sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?