2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çeyiz alırkende öyleydik ya...ne alsak evde saatlerce bakardık çok mutlu olurduk...

ama cnm cımmm benim aldıklarım hep cinsiyet gerektirmeyen şeyler kiii kuzummm. Yavaş yavaş anca oluyoo 1 bebiş maşallah 1 dünyaaa.yavaş yavaş sende kendini yormadan başla

haklısın aslında:) ya ben zaten bu pazar ılk defa bebegımı gordum yani tam bir bebek şeklinde ondan sonra böle duygularım dahda değişti:)

çeyiz alırkende öyleydik ya...ne alsak evde saatlerce bakardık çok mutlu olurduk...

evvet cnmm ya ben daha mutlu olduğumu hissediyorumm cnm cımmm .ben açıkcası bu alışverişlerime devam edeceğimm cnmmm.her aldığımı da annem ve ablamla paylaşıyorumm. Hepsinide doğru ve çook gerekli buluyorlarrr.artık herkesin kendi kararı ben karışmam ama çok tavsiye ediyorumm. Gerçek terapiii.

bencede aynen öyle terapi gibi gelir hem mutluluk hormonumuz daha çok salgılanır :))
bende belli olsun başlıycam...hepsini zaten birden almak maddi olarak yorar böyle aradan çıkar gider gibime geliyo :)

haklısın aslında:) ya ben zaten bu pazar ılk defa bebegımı gordum yani tam bir bebek şeklinde ondan sonra böle duygularım dahda değişti:)

esmy cimm biliyormusunn. Bunu diğerr annişler de okusun lütfen ben istendiğimde nişanımda düğünümde hiç heyecanlanmadımmm. Ailem ve eşim yaaa gerçekten ya insan hiçç mi heyecanlanmazz. Düğünde yürürken bile eşimi tatlı tatlı ben telkin ettim elii titriyorduu.hala da onu herkese anlatırr.yada okulumuzda çok büyük toplantı salonumuz var 700 800 kişilik sunum münazara tartışma bir sürü program olur en iyi arkadaşınla kahve sohbeti gibi hiçççç çekinmem hep konuşurumm. Arkadaşlarım heyecanlandıklarında bana alttan konuş derlerrr.

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geçen seferrr bebişimiii tam olarak gördümmm durduramıyorumm kendimiiii ağlıyorummm titriyorumm kalbim hızlı attıııı. Doktorum da şaşırdııı. Sana serbest cnmmm dedii.dilediğin gibi ağlayabilirsin peçete verdi bir baktım onunda gözü dolduuu.

ben böyle yemek yapsam kocam düşer bayılır mutluluktan hiç yemek yapmıyorum doğru düzgün sıcakta da yenmio zaten

ayyyyyyyyyyyyyyyy benim bile gözlerimmm doldu beeeeeeeeee
demeyin duygusal şeyler yawrum etkilenmesin :))

kızlar kabus bir günün sonunda şuan bunları yazıyorum,bugün amniyosentez oldum tabi ağlayarak,aslında yaptırmamaya karar vermiştim sonra neyse dedik eşimle giidelim görüşelim ,doktora bi danışalım tekrar,hani insandır( ki alaksı yok insanlıkla ) soralım dedik 2,5 saat bekleyişin ardından aldılar içeri,doktora sadece--hocam riski var diyolar,size bi tekrar sorayım dedim,rahatlamak maksatlı dedim---demez olsaydım,bana senle uğraşacak,anlatacak zamanım yok,işimiz var yaptırıyosan yaptır yaptırmıyosan at imza git demez mi,ben de yaptırmıyorum dedim,sizden 1 cümle eytecekti dedim ama ,eşim beni sakinleştirirken,doktor da olası hastalıklardan bahsedince eşimin de doktoru teşvikiyle kendimi masada buldum kurbanlıklar gibi,5 dakikada yaptı iğneyi,sonra ne dinlendirme,ne açıklama yolladılar beni,saedec dinlen dedi,o ağrıyla cerrahpaşadan beşiktaşa laboratuvara 700 tl bayılarak sonuç götrüdük,üstüne bebeğimde kalpte ekojenik odak(parlaklık göründü) ağlamaktan hala başım ağrıyo,psikolojim çok bozuk,pediatrik kardiyolojide 15 ağustosta kalbine bakılacak bir de,doğmadan yavrum çileleri yaşadı,hala yaşıyo,bana dua edin hala sancım var,ama o iyi olsun yeter ki,çok korkuyorum,doktorlardan nefret ediyorum,insanlık kanlarında yok bunu bugün daha iyi anladım,bana dua edin nolur....

cnmm geçmiş olsunnnn. Benim de bir değerimm cut offf üstüü çıktı bende çok korkuyorum ve hiiçç amniyosentez istemiyorumm ödüm kopuyoooo çok riskliii imiş dr lar bile kabul ediyoooo. Hiç dr agitmek istemiyorumm.

güzelim sakin ol önce...Rabbim yardım eder hiç korkma üzülme..ama öyle bi doktora keşke yaptırmasaydın önce psikolojini o bozmuşş..iyi bi doktor olsa sana önce moral vericek ve pozitif şeyler düşünmeni sağlıyacaktı..
şimdi yapman gereken bebişini düşün ve üzme kendini..sen sağlam durki bebişinde etkilenmesin cnm..işllh bişey çıkmaz dualarımız seninle..burda bi sürü anneyiz hepimiz dua ederiz sen sıkma canını..hem Rabbim şifasınıda verir bişey olursa hiç üzülme cnm..

cnmm nette uzman tv var video sunu izle rahatlarsınn kuzummmmmm. Dua et bebbeğii germe ne olurrrrr.

seni çok iyi anlıyorum,ben hep kararsızdım ama o hastalık bu hastalık deyince kendimi masada buldum,işlem acaip basit,adet sancısı gibi ağrı sadece ama,sonrası sancım çok şu an,kanama ya da su gelmedi ama dinlenmek şart,çok iyi düşün canım riskin çok yoksa yaptırma derim,bebeğime o stresi yaşattığım için vicdan azabı çekiyorum inan,çünkü işlem anından itibaren saatlerce ağladım doktorun muamelesine,ama doktorun iyiyse seni rahatlatıyosa maddiyatın da varsa korkma yaptır,çok basit bir işlem kendine de dikkat edersen düşmez inşallah,en azından 2 hafta sonra ne var ne yok diye bileceğim net olarak,ama iyi düşün ,içini rahat tut,dualarım hepimiz için

çok sağol canım ,beni bir burası rahatlatıyo,çünkü sizlerde benim gibi iki kişilk yaşıyorsunuz,doktor erkekti ve anlayamazdı,paraya doymuş,insanlığını yitirmiş,sizi sadece kobay gören bir doktordu işte o,daha da gitmeme kararı aldım,profesör değil ne olursa olsun,karşıdakini anlaması lazım önce,herşeyin hayırlısı ,Allah a sığınıp bekleyeceğiz,Rabbim hepimizin bebeğini bizlere sağlıcakla bağışlasın inşalllah....

Canımsın yaa okurken içim çok fena oldu...Gerçekten bu nasıl bir doktorluktur yaa be ne gaddarlık yaa kendinin evladı yokmuymuş olmasa bile biraz anlayış saygı yaa ukala insanlar... Üzme sen Kendini kuzum Allahım yavruna sağlık, şifa versin ve sapasağlam kucağına alırsın inşallah...sen de hep iyi düşüncelere odaklan Rabbim size bağışlasın bebeğinizi.dualarım seninle olacak canım

malesef o kadar çok böyle dr. varki özel devlet farketmiyo artık... canım sen moralini bozma Allah ın izniyle herşey güzel olacak...

amin cnmmm şidi o doktoraaaaaa allah .............................. Dedimmmmm kusura bakmayınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…