- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.421
kimse yokmuuuuuuuu
merhabamerhaba..ben varım :) herkes terketmiş burayı..benim bir tane kızım var 14 ocak doğumlu..ya sizin ?
merhaba
ALLAH bağışlasın yavrunuzu
benimde bir oğlum var 13 ocak doğumlu, bir zamanlar bu topikte muhabbet gırla giderdi niye kimse uğramıyor anlamıyorum
mrb..sizin yavrunuzuda allah bağışlasın..ne güzel aralarında 1 gün var..nasıl gelişimi biraz anlatırmısnız mesela bir günün beslenmesi nasıldır benimkini hala ben yediriyorum bu konuda hatalı davrandım eline kaşık çatal vermedimkahvaltıdan nefret ediyor ama ben zorlayarak yediriyorum yumurtayı hiç sevmiyor.. hiç yemese aç kalacak içim rahat etmiyor.. umarım senin böle sorunların yoktur
benim oğlum 2 ocak doğumlu kilosu 10buçuk boyu 80 cmdi en son ölçüm yaptığımda.sizin bebeklerinizin ölçümleri nasıl? İkinci bebeği düşünenler var mı aranızda benim oğlumun arkadaşı yok çok yalnızlık çekiyor, en iyisi kardeş yapmak diye düşündüm. bu arada topikte kimse yok aylar sonra cvp almam inş:))
bizde uyku sorunu var geceleri erken uyutamıyoruz gece 1de uyuyor resmen inatlaşıyor. kreş olayına gelirsek bence daha erken diye düşünüyorum.bizimde arkadaşımız yok malesef ondan konuşamıyor tek baba anne diyor arada bişeyler diyor ama anlamak oldukça güç:) gerçi eve arkadaş gelse bile anlaşamıyorlar ilk yarım saatten sonra kavga başlıyor. tuvalet eğitimi de daha vermedik yaza düşünüyoruz. bebek bir düşünüyorsam iki düşünmüyorum:) çok hareketli bir yapısı var benimkinin sizinde öylemi? oğlak burcundan mıdır nedir çoooookkkk inatçılarrrr. yemek olayıda canı isterse güzel yer boyuda uzamış 88 olmuş kapıları açabiliyor artık kilo 11. ama zayıf tabikide genetik faktörleride düşünmek gerek bize öyleyizzz. sizin bebeğinizin kaç dişi var?
benim iki kızım oldu :=) 11,01,2012
07,10,2013 benim kızım çok konuşurz kelimeleri cisimleri bilir 5 duyu organını şarkı söyle bacısıyla konuşur aman maşallah en iyisini yaptım kimseye muhtaç değil 1 sene ye varmaz kardeşiyle oynamaya başlar şimdiden daciiii daciii diye sarılıyo ve kıskançlık asla ama asla yokk çok mutluyum
Allah analı babalı büyütsün canım. ne ara yaptın maşallah:) seninki sezeryanmıydı ilki? arayı çok açmamak daha iyi diyorlar bende düşünüyorum bu yıl içinde tabi allah verirse bakalım artık. benim oğlum çok hareketli ve kıskanç komşunun bebeği gelse istemiyor hemen değişik hareketler yapıyor. kolay olmaz benim için sanırım..
Gaza geldim hemençalışmalara başlıyoz:)
benimdebenim iki kızım oldu :=) 11,01,2012
07,10,2013 benim kızım çok konuşurz kelimeleri cisimleri bilir 5 duyu organını şarkı söyle bacısıyla konuşur aman maşallah en iyisini yaptım kimseye muhtaç değil 1 sene ye varmaz kardeşiyle oynamaya başlar şimdiden daciiii daciii diye sarılıyo ve kıskançlık asla ama asla yokk çok mutluyum
benimde
4 ekim 2013 dogumlu bir kızım daha oldu kızımda 18 ocak 2012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?