2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba..

umarım hepiniz iyisinizdir..3-4 gündür girmiyorum nete,kardeşlerim geldi onlarla geçiriyorum günlerimi :))

bugün doktora gittim.bebeğimi gördüm sonunda,çok şükür :))
ense,burun kemiği ölçümü yapıldı.2li test için kan verdim sonuçlar 10 gün sonra çıkacak.
bebeğim kıpır kıpırdı..çok güzel bir duygu rabbim hepimizinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin..
%60-70 erkek dedi doktorum :))10 gün sonra yeniden bakılacak.herşeyin hayırlısı olsun..

kızlar siz nasılsınız,var mı bir değişiklik ??

salata yiyorum ben sadece akşamları, bide canım tatlı yeşil biber çekio bazen ne alakaysa :44: yersem onu yiyorum ekstra bişiler yemiorum iyi mi ediorum onu da bilmiorum :44:

seni köşeye sıkıştırıp döverim bak ıspanak beyaz lahana neden yemiyosun bunlar şart biliyosun değilmi

seni köşeye sıkıştırıp döverim bak ıspanak beyaz lahana neden yemiyosun bunlar şart biliyosun değilmi

ıspanağı sadece temel reis yerken seviorum ben pek sevmem ama çok faydalı olduğunu biliorum lahanayı yerim hemde çiğ çiğ bile yerim ama kış sebzesi nerde bulayım marketlerde oluo mu acep hiç dikkat de etmiorum

şeydacım hoşgeldin canım güzel güzel dinlenmişsin ,bizim yerimizede yazlıkta güzel vakit geçir tekrardan.prensesimizde hayırlı olsun canım .
geçmiş olsun canım sende benim gibisin sanırım soğuk birşeyde aniden bogazlarım dolar ,burdan arkadaş bana calciyum sandoz vitamin c demişti doktoruma söyleyip aldım 2 gün içtim düzeldim doktorundan sende sor bir tane al eve koy kutuyla dursun .
kızlar yeşillik yiyımusunuz siz bakalım
evet ben yeşil biber yiyorum her akşam yemeğinde.salatalık alır elime yerim.akşamları salataya yeşil nane,maydanoz ve marulla güzel salata yaparım .
dün kabak yemeği yapmıştım bugünde mercimek çorbası,patates plaki,pirinç pilavı,salata ve ayran var.canım kadayıf istiyor akşam çıkıp alacağım kısmetse.yarında bezelye yapacağım canım istiyor ekşi ekşi

:76:

Ben dün bebek yataklarının üstüne yatağa leke yada çiş geçirmeyen üstü yumuşacık altında ped olan örtü aldım aldığım mağazada kadının da 2 çocuğu var bayağı bilgili satmaya çalışmıyor sadece anlatıyoo. Bu ped le dedi bebekler rada bir havalansın diye bezlemediğinde ister kendi ister başka yerde yatır asla alta çiş geçirmiyor dedi onu aldım birde emzik askılığı aldım her çarşıya çıktığımda 1 şey alıyorum ben böyle böyle ilerliyeceğiz işte birden olmuyor..

kızlar yeşillik yiyımusunuz siz bakalım
ben ilk 3ay bişey yiemedim işte 3 kgda verdim
sımdı yavaş yavaş duzeldım doktor et yıyonmu dedı yoo dedım yıyemıyorum
oglen yogurt yıyorum
sabah poğaça
aksamlarıda bişey yiyemyıorum salata peynr felan hiç beslenemedım yani:26:
bende yarın Dr. gıdıyorum 15,40 da randevum bakalım bızım kıde gösterecek mi ?

13+3 günlüküm ben.
ya gostersın ya:)
hiç bişey almadım daha:) bi belli olsunda cinsiyeti
canım şuan hiç bişey almadım bende....
göstermediki...bekliyoruz valla.
annem yorgan yastık yaptırdı bekliyo kadın nevresim rengi için.
gösterseydi bizde bişeylerin ucundan tutardık emme göstermedi
ya senınkı cok nazlı cıktı ya gostersın artık
ALLAH gönlüne göre versin
beni de listeye ekler misinz.

sat 13 nisan

13+4 günlük gebeyim

kız bebek geliyo

ilk bebeğim

ilk kilom 67

şimdi 69

senınel yakınız benim sat 11/04 ama 13 haftalıgım bugun
13+6 da doktora 2li test sonucumu almaya gidicem ozaman söyluycem bi baksın bende öğreneyim yaaaaaaaa

kız sen böyle yaptığın yemekleri yazıyorsun valla canımız çekiyor bak, bizlere de gönder.

ama cnm cımmm benim aldıklarım hep cinsiyet gerektirmeyen şeyler kiii kuzummm. Yavaş yavaş anca oluyoo 1 bebiş maşallah 1 dünyaaa.yavaş yavaş sende kendini yormadan başla

selam annişlerrr....
cinsiyetleri öğrenenler hayırlı olsun..benim daha çok var...
herkes erkek diyor..rüyalar testler erkek diyor
bi hcg değerim kız dedi :)) hayırlısı artık 12 ağustosta...

bu arada limangoda güzel nevresim ve uyku seti takımları var bebişler için
ama cinsiyeti bilmediğim için alamadım..isteyen baksın....

ayy ne yalan diyim banada çok komik geldi...

eveettt bende mayışıorum masanın üstüne başımı koyup uyukluorum hergün 1 saat felan

ohhh senin iş müsaitmiş bacım bizde nerdeeeeeeeeeeee

sorma canım...
bende ilk 2 ay fenaydım .sonra geçti..ama 2 gündür acayip uykum var..
işim hafiflediğinde birazcık sabit dursam gözler kapanıyo..rüyaya bile başlıyorum

bende ilk zamanlar fenaydım bu aralar yine başladı

herkes uyudu galiba..kimsede ses yok

sıcaktandır şekerim sıcaktannnnn

canıcım bende faranjit var aynen hemen şişiyo boğazlarım calcium sandozu ben söylemiştim sana bana dr vermıstı dün aksam içtim bırkactane kalmıstı bakalım bu aksamda içicem akşaları gece fena oluyorum

şükür bende 1 haftadır yemek yapmaya başladım sabah kahvaltı edıp başlıyorum yapmaya çünkü akşam midem bulanmaya başlıyor çok mutluyum düzgün birşey yiyemiyordum yoksa istemıyordu canım

sen bezelyeyi nasıl yapıyosun canım ekşi ekşi yazmıssın ben bazen etlı tavuklu yada mantarlı yapıyorum anlatsana canım çekti valla

öylemi dersin:)
ya ne bilim insan öğrenip ona göre almak istiyor.)

ama cnmm cım ben hiç birşey almadım diyorum yine cepten 40 50 tl çıkıyoo. Böyle göze batmıyoooo. Yaa. Hem dedim yaa cinsiyet gerektirmeyenleri ufak ufak gezerken alıyorum böylelikle bilinçleniyorum hem eşya hem de fiyat bakımından tavsiye ederim. Birde her aldığımda eve gelince aldığıma öyleeee bakıyorumm insan çoookkk mutlu oluyoooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…