- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.201
kızlar yeşillik yiyımusunuz siz bakalım
salata yiyorum ben sadece akşamları, bide canım tatlı yeşil biber çekio bazen ne alakaysa :44: yersem onu yiyorum ekstra bişiler yemiorum iyi mi ediorum onu da bilmiorum :44:
seni köşeye sıkıştırıp döverim bak ıspanak beyaz lahana neden yemiyosun bunlar şart biliyosun değilmi
seni köşeye sıkıştırıp döverim bak ıspanak beyaz lahana neden yemiyosun bunlar şart biliyosun değilmi
şeydacım hoşgeldin canım güzel güzel dinlenmişsin ,bizim yerimizede yazlıkta güzel vakit geçir tekrardan.prensesimizde hayırlı olsun canım .
Selammm kızlaarr ben geldimm doktordan..
Face yazdım buraya da yazıyım..
Bebişimi gördüm herşey yolunda çok şükürr çok güzeldi ölçümlerini yaptı doktor..
Haftasıyla uyumlu dimi dedim uyumlu uyumlu hatta göbişli bi bebiş olcak dedi..
İlk ultrsonda baktığında oo kocaman olmş dedi
Eh artık o zaman cinsiyetini öğreniriz dedim bende kıza benziyo dedi yine hep kıza benziyo diyosunuz artık net öğrensemde alışverişe başlıycam dedim hayır 6. aydan önce alışveriş yok dedi bide
Sonra evet evet kız dedi ismini ne koycaksınız dedi Deniz dedim Derya Deniz dedi 2 isim istemiyorum dedim..
Neyse 3lü test zamanını söyledi yaptırmıycam onu dedim neden dedi 2liyi yaptırdım ztn dedim bebeğimi aldırmayıda düşünmüyorum dedim o yüzden 3lünün stresine girmek istemiyorum dedim..
Oda başka bi test söyledi o zmn bunu yaptır dedi tmm dedim bende kan verdim cuma günü çıkıcak sonuçlarım haftaya sonuçlarınla gel dedi ama ben cuma gidicem hafta sonu tekrar yazlığa gidebilirm.
Tatile gitmedinmi dedi gittim dedim yanmamışsın dedi güneşten uzak durdum dedim..
Ay başka bişey hatırlamıyorum valla yumuk yumuk bebişimi gördüm videosunu aldım geldim..
Hee bide dediki bak bu haftalar hep bebekle ilgileniyoruz daha bebekle işimiz bitmedi 20. haftadan sonra sana dönücez testlerin hepsi yeniden yapılcak fln dedi o kan,şeker falan diye..
Öyle kızlar çook mutluyummm kızçem olucağınıda öğrendim ohh içim rahatladııııııı..
geçmiş olsun canım sende benim gibisin sanırım soğuk birşeyde aniden bogazlarım dolar ,burdan arkadaş bana calciyum sandoz vitamin c demişti doktoruma söyleyip aldım 2 gün içtim düzeldim doktorundan sende sor bir tane al eve koy kutuyla dursun .annişler ben yine hasta oldum faranjitim azdı yine biraz soğuk su içtim 2 gün kadar ölüyorum öksürükten gece uyuyamıyorum 3 gündür gecmiyo daha kötü oldum offff yazın 2 kez hasta olduysam kışın napıcam bilemiyorum.
Kızlar bide birşey sorucam size benim 2 gündür hiç ağrım yok sadece göğüslerim acıyor okadar dün temizlık yaptım 3 aydır ilk kez bukadar yaptım ama yok anlamadım ve çok korkuyorum içim gidiyor agrısı kesilen varmı kızlar bu ikinci 3 aylık dönem daha rahat geçicek deniyor ama ben korkuyorum
evet ben yeşil biber yiyorum her akşam yemeğinde.salatalık alır elime yerim.akşamları salataya yeşil nane,maydanoz ve marulla güzel salata yaparım .kızlar yeşillik yiyımusunuz siz bakalım
ben ilk 3ay bişey yiemedimkızlar yeşillik yiyımusunuz siz bakalım
ya gostersın ya:)bende yarın Dr. gıdıyorum 15,40 da randevum bakalım bızım kıde gösterecek mi ?
13+3 günlüküm ben.
hiç bişey almadım daha:) bi belli olsunda cinsiyetiArkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebişlerinize son zamanlarda neler aldınızzzz bilgilenmek istiyorummmmm........değişik alınması gerekli olupta sizin aldığınız şeylerrr paylaşırmısınızzzzzzzzzz???????????
ya senınkı cok nazlı cıktı ya gostersın artıkcanım şuan hiç bişey almadım bende....
göstermediki...bekliyoruz valla.
annem yorgan yastık yaptırdı bekliyo kadın nevresim rengi için.
gösterseydi bizde bişeylerin ucundan tutardık emme göstermedi
ALLAH gönlüne göre versinMeraba arkadaşlar nasılsınız ...Ben cuma günü ikili testin sonucunu alcam çok korkuyorum heycanlıyım inşallah iyi çıkar gerçi ense kalınlığı iyi çıktı bana biraz moral oldu ...benim yaş 35 bir oğlum var dr 2 haftaya cinsiyeti kesin belli olur dedi bakalım nolcak ben kızım olsun çok isterim ama sğlıklı olsunda kendimi erkeğede hazırladım benim cevap yazdığım sayfam çok ağır niyeki bu arada şeyda tebrikler canım darısı bize inşallah testler cinsiyet maşallah iyi ilerleiyorsunuz hepiniz sayafa banada uğurlu gelir inşallah
senınel yakınız benim sat 11/04 ama 13 haftalıgım bugunbeni de listeye ekler misinz.
sat 13 nisan
13+4 günlük gebeyim
kız bebek geliyo
ilk bebeğim
ilk kilom 67
şimdi 69
evet ben yeşil biber yiyorum her akşam yemeğinde.salatalık alır elime yerim.akşamları salataya yeşil nane,maydanoz ve marulla güzel salata yaparım .
dün kabak yemeği yapmıştım bugünde mercimek çorbası,patates plaki,pirinç pilavı,salata ve ayran var.canım kadayıf istiyor akşam çıkıp alacağım kısmetse.yarında bezelye yapacağım canım istiyor ekşi ekşi
:76:
ben ilk 3ay bişey yiemedimişte 3 kgda verdim
sımdı yavaş yavaş duzeldım doktor et yıyonmu dedı yoo dedım yıyemıyorum
oglen yogurt yıyorum
sabah poğaça
aksamlarıda bişey yiyemyıorum salata peynr felan hiç beslenemedım yani:26:
Ya gostersın ya:)
hiç bişey almadım daha:) bi belli olsunda cinsiyeti
ya senınkı cok nazlı cıktı ya gostersın artık
allah gönlüne göre versin
senınel yakınız benim sat 11/04 ama 13 haftalıgım bugun
13+6 da doktora 2li test sonucumu almaya gidicem ozaman söyluycem bi baksın bende öğreneyim yaaaaaaaa
selam güzeller
ama cnm cımmm benim aldıklarım hep cinsiyet gerektirmeyen şeyler kiii kuzummm. Yavaş yavaş anca oluyoo 1 bebiş maşallah 1 dünyaaa.yavaş yavaş sende kendini yormadan başla
incik cıncık soramıyo insan, ben geçen gün dedim ki ultrasonda bebeğin suyu nasıl doktor bey hiç söylemiyorsunuz dedim
bi sey daha sordum, bana dedi ki " bebeği rahat bırak, çok kurcalama" dedi
kocam eve geldik hala gülüyoduu
eveetttbende mayışıorum masanın üstüne başımı koyup uyukluorum hergün 1 saat felan
sorma canım...
bende ilk 2 ay fenaydım .sonra geçti..ama 2 gündür acayip uykum var..
işim hafiflediğinde birazcık sabit dursam gözler kapanıyo..rüyaya bile başlıyorum
herkes uyudu galiba..kimsede ses yok
şeydacım hoşgeldin canım güzel güzel dinlenmişsin ,bizim yerimizede yazlıkta güzel vakit geçir tekrardan.prensesimizde hayırlı olsun canım .
geçmiş olsun canım sende benim gibisin sanırım soğuk birşeyde aniden bogazlarım dolar ,burdan arkadaş bana calciyum sandoz vitamin c demişti doktoruma söyleyip aldım 2 gün içtim düzeldim doktorundan sende sor bir tane al eve koy kutuyla dursun .
evet ben yeşil biber yiyorum her akşam yemeğinde.salatalık alır elime yerim.akşamları salataya yeşil nane,maydanoz ve marulla güzel salata yaparım .
dün kabak yemeği yapmıştım bugünde mercimek çorbası,patates plaki,pirinç pilavı,salata ve ayran var.canım kadayıf istiyor akşam çıkıp alacağım kısmetse.yarında bezelye yapacağım canım istiyor ekşi ekşi
:76:
öylemi dersin:)
ya ne bilim insan öğrenip ona göre almak istiyor.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?