- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.261
cevabın için teşekkür ederim..
aile hekimine gittim, baktı ve nezaketle gülümsedi..
evladım bunda bi şey yok, belliki hahif bi alerjik reaksiyon, kullandığın beze geri dön.
devam eder yada artarsa tekrar bakalım dedi.
bezi değiştirip takip edicem, olmazsa çocuk doktoruna gideriz.
Canım Ramazan ayında bebeğim öyle güzel yiyordu ki ben hep öyle olacak sandım.Belki de kendi kendime nazar değdirdim sanırım.Demek ki bütün gün sofra konulmuyordu o da o iştahla ilgisini çekip yiyordu.Öyle güzel yiyordu ki hayretler içinde kalıyordum.Maalesef o görüntüden eser yok.Şimdi hele kaşığı görünce direkt kafayı öbür tarafına çekiyor.Tamam oyun oynarken yada reklamları izlerken veriyorum ama içim rahat etmiyor.Memeyi bırakmıyor ama süt olsa hiç durmadan emecek.hele gece 7-8 kez kalkıyorum.Sabaha göğüsler bomboş.Süt de etmiyor,devam sütünüse beğenmedi hanım efendi içmek istemiyor.Napıcamı şaşırdım..[/QUOTE
Kısslar benim bebeğimle yemek yeme mücadelem 2,5 aylıkken memeyi bırakmasıyla başladı şuan 8,5 aylık ve kaşıkla yemediği hersey bilendırdan geçirilerek sunuluyor kendisine ayrıca biberondan içerken de cep telefonundanda videolar seyretmesi lazım yoksa sabit sekilde durmuyor tam içmeden gidiyor.kandırma usulleri 5 kasıktan sonra iptal öğrenerek bundan da bi kaçış yolu buluyor ve ağzını kapatıyor , su ana kadar kasıkla severek toplasam 1 hafta yedi diyebilirim.ancak özellikle kahvaltıları kesin veriyorum biberonla baya baya içiyor yani
geçen bir bakıcı ile görüştüm işe başlamak için ben alıştırırım onu deyince , ne kadar beceriksiz oldugumu düşündüm madem alıştırılabiliyor da ben niye yapamıyorum die :)) bana da yazık değil mi :)) madem bir yolu varsa bilelim.. yanında birileri yemesi lazımmış filan falan adam aramaya cıkayım artık :)) yapacak birşey kalmadı :)))
sütün yetmiyorsa uykusunda ona mama ver.biberon basıkı değiştir , biborondan gelen süt akışına dikkat et, bu sebeplerle de reddedebilir , ilk etapta yadırgamaları normal başta öle olur sonra bir alışsın bak nasıl emmiyor seni göreceksin. uykusunda vermeye çalış kolay gelsin
Kısslar benim bebeğimle yemek yeme mücadelem 2,5 aylıkken memeyi bırakmasıyla başladı şuan 8,5 aylık ve kaşıkla yemediği hersey bilendırdan geçirilerek sunuluyor kendisine ayrıca biberondan içerken de cep telefonundanda videolar seyretmesi lazım yoksa sabit sekilde durmuyor tam içmeden gidiyor.kandırma usulleri 5 kasıktan sonra iptal öğrenerek bundan da bi kaçış yolu buluyor ve ağzını kapatıyor , su ana kadar kasıkla severek toplasam 1 hafta yedi diyebilirim.ancak özellikle kahvaltıları kesin veriyorum biberonla baya baya içiyor yani
geçen bir bakıcı ile görüştüm işe başlamak için ben alıştırırım onu deyince , ne kadar beceriksiz oldugumu düşündüm madem alıştırılabiliyor da ben niye yapamıyorum die :)) bana da yazık değil mi :)) madem bir yolu varsa bilelim.. yanında birileri yemesi lazımmış filan falan adam aramaya cıkayım artık :)) yapacak birşey kalmadı :)))
sütün yetmiyorsa uykusunda ona mama ver.biberon basıkı değiştir , biborondan gelen süt akışına dikkat et, bu sebeplerle de reddedebilir , ilk etapta yadırgamaları normal başta öle olur sonra bir alışsın bak nasıl emmiyor seni göreceksin. uykusunda vermeye çalış kolay gelsin
Gerçekten ama öyle,kalabalık varken biz büyükler bile iştahla yiyebiliyoruz yemeklerimizi..Ramazan ayında bebeğimde öyle heyecanlı yiyordu ki iştahlı iştahlı o halden eser yok..Belli olmaz belki yiyebilir senin bebiş de..Birde biberon memesinin akışı daha mı iyi olmalı ki içsin..Yani az geldiği sürece içmez mi?Ama sağdığım sütü içiyor..Annem mama verme taraftarı değil de, bugün bir devam sütü alayım birde biberon memesinin büyüğünü alayım..Umarım böyle içer..
benim bebeğim kauçuk emzik seviyor chicconun ,, bunları deneyerek göreceksin başta hep yadırgarlar,, emin ol başlasın seni emmez akışı sen de anlayabilirsin çekip bırakıyorsa hozlı geliyor ve rahatsız oluyordur o zaman tek delikli al ve istersen biraz daha kendin büyült :)))) deneyerek öğrenebilirsin :))) başta istemiyor olmaları cok normal ama bence meme emiyorsa direk kaşıga geç sonra biberona da alışırsa benim bebek gibi uraşırsın biberonu bıraktırmak için blendıra talim sonra da :))
kızlar yaa 8 ayı doldurduk artık 9 dan gidiyoruz ama malesef ne diş var ne belirti normalmi sizlerde ne durumda
mrb kızlar tayin durumu şehir değiştirme derken bayadır takip edemedim kızım artık kocaman oldu 9.5 aylık olduk 12 kiloyuz boyumuzda ii şükür 6 aylıkken ilk alt dişlerimiz çıktı 8. ayda üst iki kesiciler bu ayda üst iki dişlerimiz bizim sıralamamız farklı oldu ama hiç sorunumuz olmadı 6 dişimiz var diğerleride beyazlamış çıkacak sanırım 7 aylıkken emeklemeye başladık her yanı dağıtıyoruz örümcekle rekora koşuyor girmediği yer karıştırmadığı çekmece kalmadı oyun parkını aşağıya indirdik bayadır sabahları bi bakıyorum kalkmış ayağa çeneyide dayamış anne diyor konuşmamızda 7 aylıkken başladı ilk söz anne oldu babamız çok kıskandı şuan biraz ayy cümlemiz var anne babasına ali diyor at gel dede anneanne ayy uykusu gelincede ninni diyor koltuklara tutunup kalkıyor ve tutunarak geziyor en çok problem halısız yerlerde gezmeye bayılıyor uyu düzenimizde çok güzeldi deliksiz bi gece uykumuz vardı ama 2 gündür gündüzleri az uyusada gece sürekli ağlıyor kucağımda uyuyor yatağına koyunca tekrar başlıyor niye anlamadım doktorum kısa zamanda yürür dedi inş yürürde yerde sürünmekten kurtulur katı gıdalara artık alıştık güzel çiğniyor şimdide ayakkabı dolabını boşaltıyor umarım hep sağlıklı olurlar
mrb kızlar tayin durumu şehir değiştirme derken bayadır takip edemedim kızım artık kocaman oldu 9.5 aylık olduk 12 kiloyuz boyumuzda ii şükür 6 aylıkken ilk alt dişlerimiz çıktı 8. ayda üst iki kesiciler bu ayda üst iki dişlerimiz bizim sıralamamız farklı oldu ama hiç sorunumuz olmadı 6 dişimiz var diğerleride beyazlamış çıkacak sanırım 7 aylıkken emeklemeye başladık her yanı dağıtıyoruz örümcekle rekora koşuyor girmediği yer karıştırmadığı çekmece kalmadı oyun parkını aşağıya indirdik bayadır sabahları bi bakıyorum kalkmış ayağa çeneyide dayamış anne diyor konuşmamızda 7 aylıkken başladı ilk söz anne oldu babamız çok kıskandı şuan biraz ayy cümlemiz var anne babasına ali diyor at gel dede anneanne ayy uykusu gelincede ninni diyor koltuklara tutunup kalkıyor ve tutunarak geziyor en çok problem halısız yerlerde gezmeye bayılıyor uyu düzenimizde çok güzeldi deliksiz bi gece uykumuz vardı ama 2 gündür gündüzleri az uyusada gece sürekli ağlıyor kucağımda uyuyor yatağına koyunca tekrar başlıyor niye anlamadım doktorum kısa zamanda yürür dedi inş yürürde yerde sürünmekten kurtulur katı gıdalara artık alıştık güzel çiğniyor şimdide ayakkabı dolabını boşaltıyor umarım hep sağlıklı olurlar
canım bizimde yok doktorumuza göre normal kemiği kuvvetlı oldugu için damağı yarıp kolay cıkamıomuş hala beklıyoruz bakalımzaten damaklar diş görevi görüyor o derece sertler yanı
maşallah bizde 1 diş var ama konuşma filan yok:) geç çıkan diş kolay çürümez derler. gece ağlaması dişten olabilir ya da ısı değişimlerine alışamamıştır belki, çok kalın giydiriyorsan terleyip susadığından da olabilir bilemedim, inşallah düzelir tekrar
canım merhaba nasılsınhiç görüşemiyoruz artık özledim biz de diş sıkıntısı çekiyoruz 3 gündür canıma okuyor oğlan ya
valla canım benim eşimde istiyor bende istiyorum ne yalan söyleyeyim aralık geçsin kızımız yaşını doldursun düşünüyoruz izin durumumdan dolayı bende istiyorum daha sonra gözüm yemez şahsen ki minik hanım 3 yaşında olursa en son düşünürüm okul zamanına filan kalsa asla istemem ihmal ederim derslerinden diye ya okula başlamadan 2 yıl yada başladıktan 2 yıl sonra ama ben şanslıyım ailem bana destek olur maşallah kızımda çok uslu benim planımda 2 yaşındayken bi kardeş aralarının çok açık olmasını istemiyorum bende eşimde tek çocuguz kızım hem tek kalmasın hemde aralarında çok yaş olmasın diye düşünüyorum çalışmıyosan çok ara verme bence bizim işimiz yoğun emniyette çalışıyoruz ama çocuklara bayılıyorum ben 2 eşim 3 istiyor kalabalık aile olmak hayalimiz ve çocuklarıma yeteceğimdende eminim hiç bi kuşkum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?