- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.241
bende canım sünnet olsun istiyorum artık bakalım hayırlısı inşallah bi durum olmadan hayırlısıyla bitiririz inşallah bide bir an önce beni sevsin bilsin istiyorum artık eve gidiyorum orda oynuyor benim geldiğimden bile farkına varmıyor oyununa devam ediyor belki daha küçük ondan ama ne yapayım beni görünce atılsın istiyorum :)
günaydııın
kahvaltıyı oturttuk gibi..
her sabah uyanınca emiyor, o yatakta oynayana kadar ben hazırlıyorum.
1 yumurta sarısı, yarım salatalık püresi, yarım domates püresi, anne yapımı peynir, pekmez ve anne yapımı meyve suyu...
hepsini bitiriyor. karınını ekmekle doyurmuyorum ki daha çok emsin. zaten kahvaltı faslı yine emerek bitiyor. tahıl ihtiyacını gece muhallebisinde veriyorum. öğlen de o gün pişen yemeğin suyundan patatesinden falan çorbasına katıyorum.sade olursa içmiyor dana..
benim bebişim de ek gıda almak istemiyor. 6. ayında doktor ek gıdaya başlıyoruz diye elime bir liste tutuşturdu. bir fincanla başlayıp hafta sonuna kadar bir su bardağına çıkacağız diyerek ilk hafta meyve ikinci hafta yoğurt 3. hafta çorba 4. hafta gece mamasına başlattı. bakıcımızda harfiyen uyucam diye ağlata ağlata yedirmiş. fark ettiğimde 2 hafta geçmişti bile. artık çınar kaşık gördüğünde kıyameti kopartıyordu. ek gıdayı hemen kestim. mama sandalyesini kaldırdım. şimdi 1 ay geçti yeni yeni mama, kahvaltı, çorba veya meyva vermeye başladım. ama hepsini bir günde değil. asla zorlamıyorum bakıcımızda zorlamıyor. çınar çok zor ve az ağzını açıyor. bazen bir iki kaşık bazen de 10-15 kaşık yiyor. sizce bu süreci nasıl yönetmeliyim. lütfen bana yardım edin.
meraba kızlar nasılsınız, benim de sekiz aylık oğlum var, ek gıdada sorun yaşıyoruz, pek bir şey yediremiyorum, nasıl alışcak bilmiyorum, birde bana zayıf geliyor, sizin bebeklerinizin kilosu nasıl, benim oğlum 8.500 kilo, bende çalışıyorum, oğluma annem bakıyor şimdilik ama bakıcı arıyorum, büyük oğluma kayınvalidem bakmıştı, ama oğlum ona hiç alışmadı, her gün işe gelirken ağlardı, benim de psikolojim alt üst olurdu, iş yerinde hiç rahat edemezdim, inanın ki hepsi zor emanet ettiğiniz kişiye alışmasıda, alışamayıp sizi bırakmak istememeside allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar size bişe danışmak istiyorum eşimin teyzesi almanyada yaşıyor ve buraya 1 haftalığına tatilegeldi istanbula ben kaynanamla çocuğu normal bir insan gibi yediriyoruz ama oğlum biraz yemek yeme konusunda huzursuz almanyadaki doktorlar bebeğin 4 saat aralıklarla yedirmelisiniz diyormuş kadın geldi evime oğlum 1 öğünü tam bitirmiyorki 4 saat aralıklarla yedireyim saat 1 de 2 ölçek süt içiyorsa bu ocuk aç demektir bu arada 8 ayık yeni 2 ölçekle doymaz bana göre ama teyzesi doyar diyor ve birdaha saat 5 de verin diyor sizce bu mantıklımı kızlar size soruyorum böyle birşey varmı yani bebekleri kaç saat ara ile doyurmalıyız ama yemedikleri tam öğünleri saymazsak umarım anlatabilmişimdir.
canım bana doktor beslenme tablosu vermiştir. tablonun altında not vardı, bebeğinizi 4-5 saat aralıklarla besleyiniz diyordu, birde bebekler az bile yeseler onu yemiş sayıyorlar, iyice acıkmadan verincede yemek istemiyorlar, ben de bugün işe gelirken çorba içirdim oğluma, dört beş kaşık anca içti, ama anneme ben gelene kadar bir şey verme dedim, yemiyor yoksa, iyice acıksın dedim, bir de ben düzenli emzirmiyorum, yani ağladığı zaman, huzursuzlandığında meme veriyorum, o tabloda emzirme saatleride vardı, mesela öğlen emzirdiysen bir daha akşam yatarken emziriyordun, bilmiyorum uygulasak yemeleri daha düzenli olur mu
Sabahleyin zar zor bir yumurta sarısını yedi,ne pekmez verebildim ne peynir..Peki sizin bebekleriniz kaç kilo?
Sabahleyin zar zor bir yumurta sarısını yedi,ne pekmez verebildim ne peynir..Peki sizin bebekleriniz kaç kilo?
benim oğlum 8.5 kilo, çok zayıf duruyor, yumurta yedirebildiysen güzel, ben sabahleyin bir parça peynir yedirebildim, inşallah bir gün istekli bir şekilde yemeye başlarlar
Benim bebeğimde 8 kilo çok zayıf geliyor bana.Umarım bir gün kendileri istekle yemek yemek isterler..
benim kızımda 7.5 kğ bugün dr a götürdüm genetik dedi yemek yedirme konusunda ise bebege yemek yedirmek senin elinde dedi oyun oynarken mutlu oldugu anlarda falan dedi yoksa yemegi sevdirmek icin bir hap iğne yok dedi ne yapalım saglikli olsunlar da
kızlar, iki gündür huggies (cilde dost) kullanıyorum kızıma.
özellikle kukusuyla makatı arasındaki bölüm kahverengileşti..
pişik oldu desem; kızarıklık değil,
teni çürüyormuş gibi bi kahverengi koyulaşma var.
anlamadım, nette araştırdım bi şey bulamadım.
bi fikri olan var mı?:44:
canım bezden olduğunu sanmıyorum belki ona denk gelmiştir, bazılarında o bölge daha koyu olurmuş belki kendi rengini alıyordur. ama bi doktor kontrolünde sor istersen bir hastalık filan olmasın, Allah korusun
Canım Ramazan ayında bebeğim öyle güzel yiyordu ki ben hep öyle olacak sandım.Belki de kendi kendime nazar değdirdim sanırım.Demek ki bütün gün sofra konulmuyordu o da o iştahla ilgisini çekip yiyordu.Öyle güzel yiyordu ki hayretler içinde kalıyordum.Maalesef o görüntüden eser yok.Şimdi hele kaşığı görünce direkt kafayı öbür tarafına çekiyor.Tamam oyun oynarken yada reklamları izlerken veriyorum ama içim rahat etmiyor.Memeyi bırakmıyor ama süt olsa hiç durmadan emecek.hele gece 7-8 kez kalkıyorum.Sabaha göğüsler bomboş.Süt de etmiyor,devam sütünüse beğenmedi hanım efendi içmek istemiyor.Napıcamı şaşırdım..
benim kızımda öyle bir ara bakıyorum iyi yiyor bir bakıyorum istahı yok normal aslında dis cıkarma dönemindeler ondan huysuzluk yemek yememe gibi seyleri oluyor elle yedirmeye calıs canım bazı seyleri bir de anne sütünü ictikleri icin devam sütlerinin tadını begenmiyorlar gece cok uyanıyormus insallah tekrar eski düzenine döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?