- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.901
Merhaba arkadaşlar umarım hepinizin bebişleri iyidir...
Ek gıda denemesi yapmaya başladık yoğurt denememiz hüsran oldu alerji yaptı oğluşuma poposunda kırmızı kırmızı noktolar oluştu kestik yoğurdu.. Aranızda varmı bunu yaşayan ve bunun için kullandığı bir krem yada başka birşey.. Bu ay kontrolümüz geldi doktorumuzu değiştiricez umarım bu sefer içime sinecek bir doktor olur...
cnm geçmiş olsun ,bizim de alerji değilde kızım çok mutsuz oldu bizde meyve suyu denemesi yaptık hiç ama hiç istemiyor.offf dedim üzüldüm ama yaa.
Saol canım bazı cocuklar evde mayalanan degilde hazır yogurtları sevıyormus üzme kendıni muhakkak birseyleri sevicekler... Bizde simdi sadece günde 2 dilim elma suyu iciyoruz...
inşallah cnmm yaa o mutsuzz hııııı hıııııı uvaa uvaa dedikce ben üzüldüm yaaa!!!
bu arada herkese günaydın ciciş annişlerim bnm
günaydın annecikler, kaç gündür oglumun huzursuzluguyla ugraşıyordum meger dişlerimiz geliyormuş hemde alt 2 diş birden devamlı çıglık atıyor sebebi buymus,diş jeli aldım daha iyi şimdilik, yarın 3 saatlik uçak yolculugumuz var zor oluyormu ne yapmalıyım önemli aklınızda bişeyler varsa yazarmısınız?? aglar diye çok korkuyorum uçakta:)[/QU
cnm bazı bebişlerin kulağı ağrıyorrr.etkileniyorlar benim yiğenim etkilenmişti bize gelirken ablam ona zamanında ağrı kesici şurup vermiştiii.sende dr una sor istersen yazık cnmm yaaa söyleyemiyorlarda meleklerim bnmm
günaydın annecikler, kaç gündür oglumun huzursuzluguyla ugraşıyordum meger dişlerimiz geliyormuş hemde alt 2 diş birden devamlı çıglık atıyor sebebi buymus,diş jeli aldım daha iyi şimdilik, yarın 3 saatlik uçak yolculugumuz var zor oluyormu ne yapmalıyım önemli aklınızda bişeyler varsa yazarmısınız?? aglar diye çok korkuyorum uçakta:)
herkes ek gıdalardan bahsediyo gerçi ama neyse :)
sütü azalan arkadaşlar ben ne zamandır yetmiyo yetmiyo diye bi yandan dolanırken diğer yandan da arttırmanın çaresini arıyodum rezene, humana, yeşil soğan, malt içeceği, üzümlü bilmemne, hoşafın her çeşidi .....vs kim ne derse denedim en son dün efesin alkolsüz birasını denedim ve bugün gerçekten de taşmadı ama arttı böyle devam edersem taşmasına gerek yok yetsin yeter. denemek isteyenlere duyurulur :)
kızlar bana lütfen fikir verin meme almayan oğlum için dışarı çıkacağım zaman artık anne sütü bu sıcak havalarda bozulyor önceden yanıma alıyordum şimdi diyorumki hani şu hero baby mamalardan yapsam biberonakaç saat durur mama bozulurmu sıcaklığı gider ama havalardan dolayı soğukta olmaz yani mama yapıp dışarrı çıkabilirmiyim
arkadaşlar bu bilgiyi verdim ama yeni öğrendim ki alkolsüz biranın içinde de alkol varmış hassas olanlar dikkat
kızlar bana lütfen fikir verin meme almayan oğlum için dışarı çıkacağım zaman artık anne sütü bu sıcak havalarda bozulyor önceden yanıma alıyordum şimdi diyorumki hani şu hero baby mamalardan yapsam biberonakaç saat durur mama bozulurmu sıcaklığı gider ama havalardan dolayı soğukta olmaz yani mama yapıp dışarrı çıkabilirmiyim
merhabalarr..
Bize de dünkü kontrolde ek gıdalara başlayabileceğimizi söyledi doktorumuz..
Ilk olarak yoğurt ile başlayın dedi, ama görüyorum ki çoğu kişi meyve ile başlamış :s
yoğurt konusunda çok kararsız kaldım sonunda kutu süt ile kendim mayaladım..
Bu konuda içimi rahatlatmam gerek acaba keçi sütüyle mi mayalasaydım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?