- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.881
önce ne ile baslamamı tavsiye edersn deneyımli biri olarak
Merhaba arkadaşlar bebeklerinize bebe bisküvisi veriyormusunuz ben bir taneyi bebek sütüyle karıştırıp verdim sevdi ama şekerli falan dediler tereddütte kaldım..
ben tattır derim (sonuçta karnını doyurmayacaksın) :) doktorun 6.aya kadar su bile verme der..
şu ek gıda olayını bu doktorların beynine kim nasıl kazıyor anlamış değilim :) kimisi 4.ayda başlatıyor kimisi 6.ayda..
bir anne çocuğu için en güzel kendi karar verir.. tabi doktoru da tavsiyelerde bulunur şunu yap bunu yapma şu zararlı falan gibisinden..
kayyum yanlış anlamazsan bişi sorcam..
neden mesajlarında hep harf tekrarı var.. uzatarak yazıyorsun :)) biraz göz yoruyor da, okumakta şahsen zorlanıyorum..
bu çok doğru cnmmmm mesela demir ilaçları içiriyoruz yaaa onuda sakın süt vaktine yakın vermiyoruzz ona görebizim doktorumuzun verdiği listede sabah 90cc bebek sütü içine 5 6 adet cicibebe peynir yumurta pekmez herşey ekleniyor ve kızım 4. aydan 5. aya kadar sadece bisküvi ve süt yedi şimdi hepsini karıştırıyorum hepsi bitmesede yiyor şükür
ya kızlar benim cadım benim yaptığım yoğurdu yemiyor gözlerini buruşturup püskürtüyor sözde oyun ama bugün ilk yoğurdum diye bişey aldım sütaşın bayıldı ne yapcam ya acaba yogurda meyve suyu eklesem nasıl olur doktorum yogurda sakın pekmez koyup verme biri kalsiyum biri demir etkileri kalmaz dedi şaştım kaldım
kızlar bi sorum var sizlere eşim polis ve tayinimiz tercih dışı vana çıktı bi bilgisi olan varmı çok yabancıyız bebeğim küçük deprem bölgesi nasıl olacak ve ikimizde batı çocuğuyuz denizsiz yerde yaşamadık bakalım nasıl olacak
cnm ya yazdığım ortamı görsen sen sende bana gülersin inan bir cümle yazıyorum bişey soruluyor basılmış gitmiş böyle gidiyooooooooooooooooo
hadi gündüz çalıştığın ortamdan dolayı diyelim bu luzumsuz uzatmalar :) gece ? Bu mesajın saat 23,00 ve "gidiyooooooooooooooo" yazmışsın :) bir sonraki mesaj da "cnmmmmmmm" :)
klavyeyi dövüyormuşsun gibime geliyor bazen :)
güzel arkadaşım tarzımdan rahatsızsan bir daha birlikte yorumlaşmayız olur biter . Tüm içtenliğimle ortamdan kaynaklanıyor dedim ama bazen güzel annişleri özellikle uzatıyorum herkese şenlik olsun keyif gelsin diye sonuçta herkes burda deşarj oluyor yorum arıyor bebeği için. Sen niçin talıkdın benim uzatmalarıma anlamadım ben burada hiç kimseyi incitmedim incitmemde başka sınıtı kalmadı sadece uzatmalarımmı rahatsız etti komiklik ise söylemin bana komik gelmedi söyleyeyim. Ben gerçekten buradan haz alıyorum paylaşımlar çok güzel girdiğim her zaman soru ve sorunuma yanıt alıyorum herkesten ve herkesten allah razı olsun. çünkü benim bebeğimde epey sıkıntılar oldu çok şükür iyi şimdide kinayeli cümleler kullanmayın gözünüzü seveyim sadece güzel şeyler paylaşalım ve bebeklerimiz için birlik olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?