- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.741
kızlar acil cevap nolursunuz yoksa eşim saçlarımı kestirecek sizinde saçlarınız çok fazla dökülmeye başladımı nerdeyse avucumu dolduruyor ve önde sağda ve solda kel olmam gözükmeye başladı hiç saç kalmadı acaba emzirmeyle yada başka bişeyle ilgisi varmı bilen varmı nolur acil cevap
Canim sen ogretmen msiin??bransin ne canim
bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatil yaklaşıyooo aşkımmm kızımla daha çok zaman yaşayacağımm öyle mutluymkliii anlatamam. ALLAHIM İYİKİ BANA YAZMIŞ BEBEĞİMİ BENDE İYİKİ DOĞURMUŞUM DİYORUMMM , ÇOK ŞÜKÜRR SABAHLARI GÜLÜCÜKLE YOLLUYO YABENİ İŞEEE AŞKIMI NASIL ÖZLÜYORUUMMMMMMMMMMMMMMMMM KURBAN OLSUN ANNESİİİİİİİİİİİİİİİİ
KANDİ KENDİME KONUŞTUM ÖYLEEE İŞTE ANNİŞLERRRRRRRRİMEEE
günaydın canım çalışan anne olmak zor cidden bırakıp gitmek zor olmalı allah kolaylık versin ama dediğin gibi onların bir gülüşü herşeye değer
sağol cnmmm kesinliklee yaaaaa. SANKİ KIZIM DÜNYANIN EN GÜZELİİ EN ZEKİSİİİ EN AKLILLISI GELİYOO AMA KENDİMİ ZİNCİRLEYECEĞİMM ARKADAŞLARIM GİBİ ABARTIPP HERŞEYİN ENNNN İ GÖSTERMEYECEĞİM KUZUMU SAĞLIKLI MUTLU BİR BİREY OLSUNDAAA GERİSİ GELİRRR.
EEEEEEEEEEE TATİLDE YAKLAŞIYO GÜZEL SOHBETLERİMİZ ARTIK ARTARRRRRR .ARTIK KIZIMI KUCAĞIMDA YIKIYORUMMMM BENNNNN.ALIŞTIRDIMMM ARTIK AĞLAMIYOO SADECE KAFASINA SU DÖKÜNCE BİRAZ OKADRDA OLACAKK
ne güzel suyu seven bir bebek olacak demek ki:) çalıştığın için foruma girmen de zor oluyor haklısın yazın daha çok vaktin olur yaz gelse de kuzuma artık yazlıklarını giydirsem en çok onun için istiyorum bacaklarını omuzlarını ısırayım azcık aa birde denize sokmam lazım acilen:) bu arada haklısın hepimize süper geliyor bebeklerimiz ama sağlıklı mutlu olmaları herşeyden önemli:!6:
yaaa inan 2 haftadır bende anneme soruyorumm öfff bu yazlık cicileri ne zaman başlarız artık sıkıldımm diyorummmmmmmmmmmmmmm kışlıklardannnnnnnnnnnnnnn.
ben yarım kollulara ve şortlara geçiş yapmıştım aslında bir kaç gün giyebildi kuzum hava bozdu sonra:/ umarım düzelir biran önce gerçekten hevesim çoook fazla
ben yarım kollulara ve şortlara geçiş yapmıştım aslında bir kaç gün giyebildi kuzum hava bozdu sonra:/ umarım düzelir biran önce gerçekten hevesim çoook fazla
gunaydin guzel anneler..
bu sabah kontroldeydik, minik kusum sonunda 5 kiloyu asmis ve 5445 g olmuuus, boyu da 62..
hepinize guzel bir gun diliyorum!
ooo gozun aydin canim senin bebis bizden daha kucuk galiba dimi masallah bebisine
canım ben nukun silikon biberon emziğini kullanıyorum doğumdan beri .. çok ta memnunum.. daha sonra yenilerken eşim kauçuk olanını almış yine nuk'un ama silikona alışık olduğu için sanırım kauçuk olanla başedemedi.. emiş gücünden mi ne emzik yapışıveriyor hemen hava alma deliği olsa da silikona göre daha yumuşak olmasına bağladım bu durumu..
Dün verdim bende siparişi canım şimdi geldi kaynatıyorum bakalım alıcakmı paşam silikon aldım bende ...
gunaydin guzel anneler..
bu sabah kontroldeydik, minik kusum sonunda 5 kiloyu asmis ve 5445 g olmuuus, boyu da 62..
hepinize guzel bir gun diliyorum!
gerçek regl olursan iniyo tatlım ben hala gerçek regl olamadımm ama yinede iniyooo.eski düzenime giremedimm birdeee nisan ayıı çok sıcak geçti bizim burdaaa ben mahvoldum bir ter döktümm ıyyyyyyyyyyyyyyyy ama bir baktım 1 haftada 2 kilo vermişimmm. şimdi mayıs çok soğuk geçtiii sıcaklarada bence hepimiz çok kilo vereceğizz drumda öyle diyoooooooooooooooo olleeyyy inşallahh
bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatil yaklaşıyooo aşkımmm kızımla daha çok zaman yaşayacağımm öyle mutluymkliii anlatamam. ALLAHIM İYİKİ BANA YAZMIŞ BEBEĞİMİ BENDE İYİKİ DOĞURMUŞUM DİYORUMMM , ÇOK ŞÜKÜRR SABAHLARI GÜLÜCÜKLE YOLLUYO YABENİ İŞEEE AŞKIMI NASIL ÖZLÜYORUUMMMMMMMMMMMMMMMMM KURBAN OLSUN ANNESİİİİİİİİİİİİİİİİ
KANDİ KENDİME KONUŞTUM ÖYLEEE İŞTE ANNİŞLERRRRRRRRİMEEE
ne güzel suyu seven bir bebek olacak demek ki:) çalıştığın için foruma girmen de zor oluyor haklısın yazın daha çok vaktin olur yaz gelse de kuzuma artık yazlıklarını giydirsem en çok onun için istiyorum bacaklarını omuzlarını ısırayım azcık aa birde denize sokmam lazım acilen:) bu arada haklısın hepimize süper geliyor bebeklerimiz ama sağlıklı mutlu olmaları herşeyden önemli:!6:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?