2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meerhaba kızlar uzaktan takip edıp sadece okuyordum ama bi baktım kkapanmış cok uzuldum derkenn burayı gördum çok sevındım :)) paylaşımlar cok guzel umarım eskisi gibi devam eder , artık kızımla bizde varızz :)

slm kızlar nasılsnz uzun zamn oldu girmeyeli 2 çoçuk oluncaa onalarla ilgilenmesi ev işi okul derken pek vakit bulamıyorum ama arada gircem yinee

AntidePresif canim tesekkurler yeni topic icin....
Lumonata kuzum ne oldu nie gelmek istemiyorlar anlamdim..eski muhabbete burdan devam edilir nolcakki..ben kalkaldim walla ozledim siziii muhabbeti..yePyeni seyler ogrenmeyi.uzulmek yokkk

AntidePresif canim tesekkurler yeni topic icin....
Lumonata kuzum ne oldu nie gelmek istemiyorlar anlamdim..eski muhabbete burdan devam edilir nolcakki..ben kalkaldim walla ozledim siziii muhabbeti..yePyeni seyler ogrenmeyi.uzulmek yokkk

canım hoşgeldin..valla ben actım topiği isteyen gelsin yazsın derdını diye:26: tabi ki istemeyenı zorla getiremeyız cünkü onlarda haklılar ben dünürümle rahatca konusmak için burdayımeski tadında olmaz belki ama yınede konusup güzel vakit gecırelim ıstıyorum hepsi bu aslında

merhaba kızlar 3 gündür girmiyordum, misafirim vardı neler olmuş ya çok üzüldüm

aynen canım lymonatanın olmaması sinir sistemımızı alt üst etti ben sahsen cıkardım tırnaklarımı söylendım azıcık sonrası işte kapandı sayfamızneyse isteyen herkes buradan devam edebilir sohbetimize

kübracım canım günaydın oğluş uyurken bir bakayım dedim:) kızlar muhabete devam etmek istiyorlar tabi ama kırılmışlar gereksiz bir olay çok büyüdü çok güzel bir topikti bizim ki çok seviyordum ben ne güzel paylaşımlarda bulunuyorduk

canım merve nasıl bu arada keyfi yerinde mi

bizimki de 29 mayısta uff canı yanck yine

ben de şok oldum canım ya oğlanla gezmeye gitmiştim bir baktım siteye giremiyorum hoşgeldin sürprizi olmuş:) hiç kimsenin reklam yaptığı falan yoktu halbuki en güzel paylaşımın olduğu gruptuk belki de ne kavgamız var ne gürültümüz ne güzeldik yönetim haksızlık yaptı biraz.
ben de tam gününde götürmesem ki ya neden birkaç gün sonra götürüyorsunuz hepiniz bende mi öyle yapsam canım kafam karıştı şimdi

günaydıın canım bizimki de az önce uyandı cin gibi bakınıyor etrafa acayıp dikkatli ya hersey ilgisini çekiyor bugünlerde bide sapur supur ellerını yemesi var görmen lazım bazen çıldırıyor artık nasılkasınıyorsa damakları canım bende cook söylendım burda kızdım sana yapılana tabı diğer kızların banlanmasına da ama alıstım buraya sizlere girmeden yapamıyorumbagımlı oldum galıbadoruk bey nasıllar keyfi fln

bizim ası kartında öyle yazıo du normal aylık saglık ocagındakı kontrolümüz var o 24unde:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…