2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hepimizin anneler günü kutlu olsun.yavrularımıza bu duyguyu bize yaşattığı için bugün daha sıkı sarılalım bence

ben yiyorum baya zamandır gaz yapmadı ki biz çok hassasız...

canım ben de önce alt ön dişler çıkar diye biliyorum ama kesin öyle olmalı demiyor internette, başka bir şey de olabilir doktor kontrolünüz varsa bu aralar sor da bizi de haberdar et:) eğer dişse hayırlı olsun şimdiden:)

bu kız sitelerle bozmuş kafayı demezseniz bişicik soracağım ; özelcan ve e bebek dışında oyuncak alabileceğim alışveriş yaptığınız site var mı?
dondurma bebeğe gaz yapar mı ?

canım merhaba.hepsiburada yı tavsiye ederim büyük kızıma daha önce kırtasiye malzemeleri almıştım sorunsuz geldi.hatta geçenlerde ufak kızıma oyuncak aldım 2-3 gün içinde geldi.güvenilir bir site.

sağlık ocağına götürmeyi düşünüyorum bugün... henüz bir çocuk doktoru seçmedik.. götürdüklerimden memnun kalmadım çünkü.. evime de yakın olmasını istiyorum ki herzaman eşimle gidemem diye..
zaten tarttırmak için götürecektim, kulaklarına falan da baktırırım .. o da perişan oluyor bende çıldırıcam yakında.. çok huysuz anam..
oyuncak vermeye korkuyorum.. kavga ediyor.. aman oynamasın diyorum sonra emsin parmağını daha iyi.. kriz geçiriyor oyuncaklarla hele ağzına sığdıramazsa..
damağın dışı bembeyaz.. üstte de beyaz nokta var .. eğer diş ise nasıl olacak bu iş diş çıkınca üst damağı rahatsız etmez mi ya, köpek dişi çünkü..
aklım karışık yaw..
allahtan ateşi falan da yok, gece de uyuyor..

kızlar facebook gurubunun adını söyledim diye ihtar almışım eğer burdan atarlarsa beni hakkınızı helal edin

allahım ya ne alaka... biri şikayet etmiştir.. çok saçma bence..
hiç bişi olmaz sen merak etme..

bu arada oğlumun popişini açık bıraktım.. altına çöp poşeti kestim üstüne de pazen.. işesin istediği yere :) bez yok ya popoda anca rahat etti çıtı çıkmıyor.. sağa dönüp duruyor, S şekline giriyor vücudu bir de tam dönebilse .. dün heyecanlanmıştım dönecek dye ama sonu sinirle sonuçlandı beceremedi yaanii

Evet iki uc gun once yazdi galiba katildim diye...:18:Ay bunu yazdim die banlarnirmisim

neymiş bakalım hediyeniz, bize de fikir olur belki :))
Baba oğul beşiktaş forması alacağım bir örnek:)
kızlar facebook gurubunun adını söyledim diye ihtar almışım eğer burdan atarlarsa beni hakkınızı helal edin

lymonatayıda banlamışlar

Ben de aynı şekilde uyarı almıştım. Facebook kullanmayan bir üye rahatsız olmuş ve şikayet etmiş!

Günaydınlarr.

ne saçma iş yaa isteyen herkes her tarafı kullanır.Kota mı koyuyorlar yanii.İki tarafın da ayrı ayrı güzelliği var.Limonata burayı en çok şenlendiren kişi. saçmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…