- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.301
gece hiç kalkmıyo mu canımcanım hiçç tanımıyorum kadını geldi saydı saydı gittibizim hiç giymeden ufalan kıyafetimiz olamıyor hergün dışarda olduğumuz için eskitene kadar giyiyor hepsini azcık temiz tut kardeşine de kalsın diyorum ama yok pek umrunda değil
aa bu arada evet gece alt değiştirmiyorum ben de zaten emmediği için pek ıslak da olmuyor
ben hatırlattım aşı yok dediler her yerde öyle galibakızlar bişe sorcam hani hamilelik dönemimizde 3 kere tetenoz aşısı olmuştuk 2 si hamileyken sonuncusu doğumdan sonraydı herkes oldu dimi bu aşıyı demek istediğim şu ki ben nisanın 12 sinde 3cü tetenoz aşımı olacaktım ve şimdi aklıma geldi ben unuttummm nolcak şimdi olsam olmaz dimi bilgisi olan varmı kızlar.
maşallah canım ne güzel mamaya gerek te yokmuş :) oh oh çok sevindim sizin adınıza :)) sende beslenmene dikkat edersen kimse tutamaz sizi
kızlar yatarken bebeklerinize pijama giydiriyormusunuz? ben yatarken giydiriyorum sabah uyanınca çıkarıp günlük kıyafetlerini giydiriyorum geçen gün biri geldi arkadaşımla aa durmadan üst başmı değişirmiş bebeğe pijama da yeni adet dedi hayır beni mi buluyor böyle tuhaf insanlar yoksa sizin de etrafınızda var mı? çekiyormuyum ben tuhaf insanları anlamadım
canım sen bilirsin ama bence çilek verme, çilek çok alerji yapan bir meyve.. Bir seferinde koca bir adam bile çilek yüzünden nefes darlığı yaşamıştı hemde normalde hiç birşey yapmıyormuş..selam kızlar kızım artık düzene koyyuyo herşeyini bende kloya takıntııyım 5bucuk kiloyuz boyumuzda 63zayıf yaauff dr kaşık mamasına başla dedi dr kalsa hazır mamaya dayan hem benimki yemiyoki bide kusuyo ben arada portakal suyu felan veriyum pekmezde saksıda kızıma çilek yetiştdi babası arada onuda kaşık mamasınıda prinç unu ve essema mamayla karşık yapıyorum zorla bi fincan yiyo bende de aldı başını kilo gidiyo yazın bide kardeşimin düğünü var pöhh
Bizde henüz almadık ama biev'in mama takımları var (http://s3.amazonaws.com/evmanya3/system/urun_resims/resims/000/153/536/img_zoom/5kck.jpg%3F1327403968 için Google Görsel Sonuçları) onu almayı düşünüyorum çatal kaşıkta nuby ergonomik bence ideal..kızlar mama takımı kullanıyormusunuz mama tabağı kaşığı falan. nasıl birşey aldınız yarın eşim bütün gününü bize ayıracak ne zamandır çok yoğun çalışıyordu çok heyecanlıyım:))) hazır vakit varken mama takımı falan da alıcam oğluma beğendiğiniz modeller varmı ben nubyden beğendim bir tane ama modeli biraz tuhaf kullanışlı olurmu dedi eşim aklımı karıştırdı her işe burnunu sokmasa ben karar veriyorum o karıştırıyor sağolsun
kızlar yatarken bebeklerinize pijama giydiriyormusunuz? ben yatarken giydiriyorum sabah uyanınca çıkarıp günlük kıyafetlerini giydiriyorum geçen gün biri geldi arkadaşımla aa durmadan üst başmı değişirmiş bebeğe pijama da yeni adet dedi hayır beni mi buluyor böyle tuhaf insanlar yoksa sizin de etrafınızda var mı? çekiyormuyum ben tuhaf insanları anlamadım
120li aktif bebek paketini nerden aldın :) ben en fazla 88li paket görmüştüm..
bezimiz de bitiyor.. :) ordan aldırayım bende
ne güzel yaa 2 kere kalkıyo bizimki bezide hep çişli hep çişli haata sabah her tarafı çişti :ya 1kere kalkıyor cnm ya da hıc kalkmıyor ben bıle daha fazla uyanıyorum
Valla ıyı mı kotu mu bılmıyorum canım cunku neden sesı solugu cıkmıyor dıye ben daha cok uyanıyorum:) ama atak donemlerınde 4-5-6aklına kac kere eserse kalkıyorne güzel yaa 2 kere kalkıyo bizimki bezide hep çişli hep çişli haata sabah her tarafı çişti :(
ne güzel yaa 2 kere kalkıyo bizimki bezide hep çişli hep çişli haata sabah her tarafı çişti :(
yan yatırıyorum ama hemen kendi düzeliyo çok çişli yahu sanırım sünnetten sonra başladı çiş kaçırmalarcanım bebeğini yan yatırıyorsan çiş ondan da taşıyor olabilir.. bir de pipili olunca bizimkiler bezin ne tarafına çiş yapacakları belli olmuyor
ben dalana kadar yan bırakıyorum sonra düzeltiyorum.. yoksa eminim 2-3 saaati bulmaz ıslaklıktan uyanır.. öyle durumlarda taşması için 1 kez bile çiş yapması yeterli oluyor..
yan yatırıyorum ama hemen kendi düzeliyo çok çişli yahu sanırım sünnetten sonra başladı çiş kaçırmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?