- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.281
Eki Görüntüle 414064 Eki Görüntüle 414063 Eki Görüntüle 414064 Eki Görüntüle 414063 işte benim minik kelebeğim teyzelerii
maşallah saçlara toka bile takılmış:) bizimkinin azcık vardı onlar da dökülüyor
bebeğim 4 ay 1 haftalık. acaba göz renginin hala değişme ihtimali var mıdır? doktor kalır dedi, hemşiremiz de tam oturmamış göz rengi dedi. eşim ve ben renkli gözlü olmadığımız için oğlumun göz rengi değişicek mi diye merak içindeyiz. önemli olan sağlıkları ve onlar her halleriyle güzel o da ayrı bi konu...
kızlar yatarken bebeklerinize pijama giydiriyormusunuz? ben yatarken giydiriyorum sabah uyanınca çıkarıp günlük kıyafetlerini giydiriyorum geçen gün biri geldi arkadaşımla aa durmadan üst başmı değişirmiş bebeğe pijama da yeni adet dedi hayır beni mi buluyor böyle tuhaf insanlar yoksa sizin de etrafınızda var mı? çekiyormuyum ben tuhaf insanları anlamadım
kızlar yatarken bebeklerinize pijama giydiriyormusunuz? ben yatarken giydiriyorum sabah uyanınca çıkarıp günlük kıyafetlerini giydiriyorum geçen gün biri geldi arkadaşımla aa durmadan üst başmı değişirmiş bebeğe pijama da yeni adet dedi hayır beni mi buluyor böyle tuhaf insanlar yoksa sizin de etrafınızda var mı? çekiyormuyum ben tuhaf insanları anlamadım
8. ayda canımkaçıncı ayında değişti?
bende değiştiriorum ama bazen uyuya kalıyo dışardaysak özellikle rahatsız olmasın iye ellemiyorumkızlar yatarken bebeklerinize pijama giydiriyormusunuz? ben yatarken giydiriyorum sabah uyanınca çıkarıp günlük kıyafetlerini giydiriyorum geçen gün biri geldi arkadaşımla aa durmadan üst başmı değişirmiş bebeğe pijama da yeni adet dedi hayır beni mi buluyor böyle tuhaf insanlar yoksa sizin de etrafınızda var mı? çekiyormuyum ben tuhaf insanları anlamadım
sanırım biz biraz pasaklıyız :)) cicilerimize kıyamıyorum.. evde rahat olsun diye pijamayla duruyor oğlum.. üst değişirken de pek hoşlanmıyor sesi mahalleye yeter..
hep şarkılarla maymunculukla değiştiriyorum üstünü bazen de kucağımda giydiriyorum.. biri gelecekse değişiyorum anca
sen dert etme, bildiğini yap.. bende öyle olmasını istiyorum ama.. bu sefer de mama yerken cicilerde leke kalmasını istemiyorum, çok şükür şimdilik önlük çekiştirme derdimiz yok :))
laf sokacak insan çoook :) bana kaynanam bile evde niye spor kıyafet giyiyormuşum diye söylenmişyi birkaç yıl önce, neymiş açık kapıymış ta çat kapı biri gelirmiş te...
bende çenemi tutamadım.. naapim dedim abiye mi giyim evde.. evde rahat olmayacaksam nerde olucam dedim :) hem gelen haber versin gelirken ne o öyle belki müsait değilim dedim..kötüyüm ben kötüyüüüm
canım çok sevdiğim kıyafetlerini ben de giydirmiyorum dikkat edersen günlük dedimkıyamam evde çünkü ya kaka yapıyor ya süt manyağı yapıyor kıyafetlerini gündüz mutlaka dışarı çıkardığım için ben 10 kere değiştirmeyim diye sabah uyanınca değiştiriyorum akşam da rahat yatsın istiyorum.. eğer sabahtan beri rahat bir kıyafet varsa bazen ben de ellemiyorum kadının küçücük bebeğe pijama mı olur demesi uyuz etti beni biz 3-4 günden önce değişmezdik diyor birde altını aldım oğlanın aa kaka yapmamış ki o dedi ee dedim kaka yapmayan çocuğun altı alınmaz diyor 4-5 saat yapmazsa nolcak belki de 4-5 gün yapmayacak dedim okadar değil de kaka yapmazsa dursun 1 gün nolcak ki diyor anammm dedim kime çattım tanımıyorum da kadını biri oğluma laf attımı çıkıyor benim tırnaklar ben de kötüyüm ya canım ben de evde hep spor takılıyorum hatta hep taytla takılıyorum:)))
bence gayet güzel yapıyorsun canım. bizimkinin uykusu düzenli olsa belki ben de öyle uygulama yaparım, ama belki de üşenirim yapmam bilmiyorum. bizimki kısa kollu body üstüne tulumla dolaşıyor tüm gün, gece de öyle yatıyor, kirlendikçe, terledikçe vs. değiştiriyorum. bi de ev çok sıcaksa uzun kollu body altına pijama altı giydiriyorum.
ben uygulamıyorum ama gündüz şık gece de rahat olmak bebeklerin de hakkı, azcık büyüsün uykusu da düzene girer ben de gündüz elbiseler pantolonlar gece de pijama giydiririm, şimdilik gezmeye giderken giyiyor sadece onları:)
bana da görümcem bezi çok sık değiştiğimi söylüyor hep.. ya gün içinde bazen 2 saatte bazen 4 saatte değişiyorum, e çiş doluyor napim öyle mi bırakim zaten havalar da ısınıyor daha da rahatsız olacak yavrucuklar.. hem çişli bez fazla durunca soğuyor karnına da deydiği için gaz yapar..
şimdi 3. çocuğu doğdu görümcemin, haklıymışsın sık değişmekte diyor bazen..
oğlum bir de beyaz tenli olduğu için çabuk tahriş oluyor..
dün marmelatte diyordu bezin bel bölgesi kızarıklık yaptı diye.. bugün bizde de oldu(
bir de bugün oğlum acaip huysuz uykusunda sorun yok ama mesela altını temizledim yedirdim gazı gart gurt çıktı.. hafif oturur bıraktım.. wc gittim geldim bağırıyor resmen kıçını yırtıyor bağırırken.. iki elini birbirine kenetlemiş, ağzına sokup bağırıyor.. anlam veremedim.. etrafında oyuncaklar var.. sevdiği oyuncağı gösterdim.. birden bağırarak ağlamaya başladı nefesi kesilecek gibi olddu.. ne oldu hiç hiç anlamadım aldım sarıldım öptüm.. sonra odasına götürdüm rahatlar diye yok hala bağırıyor beşiğine bıraktım.. iğne batmış gibi devam etti ağlamaya.. pışpışlayarak zor sakinleştirdim.. beşiğine bırakınca daldı uyudu.. 1 saat olmadı sanırım şimdi de uyanmaya çalışıyor..
atak mıdır nedir yine kafayı yiyecem
bana da görümcem bezi çok sık değiştiğimi söylüyor hep.. ya gün içinde bazen 2 saatte bazen 4 saatte değişiyorum, e çiş doluyor napim öyle mi bırakim zaten havalar da ısınıyor daha da rahatsız olacak yavrucuklar.. hem çişli bez fazla durunca soğuyor karnına da deydiği için gaz yapar..
şimdi 3. çocuğu doğdu görümcemin, haklıymışsın sık değişmekte diyor bazen..
oğlum bir de beyaz tenli olduğu için çabuk tahriş oluyor..
dün marmelatte diyordu bezin bel bölgesi kızarıklık yaptı diye.. bugün bizde de oldu(
bir de bugün oğlum acaip huysuz uykusunda sorun yok ama mesela altını temizledim yedirdim gazı gart gurt çıktı.. hafif oturur bıraktım.. wc gittim geldim bağırıyor resmen kıçını yırtıyor bağırırken.. iki elini birbirine kenetlemiş, ağzına sokup bağırıyor.. anlam veremedim.. etrafında oyuncaklar var.. sevdiği oyuncağı gösterdim.. birden bağırarak ağlamaya başladı nefesi kesilecek gibi olddu.. ne oldu hiç hiç anlamadım aldım sarıldım öptüm.. sonra odasına götürdüm rahatlar diye yok hala bağırıyor beşiğine bıraktım.. iğne batmış gibi devam etti ağlamaya.. pışpışlayarak zor sakinleştirdim.. beşiğine bırakınca daldı uyudu.. 1 saat olmadı sanırım şimdi de uyanmaya çalışıyor..
atak mıdır nedir yine kafayı yiyecem
Canim benimde heyet zaten.dr soz verdi bitince gel yine dedi ama koskoca anabilimdaloi baskani fakultede.bana soz verdin die cikip gtmek olmaz..yine devreye babamiz gircek..45gun verse semineri de atlatiyorum insaallah.yok 30 derse kalani normsl raporla hallederim belki.ama benim cabam da eylulde rapor almak ve olabildigince uzatmak..ama bu yeni sistem yzunden agustosta egitim var:44:
canım çok sevdiğim kıyafetlerini ben de giydirmiyorum dikkat edersen günlük dedimkıyamam evde çünkü ya kaka yapıyor ya süt manyağı yapıyor kıyafetlerini gündüz mutlaka dışarı çıkardığım için ben 10 kere değiştirmeyim diye sabah uyanınca değiştiriyorum akşam da rahat yatsın istiyorum.. eğer sabahtan beri rahat bir kıyafet varsa bazen ben de ellemiyorum kadının küçücük bebeğe pijama mı olur demesi uyuz etti beni biz 3-4 günden önce değişmezdik diyor birde altını aldım oğlanın aa kaka yapmamış ki o dedi ee dedim kaka yapmayan çocuğun altı alınmaz diyor 4-5 saat yapmazsa nolcak belki de 4-5 gün yapmayacak dedim okadar değil de kaka yapmazsa dursun 1 gün nolcak ki diyor anammm dedim kime çattım tanımıyorum da kadını biri oğluma laf attımı çıkıyor benim tırnaklar ben de kötüyüm ya canım ben de evde hep spor takılıyorum hatta hep taytla takılıyorum:)))
berkinde gece kaka yapmıo uyanınca yapıo bende gece alt değiştirmiyorumh
ben de bezini en geç 3 saatte değiştiriyorum geceleri hariç tabi.Gece yatınca sabah kaka yapana kadar açmıyorum uykusudağılmasın diye.Bir de arkadaşıma ebe tavsiye etmiş gece alt değiştirme tuvalet eğitimine daha çabuk geçer demiş kaka dışında tabi.Zaten bu yöntemi kullanırsan da çocuk gece kakasını yapmıyormuş.Hakikaten benim oğlum gece hiç kaka yapmıyor sabaha karşı 6- 7 gibi yapıyor o da yaparsa tabii.
:
canım ya iki gündür bizde de var o sorun huyunda falan bir değişiklik yok atak döneminde çok huysuz oluyordu ama uyumadan önce çook ağlıyor sakinleştiremiyorum bir türlü kucağıma alıyorum daha çok ağlıyor meme veriyorum kızıyor şaşırdım ben de. bir şimdi uyudu sakin sakin. bu da değişik bir atakmıdır ne bileyim tam da atak haftasındayız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?