- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.261
benim yoğurt çok sulu canım ara ara yoğurda benzeyen parçacıklar var olmadı galıba(
bende ölçerek deneyim bidahakine ziyan olmasın sütler mamalaray dün benim başıma geldi tutmamıştı ve gereğinden biraz daha sıcak yapmıştım sütü sanırım ondan öyle oldu.. mamayı içmek için nasıl hazırlıyorsan ısısını öyle olacak.. yani 40-45 derece çok ta sıcak değil..
ben nasıl mı çözdüm ısı olayınıkomik gelecek belki ama.. oğluma banyo suyunu hazırlarken mutlaka su termometresi kullanırım alışamadım henüz .. orda 40-45 dereceyi de görüyorum sıcak su doldururken azıcık küçük parmağıma akıttım birkaç kez hım dedim demek mamanın da ısısı böyle olmalı :)
o günden sonra da mama olayında ustalaştım.. meğer hep bozuk mama vermişim ondan önce oğluma.. kakası hep yeşil oluyordu..
mama sıcak olunca mecbur soğutuyordum.. halbuki mama ne ısıtılır ne de soğutulur bunu da bana kimse dememişti, sonradan okudum biryerlerde
o yüzden mamayı yaparken de ısısına dikkat et..
güzelce sar 4-5 saat beklet..
çok tatlı canım kızın allah bağışlasınEki Görüntüle 414064 Eki Görüntüle 414063 Eki Görüntüle 414064 Eki Görüntüle 414063 işte benim minik kelebeğim teyzelerii
kaydettim kızlar iç güdülerim 4. ay biminde başla diyo da hazırlık lzm
canım hoş geldin
küçük küçük mekik çekebilirsin ben denedim hiç biyerim acımadı ama tam kalkma omuzların yerden beline kdr kalksın yeter üst karın çalışır sonrada tam yatıp bacaklarının ikisini aynı anda kaldırıp indir o zamanda alt karın çalışır
benim arkadaşta öyle dmezsin anne diye 49 la hamle kaldı 63 le dourdu şimdi 7 aylık kızı manken gibi
ohh çok şükür bizde rahatladık valla
bide yazdıklarımı ben yapsam süper olur demi daha 2 kere yaptımSAĞOL CANIM TAVSİYEN İÇİN MEKİĞE BAŞLAYALIM BARİİ
lymonata biraz üzülmüşsün okuduğum kadarıya ama bak bebeğin seni mutlu etti sonunda :))
kızlar tıny love tekmele oyna oyun halısı ve dönence almak istiyorum.
ama eşim gerek yok okadar masraf yapmaya falan diyor.
çok hevesliyim ama 1 aydır düşünüyor araştırıyordum.
normalde 189 tl olan oyun halısı elma bebekte 166 tl
buradaki oyuncakçıda 150 tl olan dönence sitede 108 tl
kredi kartı kullanmıyorum zaten odemeyi hft olarak yapacağım.
kafam çok karıştı ne yapsam,ne dersiniz alsam mı ?
birşeyler diyin kızlar..mesela oyun halısı kullanan arkadaşlar tavsiye edr misiniz ?
dönenece hakkında marmeletta sağlık sorunlarına yol açabilir.fosforlu yıldızları tavsiye etmişti ama evim kira ve bebeğimin odası ayrı değil henüz bu yüzden bu şahane fikri ben kullanamam(
döneneceyi ölçülü kullanırım diye düşünüyorum.
canım benim ev 3+1.
salon.
yatak odam.
çift kişilik misafir yatak odası.
tek kişilik misafir yatak odası.
biz evlendiğimizde bebebeğimiz olana kadar ev alırız diye düşünüyorduk ama olmadı.
fazladan olan odalarımıda gelen misafirlerin rahatı için döşedik.
şimdi tek kişilik odadaki eşyaları evden çıkarıp bebeğime oda yapmayı düşünüyoruz ama eşim kızımızın 2 yaşına kadar ayrı odada yatmasını istemiyor.
benim yatak odamda biraz küçük.onun yatagının yanındaki duvarda büyük bir ayna var.
aynayı kaldırsam odada ayna lazım oluyor.başka biryere koyamam zaten oda küçük diye çoğu şeyi kaldırdık sırf yatağı sığdıralım diye.
off yaa ne yapacağım bilmiyorum çok bunaldım(
nasıl keyif almıştır kuzucuk maşallah sizebenim mavişim de bugün yüzüstü yatarken sırt üstü döndü, ard arda iki kere. acaba bir haftadır huysuz olmasının sbebi bu muydu? uykuya geçişte zorlanıyordu. webanne diye bi site var. bebeklerin ay ay gelişimleri yazıyo. dönmesine yardım edebilirsiniz diyo. ben kendi yatağımın üzerinde üst üste yuvarladım bebişimi. sonra yüz üstü yatırdım ve kendi döndü, inanamadım, mucize bu bebekler, gelişimlerini izlemek çoook keyifli:)
offf poffff CANIM SIKILIYOOOOOOOOO
nasıl keyif almıştır kuzucuk maşallah size
bende okudum bugün orayı 4 ay gelişime baktım doğru bakmışım demi 3 buçuk aylık
bebeğim 4 ay 1 haftalık. acaba göz renginin hala değişme ihtimali var mıdır? doktor kalır dedi, hemşiremiz de tam oturmamış göz rengi dedi. eşim ve ben renkli gözlü olmadığımız için oğlumun göz rengi değişicek mi diye merak içindeyiz. önemli olan sağlıkları ve onlar her halleriyle güzel o da ayrı bi konu...
evet güzel.ben de ilk bunu düşündüm enine dar gözüküyor sanki ??
150 tl burada ben de diyorum ki almışken 10 tl daha vereyim geniş olsun.burada herşey çok pahalı !
hadi kalk yenisini yapalım can sıkıntımız geçer belkiben gezdim geldim yine canım sıkılıyor yaaaaakşam eşim maç izlemeye gidecek hiç istemiyorum aslında:)) arkadaşlarım gelcek diye kek yapmış adam ben şimdiden yarısını yedim zaten yarısını da birazdan yerim ee ne kaldı kızlara onu anlamadım şimdi
bi arkadaşımın oğlunun gök mavisi olan gözleri elaya döndü çok şaşırdım foto bulursam eklerimbebeğim 4 ay 1 haftalık. acaba göz renginin hala değişme ihtimali var mıdır? doktor kalır dedi, hemşiremiz de tam oturmamış göz rengi dedi. eşim ve ben renkli gözlü olmadığımız için oğlumun göz rengi değişicek mi diye merak içindeyiz. önemli olan sağlıkları ve onlar her halleriyle güzel o da ayrı bi konu...
hadi kalk yenisini yapalım can sıkıntımız geçer belki
bi arkadaşımın oğlunun gök mavisi olan gözleri elaya döndü çok şaşırdım foto bulursam eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?