2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim yoğurt çok sulu canım ara ara yoğurda benzeyen parçacıklar var olmadı galıba (

ay dün benim başıma geldi tutmamıştı ve gereğinden biraz daha sıcak yapmıştım sütü sanırım ondan öyle oldu.. mamayı içmek için nasıl hazırlıyorsan ısısını öyle olacak.. yani 40-45 derece çok ta sıcak değil..
ben nasıl mı çözdüm ısı olayını komik gelecek belki ama.. oğluma banyo suyunu hazırlarken mutlaka su termometresi kullanırım alışamadım henüz .. orda 40-45 dereceyi de görüyorum sıcak su doldururken azıcık küçük parmağıma akıttım birkaç kez hım dedim demek mamanın da ısısı böyle olmalı :)
o günden sonra da mama olayında ustalaştım.. meğer hep bozuk mama vermişim ondan önce oğluma.. kakası hep yeşil oluyordu..
mama sıcak olunca mecbur soğutuyordum.. halbuki mama ne ısıtılır ne de soğutulur bunu da bana kimse dememişti, sonradan okudum biryerlerde
o yüzden mamayı yaparken de ısısına dikkat et..
güzelce sar 4-5 saat beklet..

bende ölçerek deneyim bidahakine ziyan olmasın sütler mamalar

SAĞOL CANIM TAVSİYEN İÇİN MEKİĞE BAŞLAYALIM BARİİ

canım tiny love yerine fisher price al istersen ondan da memnun herkes ve fiyatı çok daha iyi:
Fisher Price Fisher Price Yağmur Ormanı Jimnastik Merkezi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

bize bir tane oyun halısı hediye geldi, üstünde tek bir kemer var ve 2 top 1 inekten oluşuyor çok basit bir şey, ona rağmen baya işimizi görüyor, 2-3 ay sonra halıda durmayacaklar zaten bence o kadar pahalısını almana gerek yok

benim mavişim de bugün yüzüstü yatarken sırt üstü döndü, ard arda iki kere. acaba bir haftadır huysuz olmasının sbebi bu muydu? uykuya geçişte zorlanıyordu. webanne diye bi site var. bebeklerin ay ay gelişimleri yazıyo. dönmesine yardım edebilirsiniz diyo. ben kendi yatağımın üzerinde üst üste yuvarladım bebişimi. sonra yüz üstü yatırdım ve kendi döndü, inanamadım, mucize bu bebekler, gelişimlerini izlemek çoook keyifli:)

2 yaş çok geç gibi bence eşini ikna etmeye çalış, odası geç ayrılan çocuklar kendini dışlanmış hissederler, uyku ve güven sorunu yaşarlar filan de, ya da doktoruna sor o anlatsın eşine daha ikna edici olur

nasıl keyif almıştır kuzucuk maşallah size

bende okudum bugün orayı 4 ay gelişime baktım doğru bakmışım demi 3 buçuk aylık

offf poffff CANIM SIKILIYOOOOOOOOO

ben gezdim geldim yine canım sıkılıyor yaaaa akşam eşim maç izlemeye gidecek hiç istemiyorum aslında:)) arkadaşlarım gelcek diye kek yapmış adam ben şimdiden yarısını yedim zaten yarısını da birazdan yerim ee ne kaldı kızlara onu anlamadım şimdi

bebeğim 4 ay 1 haftalık. acaba göz renginin hala değişme ihtimali var mıdır? doktor kalır dedi, hemşiremiz de tam oturmamış göz rengi dedi. eşim ve ben renkli gözlü olmadığımız için oğlumun göz rengi değişicek mi diye merak içindeyiz. önemli olan sağlıkları ve onlar her halleriyle güzel o da ayrı bi konu...

ben 6 aydan sonra artık tam rengini alır diye biliyordum ama internette okumuştum 4.ay gelişiminde yazıyordu eğer bebeğinizin gözleri hala renkliyse öyle kalacaktır diyordu :)

hadi kalk yenisini yapalım can sıkıntımız geçer belki

bi arkadaşımın oğlunun gök mavisi olan gözleri elaya döndü çok şaşırdım foto bulursam eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…