- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.221
Selam kızlar,
Huggies organik pamuklu kullanan var mı, memnun musunuz, yorum bekliyorum lütfen
Doğduğumuzdan beri popomuza göre bez bulamadıkPremium care yumuşacık ama sürekli belden kaka taşırıyor Molfix pek taşırmıyor ama bacak kısmı sıkıyor 4 numarada bile, üstelik popişini de kızartıyor, Desitin tedbiri olmasa pişik yapacak..normal primanın da beli gevşektir sanırım..sıra Huggies de mi acaba
merhaba canım 23 ocakta doğdu oğlum:) 6900gr şuan boyunu bilmiyorum 3.ay kontrolünde 63cmdi uzamışmıdır bilmem:)) eklemezsem çatlarım birde 70gr var6970yani:))
canım elmabebeği ben de daha önce sormuştum burda hiç alışeriş yapan olmamış pek bilindik bir site de değil oyüzden cesaret edemedim
canım güvenmediğin sitelerde sanal kart kullan, limitini de düşük tut o zaman korkacak birşey kalmaz:) hatta güvendiğin sitelerde de kullan, site güvenilir olsa bile bilgisayarına birşey bulaşmış olabilir
yawww mamaylada yoğurt tutturamadım ne beceriksizimm
lymonata biraz üzülmüşsün okuduğum kadarıya ama bak bebeğin seni mutlu etti sonunda :))
kızlar tıny love tekmele oyna oyun halısı ve dönence almak istiyorum.
ama eşim gerek yok okadar masraf yapmaya falan diyor.
çok hevesliyim ama 1 aydır düşünüyor araştırıyordum.
normalde 189 tl olan oyun halısı elma bebekte 166 tl
buradaki oyuncakçıda 150 tl olan dönence sitede 108 tl
kredi kartı kullanmıyorum zaten odemeyi hft olarak yapacağım.
kafam çok karıştı ne yapsam,ne dersiniz alsam mı ?
birşeyler diyin kızlar..mesela oyun halısı kullanan arkadaşlar tavsiye edr misiniz ?
dönenece hakkında marmeletta sağlık sorunlarına yol açabilir.fosforlu yıldızları tavsiye etmişti ama evim kira ve bebeğimin odası ayrı değil henüz bu yüzden bu şahane fikri ben kullanamam(
döneneceyi ölçülü kullanırım diye düşünüyorum.
canım benim oğluma oyun halısını bizde 2 hafta önce aldık.önce çok ilgilenmedi gibi ama şimdi çok seviyor.yemek yaprken ona koyuyorum o oyalanırken ben işlerimi hallediyorum..hem oyuncakları falan da var ya onlara uzanıyor tutmaya çalışıyor..bildiğin jimnastik yapıyor yani:))ben fisher price nin yağmur ormanı modelini aldım memnunum.lymonata biraz üzülmüşsün okuduğum kadarıya ama bak bebeğin seni mutlu etti sonunda :))
birşeyler diyin kızlar..mesela oyun halısı kullanan arkadaşlar tavsiye edr misiniz ?
dönenece hakkında marmeletta sağlık sorunlarına yol açabilir.fosforlu yıldızları tavsiye etmişti ama evim kira ve bebeğimin odası ayrı değil henüz bu yüzden bu şahane fikri ben kullanamam(
selam canım.senin oğlunla benimki bugün sanırım anlaşmışlar.benim afacan da saat tam 5 te uyandı 6 yı geçiyordu geri uyudu.söylendi söylendiselam kızlar.. sabahtan beri dip bucak temizliyorum.. biraz geç kaldım bahar temizliği için ama olsun :) çocukla nekadar zor olurmuş bu işler yaw..
oğlum da sağolsun fazla huysuzluk etmedi..
akşam ilk defa odasında uyudu.. 1 haftadır yalnız uyuyordu ama yatak odamızda bizde salondaydık..
sabah 5te hortladı tabi (benim sayemde).. ama çok sevimliydi :) kameradan yarım saat izledim, duvarda bir sürü resim ve fosforlu yıldızlar var.. onlara artık ne anlattı bilmem ama epey uzun sürdü konuşması..
saat 21,45 gibi sütlü pirinçlisini verdim biberonlla sonra uyudu.. süt verdiğim zaman gece 5-6 saate kendim veriyodum sütünü tekrar ama bu gece ellemedim iyi mi ettim bilmem.
7 buçuk saat bişi vermedim.. ellemesem uyuyacaktı da belki, ama gittim üstüne baktım belki çiş taşmıştır ıslanmıştır diye.. kuruydu, ama ben elleyince sıpam rahatsız oldu 5-10 sonra da uyandı..
birkaç yerde okudum gece beslemek için uykusunu bölmeyin diye ama ne bilim küçük sanki daha ..
siz ne dersiniz.. bu arada ayın 16da 5.ayımız bitiyor
Lymonatam geçmiş olsun :) bak oğluşun gayet sağlıklıymış.. bizi de meraktan çatlattın :) düşündüğüm gibi de gezmeye gitmişsiniz :)
canım yoğurt tadı oluşmuşsa tamamdır.. öyle katı bir yoğurt bekleme :) sulu oluyor
selam kızlar.. sabahtan beri dip bucak temizliyorum.. biraz geç kaldım bahar temizliği için ama olsun :) çocukla nekadar zor olurmuş bu işler yaw..
akşam ilk defa odasında uyudu.. 1 haftadır yalnız uyuyordu ama yatak odamızda bizde salondaydık..
sabah 5te hortladı tabi (benim sayemde).. ama çok sevimliydi :) kameradan yarım saat izledim, duvarda bir sürü resim ve fosforlu yıldızlar var.. onlara artık ne anlattı bilmem ama epey uzun sürdü konuşması..
saat 21,45 gibi sütlü pirinçlisini verdim biberonlla sonra uyudu.. süt verdiğim zaman gece 5-6 saate kendim veriyodum sütünü tekrar ama bu gece ellemedim iyi mi ettim bilmem.
7 buçuk saat bişi vermedim.. ellemesem uyuyacaktı da belki, ama gittim üstüne baktım belki çiş taşmıştır ıslanmıştır diye.. kuruydu, ama ben elleyince sıpam rahatsız oldu 5-10 sonra da uyandı..
birkaç yerde okudum gece beslemek için uykusunu bölmeyin diye ama ne bilim küçük sanki daha ..
Canım 3. ay sonunda bile 6-8 saat aç kalabiliyorlar.seninki nerdeyse 5 aylık olacak. Bu aylarda gece 1 defa ya da hiç uyanmadan uyumaları normal. Hatta 6 ay sonunda gece hala sık uyanıyorlarsa uzmanlar bunun uyku bozukluğu olduğunu belirtiyorlar. Eğer bebişini aç bıraktığını düşünüyorsan yatmadan önceki son iki beslemenin arasını kısa tutup miktarı da artırabilirsin. Buna mide doldurma diyor Tracy Hogg. Tabi her uzman farklı şeyler söylüyor ama bana mantıklı gelen ve uygulamaya çalıştığım yöntem bu.
canım dönence ve halı hakkında birşey diyemeyeceğim..
benim evim de kira.. hamile olduğumu öğrenince 1+1den 3+1 eve taşındık 2+1 bulamamıştık o anda..
odanın birini oğluma ayırdık.. ve odada 200 adet fosforlu yıldız var :)) şahane oluyor gerçekten beşiğin taraftaki duvar ve komple tavan...
ama eğer oda yapmayacaksan da beşiğin olduğu taraftaki duvara ve biraz da tavana yapıştırabilirsiniz yıldızlardan.. kolay çıkıyorlar zaten kirada olman dert değil
canım benim oğluma oyun halısını bizde 2 hafta önce aldık.önce çok ilgilenmedi gibi ama şimdi çok seviyor.yemek yaprken ona koyuyorum o oyalanırken ben işlerimi hallediyorum..hem oyuncakları falan da var ya onlara uzanıyor tutmaya çalışıyor..bildiğin jimnastik yapıyor yani:))ben fisher price nin yağmur ormanı modelini aldım memnunum.
selam canım.senin oğlunla benimki bugün sanırım anlaşmışlar.benim afacan da saat tam 5 te uyandı 6 yı geçiyordu geri uyudu.söylendi söylendigece beslenmesini ben dr a sormuştum.eğer uyursa sabaha kadar elleme uyusun demişti.gelişimi az olan bebeklere bile biz 5 saatte bir beslenme öneriyoruz geceleri dedi.o yüzden eğer uyursa ellemiyorum ben..gerçi benim ellememe fırsat vermeden sağolsun oğlum 2-3 saatte bir kalkıyor:))
ben kullanıyorum canım bi problem yaşamıyoruz taşmada olmadı zaten genelde emerken yapıyor hemen degiştiriyorum .organik pamuk kullanıyorum bi defada organik olmayan normal huggies kullandım oda guzeldı bi problem olmadı.
Canım 3. ay sonunda bile 6-8 saat aç kalabiliyorlar.seninki nerdeyse 5 aylık olacak. Bu aylarda gece 1 defa ya da hiç uyanmadan uyumaları normal. Hatta 6 ay sonunda gece hala sık uyanıyorlarsa uzmanlar bunun uyku bozukluğu olduğunu belirtiyorlar. Eğer bebişini aç bıraktığını düşünüyorsan yatmadan önceki son iki beslemenin arasını kısa tutup miktarı da artırabilirsin. Buna mide doldurma diyor Tracy Hogg. Tabi her uzman farklı şeyler söylüyor ama bana mantıklı gelen ve uygulamaya çalıştığım yöntem bu.
canım sizde misafir odası olayını biraz abartmışsınız :)) alınma sakın..canım benim ev 3+1.
salon.
yatak odam.
çift kişilik misafir yatak odası.
tek kişilik misafir yatak odası.
biz evlendiğimizde bebebeğimiz olana kadar ev alırız diye düşünüyorduk ama olmadı.
fazladan olan odalarımıda gelen misafirlerin rahatı için döşedik.
şimdi tek kişilik odadaki eşyaları evden çıkarıp bebeğime oda yapmayı düşünüyoruz ama eşim kızımızın 2 yaşına kadar ayrı odada yatmasını istemiyor.
benim yatak odamda biraz küçük.onun yatagının yanındaki duvarda büyük bir ayna var.
aynayı kaldırsam odada ayna lazım oluyor.başka biryere koyamam zaten oda küçük diye çoğu şeyi kaldırdık sırf yatağı sığdıralım diye.
off yaa ne yapacağım bilmiyorum çok bunaldım(
koprina87 canım yılızla döşediğin duvarın resimini çekip gösterir misin ?nasıl olduğunu merak ediyorum
ben kullandım memnun kalmadım bi çiş yapıyo taş gibi oluyo bezi çnü ve pipisi sıkışıyo çocuğun ve çokkk çiş kaçırıyo gece yatağı ve malum üstü başı çişli kalkıyoduSelam kızlar,
Huggies organik pamuklu kullanan var mı, memnun musunuz, yorum bekliyorum lütfen
Doğduğumuzdan beri popomuza göre bez bulamadıkPremium care yumuşacık ama sürekli belden kaka taşırıyor Molfix pek taşırmıyor ama bacak kısmı sıkıyor 4 numarada bile, üstelik popişini de kızartıyor, Desitin tedbiri olmasa pişik yapacak..normal primanın da beli gevşektir sanırım..sıra Huggies de mi acaba
oyun halısı tavsiye ederim ama dönenceyi pek sevmedi oğlum müziği açınca uyutucam sanıyo sanırımlymonata biraz üzülmüşsün okuduğum kadarıya ama bak bebeğin seni mutlu etti sonunda :))
yoğurdu bi tadayım canımselam kızlar.. sabahtan beri dip bucak temizliyorum.. biraz geç kaldım bahar temizliği için ama olsun :) çocukla nekadar zor olurmuş bu işler yaw..
canım yoğurt tadı oluşmuşsa tamamdır.. öyle katı bir yoğurt bekleme :) sulu oluyor
canım benim ev 3+1.
salon.
yatak odam.
çift kişilik misafir yatak odası.
tek kişilik misafir yatak odası.
biz evlendiğimizde bebebeğimiz olana kadar ev alırız diye düşünüyorduk ama olmadı.
fazladan olan odalarımıda gelen misafirlerin rahatı için döşedik.
şimdi tek kişilik odadaki eşyaları evden çıkarıp bebeğime oda yapmayı düşünüyoruz ama eşim kızımızın 2 yaşına kadar ayrı odada yatmasını istemiyor.
benim yatak odamda biraz küçük.onun yatagının yanındaki duvarda büyük bir ayna var.
aynayı kaldırsam odada ayna lazım oluyor.başka biryere koyamam zaten oda küçük diye çoğu şeyi kaldırdık sırf yatağı sığdıralım diye.
off yaa ne yapacağım bilmiyorum çok bunaldım(
canım sizde misafir odası olayını biraz abartmışsınız :)) alınma sakın..
benim boş kalan odama da misafir odası değil de herşey odası diyorum
kışın çamaşırımı oraya asıyorum, ütümü orda yapıyorum.. çift kişilik 1 kanepe var.. okadarcık..
kalabalık gelen olursa salondaki takımı açarım.. olmadı yer yatağı kurarım.. beğenmeyen gelmesin ne yapayım..
eşinle konuş bence çocuğun gelişimi açısından ayrı oda şart bence.. hemen olmasa da 6.-7.ayda halledin en geç..
biraz özel olacak ama.. özel anlarınızı sürekli çocuğun yanında yaşayamazsınız dimi.. biraz da bu yönden düşünün.. :)))
bizim mesela yatak gıcırdıyor sağdan sola dönerken.. eşim horluyor falan.. e çocuk bunlardan rahatsız oluyor.. en azından oğlum rahatsız olduğunu fark ettim..
bu sıralar gece kendi uyanmaya başlamıştı 1-2 saatte bir anlam veremiyordum, karnı tok altı temiz gazı yok.. neden uyanır ki..
sonra eşimle deneyelim dedik salona geçtik oğlum yatak odasında çok rahat uyudu..
ediyorum valla canım:))hatta oğlum dönmeyi öğrendi onun sayesinde şimdi tutabilene aşk olsun:)) benimki bundanEki Görüntüle 413959
evet güzel.ben de ilk bunu düşündüm enine dar gözüküyor sanki ??
150 tl burada ben de diyorum ki almışken 10 tl daha vereyim geniş olsun.burada herşey çok pahalı !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?