- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.721
daha ufak diye aptamilin gece tahıl maması var 4. aydan itibaren anca ona cesaret edebildim artık günde 2 kere falan veriyorum özellikle yatarken ,yoğurt ta verdim 2 kaşık ama hiç sevmedine güzel.Yarasın oğluşumane yiyor annesi.Ben de ilk yoğurt vereyim diyorum da...
daha ufak diye aptamilin gece tahıl maması var 4. aydan itibaren anca ona cesaret edebildim artık günde 2 kere falan veriyorum özellikle yatarken ,yoğurt ta verdim 2 kaşık ama hiç sevmedialışır heralde ama daha erken geliyo bana 4 bitsin en azından diyorum
asıl iş ek gıdada başlıcak sanırım taze taze yapıp vermek her öğün farklı hazırlamak tatlı yorgunluk yapacak annelerindealışır canım alışır.şu aylar zaten tanışma yani tattırma ayları 6. aydan sonra doyumluk olucak ben çok merak ediyorum daha hiçbir şey tattırmadım
asıl iş ek gıdada başlıcak sanırım taze taze yapıp vermek her öğün farklı hazırlamak tatlı yorgunluk yapacak annelerinde
iyi geceler anımhaklısın canım ya.Vallahi ek gıdalar zamanı ben okulda olucam ne yapıcam bilemiyorum.bir öğünü ben yapaarım da diğre öğünü de annem yapar sanırım.taze olsun diye.Neyse canım yarın grşz yine benim gözler kapanıyor.oğluş da uyanır 1-2 saate biraz uyku çekeyim ben de.öp şeker
sagol cevabin icin, bir daha olursa deneyeyim...
iste bu da benim sevgilim!
Eki Görüntüle 409840 Eki Görüntüle 409842 Eki Görüntüle 409841
Eki Görüntüle 409951 Eki Görüntüle 409953 Eki Görüntüle 409954 kızlar oğlum çok kıskanmış yakışıklılarınızı kısmetim kapanacak ocak prensesleri beni unutmasın anne dedi ve yatmadan önce size bir kaç poz verdi
bu diyalogla bende eşimi ikna edeyim bari.adam kendi yaz kış üşüyor diye bebeğime de işkence yapıyor. bende bugün kısa kollu gezdirdim bebeğimi çokta mutlu.fışır fışır bir kız olacak hanımım inşallah.
çizgi film kahramanlarına benziyor oğlun özelliklede ağzı çok tatlı maşallah.
gün geçtikçe salon beyefendisi moduna giriyor oğluşun maşallah yakışıklı prense :)
benim kızımın başı kel olsa da bizim başımız kel mi diyerek resim koyuyoruz :)
İki gün önce oğluşumun altını değiştirmek için yere bırakıp beş dakika yanından ayrılmıştım geldim ki bakın ne hale gelmiş.Battaniyeden dönüp çıkmış.İlk defa bu kadar döndü nasıl mutlu oldum teyzeleri.Hemen fotosunu çekmiştim bakın
Eki Görüntüle 410324 Eki Görüntüle 410327
bu insanlarda ne ilginç oluyo bazen uyumuş çocuk zaten ne rahatsız edicen kızıyom böyle insanlara bende.benim kızda dışarda uyuyor bazen aaa ne tatlı diyorlar bakıyorlar uyumuş üşür annesi hasta edicen diyolar bide maşallah de ya dışarı çıkamıcak insan bu yüzden
canım doktora dedim üşütürsem getiririm size diye yok yok birşey olmaz dedi eşim de dr sana laf sokmuş sen hala kendini savunma çırpınışları yapıyorsun diyorbu diyalogla bende eşimi ikna edeyim bari.adam kendi yaz kış üşüyor diye bebeğime de işkence yapıyor. bende bugün kısa kollu gezdirdim bebeğimi çokta mutlu.fışır fışır bir kız olacak hanımım inşallah.
çizgi film kahramanlarına benziyor oğlun özelliklede ağzı çok tatlı maşallah.
gün geçtikçe salon beyefendisi moduna giriyor oğluşun maşallah yakışıklı prense :)
benim kızımın başı kel olsa da bizim başımız kel mi diyerek resim koyuyoruz :)
amanın çok tatlı bu, yenir ki
birini emerken diğerinden akma bende de var, bazen 20 ml filan oluyor, kalkan kullanıyorum boşa gitmesin diye. akan kısım besleyici kısım değil derler ama bence orda da antikor, vitamin, mineral vs. vardır onu da alsın istiyorum. ilaç veriyorum hala colinox, gaz için, o kalkanda biriken sütlere kalan sütleri de sağıp öyle veriyorum ilacı.
ek gıdaya başlayan güzel anneler oğlum ve ben sizleri hem kıskanıyor hem de çoook özeniyoruz sizlerebiz de biran önce birşeyler tatmak istiyoruz amaaaa merak ettiğimiz bazı şeyler var mesela ben gaz ilacını verirken bile hafif tedirgin olan bir insanım yani acaba tıkanır mı diye bu kaşık kaşık mamaları nasıl vericem ya nasıl hazırlamak lazım nasıl vermek lazım hafif pütürlü olmalı alışmaları için dedik ya oğlum bunu yutabilir mi boğazına kaçıp tıkanmasın falan gibi bir sürü soru işareti var kafamda... biraz bilgi verirmisiniz canlarım ya
ek gıdaya başlayan güzel anneler oğlum ve ben sizleri hem kıskanıyor hem de çoook özeniyoruz sizlerebiz de biran önce birşeyler tatmak istiyoruz amaaaa merak ettiğimiz bazı şeyler var mesela ben gaz ilacını verirken bile hafif tedirgin olan bir insanım yani acaba tıkanır mı diye bu kaşık kaşık mamaları nasıl vericem ya nasıl hazırlamak lazım nasıl vermek lazım hafif pütürlü olmalı alışmaları için dedik ya oğlum bunu yutabilir mi boğazına kaçıp tıkanmasın falan gibi bir sürü soru işareti var kafamda... biraz bilgi verirmisiniz canlarım ya
Cook sirin bunlar yaa... Nazar alah bagislasin kizlar bebeklerinize,, seker tam bunlar ya:)))
Gunaydin kizlar bu arada, bebegim yanimda yatiyor, bi yandanda totosundan seseler cikiyor, Uyumadin bi size bakayim dedim.
Cunku bebegim gunduz nerdeyse hiiicc yatmiyor
- anne hicbise yapma sirf benimle oyna diyor bu kopek ya:)
Hava guzel olunca cikip bide bahcemize gidiyoruz...
Sohbetlerinize bakip kiskaniyorum sizi ya, ben bi turlu zaman bulamiyorum..
günaydın kızlaaar
ben de çok kıskanıyorum valla b ek gıdaya geçenleri biz henüz su bile vermedik bazen hık tutunca veriyorum 2 damla o kadar bu bogazına kaçma olayı beni de korkutuyor çünkü benim kızım hergün 3-4 kere tükürüğünü kaçırıyor gülmeye çabalarken heyecandan :) yemek yerken nasıl olcak diye meraklanıyorum
Sen cook heyecanlisin ek gida hakkinda.... Ben cook korkuyorum hergun ne hazirlarim diye bebegime:))
Canim biz 4 ayi gectik ama ben hala yalnizca anne sutuyle devam ediyorum..
5. ayi bitirince tadimliklara 5.5 aylik gibide tam ogune gecmeyi dusunuyorum tabi sutumde bi surun cikmazsa...
canım çok teşekkür ederiz.. benim şansıma oğlum uykuyu ve özgür zaman geçirmeyi seviyor. ee bol bol da geziyoruz yorgun düşüyor sanırım..birde durmadan konuşan bir kadın var evde sanrıım sıkılıyor ve yeter artık rahat bırak beni diyor
Cook konusan anne faktoru ise yariyor senda sanirsam :))
Canim sana bise soracagim bu coklu alintilarin altina tek tek nasil cavap yaziliyor acaba, bide foto nasil yukluyoruzHala tam nasil kullanilir bilmiyorum bu sayfayi..
canım çok teşekkür ederiz.. benim şansıma oğlum uykuyu ve özgür zaman geçirmeyi seviyor. ee bol bol da geziyoruz yorgun düşüyor sanırım..birde durmadan konuşan bir kadın var evde sanrıım sıkılıyor ve yeter artık rahat bırak beni diyor
Cook konusan anne faktoru ise yariyor senda sanirsam :))
Canim sana bise soracagim bu coklu alintilarin altina tek tek nasil cavap yaziliyor acaba, bide foto nasil yukluyoruzHala tam nasil kullanilir bilmiyorum bu sayfayi..
evet sıkılıyor bazen benden çok da net ifade ediyor bunu ben de bırakıyorum kendi başına al ne halin varsa gör çok ararsın sonra beni diyorumbazen de bozuluyorum insan annesinden sıkılır mı
canım alıntı ile cevap ver yazan yer var ya onun yanında bir yer daha var + var sanırım kutucuk da hatırlayamadım şimdi birden:)) ona tıklıyorsun sayfayı okumaya devam ediyorsun alıntı yapacağın yazılar olduğu zaman yine + ya tıklıyorsun bir kaç tane seçip konuya cevap ver dediğin zaman hepsi çıkıyor çok saçma anlattım farkındayım umarım becerebildim anlatmayıresim eklemek için de bunu benim algılamamm çok zor oldu kızlar zor öğretti:)) konuya cevap ver diyorsun biraz aşağıda da eklenti ekle diye bir bölüm oluyor ben en kolay ordan ekleyebildim
Afiyet olsun:)
Valla hiç tatlı değil acı acı yoruluyorsun, ben diyim:)asıl iş ek gıdada başlıcak sanırım taze taze yapıp vermek her öğün farklı hazırlamak tatlı yorgunluk yapacak annelerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?