- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.701
bayıldım ben bu tatlı şeyeee
çok sağol tatlım oğlum şımarcak sayende
oğlumla bir makete gidip geleyim dedim neyse taktım kanguruyu düştük yollara sıpa daha yolu yarılamadan uyuduneyse ben hem onu tutup hem zar zor acele acele bitirdim alışverişimi derdim zaten bana yetiyor birde 2 kadın durdu önümde aa ne tatlı bebek uyuyormusun sen diye kurcalamaya çalışıyorlar oğlumu zaten elim dolu yüküm ağır daha ne istiyorsunuz be abla diyecektim zor tuttum kendimi gitmeye çalışıyorum dar zaten yol hala kapatıyor önümü müsade edermisiniz yüküm ağır zaten dedim aman bu gençlerde ne görgüsüz bir sevdirmedi bebeği yavruyu da kendine benzetmese bari dediler söylene söylene gittiler bana geldimi bir gülme krizi sinirim mi bozuldu ne oldu anlamadım tutamadım kendimi deli deli gülerek geldim eve kadar
ayyy 4ay yetti bana 9 ay düşüncesi bile kötü:)) canım dün panikten bahsedemedim. doktorumla aramızda geçen diyalogtan bahsedeyim:))
-dr: güzel anne hava çok sıcak dimi?
-ben: evet ısındı bayağ
-dr: bunalıyorsundur sen şimdi yarım kollu da giymişsin ama yine de sıcaktan fenalık gelmiştir dimi
-ben: evet nasıl da ısındı dolaşırken bittim terden fenalık geldi cidden
-dr: işte bebeğin de tam olarak böyle düşünüyor
-ben:nasıl yani?
-dr: içinde yarım kol çıtçıtlı badi üstünde uzun kol ve bu sıcaklar ter içinde doruk farkında değilmisin rüzgar gelmesin terine birde yelek giydir fenalık geçirsin çocuk
-ben: üşümesin diye öyle giydirdim türünde envai çeşit savunma yaptım:))) doktorum bebeğimin artık büyüdüğünü ben nasıl giyiniyorsam onu da öyle giydirmem gerektiğini söyedi ben yarım kolluyla terliyor bunalıyorsam o da bunalıyormuş. rüzgardan da korkmama gerek yokmuş terletmediğim sürece asıl böyle kork sıcaklıyor ve terliyor ufacık rüzgar yeter hasta olmasına biraz daha ince giydir terlemesin rüzgar da hasta etmesin dedi. 3ayı geçtikten sonra sen nasıl giyiniyorsan öyle giydirmelisin artık dedi 3aydan önce kendi giydiğinden bir kat fazla giydirebilirsin ince olmak kaydıyla dedi. bugünden itibaren yarım kollulara geçiş yapmış bulunuyoruz ve oğlum çoook mutlu
sagol cevabin icin, bir daha olursa deneyeyim...
iste bu da benim sevgilim!
Eki Görüntüle 409840 Eki Görüntüle 409842 Eki Görüntüle 409841
Eki Görüntüle 409951 Eki Görüntüle 409953 Eki Görüntüle 409954 kızlar oğlum çok kıskanmış yakışıklılarınızı kısmetim kapanacak ocak prensesleri beni unutmasın anne dedi ve yatmadan önce size bir kaç poz verdi
kızlar birde hazır konu sütten açılmışken bir sorunumdan daha bahsedeyim gün içinde çok sık bir acı hissediyorum göğüslerimde ve bir bakıyorum damla damla akıyor. ya da oğlum meme emerken diğer göğsümde bayağ akıyor olyor mu sizde de böyle:44:
Eki Görüntüle 409951 Eki Görüntüle 409953 Eki Görüntüle 409954 kızlar oğlum çok kıskanmış yakışıklılarınızı kısmetim kapanacak ocak prensesleri beni unutmasın anne dedi ve yatmadan önce size bir kaç poz verdi
kızlar yahu bir sorum var sizee
benim kızın yüzünü çizme olayına bir türlü engel olamıyorumkesiyorum törpülüyorum ama yine de çiziyor..
şimdi uyuyor az önce bir çığlık yanına bir gittim aynalı tahir gibi yanağı baştan aşağı çizmiş hemen sütümden iki üç damla sıkıp oldugu yere sürdüm ama başka bi çaresi varmıdır bu çiziklerin iz kalmasından korkuyorum çünkü bizim kızın suratında çiziksiz kabuksuz bir gün yok :2:
feryal heyet raporunu almışssın oh rahat edersin bebişinle ne güzel.benim gıcıkkk dr vermedi heyeti geçtim 1 hafta rapor bile vermedi.bende yarın ücretsiz izin için dilekçe yazmaya gidicem doğum raporu istediler bide yarın hallederim inş.
çok sağol tatlım oğlum şımarcak sayende
oğlumla bir makete gidip geleyim dedim neyse taktım kanguruyu düştük yollara sıpa daha yolu yarılamadan uyuduneyse ben hem onu tutup hem zar zor acele acele bitirdim alışverişimi derdim zaten bana yetiyor birde 2 kadın durdu önümde aa ne tatlı bebek uyuyormusun sen diye kurcalamaya çalışıyorlar oğlumu zaten elim dolu yüküm ağır daha ne istiyorsunuz be abla diyecektim zor tuttum kendimi gitmeye çalışıyorum dar zaten yol hala kapatıyor önümü müsade edermisiniz yüküm ağır zaten dedim aman bu gençlerde ne görgüsüz bir sevdirmedi bebeği yavruyu da kendine benzetmese bari dediler söylene söylene gittiler bana geldimi bir gülme krizi sinirim mi bozuldu ne oldu anlamadım tutamadım kendimi deli deli gülerek geldim eve kadar
iyi akşamlar arkadaşlar 2 gündür oğlumu mamaya alıştırmaya çalışıyorum ama ne biberonu alıyo nede kaşıkla alıyor en sonunda sinirleniyor memeyi görünce yavrum serap görmüş gibi seviniyo çok üzülüyorum bu seferde napıcağımı şaşırdım doktor başla dedi mamaya ama vermicem galiba daha... açta kalmıyor galiba yettiğini düşünüyorum sütümün... off şaşırdım kaldım ya
ben de henüz hiç denemedim hüsrana uğrucam diye çok korkuyorum.DR. niçin başla dedi sana canım? ben de bu ay sorucam başlıyayım mı diye.Seminerler döneminde sağdığım sütlerle birlikte bir öğün de ek gıdalara geçmek istiyorum.Bakalım inşlh...
Günaydım canım sağol:)
Melniz, yoksa buranın ilk hamilesi de se4n mi olacaksın:))))
biz şort- t shirt dolaşıyoruz dışarda bacaklar süper ısırmalık görünüyo uyurken sevmeye çalışanlar şort üzerlerine atlarlar heraldeayyy 4ay yetti bana 9 ay düşüncesi bile kötü:)) canım dün panikten bahsedemedim. doktorumla aramızda geçen diyalogtan bahsedeyim:))
-dr: güzel anne hava çok sıcak dimi?
-ben: evet ısındı bayağ
-dr: bunalıyorsundur sen şimdi yarım kollu da giymişsin ama yine de sıcaktan fenalık gelmiştir dimi
-ben: evet nasıl da ısındı dolaşırken bittim terden fenalık geldi cidden
-dr: işte bebeğin de tam olarak böyle düşünüyor
-ben:nasıl yani?
-dr: içinde yarım kol çıtçıtlı badi üstünde uzun kol ve bu sıcaklar ter içinde doruk farkında değilmisin rüzgar gelmesin terine birde yelek giydir fenalık geçirsin çocuk
-ben: üşümesin diye öyle giydirdim türünde envai çeşit savunma yaptım:))) doktorum bebeğimin artık büyüdüğünü ben nasıl giyiniyorsam onu da öyle giydirmem gerektiğini söyedi ben yarım kolluyla terliyor bunalıyorsam o da bunalıyormuş. rüzgardan da korkmama gerek yokmuş terletmediğim sürece asıl böyle kork sıcaklıyor ve terliyor ufacık rüzgar yeter hasta olmasına biraz daha ince giydir terlemesin rüzgar da hasta etmesin dedi. 3ayı geçtikten sonra sen nasıl giyiniyorsan öyle giydirmelisin artık dedi 3aydan önce kendi giydiğinden bir kat fazla giydirebilirsin ince olmak kaydıyla dedi. bugünden itibaren yarım kollulara geçiş yapmış bulunuyoruz ve oğlum çoook mutlu
çok şeker yaaaa tam fırlama gibi gülüyo çok karakteristik bi yüzü varsagol cevabin icin, bir daha olursa deneyeyim...
iste bu da benim sevgilim!
Eki Görüntüle 409840 Eki Görüntüle 409842 Eki Görüntüle 409841
maşallah canım bebeğineErdek'i görmesem de şirin bir yer olduğunu duydum
Biz de az önce aşıdan geldik...rota dahil 3 aşı oldu meleğim..ama maşallah güçlü bir kız sanırım, o an bağırdı yavrucak ama uzatmadı..bu ay 650 gr almış 7 kilo olmuş, boy 63,5 cm..aile hekimimiz çok iyi aynen devam dedi..diğer aylarda aldığı ortalamadan az olmuş ama yine de ek gıdaya başlamasını gerektirmez..5. aydaki kilo alımına göre başlatabiliriz dedi..genel kontrol amaçlı bir de çocuk doktoruna götürdük..O ise 650 gr iyi ama kendi ortalamasından az olduğu için haftaya tekrar bakalım ona göre takviye verebiliriz dedi..kafam karıştı ama çocuk doktorunun söylediği içime sinmedi..ya aile hekimini dinliycem ya da başka bir doktora daha göstereceğim...gün içinde çok hareketli, kıpır kıpır ve huzurlu bir bebek..gece dediğim gibi daha yeni bozuldu uykusu..demir damlası verdiler bir de, kilosu kadar yani 7 damla hergün..
kızlar yahu bir sorum var sizee
benim kızın yüzünü çizme olayına bir türlü engel olamıyorumkesiyorum törpülüyorum ama yine de çiziyor..
şimdi uyuyor az önce bir çığlık yanına bir gittim aynalı tahir gibi yanağı baştan aşağı çizmiş hemen sütümden iki üç damla sıkıp oldugu yere sürdüm ama başka bi çaresi varmıdır bu çiziklerin iz kalmasından korkuyorum çünkü bizim kızın suratında çiziksiz kabuksuz bir gün yok :2:
iyi akşamlar arkadaşlar 2 gündür oğlumu mamaya alıştırmaya çalışıyorum ama ne biberonu alıyo nede kaşıkla alıyor en sonunda sinirleniyor memeyi görünce yavrum serap görmüş gibi seviniyo çok üzülüyorum bu seferde napıcağımı şaşırdım doktor başla dedi mamaya ama vermicem galiba daha... açta kalmıyor galiba yettiğini düşünüyorum sütümün... off şaşırdım kaldım ya
İki gün önce oğluşumun altını değiştirmek için yere bırakıp beş dakika yanından ayrılmıştım geldim ki bakın ne hale gelmiş.Battaniyeden dönüp çıkmış.İlk defa bu kadar döndü nasıl mutlu oldum teyzeleri.Hemen fotosunu çekmiştim bakın
Eki Görüntüle 410333 Eki Görüntüle 410334
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?