2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yahu bir sorum var sizee

benim kızın yüzünü çizme olayına bir türlü engel olamıyorum kesiyorum törpülüyorum ama yine de çiziyor..
şimdi uyuyor az önce bir çığlık yanına bir gittim aynalı tahir gibi yanağı baştan aşağı çizmiş hemen sütümden iki üç damla sıkıp oldugu yere sürdüm ama başka bi çaresi varmıdır bu çiziklerin iz kalmasından korkuyorum çünkü bizim kızın suratında çiziksiz kabuksuz bir gün yok :2:

feryal heyet raporunu almışssın oh rahat edersin bebişinle ne güzel.benim gıcıkkk dr vermedi heyeti geçtim 1 hafta rapor bile vermedi.bende yarın ücretsiz izin için dilekçe yazmaya gidicem doğum raporu istediler bide yarın hallederim inş.

bayıldım ben bu tatlı şeyeee

çok sağol tatlım oğlum şımarcak sayende

oğlumla bir makete gidip geleyim dedim neyse taktım kanguruyu düştük yollara sıpa daha yolu yarılamadan uyudu neyse ben hem onu tutup hem zar zor acele acele bitirdim alışverişimi derdim zaten bana yetiyor birde 2 kadın durdu önümde aa ne tatlı bebek uyuyormusun sen diye kurcalamaya çalışıyorlar oğlumu zaten elim dolu yüküm ağır daha ne istiyorsunuz be abla diyecektim zor tuttum kendimi gitmeye çalışıyorum dar zaten yol hala kapatıyor önümü müsade edermisiniz yüküm ağır zaten dedim aman bu gençlerde ne görgüsüz bir sevdirmedi bebeği yavruyu da kendine benzetmese bari dediler söylene söylene gittiler bana geldimi bir gülme krizi sinirim mi bozuldu ne oldu anlamadım tutamadım kendimi deli deli gülerek geldim eve kadar

bu insanlarda ne ilginç oluyo bazen uyumuş çocuk zaten ne rahatsız edicen kızıyom böyle insanlara bende.benim kızda dışarda uyuyor bazen aaa ne tatlı diyorlar bakıyorlar uyumuş üşür annesi hasta edicen diyolar bide maşallah de ya dışarı çıkamıcak insan bu yüzden

bugün sinirli günümdemiyim neyim saydırmışım bi dra bi kadınlara...ben çıkıyorum yemek hazırlayayım kızım uyanmadan iyi akşamlar herkese

bu diyalogla bende eşimi ikna edeyim bari.adam kendi yaz kış üşüyor diye bebeğime de işkence yapıyor. bende bugün kısa kollu gezdirdim bebeğimi çokta mutlu.fışır fışır bir kız olacak hanımım inşallah.

sagol cevabin icin, bir daha olursa deneyeyim...

iste bu da benim sevgilim!

Eki Görüntüle 409840 Eki Görüntüle 409842 Eki Görüntüle 409841

çizgi film kahramanlarına benziyor oğlun özelliklede ağzı çok tatlı maşallah.

gün geçtikçe salon beyefendisi moduna giriyor oğluşun maşallah yakışıklı prense :)

benim kızımın başı kel olsa da bizim başımız kel mi diyerek resim koyuyoruz :)

Eklentiler

• $CIMG1799.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 20
  • $CIMG1787.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $CIMG1680.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 30

birini emerken diğerinden akma bende de var, bazen 20 ml filan oluyor, kalkan kullanıyorum boşa gitmesin diye. akan kısım besleyici kısım değil derler ama bence orda da antikor, vitamin, mineral vs. vardır onu da alsın istiyorum. ilaç veriyorum hala colinox, gaz için, o kalkanda biriken sütlere kalan sütleri de sağıp öyle veriyorum ilacı.

iyi akşamlar arkadaşlar 2 gündür oğlumu mamaya alıştırmaya çalışıyorum ama ne biberonu alıyo nede kaşıkla alıyor en sonunda sinirleniyor memeyi görünce yavrum serap görmüş gibi seviniyo çok üzülüyorum bu seferde napıcağımı şaşırdım doktor başla dedi mamaya ama vermicem galiba daha... açta kalmıyor galiba yettiğini düşünüyorum sütümün... off şaşırdım kaldım ya

bizimki de aynı durumda, geçen kulağını kanatmış bi sürü kan birikmiş kepçesinde çok korktum kulağından kan geldi diye, sonra anlaşıldı. çare bulursan buraya da yaz

canım yaa üzüldüm adına.Geçen hafta gitmiştim şimdi veremem 3 dr. un imzasıgerekli zor demişti heyet için.1 haftalık rapor vermişti o gün haftaya gel bakarız dedi.Pek umudum yoktu başından savdı sanırım demiştim ama sağolsun kadın hiç ikiletmeden hemen beni görür görmez ne kadar lazımdı dedi ben uçtum havalara.Arkadaşım Ankara'dan 250 tl ye almış özel hastaneden.Düşün yani parayla veriyorlarmış orada.Devlet zaten vermiyormuş.

Doğum raporu neymiş ben vermedim öyle bir şey istemediler de:44::44:

Vallahi bu teyzoşlar bazen sinir ediyorlar insanı.Hakikaten yüzüne direk söyledilermi öle ne tuhaf...

ben de henüz hiç denemedim hüsrana uğrucam diye çok korkuyorum.DR. niçin başla dedi sana canım? ben de bu ay sorucam başlıyayım mı diye.Seminerler döneminde sağdığım sütlerle birlikte bir öğün de ek gıdalara geçmek istiyorum.Bakalım inşlh...

Kilo alımı az olmuş diye başla dedi canım ama ben bebeğimde hiç açlık hissetmiyorum doymasa ağlar çocuk huysuz olur ama bizde hiç öyle birşey yok mutlu keyifli bir bebeğim var...
Emzikte vermediğim için şimdiye kadar biberonu nasıl emiceğini bile bilmiyor en sonunda sıkılıyor ağlamaya başlıyor... bana bile fenalık geldi kim bilir o nasıl sıkılmıştır... 1 hafta sonra kilo takibi yapıcam bakalım iyi giderse vermicem 6. aya kadar...

Günaydım canım sağol:)

Melniz, yoksa buranın ilk hamilesi de se4n mi olacaksın:))))

yok canım yaa ben olmam heralde allah isteyenlere versin :)

biz şort- t shirt dolaşıyoruz dışarda bacaklar süper ısırmalık görünüyo uyurken sevmeye çalışanlar şort üzerlerine atlarlar heralde

sagol cevabin icin, bir daha olursa deneyeyim...

iste bu da benim sevgilim!

Eki Görüntüle 409840 Eki Görüntüle 409842 Eki Görüntüle 409841
çok şeker yaaaa tam fırlama gibi gülüyo çok karakteristik bi yüzü var

maşallah canım bebeğine

ay aynalı tahir benzetmene koptum merve yaa

merhaba kizlar yine daldim ama
tatlim benim 19 aylik kizim var benim de kizim mamayi almiyodu ben biberonun emzigine recel suruyodum azicik yavas yavas sevdi sen de oyle yap

İki gün önce oğluşumun altını değiştirmek için yere bırakıp beş dakika yanından ayrılmıştım geldim ki bakın ne hale gelmiş.Battaniyeden dönüp çıkmış.İlk defa bu kadar döndü nasıl mutlu oldum teyzeleri.Hemen fotosunu çekmiştim bakın

bugün teyzeleriyle birlikte bütün gün sokaktaydık yorulmuşuz valla

ohhh gezdik alışeriş yaptık bol bol güneş aldı oğlum cıbıl bacaklarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…