2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aaa nasıl olur oyle şey ya.. bence bir yanlışlık vardır canım.. kıyafetle mi tartmıştılar geçen sefer ? artık giydirdiğimiz kıyafetler de inceliyor.. 300gram nasıl verir ki keyfi herşeyi yerindeyken..
yok yok olamaz.. içini ferah tut.. tekrar tartınca bakalım nekadar çıkacak

kıyafet vardı canım ama ben kıyafeti düştüm demişti hemşire ne kadar düştü bilemiyorum tabi doktor da ozaman yanlış gördü sanırım bukadar neşeliyken imkansız diyor ama moralim bayağ bozuldu

canım bu kadar çok üzme kendni sütünü düşün.. Hem belki kilo almamıştır sadece oda hareketleniyorlar artık inşallah cuma günü 100+gr almış olursunuz..

çok teşekkür ederim.. İyiki varsınız.. Çok sık yazmasamda sürekli takip ediyorum zaten aklıma takılan bişey oldumu ilk buraya bakıyorum.. internetteki mama tariflerine çok güvenemiyorum mesala elmayı haslayıp öyle püre yapın diyor bikaç sitede..

çok teşekkür ederim.. İyiki varsınız.. Çok sık yazmasamda sürekli takip ediyorum zaten aklıma takılan bişey oldumu ilk buraya bakıyorum.. internetteki mama tariflerine çok güvenemiyorum mesala elmayı haslayıp öyle püre yapın diyor bikaç sitede..

evet bende denk geldim birkaç öyle tarif var hatta tarçınlı falan da pek içime sinmedi..
nekadar daha az işlem görmüşse meyveler okadar daha sağlıklı olur diye düşünüyorum..

Canım benim, hiiiç sıkma canını. Bak mamaya başlasam mı diyen annelere ne diyorduk burda, hatırla. Bebeğin mutluysa sorun yok demiyor muyduk? E doruk da çok mutlu bir bebek. Ayrıca son günlerde ayına mayına bakmadan dönmeler falan, hareket halindeydi, belki de fazla enerji kaybetti. Bir de hava sıcaksa su kaybettiği için daha az emiyor olabilir mi? Sen sık sık emzirmeye devam et cumaya dek. Cuma günü de değişiklik olmazsa doktorunla da görüşüp ek gıda ve kaşık mamasına başlarsın olmazsa. Ama şimdi stres yaparsan olan sütün de azalır.

bozma moralini canım bence..benim oğlumu da kat kat kıyafetle tartıyorlar.üstünde ki hiçbişeyi çıkarmadan..ee artık giyim azaldı sadece bir sweat yetiyor..onu hesaba katmadan demişlerdir..üzülme bence

canım bu kadar çok üzme kendni sütünü düşün.. Hem belki kilo almamıştır sadece oda hareketleniyorlar artık inşallah cuma günü 100+gr almış olursunuz..

bozma moralini canım bence..benim oğlumu da kat kat kıyafetle tartıyorlar.üstünde ki hiçbişeyi çıkarmadan..ee artık giyim azaldı sadece bir sweat yetiyor..onu hesaba katmadan demişlerdir..üzülme bence

canlarım ya teşekkür ederim iyi ki varsınız moral verdiniz destek oldunuz. kilo almamış olsa ya da az almış olsa inanın üzelmezdim ama kilo verince çok canım sıkıldı birde az da vermemiş nasıl farketmem diye kendimi çoook suçladım.. ama doktorumun da dediğine göre ya yanlışlık var ya da kıyafetleri hesap edemediler dedi bu kadar kilo vermiş olsa çok huysuzlaşırdı bebeğin imdat diye gelirdin diyor. hemşire düştüm kıyafetlerini demiş ama ne kadar düşmüş muamma boşver sen takılma rahatla dedi o da çook rahatlattı beni sağolsun. dediğiniz gibi rahat olcam bol bol emzircem sütümü artırmaya çalışcam olmazsa ona göre bir çözüm bulucaz artık sağolun kızlar

cnm hayırdır bi problemmı var konuyu bilmıyorumda:26:

canımm hoşgeldin sorunum bu.... doktorum ve kızlar rahatlattılar beni moral verdiler sağolsunlar cuma tekrar kontrol var umarım hata olmuştur canım ya

canımm hoşgeldin sorunum bu.... doktorum ve kızlar rahatlattılar beni moral verdiler sağolsunlar cuma tekrar kontrol var umarım hata olmuştur canım ya

tatlım geçmişe bakmamıstm o yüzden görmemişim bence kızlar haklı sıkma canını doktorunu dinle bazen yanlışlık fln oluo hiç sıkma canını sütün kesilir allah korusun sonrabenım damadım verdıyse bile 2 katı geri alır merak etme sen hiç

Canım, sana başıma 3 gün önce gelen bir olayı anlatayım kısaca...
Ben hep sağlık ocağına gider ölçümlerimi yaptırırdım..Bu ay gittiğimde bana oğlumun başının normalden daha fazla büyüdüğünü söylediler..46,5 cm olmuş..Ebe ve doktor gözümü öyle bir korkuttu ki 3 gün inanılmaz moralim bozuk gezdim..En sonunda bu sabah bir uzman doktora gittiğimde başının 45 cm olduğunu ve bunun da normal bir ölçü olduğunu söyledi ama öyle bir paniktim ki ultrasonla da bakıldı ama herşey normal çıktı çok şükür

Demek istediğim, beni lütfen kimse yanlış anlamasın ama bu tip yanlış ölçüm ve yönlendirmeler maalesef olabiliyor sağlık ocaklarında..En iyisi uzman bir doktora danışmak..Biz sağlık ocaklarında izlem yaptırmaya mecburuz ama açıkçası ben kendi adıma, artık ölçümlerine tamamen güvenemiyorum..

Gerçi bu tamamen benim başıma gelmiş bir olay, genelleme yapmıyorum..yanlış anlaşılmasın..Ama canım, senin de başına gelmiş olabilir..Bu sebepten lütfen içini ferah tut..Göreceksin oğluşun kilo almış olacak cumaya

marmaletteeeee sorum sanabebegın sadece anne sütüyle beslenıo ve kilo alımı ıyıydı sanırım bildiğim kadarıyla ek gıdaya gectn hanı 6. aydan once baslama sebebın ne bilgilendırırsen sevınırm cnmmeraklı biri olarak merak ettim dee

canım benim ya sağolun gerçekten neşem yerine geldi marmelattem de haklı herkese biz bukadar üzülme derdik ona rağmen mantığımı yitirdim biran ağla ağla bir hal oldum doktora gidene kadar ağladım yolda millet deli demiştir doktorum ebeleri aradı birde kızdı azcık hemen neden korkutuyorsunuz ve araştırmadan mama diyorsunuz dedi. takıldığım mama falan değil mama veren arkadaşlar sakın beni yanlış anlamasınlar sütümüz yoksa veya azsa tabi ki verilir dünyanın sonu değil benim üzüldüğüm bebeğim kilo veriyor az da vermiyor ve ben farketmiyorum okadar suçladım ki kendimi. doktorum sen çok ilgili bir annesin çoğu anne sütüm sanki 1 haftadır az bebeğim keyfi yerinde ama ben yine de bir görünmek istedim herşey yolundamı diye getirmez sakın kendini suçlama dedi. bir kere daha iyi ki bu doktoru seçmişim dedirtti bana okadar sakin yaklaştı ki... çoooook sağolun kızlar seviyorum sizleri

ahh inşallah canım ya her ay mutlaka götürüyorum doktoruna ama 3.ayında yakın bir zamanda zaten gitmiş olduğumuz için doktorumuz getirme boşuna herşey yolundaydı sağlık ocağında da aynı şeyleri yapacaklar sadece ara ve haber ver bana dedi şimdi pişmanım ama keşke gitmiş olsaydım diyorum. neyse artık canımı sıkmanın bir faydası yok cuma günü anlayacağız sorun ebelerdemi yoksa mı benşm göğüslerdemi diye ay kızlar ya keyfimi yerine getirdiniz. burası olmasa bunu sizlerle paylamış olmasam inanın hala ağlıyor olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…