- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.501
bu arada abi olarak bir benim oğlum dönemiyor galiba
e, ne etsin garibim.. kasa büyük.. anca yanlara dönüyor o da yeni yeni
oğlum yarım kollu tişörtünü giydi pek bir yakışıklı oldu biraz sonra gezmeye gidicez:)) eğer üşürsem marmelatte teyzemi bulur hesabını sorarım diyor burdan duyurulur
canım eşime göre bizimki de dönemezdi o koca poposuyla dönemez o diyordu ama oğlum inat olsun diye döndü:)) 3.ayımızda 7300grdı benim tosun da doktor kilosu biraz fazla ama boyu da var demişti bana hiç kilolu gelmiyor ama nedense:44:
kızz kısa kollu için erkenm değl miiiii.. :)
ben ankaradayım gerçi bizim tepe biraz esiyor ama yine de kısa kollu için erken
kolsuz body giydiriyorum.. üstüne uzun kollu penye.. havaya göre ya yelek yada uzun kollu fermuarlı bişiler... hırka..
ait taraf.. kilotlu çorap + çorap.. pantolon.. eğer hava serinse çorap yerine patik.. tabi arabamızda ayak örtüsü de var.. battaniye sermiyorum
Uyku konusunda bebeği zorladıkça tedirgin olur yavrucak, zorlama, akışına bırak bence.
Bana doktor mama verme durumunda kalırsam conformil vermemi söylemişti. Kabızlık çeken bebekler için çok yararlıymış.
Bu arada oğlum dün gece ilk kez odasında yattı, hiç alıştırma falan yapmadan hem de, koyduk uyudu deli. Sabah da 8de kalktı. Meğer bizim yatak odası çok ışık alıyor diye 6 da uyanıyormuş garibim. Onun odası loş sayılır da.
ben hiç külotlu çorap giydirmedim canım tek pantolon takılıyoruz:) üstüne de ince bir penye giydiriyordum ama terliyor ya ben bile bunalıyorum yarım kolluylaevde hep yarım kollu giydiriyorum dışarda ilk defa giydircektim aklımı karıştırdın şimdi:44:
Canım hep hazır mama mı veriyorsun? Benimki evde özene bezene hazırladığım sebze püresini rica minnet yiyorselam kızlar kaç gündür giremedim en son perşembe okudum forumu.. cuma eşim evdeydi.. cumartesi doğumgünü vardı hazırlık yaptım.. pazar yine evde olunca pek bilgisayara fırsatım kalmadı..
oğlum çok şükür artık her gün kaka yapıyor.. (3-4 günde yapıyordu ek gıdaya geçince düzene girdi)
ve artık eminim ki karnı doyuyor.. çünkü geceleri deliksiz uyumaya başladı.. kendinden uyanıyordu daha süt saati gelmeden.. ama ek gıdayı arttırdıkça karnı doyuyor gündüz sanırım...
artık yarım kavanoz püre yiyor 1 öğünde.. bende zaten 2 öğün püre veriyorum 1 sebze 1 de meyve olarak.. buna ek olarak 3-4 gündür yoğurt ta veriyorum ikindi öğününe, tabi meyveli oluyor.. yoğurdu mamamızdan yaptığım için sevdi öyle abartılı ekşi olmuyor..
dün biraz öğünler karıştı babamız evdeydi.. meyve püresi öğlene kaldı.. sebze de akşama.. ama akşam verdiğim sebze püresi sanırım iyi tok tuttu
brokoli + patates+bezelye + pirinç... ondan 2 buçuk saat sonra da sütünü iççti ve sabaha kadar çıtı çıkmadı
2 gecedir de yatak odamızda yalnız uyudu biz salonda uyuduk eşimle.. sanırım beyfendi bizden rahatsız oluyor.. eşim de fırsat bulamadı henüz.. oğluşun odasını düzenleyemedik.. yapılan beşik çok büyüktü söktük.. gelip alacaklar daha.. (akraba ile iş yapılmaz boşuna dememişler)
lymonatam mevlidi atlatmışsınız :) allah kabul etsin dualarınızı.. damatlığını da görürsün inş..
ben çokkk yazacaktım ama anca okumaya fırsatım oldu.. Emre de şimdi uyandı, verim sütünü..
Benimki de 4 ay 12 günlük, dönmiyor dönemiyor:))bu arada abi olarak bir benim oğlum dönemiyor galiba
e, ne etsin garibim.. kasa büyük.. anca yanlara dönüyor o da yeni yeni
Aaaa, ama şimdi yüküm ağır oldu:) Doruk abicim, Özgür'ün annesi hep çantası 2 yedek takım bir de hırka ile kalın pantolon alır, 3 de battaniye. Üşürse oğlu hemen örtüversin diye:)))oğlum yarım kollu tişörtünü giydi pek bir yakışıklı oldu biraz sonra gezmeye gidicez:)) eğer üşürsem marmelatte teyzemi bulur hesabını sorarım diyor burdan duyurulur
eve bakma sen.. evde bende pek giydirmiyorum bazen sadece body ve patikli pantolonla duruyor.. evin içi 25-26 dereceyi buluyor bazen .. ama dışarda öyle değil.. kolay üşüyorlar.. yine de sen bilirsin aklını karıştırmayım.. sizin oralar nasıl bilmiyorum.. benim danam 9 kg yaklaşmıştır.. terlese terlerdi herhalde ..
ama dediğim gibi eğer çok sıcak ise uzun kollu penye giydiriyorum kolsuz body.. yelek dediğim de kapitone olanlardan.. örgü terletir..
alt tarafa sadece tek kat cesaret edemiyorum :))
kızlar hava bayağ ısındı bebeklerinizi dışarı çıkarırken neler giydiriyorsunuz?
arkadaşlar herkese selam.alından ateş ölçer kullanan varmı aranızda.varsa hangi marka kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz.
biz wollex in alından ölçerini kullanıyoruz memnunum suyun sıcaklığını falan da ölçüyor.chicco vardı onu beğenmedim çok geç ölçüyo bide bazen algılamıyor du bunu aldık daha iyi.
Çıtçıtlı body kısa kollu, alta çorap, ayaklı veya ayaksız pijama altı, üste de tulum.pijama altı ayaksızsa patik de giydiriyorum, Ankara da pek güvenemiyorum evin sıcaklığı da 24-25, kombiyi kapattık.
canım merhaba.benimde bir arkadaşım kullanıyor aynı marka değil fakat her seferinde farklı ölçüyor dedi kafam karıştıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?