2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada abi olarak bir benim oğlum dönemiyor galiba
e, ne etsin garibim.. kasa büyük.. anca yanlara dönüyor o da yeni yeni

oğlum yarım kollu tişörtünü giydi pek bir yakışıklı oldu biraz sonra gezmeye gidicez:)) eğer üşürsem marmelatte teyzemi bulur hesabını sorarım diyor burdan duyurulur

canım eşime göre bizimki de dönemezdi o koca poposuyla dönemez o diyordu ama oğlum inat olsun diye döndü:)) 3.ayımızda 7300grdı benim tosun da doktor kilosu biraz fazla ama boyu da var demişti bana hiç kilolu gelmiyor ama nedense:44:

oğlum yarım kollu tişörtünü giydi pek bir yakışıklı oldu biraz sonra gezmeye gidicez:)) eğer üşürsem marmelatte teyzemi bulur hesabını sorarım diyor burdan duyurulur

kızz kısa kollu için erkenm değl miiiii.. :)
ben ankaradayım gerçi bizim tepe biraz esiyor ama yine de kısa kollu için erken
kolsuz body giydiriyorum.. üstüne uzun kollu penye.. havaya göre ya yelek yada uzun kollu fermuarlı bişiler... hırka..
ait taraf.. kilotlu çorap + çorap.. pantolon.. eğer hava serinse çorap yerine patik.. tabi arabamızda ayak örtüsü de var.. battaniye sermiyorum

benimki de 3.ayında 7,500 yAzdılar, 7880g çıkmıştı kıyafetle.. 4. ayda 8340 badiyle..
uvvv oğlum kaka yapma çabasında.. bi yandan da bbiberonu bırakmıyor :)

FeryalOremis kullanıcısından alıntı
herkese merhabalaar maşaallah bebişlerinize kızlar dönüyorlar teker teker talı şekerler ne güzel

Dün süt sağma makinelerini sormuştum hangisi iyi diye kullananlara sanırım arada kaynadı.Tekrar sorayım kullanan arkadaşlar hangi makineyi önerirsiniz?

ben lansinoh affinity kullanıyorum, güzel ama vakum gücünü arttırınca göğüs ucunda morluk yapıyor bende...

ben hiç külotlu çorap giydirmedim canım tek pantolon takılıyoruz:) üstüne de ince bir penye giydiriyordum ama terliyor ya ben bile bunalıyorum yarım kolluyla evde hep yarım kollu giydiriyorum dışarda ilk defa giydircektim aklımı karıştırdın şimdi:44:

Doktor keçi sütü bazlı mama da önerdi ama niyeyse ben pek vermek istemiyorum, bugün bir deniycem ama beğenmezse direkt conformile geçerim artık.
maşallah size, odasını sevmiş ne güzel :)

eve bakma sen.. evde bende pek giydirmiyorum bazen sadece body ve patikli pantolonla duruyor.. evin içi 25-26 dereceyi buluyor bazen .. ama dışarda öyle değil.. kolay üşüyorlar.. yine de sen bilirsin aklını karıştırmayım.. sizin oralar nasıl bilmiyorum.. benim danam 9 kg yaklaşmıştır.. terlese terlerdi herhalde ..
ama dediğim gibi eğer çok sıcak ise uzun kollu penye giydiriyorum kolsuz body.. yelek dediğim de kapitone olanlardan.. örgü terletir..
alt tarafa sadece tek kat cesaret edemiyorum :))

Canım hep hazır mama mı veriyorsun? Benimki evde özene bezene hazırladığım sebze püresini rica minnet yiyor Hazır da kullanmak istemiyorum, her gün yeni bir tarif deniyorum
Benimki de 4 ay 12 günlük, dönmiyor dönemiyor:))
Aaaa, ama şimdi yüküm ağır oldu:) Doruk abicim, Özgür'ün annesi hep çantası 2 yedek takım bir de hırka ile kalın pantolon alır, 3 de battaniye. Üşürse oğlu hemen örtüversin diye:)))

merhaba güzel anneler nasılsınız?hafta sonunu temizlik ve gezmeyle geçirdik bizde.cumartesi kızım çok huysuzdu durmadan emmek istedi ağladı zırladı,uyumadı sık sık emince akşama süt kalmadı doyamadı galiba diye mama verdik bu sefer mama rahatsız etti.gece de sık uyandı ne gündü be kendi de yoruldu beni de yordu. bugün daha iyi olacak inş.babamız evde olunca kızının bu haline çok şaşırdı daha önce tabi huysuz haline şahit olamamıştı.benim kızım çok uslu deyip duruyordu demez artık herhalde.

anneler günü de yaklaşıyor eşim bene telefon almayı düşünüyo galiba.siz annelerinize ne alacaksınız hiç düşündünüz mü ben fotoğraf çerçevesi alalım içine torunlarının fotoğrafını koyalım dedim nasıl olur eşim beğendi gibi ama karar veremedik.

kolsuz badi üste uzun kol penye alta pantalon çorap giydirdim kandırdın beni:))) burası çoook sıcak terliyor kuzu biraz önce ebeyle konuştum o da hala başlamadın mı kısa kollu giydirmeye deyince heves ettim azcık daha bekleyim ben en iyisi:))

arkadaşlar herkese selam.alından ateş ölçer kullanan varmı aranızda.varsa hangi marka kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz.

marmelattem o huy bende de var ya yedek elbise dolabı gibi geziyorum napayım her şeye hazırlıklı olmak isiyorum uzun kol kısa kol yelek hırka ne ararsan var çantamda:)))
yanıma kısa kollu badimi aldım ben yine de dışarda heran kafama eser soyar giydiririm

arkadaşlar herkese selam.alından ateş ölçer kullanan varmı aranızda.varsa hangi marka kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz.

biz wollex in alından ölçerini kullanıyoruz memnunum suyun sıcaklığını falan da ölçüyor.chicco vardı onu beğenmedim çok geç ölçüyo bide bazen algılamıyor du bunu aldık daha iyi.

biz wollex in alından ölçerini kullanıyoruz memnunum suyun sıcaklığını falan da ölçüyor.chicco vardı onu beğenmedim çok geç ölçüyo bide bazen algılamıyor du bunu aldık daha iyi.

canım merhaba.benimde bir arkadaşım kullanıyor aynı marka değil fakat her seferinde farklı ölçüyor dedi kafam karıştıda.birde nerden aldığını sorabilirmiyim medikaldenmi aldın.

Son düzenleme:

daha burda havalar tam ısınmadı yağmur rüzgar kısa giydiremiyoruz.kolsuz zıbın üstüne uzun kol badi altına patikli pantalon giydiriyorum bazen ince çeket de.kanguruda ise onada gerek kalmıyo içinde ısınıyor çocuk zaten.bide ben kızıma şapka aldım güneşten krusun diye yazın bol bol giydiririm artık

canım merhaba.benimde bir arkadaşım kullanıyor aynı marka değil fakat her seferinde farklı ölçüyor dedi kafam karıştıda.

ateş anlık değişebilir demişti doktor biraz aralıklarla ölç arka arkaya değil.birde aynı yerden ölç şakaklardan baz al demişti.gerçekten kafasının arkası daha sıcak çıkıyor hep.

lymonata geçmişi yeni yeni okuyorum mevlüt güzel geçirmissin hadi geçmiş olsun bende istiyorum yapmak ama zamanı belli değil.burda akraba yok bizim annemlerde yapsak dedim oda çok kalabalık olur bide taaa yazın ne zaman gidebiliriz bakalım annemlere bilemiyorum yani.burda yapsam komşularla arkadaşlar gelir hocayı nasıl buluruz onu bilmiyorum aman neyse hayırlı olsun deyim dedim kendi derdimi anlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…