- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.001
Hmm o zaman doğru biliyodu demekki oda ordan al kıyafetlerini fln dedi onun bebişide 2 yaşında fln uzun süre gidiyo kaliteli dedi..
Kampanyalarını takip et her ayın 15nde var dedi..
Hatta battaniyesini flnda ordan al demişti diğer akrabamda bakıcam artık gittiğimde detaylıca..
Bende gittiğimde telefonumu veriyim bari..
İndirimli almak dururken pahalı almayalım hahahah
Evet yürüyüş yapmamız gerekiyo ama bende yürüyemiyorum gündüz çok sıcak akşamda uyku bastırıyo eşim yorgun geliyo..
Yazlıktayken sahile in yüz yukarı çık fln derken hareketliydim şimdi evde hareketsizimde..
battaniye iyi fikir canım bende bakayım ona bir dezaten gittiğimde kafayı yiyebilirim orda şunu da alayım bunu da alayım derken,neyse eşim kontrollüdür hep beni durdurur ver sende canım telefonunu direk damlarız seçilmeden zaten pahalı orası baya indirimi yakalarsak seçilmeden süper olur....ay canım benim eşimde yorgun ve geç geliyor o saatten sonra çıkmak olmuyor,erteleyelim yürüyüşleri biz de ne yapalım...yazlığa gidince yaparız az az...
kolay gelsiin, yorma çok kendini
tatlım şimdi baktım tekrar,MOM "üçlü testin her bir parametresini standardize etmek için oluşturulmuş bir ölçü birimidir" diyiiiiiivalla bilemedim yavrucum şimdi, doktorun öyle dediyse olabilir, aman valla dediğin gibi buna bakarak cinsiyet tahmini mi yapılır, eğlence işte bize bir kaç kişinin tutunca hemen genelliyoruz biz de
ooff temizlik bittiii..zavallı kocacım yaaa bana yaptırmadı..
çok tıbbikkk konuşuyorsunuz....:26::26:
evet canım öyleyiz biz,her türlü paylaşımı yapıyoruz dimi buradaseviyemiz yükselsin..........
şimdi benimde kafam karıştı b hcg dedikleri değer bende 50.4 yanında mom deeğeri 1.44 şimdi hangi değere göre konuşuluyoooooooooooooo ANLAMADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.
35 dakika yürüyüs yaptik :79:
yarin da yaparim insallah.
hcg ye bakılıyor şekerim...momu duymadım..serem gelince bir cevap verir bu konuda...ben ikili yaptırmamıştım pek şey edemiyorum..
selam kızlarr
kimsecikler yok ama ben fırsat bulmuşken yazayım. bugün yeni doktorumla tanıştım. çok şeker bir bayan.. sanırım bu doktorla devam edicem artık. gelelim bebişimizeultrasonda baktık. heryerini gördük.. 2 el, 5 parmak, 2 ayak, 2 kulak, yawrumun ellleri hep açık,parmak boğumlarını bile gösterdi doktor teyzesi.. gayet sağlıklı görünüyor dedi. çok şükür 144 gr olmuş.. yaklaşık 7 gün önde gidiyor... tabi bir de neyini gördük ??? pipisinii OĞLUŞUM olacak inşallah..
aaaaaaaaaaaaaaaahadi gözün aydın....
darısı başıma darısı başımaaa...perşembe de biz görsekk inşallahhh..
selam kızlarr
kimsecikler yok ama ben fırsat bulmuşken yazayım. bugün yeni doktorumla tanıştım. çok şeker bir bayan.. sanırım bu doktorla devam edicem artık. gelelim bebişimizeultrasonda baktık. heryerini gördük.. 2 el, 5 parmak, 2 ayak, 2 kulak, yawrumun ellleri hep açık,parmak boğumlarını bile gösterdi doktor teyzesi.. gayet sağlıklı görünüyor dedi. çok şükür 144 gr olmuş.. yaklaşık 7 gün önde gidiyor... tabi bir de neyini gördük ??? pipisinii OĞLUŞUM olacak inşallah..
sağol tatlım ya inşallah öğrenirsin sende... doktor hanım 2012 için kız yılı deniyor dedi.
bende çin, rus, free beta hcg hepsi tuttu.. uyduruk şeyler de olsa
hayır canım mom değerine göre kız erkek diyorlar.birde gerçek değil tabiki uydurmadır işte bizde inandığımızdan değil elbet ,gerçek olan çok uymayanda çokkızlar önceki sayfalara gidemiyorum,alıntı yapamadım ama sanırım yanılıyorsunuz, oradaki mom referans değerleri bence results yani sonuçlar kısmına bakıcaksınız ya bu arkadaşın değeri 74...bu durumda tahmine göre kız mı oluyor işte...
hayırlı olsun canım oğluşun maşallah kilosuda güzel ohh güzel besle annesi şimdiden oğluşu topluca olsunselam kızlarr
canım bıraz gec oldu ama hosgeldınn=)beni sormustun akıntn gectımı dıe gectı tatlm cok şükür yazdm sana ama sayfalar ılerledıgı ıcın okuyamadın sanırım hersey yolunda yani=)yalnız bebegm gostermedı bacaklarını kapadı goremedik cinsiyeti..doktorda ayrıntılı ultrason yaparız agustosun 5 ınde hem pozısyon degıstırır cınsıyetı de ogrenırız ıns.dedı bende beklemedeyım malesef
Evet cnm geldim ama İstanbul felakt kafamı kaldıramıyorum çıkıcam birazdan kuaföre gitmem lazım o yüzden topiğe bişey yazmadım geldiğimde yazarım diye..
Geçmişide okuyamadım çok birikmiş umarım herkes iyidir.
Seninde bebişn cinsiyeti belli olmuş faceden gördüm hayırlı olsun oğluşun ve cinsiyetini öğrenen bütün arkdaşlarada hayrlı olsunn..
sende hosgeldinnnBen ve bebikimde geldik tatildennn teyseleeri ....selamlarrrfr
hayırlı olsun canım oğluşunngünaydın anneler ;
topiği uzaktan izleyebiliyorum fazla katılamıyorum malum çalışıyorum,
cumartesi günü doktorum izinli olduğu halde randevu kopardık cinsiyet tahmını için hemde 1 ay olmuştu görmiyelı herşey yolundamı diye bakmak istedik. çok şükür herşey yolunda veeee büyük ihtimalle OĞLUMUZ geliyor. baştan ultrasonu koydu kız geliyo galba dedi. sonra dikkatlıce baktı yok yok oğlan bu dedi fazlalılığı varr bunun dedi:) sonra tekrar tekrar yok oğlan bu dedi. ama yinede hazırlık falan yapmayın bazen kızların kukusu kabarık oluyo pipi gibi görünebiliyo emin olmak için 15 gün bekliyelim dedi. zaten benim içimede oğlan olcakmış gibi geliyo ki zaten göbeğimde önden önden gidiyo,
bnde ıstek gonderdm canımFacebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al bilmeyen arkadaşlar için facebook taki grubumuz 2012 OCAK ANNELERİ adı altında ordada toplandık birbirimizi daha yakından tanımak için..son derece gizlidir korkmayınızyani facedeki diğer arkadaşlarınız sizi görmeyecek.32 üyemiz var yokmu attırannn
hatunlar..merhaba
dün gittim doktora kocis süpriz yapti oda geldi benimle :)
bebek iyi görünüyor dedi doktor ama cinsiyetini ögrenmek henüz erken dedi. Sasirdim tabi sonuca sizlerden biliyorum ve her yerde de yaziyor 15 haftalik olduktan sonra cinsiyet ayirt edilebiliniyor. Neyse saglik olsun.
Simdi bir ay sonra doktora gidecegim.
Teyzeleri ultrasonda sanki bizim ona baktigimizi anlamis gibi cee eee oynuyordu yüzünü cevirip bakiyor sonra arkaya ceviriyor sonra tekrar bakiyor :))
gecmisi evde okurum
annişim 41 ben 23 :13:
selam kızlarr
lady gargara çok sevindim güzel haberlerine
ben de galiba 2.5 hafta bekliyemicem, kociş haftaya izne ayrılıyor, kandırayım da onu götüreyim herhangi bir doktora, öğrenelim artıl biz de cinsiyetimizi:84::84::84: öğrenelim de ciciler alalımhayaller kuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?