2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

battaniye iyi fikir canım bende bakayım ona bir de zaten gittiğimde kafayı yiyebilirim orda şunu da alayım bunu da alayım derken,neyse eşim kontrollüdür hep beni durdurur ver sende canım telefonunu direk damlarız seçilmeden zaten pahalı orası baya indirimi yakalarsak seçilmeden süper olur....ay canım benim eşimde yorgun ve geç geliyor o saatten sonra çıkmak olmuyor,erteleyelim yürüyüşleri biz de ne yapalım...yazlığa gidince yaparız az az...

Fiyatları hakkında bi bilgim yok cnm bakalım gittiğimde görcem artık..
Bizim bebişlerin doğucağı zamanlarıda düşünüp ona göre seçmek lazım kıyafetleri..
Gerçi oranın ürünleri baya baya gidiyomuş ama yinede dikkat etmekte fayda var..
Eşim genelde yorgun oluyo bu sıcaklarda hele ikimizde hiç bişey yapmak istemiyoruz..
Yarın büyük ihtimalle benmle doktora bile gelemiycek sanırım işlerinden dolayı
Yürüyüşleri havalar serinlesin tek başıma çıkmaya başlarım artık..

kolay gelsiin, yorma çok kendini

ooff temizlik bittiii..zavallı kocacım yaaa bana yaptırmadı..

çok tıbbikkk konuşuyorsunuz....:26::26:

şimdi benimde kafam karıştı b hcg dedikleri değer bende 50.4 yanında mom deeğeri 1.44 şimdi hangi değere göre konuşuluyoooooooooooooo ANLAMADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

şimdi benimde kafam karıştı b hcg dedikleri değer bende 50.4 yanında mom deeğeri 1.44 şimdi hangi değere göre konuşuluyoooooooooooooo ANLAMADIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

hcg ye bakılıyor şekerim...momu duymadım..serem gelince bir cevap verir bu konuda...ben ikili yaptırmamıştım pek şey edemiyorum..

hcg ye bakılıyor şekerim...momu duymadım..serem gelince bir cevap verir bu konuda...ben ikili yaptırmamıştım pek şey edemiyorum..

eveeettt...........uzman doktor serem geldi.... şimdi tatlım mom referans değeri...sen ötekine bakıcaksın,yani senin değerin 50,4 olan canım....

selam kızlarr

kimsecikler yok ama ben fırsat bulmuşken yazayım. bugün yeni doktorumla tanıştım. çok şeker bir bayan.. sanırım bu doktorla devam edicem artık. gelelim bebişimize ultrasonda baktık. heryerini gördük.. 2 el, 5 parmak, 2 ayak, 2 kulak, yawrumun ellleri hep açık,parmak boğumlarını bile gösterdi doktor teyzesi.. gayet sağlıklı görünüyor dedi. çok şükür 144 gr olmuş.. yaklaşık 7 gün önde gidiyor... tabi bir de neyini gördük ??? pipisinii OĞLUŞUM olacak inşallah..

aaaaaaaaaaaaaaaa hadi gözün aydın....
darısı başıma darısı başımaaa...perşembe de biz görsekk inşallahhh..

canım hayırlı olsun ögrenmişsin oğluşunu ne güzel beımde içime erkek doğuyor ama ayın 30unu beklıycem drum tatilde delircem yaaaa:18::18::18::18:

hayır canım mom değerine göre kız erkek diyorlar.birde gerçek değil tabiki uydurmadır işte bizde inandığımızdan değil elbet ,gerçek olan çok uymayanda çok

hayırlı olsun canım oğluşun maşallah kilosuda güzel ohh güzel besle annesi şimdiden oğluşu topluca olsun

canım bıraz gec oldu ama hosgeldınn=)beni sormustun akıntn gectımı dıe gectı tatlm cok şükür yazdm sana ama sayfalar ılerledıgı ıcın okuyamadın sanırım hersey yolunda yani=)yalnız bebegm gostermedı bacaklarını kapadı goremedik cinsiyeti..doktorda ayrıntılı ultrason yaparız agustosun 5 ınde hem pozısyon degıstırır cınsıyetı de ogrenırız ıns.dedı bende beklemedeyım malesef:18:
Ben ve bebikimde geldik tatildennn teyseleeri ....selamlarrrfr
sende hosgeldinnn
hayırlı olsun canım oğluşunn
bnde ıstek gonderdm canım
ayy yerim ben o miniği yaa
annişim 41 ben 23 :13:
ben 19 anneciğimde 37

oy oy maşallah hayırlı saglıklı olsun ınsallah canım

lady gargara çok sevindim güzel haberlerine
ben de galiba 2.5 hafta bekliyemicem, kociş haftaya izne ayrılıyor, kandırayım da onu götüreyim herhangi bir doktora, öğrenelim artıl biz de cinsiyetimizi:84::84::84: öğrenelim de ciciler alalım hayaller kuralım

valla bn kandıramadım canım kocacımııdun gıdelım dedım yok artık ıkı gun once gıttık ıste ayın 5 ınde gelın dedı daha ne doktoru dıo..kandıramadm valla yafneyse beklıcez artık=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…