2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok sıcak bunaldı dedım yıkayıım kızımı rahatladı uyudu ayrıca dorugun uykularından biraz bizzede göndern bizim cadı hep muhabbet oyun ıstıo uyku fln yalan oldu bugünlerde

aman uyusun canım bu şekilde bile dermanım kalmıyor bir dakika susmamı istemiyor hep bir aktivite halindeyiz azcık susar gibi olayım aaa aaa aaa diye bağırıyor numara yapıyor resmen birde ne anlar numaradan diyorlar valla anlıyorlar ilgi çekmek için yapıyorlar. birde uyumasaydı napardım bilmiyorum bu şekilde bile enerjim tükeniyor bazen

gerçekten sağlık ocakları çok takdire şayan çalışıyor.geçen ay sabahın köründe aramışlardı aşıyı açtık tazeyken gel yaptır hemen diye, bu ay hadi kontrolün var gelmiyor musun diye aradılar (tabi ben velilerdir diye açmadım telefonu ) doktorumuza zaten ev oturmasına gider gibi rahat rahat gidip herşeyi danışıyoruz. ben çocuk doktorumuza gitmeye gerek görmüyorum hiç.

büyüdüklerı zaman doping fln yaptırmamız lazım sanırımhele sorular sorulmaya basladıgı zaman yandıkk

büyüdüklerı zaman doping fln yaptırmamız lazım sanırımhele sorular sorulmaya basladıgı zaman yandıkk

doğru diyorsun o neden olmuş bu neden olmuş o ne bu ne bir sürü soru olsun zaten çenem düşük bari enerjimi boşaltacak güzel bir varlık olur gerçi bazen tüketiyor beni ama olsun olur okadar

çoook seveceğimi biliyordum canım ama bu kadarını hiçç tahmin etmiyordum ona bakarken ondan bahsederken bazen gözlerim doluyor okadar yoğunum ki oğluma karşı ayy aşığım ben de küçük adamıma

ankarada üniversite okurken babasıda ankaranın göbegınde bana ilanı aşkta bulunmustuu bende kzım için yapıorum bunu

oğlum bugün pek mızmız söylene söylene uyudu.. 2 gündür böyle mızıldana mızıldana uyuyor neyse yine uyuyor ya fazla dert yanmıyorum ben de ama neden böyle yapıyor bilemedim

Al bendende okadar benim balığı anlattın sanki:) öyle mızmız oldukki hayretle ve şaşkınlıkla izliyorum bazen onu huy değiştiriyor heralde..

kızlar oğlumun gazı varmış yaa ondan mızmızlık yapıyormuş kuzu nasıl anlamadım ki ben hiç belli de etmedi ilk zamanlar gaz en büyük sorunumuz olduğu için bütün belirtilerini de bilirim:)) bir gaz çıkardı oğlum aklım şaştı 15dk aralıksız büyük insan yapamaz bukadarını birde bir güzel doldurdu bezini oh rahatladı:))) oyun halısında çığlık çığlığa şimdi

bizimkıde önce bir çatırtı koparıo sonra bezi dolduruoen büyük zevki emzirirken kakasını yapmak ödüm patlıo o sesi duydugum zaman

bizimkıde önce bir çatırtı koparıo sonra bezi dolduruoen büyük zevki emzirirken kakasını yapmak ödüm patlıo o sesi duydugum zaman

bizimki de öyle canım emzirirken yapıyor genelde kakasını:)) şimdi de öyle yaptı beyfendi beni tuvalet olarak görüyor sanırım bazen gazı varmış gibi yapınca eşim hemen gel de bir emzir diyor:)))

eşinde benım eşim gibi çook zeki ve yaratıcıkoptum vallaa

sorma söz konusu kişi oğlu olunca nedense pek bir yaratıcı oluyor:)) canım ya geçen gün birşeyle alayım dedim kendime 40 bedene ancak girebildim ya eşim de üzülme çok kilolu değilsin aslında 36bedenden 40bedene birden geçtin diye şok geçiriyorsun sadece alışırsın dedi ya iyice uyuz oldum dalga geçiyor birde

ya ben 38e giriyorumdaaaa basen bölgem fena genişledi ordan cıksa 38 olck ama problem kalça ve basende

ya ben 38e giriyorumdaaaa basen bölgem fena genişledi ordan cıksa 38 olck ama problem kalça ve basende

canım 38 beden bacaklardan oluyor ama sevgili göbeğimden kapanmıyor malesef:) 40 tam benlik oluyor:) hiçç yediklerimi azaltmak da gelmiyor bu ara içimden nasıl olacak böyle bilmiyorum. insan emzirirken zayıflar ben kilo alcam bu gidişle

bende bu aralar milkanın yogurt ve çileklısı var ona taktım bu çikolatalarn acısı fena cıkcak benden uff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…